Slavia – Sparta 1:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:0 (1:0)
AC Sparta Praha
Neděle 27.09.2015, 15:00 • Eden Aréna • Synot liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne u největšího utkání podzimu. Ve Vršovicích se dnes střetnou dva nejstarší kluby a také největší rivalové všech dob. Domácí fotbalisté SK Slavia Praha přivítají na svém stadionu soka z druhé strany řeky, a to tým AC Sparta Praha.

    Letošní derby pražských "S" nese číslovku 284. Historicky první měření sil sahá až do roku 1896, kdy se však o vítězi nerozhodlo, jelikož ani jedno mužstvo branku nevsítilo. V posledních letech je favorizovaná skvadra z Letné, a to především vlivem neúspěšného období sešívaných. To letošní ale zdá se býti nejvyrovnanějším za posledních několik sezón a očekávání jsou ze všech stran veliká.
     
    SK Slavia Praha

    Červenobílí vstoupili do sezóny náročným losem. Nejprve zavítali na půdu mistrovské Plzně, kde jen těsně podlehli místnímu celku 2:1, načež následovalo domácí klání s Libercem, ve kterém se oba týmy rozešly smírně poté, co se obě mužstva prosadila dvakrát. První ligové vítězství nepřišlo ani v Brně, kde svěřenci Dušana Uhrina mladšího podlehli Zbrojovákům 1:0, čímž rozčílili své příznivce. Nad Edenem se ve 4. kole blýsklo na lepší časy, když na půdu Slavie zamířila Jihlava. Favorit utkání si ale gólově ani neškrtl a odvezl si čtyřbrankový příděl. Ve Vítkovicích se slávistům podařilo formu potvrdit a po výsledku 1:3 mířily další tři body do hlavního města. Velkou prověrkou pak byl střet s Mladoboleslavkým mužstvem, který přinesl napínavou dělbu bodů po konečném výsledku 1:1. Naposledy pak sešívaní zajížděli do Zlína, kde dokázali opět naplno bodovat po gólech Kenii a Součka, což je posunulo tabulkou vzhůru. V právě končícím týdnu čekal na slávisty ještě MOL cup, v rámci nějž se utkali s druholigovým Ústím, kde překvapivě zaváhali a z letošního ročníku vypadli po porážce 4:2.

    Největší hrozbou sešívaných je jednoznačně kanonýr Milan Škoda, ten si přenesl formu z minulé sezóny a v odehraných sedmi kolech vsítil již šest branek. Svatyni pak střeží zkušený oblíbenec fanoušků a odchovanec Martin Berkovec, jemuž náleží prozatím dvě čistá konta.
     
    AC Sparta Praha

    Hostující celek zahajoval nový ligový ročník na půdě Jihlavy, kde však překvapivě branka nepadla a muselo dojít na dělbu bodů. Domácí suverenita Sparty je ale obdivuhodná. Šňůra byla zahájena duelem s Baníkem, který letos překvapit nedokázal a podlehl Pražanům 3:1. Když však přijel na Letnou nováček, nezvládl vsítit ani kontaktní branku. V Mladé Boleslavi pak svěřenci Zdeňka Ščasného ukázali svou sílu, když v závěru utkání vstřelili dva góly, jenž přiklonily výhru definitivně na jejich stranu. Malé derby nedokázala uzmout pro sebe Dukla, která podlehla domácím 2:0. V souboji o vrchní příčky ale hráči v rudých dresech nedokázali naplno bodovat a z Jablonce si odvezli bod po výsledku 1:1. Prozatím závěrečné ligové měření sil absolvovali sparťané proti Olomouci, které s klidem nasázeli čtyři góly. Ani Spartu neminulo další kolo MOL cupu, v němž narazila na třetiligový Králův Dvůr, který ji důsledně prověřil. Ovšem vyrovnávací branka v nastavení posunula mužstva do penaltového rozstřelu, kde Pražané využili zaváhání jednoho z exekutorů a postup už si pohlídali.

