Charleroi – Waregem 3:0 (kon.) | Leuven – Mouscron 1:1 (kon.) | Westerlo – Kortrijk 1:1 (kon.)
Sint-Truiden – Waasland-Beveren 1:3 (kon.)
konec
Sint-Truiden VV
1:3 (0:2)
Waasland-Beveren
Sobota 03.10.2015, 20:30 • Stayen, Sint-Truiden • Belgická Jupiler Pro League • 10. kolo
     
    KV RED STAR WAASLAND
    Waasland v loňské sezóně obsadil až čtvrtnácté místo v tabulce, a těsně unikl sestupu! Ani v letošní sezóně nepředvádí KV dobré výkony, momentálně se nachází na desáté příčce se ziskem desíti bodů.

    Red Star zažilo v lize dva velké debakly! Nejdříve prohrálo v domácím prostředí s Oostende 1:5, a stejným poměrem Waasland podlehl Brugge! Následně si však napravil reputaci výhrou nad Denderem, jednalo se však pouze o ligový pohár. V posledním ligovém utkání Waasland nestačil na mistrovský Gent, a prohrál 1:3! I dnes vstupuje do zápasu v pozici oustidera!
     
    SINT-TRUIDEN VV
    Loňský vítěz druhé nejvyšší fotbalové ligy si zajistil přímý postup do Jupiler League, a nemusel hrát žádnou baráž. V právě probíhající sezóně se Sint-Truidenu velmi daří, momentálně se nachází na skvělé šesté příčce!

    Sint-Truiden dokázal po domácí remíze 1:1 s Charleroi uspět na hřišti Westerlo, kde uspěl v poměru 3:0! Následovalo utkání ligového poháru, ve kterém VV porazilo Bocholt 1:0. V posledním ligovém utkání se aktuálně šestý tým tabulky představil na půdě Anderlechtu. Favorit utkání šel do vedení již v 32. minutě, kdy se dokázal prosadit Okaka. Žádný další gól již nepadl, a z vítězství se radoval Anderlecht. Do dnešního utkání vstupuje v roli favorita domácí celek, nicméně na domácím trávníku se Sint-Truidenu až tak nedaří!
     
    Příjemný sobotní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Belgická Jupiler Pro League má na programu již své desáté kolo. My se společně zaměříme na utkání Sint-Truidenu VV proti KV Red Star Waasland. Úvodní výkop je naplánován na Stayenu v 20:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    Úvodní sestavy:

    Sint-Truiden VV: Dutoít – Bagayoko, Rúben Fernandes, Erichot, Rherras – Edmilson, Ono, Schils, Schoofs, Dompé – Rodríguez
    Náhradníci: De Winter, Alfonso, Artabe, Lazaar, Mbombo, Cuevas, Momi, Nirisarike

    KV Red Star Waasland: Goblet – Jans, Coulibaly, Milosevic, Demir – Marić, Moulin – Myny, Langil – Gano, Jonathan Buatu
    Náhradníci: Henkinet, Caufriez, Hugo Sousa, Van Dooren, M´Sila, Nabab, Leemans

    Rozhodčí: Van Driessche, Hutsebaut (vš. Belgie).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Van Driessche právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté hostujícího celku. Hned v úvodu však chyboval Jonathan Buatu a u míče je Sint-Truiden.
     
    3
    Velmi povedenou individuální akci předvedl na levé straně obránce Demir, který se prokličkoval přes dvojici protihráčů. Následně však míč ztratil Langil, který upadl po souboji s Edmilsonem, faul však hlavní rozhodčí neodpískal.
     
    4
    Aktivní domácí celek se probojoval k prvnímu rohovému kopu tohoto zápase. Exekuce se ujal Edmilson, jehož centr však skončil přímo v rukavicích brankáře Gobleta.
     
    6
    Přes levou stranu se pokoušel dostat vpřed domácí Dompé. Francouzský křídelník však narazil na skvěle bránícího Janse, který míč vybojoval.
     
