Liberec – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:7 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 2:3 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:3 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 5:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 5:2 (kon.) | Třinec – Jihlava 6:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 01.10.2015, 18:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    A znovu v zakončení útočník Zlína Michal Gago. Toho uvolnil přihrávkou na pravou stranu Váňa, ale hostující borec branku z vynikající pozice přestřelil.
     
    56:44
    Švejda faulovala kolenem v obranném pásmu kličkujícího Krejčiříka. Rozhodčí se dlouho radili, ale nakonec udělují domácí obránci trest na 5 minut + do konce utkání! Kometa bude dohrávat třetí třetinu v oslabení.
     
    53:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vzápětí výrazně vykračují za ziskem tří bodů! Po zmatku a odrazech ve zlínské obraně se puk dostal mezi kruhy na volného KRISTIÁNA LUNTERA, který se štěstím procedil puk mezi Halodovy betony – 5:2! Bez asistence.
     
    52:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět dvoubrankový náskok! Po skrumáži za brankou se puk dostal k Havránkovi, jehož pokus vyrazil Haloda na hůl PETRA KRATOCHVÍLA, který se trefil úspěšně pod horní tyč – 4:2! Asistence: Tomáš Havránek, Filip Dvořák.
     
    48:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují a je zaděláno na drama! Obraně domácího celku ujel už ve středním pásmu PETR STRMISKA, který posléze projel do pásma a z blízkosti v úniku prostřelil brankáře Slavíčka ranou mezi betony – 3:2! Asistence: Jakub Kužílek.
     
    46:07
    Další přesilová hra pro domácí celek. Vyloučen hostující Jakub Kužílek na 2 minuty za krosček.
     
    40:47
    V pokračující přesilovce se s pukem uvolnil na levém kruhu Dvořák, který svou střelu otřel pouze o levou tyč hostující branky.
     
    39:33
    Vyloučen hostující obránce Jakub Sirota na 2 minuty za hákování.
     
    38:12
    Po obrovské chybě domácí obrany dostal nabito na levé straně volný Karafiát, před kterým se otevřela půlka branky. Hostující útočník si ke střele přiklekl, nicméně svůj pokus poslal vysoko nad branku!
     
    35:19
    Přesilová hra pro hostující PSG Zlín. Vyloučen Michal Kupčík na 2 minuty za hákování.
     
    33:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Po obléhání obranného pásma PSG se k puku dostal Biolek, který posunul kotouč na pravý kruh volného LIRIDONA DUPLJAKA, který se trefil povedenou ranou o tyč – 3:1! Asistence: Martin Biolek, Filip Nováček.
     
    31:59
    Domácí si ale znovu našli cestu do obranné třetiny PSG a ke střele z levého kruhu napřáhl Kubelka, který brankáře Halodu nepropálil pokusem mezi betony.
     
    28:15
    Domácí ujeli do brejku a hosté museli zatáhnout za záchrannou brzdu. Vyloučen hostující Jakub Sirota na 2 minuty za držení protihráče.
     
    25:26
    Po přihrávce od modré čáry se do rány vehementně opřel Karafiát, jehož pokus zazvonil o brankovou konstrukci Slavíčkovy branky.
     
    24:30
    Přesilovka pro hostující PSG. Vyloučen domácí útočník Richard Garčic na 2 minuty za faul loktem.
     
    22:02
    Obrovská škoda domácího celku. Kometa mohla vyrazit do akce tři na nikoho, nicméně Garčic nezpracoval prudkou přihrávku.
     
    19:37
    Po obrovském závaru a skvělém zákroku Slavíčka se nakonec ocitl puk v brněnské brance, nicméně už předtím byla branka posunuta a radost hostujícího celku byla zbytečná.
     
    18:58
    Do dobré pozice se s kotoučem dostal před brankou volný Kratochvíl, který nedokázal procpat černý nesmysl podél levé tyčky Halodovy branky.
     
    14:57
    Třetí přesilovka pro domácí v řadě. Vyloučen hostující Petr Procházka na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    12:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je bleskově zužitkována!
    Domácí se usadili v pásmu, na modré čáře se puku zmocnil Sedláček, který poslal krásnou přihrávku na pravý kruh volnému JANU ŠVEJDOVI, který střelou z první propálil Halodu a vrátil domácí jednobrankový náskok – 2:1! Asistence: David Sedláček, Michal Furch.
     
    08:40
    První přesilovka pro domácí Kometu. Vyloučen hostující Jiří Karafiát na 2 minuty za hákování.
     
    07:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní už to hostům vyšlo! Po sérii nepřesných pokusů dostal vynikající přihrávku na střelu do Procházky DANIEL GAZDA, který prudkou ranou z levého kruhu trefil přesně prostor levé šibenice za zády Slavíčka – 1:1! Asistence: Petr Procházka, Adam Hořanský.
     
    05:30
    Ale pozor! Ve stejném čase dostává menší trest také hráčská lavice Komety a hosty tak čeká 2 minuty dlouhá přesilovka 5 na 3!
     
    05:30
    Hosté unikli do rychlého útoku, který musel před brankou řešit faulem domácí Dupljaku. Ten si odsedí dvě minuty za držení protihráče.
     
    03:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle ujímají vedení! Hosté propadli v obraně a Kometa postupovala do akce 2 na 1. Havránek na sebe natáhl obránce a poté vyslal přesný pas na druhou stranu volnému JAKUBU BOLTVANOVI, který se do puku opřel z první a prostřelil Halodu! Asistence: Tomáš Havránek, Kristián Lunter.
     
    01:30
    Následně ale tečoval nahození od modré čáry Dalajka, jehož jemný pokus skončil těsně nad břevnem a poté ještě poskakoval na brance. Domácí se následně osvobodili vyhozením.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 4. Boltvan (Havránek, Lunter), 13. Švejda (Sedláček, Furch), 34. Dupljaku (Biolek, Nováček), 53. Kratochvíl (Havránek, Dvořák), 54. Lunter – 8. Gazda (Procházka, Hořanský), 49. Strmiska (Kužílek)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Furch, Švejda, Štancl, Sedláček, Kubeš, Kabelka, Kupčík – Tůma, Havlát, Lunter, Dvořák, Nováček, Biolek, Garčic, Dupljaku, Havránek, Kratochvíl, Boltvan (C).
    Trenér: Pavel Pazourek

    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Sirota, Kužílek, Váňa, Řezníček, Procházka, Gazda, Kolařík – Gago, Dalajka, Krejčiřík, Horvát, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš (C), Hořanský.
    Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Roman Polák – Martin Musil, Pavel Lainka
    bahis siteleri