    Hosté mají o poznání kvalitnější kádr, ve kterém se nespoléhají pouze na jednoho hráče, jenže David Lafata stále vyčnívá. Sparťanský útočník vévodí tabulce střelců se sedmi trefami. Defenzivní hru si pak organizuje David Bičík, který si v odehraných kláních připsal tři vychytané nuly.
     
    Mezi matadory v seniorském derby patří jednoznačně slávisté Martin Latka s dvanácti zásahy do hry a Karel Piták, jenž má o tři méně. Vyrovnává se mu však sparťan Marek Matějovský, kterému na záda dýchá s osmi starty Ladislav Krejčí a ještě o jeden méně má na kontě Josef Hušbauer.

    Mezi nové tváře v utkání derby pražských "S" se mohou představit slávisté Simon Deli, Jan Mikula, Jan Štohanzl a Radek Voltr. Na straně hostí patří k nováčkům pouze odchovanec Martin Frýdek.
     
    Poslední vzájemné ligové duely:

    11.04.2015 Sparta – Slavia 2:1
    27.09.2014 Slavia – Sparta 0:2
    12.04.2014 Sparta – Slavia 3:0
    28.09.2013 Slavia – Sparta 0:2
    13.04.2013 Sparta – Slavia 3:1
    29.09.2012 Slavia – Sparta 1:0
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Berkovec – Mikula, Latka (C), Deli, T. Jablonský – Souček, Zmrhal – Voltr, Kenia, Štohanzl – Milan Škoda.
    Náhradníci: Řehák – Hrubý, Bazal, Černý, Bílek, Piták, Frydrych.

    AC Sparta Praha: Bičík – Frýdek, Mario Holek, Nhamoinesu, Hybš – Matějovský, Jiráček – Dočkal, Hušbauer, Krejčí – Lafata (C).
    Náhradníci: Štěch – Steinhöfer, Brabec, Kováč, Fatai, Mareček, Konaté.

    Rozhodčí: Zelinka – Pelikán, Paták (Jílek, Proske).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Aktéři dnešního utkání jsou již na hrací ploše, utkání ale ještě bude předcházet česká hymna!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Dnešní utkání zahajují slávisté, jejichž rozehrávku mají na svědomí Škoda s Keniou. Sešívaní se pouští do první kombinace, do které zapojují Jablonského.
     
    1
    Úvodní atak nevyšel ani hostům, červenobílí jsou aktivní a posouvají se po pravé lajně. Zde ale Mikula neprocpal pas na Voltra.
     
    2
    Druhý pokus je úspěšnější a domácí vhazují. Balón posouval do vápna hlavou Souček, ale poté už je v moci obrany soupeře.
     
    3
    Mikula prostrčil míč obranou na Keniu, ale ten nedokázal zakončit. Následně přichází ještě jedna šance pro gruzinského záložníka, ale to by nesměl být v době přihrávky za obranou.
     
    4
    Letenští se nechtějí nechat zahanbit a přesunuli se do blízkosti pokutového území sešívaných. Kombinace zakončení jen nepřesným pokusem, nařež bude Berkovec rozehrávat od vlastní branky.
     
    5
    Lafata poslal přihrávku na Krejčího, který se dostává až k brankové čáře, jenže zde Mikula pohotově zasahuje a odvrací akci na roh.
     
    5
    K exekuci zamířil Dočkal, jenže jeho centr se neujal. Na druhé straně se do protiútoku dostal Deli se Škodou, ale příliš se nedomluvili. Slávistický kanonýr zkusil zakončit z úhlu, ovšem to Bičík vystihl.
     
    6
    Rychlá akce mířila i na Berkovce, kde však Lafata míří k zemi a hosté se dožadují odpískání penalty za zahrání rukou, ovšem hlavní arbitr zůstává klidný.
     
    7
    Situace je obdobná v Bičíkově šestnáctce, ani zde se penalta nepíská a bude z toho pouze rohový kop.
     
    8
    Po něm se slávisté vysunuli z pokutového území. Zpětný pas na Latku byl přesný a kapitán sešívaných unikal do gólové šance, ale zastavuje jej ofsajd.
     