    7
    Red Star kontrolovalo hru na vlastní polovině. Milosevic si raději pomohl zpětnou přihrávkou k brankáři Gobletovi. Belgický gólman poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, nikdo z domácích však míč nezpracoval, a ten skončil u brankáře Dutoíta.
     
    8
    Sint-Truiden na vlastní polovině nikam nespěchá, a v pohodě kombinuje. Hostující celek totiž nikterak aktivně nenapadá, což domácí práci ulehčuje.
     
    10
    Dlouhý nákop brankáře Dutoíta zpracoval ve středu hřiště hostující Jonathan Buatu, který se pokoušel následnou přihrávkou najít Langila, přihrávku však vystihl domácí Edmilson.
     
    11
    Hostující celek se však skvělým napadáním dostal zpět k míči, a na levé straně byl faulován právě Lengil. Exekuce standardní situace se ujal Myny, který poslal do vápna zajímavý centr, ten odvrátil brankář Dutoít na roh, nicméně jeho pozice byla velmi těžká!
     
    12
    Waasland právě vstřelil branku!
    Hostující celek jde velmi rychle do vedení! Exekuce prvního rohového kopu hostujícího celku se zhostil Demir, který jej rozehrál na krátko s Langilem, který míč pustil, a ve vápně se dostal ke střele DENI MILOSEVIC. Střela mladého Bosňana zaplavala do růžku branky, a Dutoít byl bez šance!
    12. Deni MILOSEVIC - 0:1
     
    14
    Tentokrát kombinaci domácího celku narušil Langil, který se prezentoval útočným faulem v souboji s Bagyokem.
     
    15
    Ve středu hřiště chyboval Marić, který vyslal do úniku Edmilsona. Hostující středopolař však svou chybu napravil pouze za cenu faulu. Následně poslal Ono do vápna hostujícího celku nebezpečný centr, který však odvrátil Švéd Demir.
     
    16
    Na pravé straně se dostal k míči hostující Gano. Belgický křídelník se pokoušel uvolnit Jonathana Buatua. Před toho se však dostal domácí Rúbec Fernandes, který míč odkopl do zámezí.
     
    18
    Nebezpečný centr poslal do vápna z levé straně domácí Rherras. Centr belgického obránce hledal hlavu Rodríguze. Míč však nakonec skončil pouze u Langila, který míč odkopl.
     
    19
    Následně se nedovoleným zákrokem prezentoval domácí Dompé, který poslal k zemi Coulibalyho. Do útoku tak míří Red Star!
     
    20
    Výkopu se ujal brankář Goblet, který však poslal míč do míst, kde se nacházel pouze domácí Rúbec Fernandes. Portugalský stoper míč zpracoval, a míří vpřed!
     
    21
    Od japonského záložníka Ona dostal přihrávku do vápna útočný Rodríguez, který odcentroval, nicméně míč se odrazil do zámezí od bránícího Coulibalyho. Hlavní rozhodčí však ukázal na odkop od branky hostů!
     
    23
    Waasland se dostal po sympatické kombinaci na levé straně do protiútoku. Hostující Langil našel pěkný centrem na pravé straně Gana, který se opřel do míče zprvní. Jeho rána však mířila mimo!
     
    24
    Na druhé straně mohl vyrovnat domácí Edmilson Junior, který dostal přihrávku před vápno od Ona. Rána brazilského záložníka však mířila vysoko nad branku Golbleta!
     
    26
    Sint-Truiden je v posledních minutách jednoznačně aktivnější, nicméně se nemůže dostat svou kombinací na dostřel brance Gobleta!
     
    27
    Tentokrát navíc chyboval na levé straně obránce Bagayoko, který daroval míč hostujícímu Milosevicovi. Bosenský stoper postupoval po levé straně, avšak jeho postup zastavil domácí Erichot.
     
    28
    Hostující celek se opět dostal do kombinace na útočné polovině. Obrána Sint-Truidenu však zapracovala na jedničku, a míč velmi rychle získala.
     
