Crystal Palace – West Brom 2:0 (kon.) | Norwich – Leicester 1:2 (kon.) | Manchester City – Newcastle 6:1 (kon.)
Aston Villa – Stoke 0:1 (kon.) | Bournemouth – Watford 1:1 (kon.) | Sunderland – West Ham 2:2 (kon.)
Chelsea – Southampton 1:3 (kon.)
konec
Chelsea FC
1:3 (1:1)
Southampton FC
Sobota 03.10.2015, 18:30 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Hostující trenér Ronald Koeman provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Sadio Mané, který byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti. Na jeho místo přichází na poslední minuty Japonec Jošida!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    86
    Graziano Pellé následně dostal od hlavního rozhodčí žlutou kartu! K exekuci standardní situace se staví Radamel Falcao ...
     
    78
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Dušan Tadić, přichází Jay Rodriguez.
     
    77
    Následného rohového kopu se ujal Ward-Prowse, jehož centr však obrana Chelsea odvrátila, a Blues šli do protiútoku. Na pravé straně zakombinoval Oscar s Hazardem, a do zakončení se dostal prvně jmenovaný. Střela však mířila hodně mimo!
     
    76
    Hostující celek měl další obrovskou příležitosti! Na levé straně nestačil na Maného Gary Cahill. Senegalský útočník našel ve vápně zcela volného Stevena Davise, který mohl přihrál lépe postavenému Pellému, avšak akci vzal na sebe, a jeho střelu zablokoval John Terry!
     
    73
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Nemanja Matić, přichází Loïc Rémy.
    72. Graziano PELLÈ - 1:3
     
    72
    Southampton právě vstřelil branku!
    Tak to už vypadá s Chelsea opravdu hodně špatně! Domácí celek chyboval ve středu hřiště, a k míči se dostal Sadio Mané, který skvěle načasoval přihrávku na pravou stranu, kam si naběhl GRAZIANO PELLÉ. Střela italského kanonýra mířila přesně k tyči, a Southampton vede dvoubrankovým rozdílem!
     
    64
    José Mourinho reaguje na současný stav svým druhým střídáním! Willian sice vstřelil jedinou branku svého týmu, jinak však jeho výkon nebyl povedený. Na jeho místo přichází španělský křídelník Pedro!
    60. Sadio MANÉ - 1:2
     
    60
    Southampton právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok pro domácí celek! Southampton jde totiž do vedení! Ve středu hřiště to udělal krásně Graziano Pellé, který udržel míč přes dvojicí protihráčů, a vysunul do úniku SADIA MANÉHO. Toho nedokázal zastavil John Terry, a senegalský záložník dostal míč do sítě!
     
    57
    Krásnou přihrávku do vápna poslal Cesc Fabregas, který našel Radamela Falcaa, který se vyhnul Fontemu, a spadl po souboji s brankářem Stekelenburgem. Hlavní rozhodčí penaltu nenařídil, a navíc udělil domácímu útočníkovi žlutou kartu!
     
    49
    Teď však měl Mané dvě obrovské šance! Nejdříve bývalého hráče Salzburgu vybídl ke skórování Dušan Tadić, který poslal přesnou přihrávku za obranu Chelsea. Skvělý zákrok však předvedl Asmir Begović. Akce pokračoval a do vápna naběhl Bertrand, který našel na "desítce" opět Maného, jehož ránu zablokoval John Terry!
     
    46
    Oba trenéři provedli před začátkem druhého poločasu své první střídání! José Mourinho poslal ze hry Ramirese, na jehož místo nastupuje Nemanja Matić. Dohrál také Oriol Romeu, toho nahrazuje Ward-Prowse!
    44. Steven DAVIS - 1:1
     
    44
    Southampton právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Southampton je v posledních minutách jednoznačně aktivnější, a zaslouženě vyrovnává! Skvělý centr na hranici vápna dostal Graziano Pellé, který sklepl míč pro STEVENA DAVISE, jehož přízemní střela zamířila přesně k tyči!
     
    43
    Sadio Mané ve středu hřiště unikal Ramiresovi, který hostující hráče poslal k zemi tvrdým skluzem. Hlavní rozhodčí Robert Madley udělil brazilskému hráči žlutou kartu!
     
    42
    A mohlo být vyrovnáno! Ve středu hřiště předvedl parádní práci Steven Davis, který ideální přihrávkou uvolnil Ryana Bertranda. Proti bývalému obránci Chelsea však skvěle vyběhl Asmir Begović, který střelu vyrazil na rohový kop!
     
    40
    I tentokrát se exekuce zhostil Dušan Tadić, jehož centr nebyl povedený. Na opačné straně se však dostal k míči Oriol Romeu, který poslal do vápna ideální centr, který se snášel do branky, Begović však míč raději poslal na rohový kop!
     
    32
    V levém rohu na polovině Chelsea bojoval proti přesile Steven Davis, avšak neuspěl, a míč skončil v zámezí. Southampton velmi rychle rozehrál, a míč se dostal na hranici vápna, kde se nacházel Sadio Mané. Hostující hráč spadl ve vápně po souboji s Willianem, avšak hlavní rozhodčí penaltu nenařídil, což pochopitelně naštvalo hráče Southamptonu!
     
    26
    Dodatečně dostává žlutou kartu hostující Ryan Bertrand, který neunesl, že nebyl odpískán zákrok Williana, a brazilskému hráči se pomstil. Hlavní rozhodčí vedl s bývalým hráčem Chelsea dlouhou debatu, následně udělil žlutou kartu!
     
    16
    Na druhé straně však mohl Southampton vyrovnat! Ve středu hřiště to udělal výborně Dušan Tadić, který udržel míč proti trojici protihráčů, a krásně uvolnil na pravé straně Stevena Davise. Jeho rána však mířila mimo branku!
    10. WILLIAN - 1:0
     
    10
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Desátá minuta a Chelsea vede! Exekuce standardní situace se ujal Brazilec WILLIAN, který nejspíše centroval do vápna, nicméně míč poslal tak dokonale, že ten zaplaval do růžku branky! Nádherná branka brazilského středopolaře!
     
    9
    Bosenský brankář velmi rychle rozehrál, a na levé straně našel Edena Hazarda, který se pokoušel dostat do vápna. Jeho postup však zastavil tvrdým zákrokem Oriol Romeu, který vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 10. Willian – 44. S. Davis (Pellè), 60. Mané (Pellè), 72. Pellè (Mané)

    Karty:   43. Ramires (CHE), 57. Falcao (CHE) – 9. Romeu (SOT), 26. Bertrand (SOT), 77. Ward-Prowse (SOT), 86. Pellè (SOT)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:14.
    Chelsea FC: Begović – Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta – Ramires (46. Matić, 73. Rémy), Fàbregas – Willian (64. Pedro), Oscar, E. Hazard – Falcao.
    Náhradníci: Blackman – K. Zouma, Pedro, Rémy, Matić, Loftus-Cheek, Baba.

    Southampton FC: Stekelenburg – Soares, Fonte, van Dijk, Bertrand – Romeu (46. Ward-Prowse), Wanyama – Mané (90+2. Jošida), S. Davis, Tadić (78. Jay Rodriguez) – Pellè.
    Náhradníci: K. Davis – Jošida, Long, Jay Rodriguez, Martina, Ward-Prowse, Juanmi.

    Rozhodčí: Madley – McDonough, Perry (vš. Anglie)
    bahis siteleri