    9
    Ke standardní situaci se dostávají sparťané, rohový kop propadl do prostoru penaltového puntíku, ale zde byl pouze Latka, jenž centr odvrací.
     
    10
    Kombinaci zahájili slávisté v obranných řadách a po lajně startoval Jablonský, ovšem prudká přihrávka byla rychlejší a končí v zámezí.
     
    11
    Tempo úvodní desetiminutovky mírně opadlo, míč je v režii sešívaných, kteří se snaží posunout do šance.
     
    12
    První žlutou kartu utkání uviděl Martin Frýdek za faul na Jablonského. Rozehrávat se bude na polovině.
     
    13
    Trestný kop se v šestnáctce příliš neujal. Po souboji zůstává kapitán Latka na hranici vápna, kde si musí upravit své obutí.
     
    14
    Polovinu domácích obydleli sparťané, jenže kombinačně se nikam příliš neženou a tak je Berkovec pouze ve střehu.
     
    15
    David Lafata utržil bolest po důrazném souboji, ošetření nakonec potřebovat nebude. Jeho spoluhráči vhazují a začíná další kombinace od poloviny.
    Choreografie slavistických fanoušků

     
    16
    Pronikajícího Jablonského se nepovedlo zastavit Dočkalovi, až defenzivní spolupráce s Holkem jej připravila o balón.
     
    17
    Nadýchaný balón přistál v rukavicích Berkovce, načež domácí vyrážejí kupředu. Štohanzl s Keniou se stahovali k levému rohovému praporku, jenže zde nezískali ani standardní situaci a musí couvat.
     
    18
    Aktivita je na obou stranách vyrovnaná, brankáři však prozatím mnoho práce nemají a s míčem se potkávají pouze při rozehrávce.
     
    19
    Do akce už jdou opět domácí, kteří po faulu budou rozehrávat další trestný kop.
     
    20
    Keniův centr Costa odvrací, slávista ale dostal druhou příležitost, kterou se pokusil zakončit, ale přestřelil.
     
    21
    Kombinační průnik hostům nevyšel, na druhé straně přichází dlouhý pas po pravé lajně, ale toho se zmocňuje Bičík.
     
    22
    Frýdek s Dočkalem neuspěli na pravé lajně a do úniku míří Štohanzl. Ten přesnou přihrávkou našel Škodu, který se zakončení tak dlouho váhal, až se dostal do velkého úhlu a blízkosti Bičíka, který mu nakonec ukradl míč od kopačky.
     
    23
    Sešívaní se snaží vysoko napadat a Spartě se nedaří kombinačně dostat na dostřel Berkovcovy brány.
     
    24
    Sparťané se nakonec dostali pouze k centru, na který si počkal Berkovec a ukrývá míč pod svým tělem před případnou dorážkou.
     
    25
    Zmrhal si narazil se Štohanzlem, poté ale o balón přišel. Jeho tým se soustředil na defenzivu a nakonec přichází pouze pas do prázdného prostoru, kam vyráží slávistický gólman.
     
    26
    Do obrovské příležitosti se dostal Jaromír Zmrhal, ten přehodil Bičíka, jenže zřejmě Holek se ještě k míči dostal a včas jej vykopl z nebezpečí.
     
    27
    Sešívaní měli k dispozici dva rohové kopy, nejprve Souček polonůžkami nemířil přesně, následně už tak velké nebezpečí pro Spartu nenastalo.
     
    28
    Hostům se nepodařilo ani zahrozit a slávisté jsou opět v akci. Po faulu přichází trestný kop z velmi nadějné pozice.
     
    29
    Ze středu hřiště a vzdálenosti zhruba pětadvaceti metrů zkoušel vypálit Kenia, ovšem Krejčí zasahuje a nenechal míč propadnout.
     
    30
    Útočný faul vrací domácí zpět na svou polovinu, kam už míří i hosté. Krejčí si narazil, jenže na míč do běhu nestačil, jelikož zakopl a Mikula byl rychlejší.
     