    29
    Hra je přerušena, neboť se nebezpečnou hrou prezentoval hostující Langil. Jeho noha málem zasáhla domácího Schilse do obličeje, naštěstí vše dopadlo dobře!
     
    30
    Odvážný průnik přes pravou stranu provedl domácí Edmilson, který se protáhl kolem Demira, a poslal míč před branku. Pohotový stoper Milosevic však dokázal míč odkopnout do bezpečí!
     
    32
    Tentokrát se k zajímavému průniku dostal Rherras, který postupoval přes levou stranu. Belgický obránce poslal ideální centr před branku, avšak Rodríguez si cestu k míči nenašel.
     
    33
    Waasland mohl vést již dvoubrankovým rozdílem! Středem hřiště prošel Langil, který následně přenechal míč do středu pro Milosevice. Střelec první branky přenechal míč lépe postavenému Ganovi, který však nepřekonal Dutoíta!
     
    33
    Waasland právě vstřelil branku!
    Hostující celek vede dvoubrankovým rozdílem! Brance Waaslandu opět předcházela velká šance, po které hostující celek udeřil z rohu! Exekuce rohového kopu se ujal Moulin, který poslal přízemní centr před branku. Ve vápně se nejlépe zorienotval ZINHO GANO, který poslal míč k tyči!
    33. Zinho GANO - 0:2
     
    35
    Na druhé straně dostal ve středu hřiště hodně prostoru domácí Edmilson, který vyslal povedenou ránu. Brankář Goblet měl co dělat, aby střelu vyrazil!
     
    36
    Aktivní Edmilson následně vybojoval i rohový kop, který sám také rozehrál. Centr brazilského záložníka našel ve vápně hlavu Rherrase, jehož slabou hlavičku zachytil brankář Goblet.
     
    38
    Hostující celek se probojoval k dalšímu rohovému kopu, tentokrát z toho však branka nebyla, nicméně k zajímavé střele se dostal Milosevic. Pěkný zákrok předvedl Dutoít!
     
    39
    Následného rohového kopu se ujal švédský obránce Demir, který svým centrem našel ve vápně hlavu Mynyho, ten však mířil hodně mimo!
     
    40
    Na druhé straně se provinil nedovoleným zákrokem hostující Jonathan Buatu, který poslal k zemi Edmilsona Juniora, který je jednoznačně nejaktivnějším hráčem domácího celku!
     
    41
    Exekuce následné standardní situace se ujal domácí Rodríguez. Střela kolumbijského útočníka však trefila pouze zeď!
     
    42
    Hostující celek se dostal do kombinaci na útočné polovině, nicméně míč utekl Marićovi, který se následně prezentoval nedovolený zákrok v souboji s Bagayokem.
     
    44
    Poločase se pomalu blíží ke svému konci, nicméně domácí celek se ještě pokouší v závěru snížit na rozdíl jediné branky. Obrana Waaslandu však zatím pracuje velmi dobře!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas v Sint-Truiden nabídl zajímavou podívanou! Hostující celek se dostal do vedení již v jedenácté minutě, když se ve vápně po rohovém kopu dostal ke střele Deni Milosevic, a mířil přesně! Své vedení Waasladn navýšil ve 33. minutě, když opět po rohu skóroval Zinho Gano, který si našel ve vápně své místo pro zakončení!

    Před druhým poločasem tak Waasland vede dvoubrankovým rozdílem. Druhý poločas začne přibližně v 21:33!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Zajímavý centr poslal z pravé strany do vápna domácí obránce Bagayoko. Do vápna si nabíhal Rodríguez, který se však do zakončení nedostal, neboť byl u míče dříve brankář Goblet.
     
    48
    Sint-Truiden vstoupil do druhého poločasu jednoznačně aktivněji! Svého soupeře zatím nepustil k míči, a sám kombinuje na útočné polovině.
     
    49
    Až teď se hostující celek dostal do kombinace na útočné polovině. Hra je však přerušena, neboť v době přihrávky Langila se nacházel v ofsajdovém postavení Zinsha Gano.
     
