Liberec – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:7 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 2:3 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:3 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 5:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 5:2 (kon.) | Třinec – Jihlava 6:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 01.10.2015, 18:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vzápětí výrazně vykračují za ziskem tří bodů! Po zmatku a odrazech ve zlínské obraně se puk dostal mezi kruhy na volného KRISTIÁNA LUNTERA, který se štěstím procedil puk mezi Halodovy betony – 5:2! Bez asistence.
     
    52:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět dvoubrankový náskok! Po skrumáži za brankou se puk dostal k Havránkovi, jehož pokus vyrazil Haloda na hůl PETRA KRATOCHVÍLA, který se trefil úspěšně pod horní tyč – 4:2! Asistence: Tomáš Havránek, Filip Dvořák.
     
    48:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují a je zaděláno na drama! Obraně domácího celku ujel už ve středním pásmu PETR STRMISKA, který posléze projel do pásma a z blízkosti v úniku prostřelil brankáře Slavíčka ranou mezi betony – 3:2! Asistence: Jakub Kužílek.
     
    33:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Po obléhání obranného pásma PSG se k puku dostal Biolek, který posunul kotouč na pravý kruh volného LIRIDONA DUPLJAKA, který se trefil povedenou ranou o tyč – 3:1! Asistence: Martin Biolek, Filip Nováček.
     
    12:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je bleskově zužitkována!
    Domácí se usadili v pásmu, na modré čáře se puku zmocnil Sedláček, který poslal krásnou přihrávku na pravý kruh volnému JANU ŠVEJDOVI, který střelou z první propálil Halodu a vrátil domácí jednobrankový náskok – 2:1! Asistence: David Sedláček, Michal Furch.
     
    07:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní už to hostům vyšlo! Po sérii nepřesných pokusů dostal vynikající přihrávku na střelu do Procházky DANIEL GAZDA, který prudkou ranou z levého kruhu trefil přesně prostor levé šibenice za zády Slavíčka – 1:1! Asistence: Petr Procházka, Adam Hořanský.
     
    03:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle ujímají vedení! Hosté propadli v obraně a Kometa postupovala do akce 2 na 1. Havránek na sebe natáhl obránce a poté vyslal přesný pas na druhou stranu volnému JAKUBU BOLTVANOVI, který se do puku opřel z první a prostřelil Halodu! Asistence: Tomáš Havránek, Kristián Lunter.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 4. Boltvan (Havránek, Lunter), 13. Švejda (Sedláček, Furch), 34. Dupljaku (Biolek, Nováček), 53. Kratochvíl (Havránek, Dvořák), 54. Lunter – 8. Gazda (Procházka, Hořanský), 49. Strmiska (Kužílek)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Furch, Švejda, Štancl, Sedláček, Kubeš, Kabelka, Kupčík – Tůma, Havlát, Lunter, Dvořák, Nováček, Biolek, Garčic, Dupljaku, Havránek, Kratochvíl, Boltvan (C).
    Trenér: Pavel Pazourek

    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Sirota, Kužílek, Váňa, Řezníček, Procházka, Gazda, Kolařík – Gago, Dalajka, Krejčiřík, Horvát, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš (C), Hořanský.
    Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Roman Polák – Martin Musil, Pavel Lainka
    bahis siteleri