    31
    Krejčí v souboji se Součkem fauloval a tak mají prostor znovu domácí fotbalisté.
     
    32
    Střeleckou příležitost si připsal Voltr, jenže jeho dána přišla o vteřinku pozdě a zblokována.
     
    33
    Frýdek je na levé lajně atakován a udržel míč pro svůj tým. Sparta se po odmlce pouští do kombinace, jenže její centr z levé strany přešel ve vzduchu přes brankovou čáru.
     
    34
    Voltr v souboji s Matějovským utržil důraz soupeře, ale bude se pouze vhazovat. Jablonský se prosmýkl obraně, ale následný počin sešívaných vyznívá naprázdno, jelikož střela končí mimo tři tyče.
     
    35
    Po výkopu Bičíka jsou u míče rychle slávisté, kteří byli v soubojích úspěšnější, ale zbrklý odkop je odevzdáním míče soupeři.
     
    36
    Po vhazování se hosté nedostali do šance a u míče je opět Berkovec, který posílá míč do hry.
     
    37
    Na levé lajně si velmi dobře počínali Jablonský, Zmrhal a Štohanzl a to až do chvíle, než se slávistický bek skácel k zemi bolestí. Sudí však nechává hru plynout.
     
    38
    V přerušené hře se na slávistu míří podívat a zdá se, že bude v pořádku. Rozehrávku obstará Latka po předešlém faulu za polovinou.
     
    39
    Červenobílí se posouvají, po faulu na Deliho bude následovat trestný kop z více než třiceti metrů.
     
    40
    Pas Kenii zavítal do vápna, kde obrana odvrací na roh. Centr gruzinského záložníka našel hlavu Latky, ale na ne zcela ideální pozici. Bičík tentokrát mohl zůstat klidný, hra se přelévá na druhou polovinu.
     
    41
    Standardní situace v podání Dočkala je odvrácena a hosté se snaží ještě dostat do šance. Přes Štohanzla s obtížemi prošel Frýdek a následovat bude další trestný kop.
     
    42
    Dočkal kroutil míč od branky, kde na zadní tyči číhal Costa, ovšem Deli je výše a odvrací.
     
    43
    Pokračující akce ještě připravila zakončení, které však rozvlnilo síť pouze zvenku.
     
    44
    Po rohovém kopu se k ráně ze střední vzdálenosti dostal Hušbauer, ale mezi tři tyče se netrefil.
     
    45
    První poločas se pomalu blíží do svého finiše, domácí fanoušci se ještě prezentují choreografií spojenou s pyrotechnikou a jejich tým útočí.
     
    45
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je to tady, 284. derby otevřelo své skóre, o což s postarali domácí fotbalisté. K odraženému míči se dostává JAROMÍR ZMRHAL, který pálí přímo na Bičíka, jemuž rána vypadla z rukavic a balón se dokutálel za brankovou čáru. V Edenu propuká eufórie a sudí končí první poločas.
    45. Jaromír ZMRHAL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Vstup do prvního poločasu byl aktivní z obou stran, tempo hry pak opadlo, ale diváci se měli na co dívat. Obě mužstva ženou kupředu fanoušci, jelikož dnešní utkání je do posledního místa vyprodané. Skóre zápasu bylo otevřeno až v posledních okamžicích první části, o což se postaral mladíček Jaromír Zmrhal! Co nastane ve druhé půli, to se nechme překvapit.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Kehinde Fatai.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Matěj Hybš, přichází Jakub Brabec.
     
    46
    Utkání začíná důrazně, na zemi končí Frýdek a Škoda, oba ale budou v pořádku a domácí se posouvají do útoku.
     
    47
    Oba celky jsou v plném počtu a u míče se drží sešívaní, kteří vytáhli hru až k rohovému praporku.
     
    48
    Průnik hostům nevyšel, míč ukradl Fataiovi Deli a dostal jej do bezpečí.
     
    48
    Ve vlastním vápně zůstal v bolestech právě Deli, pískáno není, ovšem Spartě zakončuje pouze nad a stoper domácích bude v pořádku.
     