    50
    Další povedený centr poslal do vápna Waaslandu z pravé strany Bagyoko, který málem našel hlavu Schilse. Obrana hostujícího celku však nakonec situaci zvládla!
     
    52
    Hodně ostrý nedovolený zákroke předvedl hostující Jans v souboji s Rherrasem. Následnou standardní situaci si vzal na starost Schoofs, jehož centr však odvrátil jeden z domácích obránců.
     
    53
    Sint-Truiden však pokračoval v kombinaci! Z pravé strany opět odcentroval Bagayoko, který hledal ve vápně Rodrígueze. Těsně před ním však míč stáhl ze vzduchu brankář Goblet.
     
    53
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Langil, který se prezentoval tvrdým dohráním v souboji s Dompém. Z následné standardní situace domácí celek branku Gobleta neohrozil!
     
    55
    Domácí celek je v dosavadním průběhu druhého poločasu jednoznačně aktivnější, nicméně v koncovce je hodně nepřesný. Středem hřiště tentokrát postupoval Rherras, jehož centr na Rodrígueze byl opravdu hodně nepřesný.
     
    56
    Teď zahrozil také Wassland! Před vápnem dostal hodně prostoru Deni Milosevic, který udělal kličku do středu, a vypálil. Jeho střelu však zblokoval obránce nad branku!
     
    57
    Následného rohového kopu se ujal středopolař Marić, kterému se však centr příliš nepovedl, a pro míč si došel brankář Dutoít.
     
    58
    Domácí celek bude mít k dispozici další zajímavou standardní situaci! Na levé straně byl zatahán za dres domácí Schoofs. Nedovoleným zákrokem se provinil nizozemský obránce Jans!
     
    59
    Rozehrávky následné standardní situace se ujal Edmilson Junior, který poslal nadýchaný centr do vápna, avšak obrana Waaslandu si s centrem dokázala poradit!
     
    59
    Další žlutou kartu z hostujícího celku dostává Coulibaly. Francouzský stoper poslal před vlastním vápnem k zemi pronikajícího Domého, a je z toho zajímavá standardní situace!
     
    60
    Exekuce standardní situace se ujal domácí francouzský záložník Dompé! Jeho tvrdá střela však mířila těsně nad břevno, a Golbet nemusel zasahovat!
    60. Standardní situace Dompého
     
    61
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Rodríguez, přichází Momi.
     
    63
    Hostující celek se probojoval k dalšímu rohovému kopu v tomto utkání. Exekuce se ujal Marić, jehož centr se kroutil na zadní tyč. V tomto prostoru míč odklidil do zámezí bránící Rúben Fernandes.
     
    64
    Tento rohový kop si vzal na starost hostující švédský obránce Demir. Jeho centr však neznamenal pro branku Gobleta žádné nebezpečí, a obrana Sint-Truidenu centr odvrátila.
     
    65
    Hostující Jonathan Buatu na levé straně pěkně uvolnil Demira. Švédský obránce poslal centr do vápna, který však odvrátil pohotový Erichot!
     
    66
    Dlouhý centr do vápna Waaslandu poslal z vlastní poloviny obránce Bagayoko, který hledal za obranou střídajícího Momiho, ten se však v době přihrávky nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    67
    Hostující celek mohl vstřelit třetí branku! Na začátku krásné akce byl Jonathan Buatu, který dosta míč do středu na Milosevice. Bosenský stoper ještě vylepšil pozici pro Gana, jehož rána mířila mimo!
    67. Velká šance hostujícího celku
     
    69
    Do vápna Waaslandu poslal další centr z pravé strany domácí Bagyoko. I v tomto případě si však obrana hostů počínala velmi dobře!
     
    71
    Tentokrát se přes pravou stranu pokoušel dostat aktivní Bagayoko. Postup obránce z Pobřeží slonoviny zastavil bosenský obránce Milosevic, který se však provinil nedovoleným zákrokem.
     
    73
    Před vápnem Waaslandu se prezentoval ostrým nedovoleným zákrokem hostující Coulibaly, který by si měl dávat větší pozor, neboť již jednu žlutou má! Následuje zajímavá standardní situace!
     