    49
    Souček mířil do souboje špatně a sparťané poprvé míří před Berkovce.
     
    50
    Zde ale nedokázali nic předvést a to ani po vhazování na úrovni velkého vápna.
     
    51
    Nákop sešívaných odvrátil Costa, v souboji Součka s Matějovským pak skončil na zemi hráč hostů a bude to bez karetního trestu.
     
    52
    Okupace Berkovcovy brány zatím vyznívá na prázdno, ani rohový kop nepřispěl k vyrovnání.
     
    53
    NA druhé straně je opět veselo, Voltr se ve skluzu dostává k míči, přehazuje Bičíka, ale stopeři se stihli vrátit a míč poslat kolem levé tyče na roh.
     
    54
    Na rohový kop si budeme muset počkat, Jablonský je v obležení pyrotechniky a odpadků z kotle hostí.
     
    56
    Až nyní dochází k rozehrávce a na centr míří vysoko Škoda, jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel!
     
    57
    Na druhé straně se útočného faulu dopustil Lafata v souboji s Latkou, což domácím hraje do karet.
     
    58
    Sešívaní se usadili na útočné polovině a před šestnáctkou dochází k faulu Jiráčka na Škodu.
     
    59
    Míč si nachystal Levan Kenia, jehož pokus zamířil těsně nad, což Bičík raději jistil.
     
    60
    Outsider utkání se prezentuje velmi pěknou hrou a otěže zápasu nesou jejich bedra. Pokus Voltra ale našel pouze připraveného brankáře.
     
    61
    Už to vypadalo, že bude vyrovnáno. Fataiova rána mířila k tyči, kde však přímo na brankové čáře zasahuje Mikula a skvěle vykopává míč z brány!
    61. Fataiova obrovská šance
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    62
    Za zahrání rukou vidí žlutou kartu Tomáš Souček a bude se rozehrávat trestný kop.
     
    63
    Ke standardce se postavil Dočkal s Krejčím a exekuce se ujal první jmenovaný. Odchovanec právě pražské Slavie ale poslal míč dostatečně vysoko nad břevno, což vykouzlilo radost sešívaným fanouškům.
     
    64
    Sparťané se dostali o poznání více do hry, jenže pozornost sešívaných je brilantní. U každé přihrávky se vynoří slávista, který připraví soupeře o zakončení.
     
    65
    Počínání hostů je opět neúspěšné, defenziva sešívaných se připravila opravdu pozoruhodně.
     
    66
    Po nátlaku hostů přichází kombinace sešívaných, kteří se přesouvají nadějně před Bičíka.
     
    67
    Rohový kop rozehrává opět Jablonský, tentokrát se pořadatelé vybavili slunečníky, kterými chrání slávistu při rozehrávce.
     
    68
    Na hrací ploše skončil Štohanzl, akce byla dohrána, ale ke slávistickému křídlu míří lékaři s nosítky.
     
    69
    Veselo je i v sektoru domácích, kam kromě pořadatelů zamířili i těžkooděnci.
     
    70
    Jan Štohanzl opouští hřiště v nefotbalové pozici a sklízí potlesk tribun. Místo něj si zahraje Milan Černý.
     
    71
    Matějovský nekompromisně zastavil Keniu, který procházel obranou jako nůž máslem.
     
    72
    Obrovská šance domácích, Škoda se dostal do šestnáctky, kde je poslán k zemi, ovšem penalta se pískat nebude. Pokračující akce pak vyústila v centr, který hlavou zakončil Voltr nad!
     
    73
    Sešívaní jsou opět v kombinaci a hosté ji zastavují pouze za cenu faulu.
     
    74
    Trestný kop tentokrát nepřinesl velkou příležitost a prostor mají sparťané.
     
    75
    Zastavující fauly se množí a hlavní sudí už sahá po žluté kartě, kterou uvidí Nhamionesu Costa.
     
    75
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Petr Jiráček, přichází Tiémoko Konaté.
     
    76
    Žlutý trest přichází i na straně domácích, kterou si vysloužil Jan Mikula.
     