    74
    Sint-Truiden dosáhl branky, ta však nemůže být uznána kvůli ofsajdu jednoho z domácích hráčů!
    74. Branka Sint-Truidenu nemohla být uznána
     
    76
    Domácí celek je i nadále aktivní, nicméně Waasland i nadále skvěle brání svůj dvoubrankový náskok!
     
    79
    Ve středu hřiště byl tentokrát faulovaný Edmilson Junior, kterého poslal k zemi Langil. Z následné standardní situace se však nedokázal prosadit Schils, který mířil vysoko nad!
     
    80
    Tentokrát na pravé straně chyboval domácí Schoofs, který daroval míč Jonathanu Buatuovi. Angolský útočník tak míří vpřed, a ušetří další cenné vteřiny!
     
    82
    Střídání v týmu KV Red Star Waasland: ze hřiště odchází Zinsha Gano, přichází Nabab.
     
    84
    Sint-Truiden právě vstřelil branku!
    Sint-Truiden sedm minut před koncem základní hrací doby snižuje na rozdíl jedné branky! Hostující obrana nedokázal odkopnout míč z hranice vápna, a k němu se dostal ROB SCHOOFS, který poslal míč přesně k tyči!
    84. Rob SCHOOFS - 1:2
     
    86
    Střídání v týmu KV Red Star Waasland: ze hřiště odchází Milosevic, přichází M´Bila.
     
    87
    Domácí se v posledních minutách ženou za vyrovnání, nicméně hostující celek pracuje v obraně velmi dobře!
     
    89
    Waasland právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Domácí v závěru riskovali, avšak zapoměli na obranu, a inkasovali! Do vápna se nejdříve hnal Langil, který napálil pouze tyč! Následně se však k dorážce dostal OLIVIER MYNY, který dostal míč do sítě!
    89. Olivier MYNY - 1:3
     
    90
    V samotném závěru dostává žlutou kartu japonský záložník Ono za tvrdý zákrok v souboji s Langilem.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+2
    Střídání v týmu KV Red Star Waasland: ze hřiště odchází Myny, přichází Hugo Sousa.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Sint-Truiden nezvládl domácí utkání s KV Red Star Waasland, a prohrál v poměru 1:3!

    První poločas v Sint-Truiden nabídl zajímavou podívanou! Hostující celek se dostal do vedení již v jedenácté minutě, když se ve vápně po rohovém kopu dostal ke střele Deni Milosevic, a mířil přesně! Své vedení Waasladn navýšil ve 33. minutě, když opět po rohu skóroval Zinho Gano, který si našel ve vápně své místo pro zakončení!

    Ve druhém poločase byl jednoznačně aktivnější domácí celek, který se pokoušel snížit! To se povedlo až v 84. minutě, kdy se po chybě obrany dostal k míči Rob Schoofs, a dopravil míč do sítě! O vítězství Waaslandu však rozhodl minutu před koncem Olivier Myny!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (22:50:34)

    Jan Havlovic

    Branky: 84. Schoofs – 12. Milosevic, 33. Gano, 89. Myny

    Karty:   90. Ono (SIT) – 53. Langil (WAS), 59. Coulibaly (WAS)


    Sint-Truiden VV: Dutoít – Bagayoko, Rúben Fernandes, Erichot, Rherras – Edmilson, Ono, Schils, Schoofs, Dompé – Rodríguez
    Náhradníci: De Winter, Alfonso, Artabe, Lazaar, Mbombo, Cuevas, Momi, Nirisarike

    Waasland-Beveren: Goblet – Jans, Coulibaly, Milosevic, Demir – Marić, Moulin – Myny, Langil – Gano, Jonathan Buatu
    Náhradníci: Henkinet, Caufriez, Hugo Sousa, Van Dooren, M´Sila, Nabab, Leemans

    Rozhodčí: Van Driessche, Hutsebaut (vš. Belgie)
    bahis siteleri