    76
    A další žlutý kartónek, nyní pro Milana Škodu.
     
    77
    Kenia vystihl rozehrávku a pustil se do úniku, kde však ještě hledal Škodu a Costa odvrací přihrávku do zámezí.
     
    78
    Fotbalisté z Letné a posouvají kupředu. Kombinace se ale prozatím pohybuje na přelomu středové čáry.
     
    79
    V ofsajdové situaci je přistižen Škoda, který mířil do akce po vybojovaném míči.
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 17 663 diváků.
     
    81
    Další rohový kop, další komplikace a tak se Jablonský přesouvá k druhému rohovému praporku.
     
    82
    Následuje přerušení hry, jelikož hostující fanoušci si nedají říct a na hrací plochu míří čím dál tím více pyrotechniky.
     
    84
    Hra již pokračuje a Voltr se žene do další příležitosti, jenže přes obránce neodcentroval.
     
    85
    Další rychlá akce domácích, Černý vytáhl hru, přihrál Keniovi na paty, ten si s tím ale poradil a našel Škoda. Ovšem ten byl opět v ofsajdu.
     
    86
    Na druhé straně musí být Berkovec pozorný, zakončení ale míří vedle a tak nikam s rozehrávkou nespěchá.
     
    87
    Tentokrát to Černý zkouší po levé straně a domácí jsou na hranici šestnáctky. V pokutovém území ale končí na zemi Jaromír Zmrhal, který vidí žlutou kartu za filmovaný pád.
     
    88
    Fatai se hnal za kolmicí, ale obrana si s jeho tlakem poradila a vykopává opět Berkovec, který šetří cenné vteřiny.
     
    89
    Na polovině přichází faul hostí, k rozehrávce trestného kopu se pomalu blíží Mikula.
     
    90
    Levana Keniu nahrazuje nováček v sešívaném dresu Michal Frydrych.
     
    90
    Deli se nyní musel činit a děkuje mu celá obranná řada v čele s gólamanem.
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty.
     
    90+1
    Po rozehrávce domácích je pískáno a do útoku může jít Sparta. Po centru ale přichází hlavička Krejčího, která míří mimo.
     
    90+2
    Na polovině je zfaulován Škoda, kterého poslal na trávník Holek.
     
    90+3
    Na parádní centr mířil Brabec, ale trestuhodně míč minul!
     
    90+4
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Radek Voltr, přichází Jiří Bílek.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Martin Berkovec (SK Slavia Praha).
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Jakub Brabec (AC Sparta Praha).
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 9:9. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:17.
     
    Utkání končí vítězstvím sešívaných! Ti se do vedení dostali brankou Jaromíra Zmrhala v posledních vteřinách první půle a v té druhé si jej dokázali uhlídat. Radost domácích je opravdu velká, jelikož na takové vítězství několik let čekali. To je z letošního derby vše, krásný zbytek neděle a příště u fotbalu opět na počtenou! (16:54:43)

    Nikol Kuncová

    Branky: 45. Zmrhal

    Karty:   62. Souček (SLA), 76. Mikula (SLA), 76. Milan Škoda (SLA), 87. Zmrhal (SLA), 90+5. Berkovec (SLA) – 12. Frýdek (SPA), 75. Nhamoinesu (SPA), 90+6. Brabec (SPA)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 9:9. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:17.
    SK Slavia Praha: Berkovec – Mikula, Latka (C), Deli, T. Jablonský – Souček, Zmrhal – Voltr (90+4. Bílek), Kenia (90. Frydrych), Štohanzl (70. Černý) – Milan Škoda.
    Náhradníci: Řehák – Hrubý, Bazal, Černý, Bílek, Piták, Frydrych.

    AC Sparta Praha: Bičík – Frýdek, Mario Holek, Nhamoinesu, Hybš (46. Brabec) – Matějovský, Jiráček (75. Konaté) – Dočkal, Hušbauer (46. Fatai), Krejčí – Lafata (C).
    Náhradníci: Štěch – Steinhöfer, Brabec, Kováč, Fatai, Mareček, Konaté.

    Rozhodčí: Zelinka – Pelikán, Paták (Jílek, Proske)

    Diváci: 17663
    bahis siteleri