B. Bystrica – Nové Mesto n/V 1:0 (kon.) | Šaľa – Nitra 1:2 (kon.) | Teplička n. Váhom – FC Košice 0:1 (kon.)
Spiš. N. Ves – Prešov 2:3 (kon.) | Haniska – Bardejov 1:0 (kon.) | Poprad – MFK Zvolen 1:2 (kon.)
konec
FK Poprad
1:2 (1:1)
MFK Zvolen
sk Sobota 03.10.2015, 17:00 • NTC Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vitajte pri sledovaní on-line prenosu z 11. kola DOXXbet ligy Východ. Aj pod Tatrami budeme svedkami zápasu našej druhej najvyššej súťaže. Domáci FK Poprad privíta MFK Lokomotíva Zvolenom o 17:00.
    V Poprade to bude súboj dvoch tabuľkových susedov. Zvolenčania prichádzajú do podtatranskej kotliny na štvrtom mieste so 16 bodmi. Popradskí futbalisti majú na konte rovnaký počet bodov a aj rovnaký rozdiel skóre, no Lokomotíva nastrieľala o tri góly viac. Skóre Zvolena je teda 16:12, skóre Popradu 13:9.
    Zvolenskí futbalisti hrali naposledy v domácom prostredí s FK Haniska. S ňou si poradili 3:1. Za domácich sa presadili Kamanec, Menich a Špilár.
    Poprad cestoval do Prešova, kde s Tatranom prehral a to najtesnejším rozdielom 1:0.
    V minulej sezóne odohrali tímy dva zápasy. Najprv 16. augusta 2014 Poprad doma zdolal Zvolen 3:1 a následne 1. novembra bola úspešnejšia Lokomotíva, ktorá sa doma tešila z víťazstva 3:0.
    K sledovaniu live prenosu vás teda srdečne pozývam a prajem vám pekný futbalový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Huszárik – Janigloš, Palša, Tropp, Bendík (C), Ferenc, Šuľa, Bilas, Lukáč, Zápotoka, Streňo
    Náhradníci: Malec – Palutka, Ujčík, Durkot, Rams, Gallovič, Rudiuk

    MFK Lokomotíva Zvolen: Jenčo – Kačala, Daško, Javorina, Očenáš, Kamenec, Fuják, Liener, Kamendy (C), Menich, Staško
    Náhradníci: Gábriš – Špilár, Kovalčík, Števček, Skvašík

    Rozhodca: Špaček – Perát, Ličko.
     
    Oba tímy nastupujú na ihrisko. Domáci futbalisti sa v zápase predstavia v tradičných bielomodrých farbách a Zvolenčania budú hrať v tmavočervených dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodným výkopom odštartovali stretnutie hosťujúci hráči, ktorí z nášho pohľadu útočia z pravej strany na ľavú.
     
    2
    Kapitán hostí Andrej Kamendy postrčil na útočnej polovici domáceho Rudolfa Bilasa a Poprad teda takýmto spôsobom získava loptu.
     
    3
    Erik Liener si v šestnástke už pripravoval loptu na strelu. Spracovanie mu však zabralo dosť času a domáci ho stihli odzbrojiť.
     
    4
    Palša posunul loptu pred vlastnú šestnástku na Šuľu. Ten nevidel lepšie riešenie a loptu iba poslal za bránkovú čiaru. Zvolen teda bude zahrávať rohový kop.
     
    5
    Brankár Huszárik loptu stopercentne nezachytil, vo vzduchu ho však fauloval Kamenec, a tak hlavný rozhodca odpískal nedovolený zákrok.
     
    6
    Šuľovi opäť nevyšla prihrávka na obrannej polovici, tentokrát posunul loptu zbytočne do autu. Zvolen sa snaží z chýb domáceho hráča ťažiť.
     
    7
    Janigloš sa snažil rýchlo rozohrať protiútok, po loptu na útočnej polovici behal Marko Lukáč, no hosťujúci brankár Jenčo skôr vybehol a rázne odkopol.
     
    8
    Erik Liener sa dostal k strele spoza pokutového územia, jeho tvrdá strelu však zblokoval Šuľa a hostia budú zahrávať roh.
     
    9
    Kamendy sklzom fauloval Marka Lukáča na obrannej polovici, hlavný rozhodca kartu pre tento prípad nevyťahoval.
     
    10
    Zatiaľ to nie je príliš ofenzívny futbal. Aktívnejší sú spočiatku hráči Lokomotívy, ktorí iba využívajú chyby domácich v rozohrávke. Poprad sa ešte prakticky poriadne nedostal na útočnú polovicu.
     
    11
    Fuják strieľal z vnútra pokutového územia, domáci Palša však jeho strelu zblokoval a Zvolen bude zahrávať rohový kop.
     
    12
    MFK Lokomotíva Zvolen dáva gól!
    Hostia otvárajú skóre gólom z rohového kopu! K lopte pri zastávke sa postavil Radoslav Kamenec, ktorý nacentroval ku vzdialenejšej žrdi, odkiaľ peknou hlavičkou poslal Zvolen do vedenia IVAN OČENÁŠ!
     
    14
    Janigloš sa po pravej hranici natlačil do šestnástky, sklzom ho však zastavil Javorina a Poprad bude kopať prvý rohový kop v zápase.
     
    15
    Z rohového kopu sa nebezpečenstvo nedialo. Bilas od zastávky pihral za šestnástku Zápotokovi, ktorý poľahky odcentroval, ale iba na hráčov Zvolena.
     
    16
    Spoza šestnástky posielal dlhý center na pravú stranu Bilas. Lukáč bol od lopty veľmi ďaleko, a tak ju získava zvolenský brankár Jenčo.
     
    17
    Palša nacentroval na útočnú polovicu, loptu však bez problémov zablokoval Očenáš, ktorý ju odkopom poslal za postrannú čiaru.
     
    18
    Zápotoka rozprúdil hru. Poslal loptu na hrot, kde šprintoval Lukáč. Ten sa ju snažil tesne pred bránkovou čiarou odkopnúť, no zamotali sa mu nohy a už to nestihol.
     
    20
    Lukáč dostal ku ľavej žrdi center. Najprv si počkal loptu a až potom vystrelil, no zakončenie mu absolútne nevyšlo a "bryndziari" sa teda ubránili.
     
    22
    Zvolen zahrával rohový kop. Lopta letela do malého vápna ku domácemu Bendíkovi, ktorý ju musel odohrať a urobil to tak, že hlavičkou spracoval pre brankára Huszárika.
     
    22
    V šanci boli Popradčania. Janigloš potiahol útok po pravej strane ihriska, poslal prihrávku do vnútra vápna. Odtiaľ mohol strieľať Erik Streňo, no nakoniec vystrelil iba do protihráčov.
     
    23
    Zápotoka zahrával štandardku meter spoza šestnástky. Lopta sa odrazila od hráčov hostí, no potom ešte strieľal Bilas. Jeho projektil letel vedľa žrde a bol tečovaný.
     
    24
    Ferencovi pri postranej čiare odkopol loptu z kopačky Kačala. Poprad následne autovým vhadzovaním pokračuje v akcii.
     
    25
    Bilas šikovnou pätičkou prihral pred pokutovým územím Zápotokovi, ktorý sa už ale s loptou zamotal a nedokázal teda vystreliť.
     
    26
    V šestnástke si nabehol Jan Staško, ktorý sa snažil ideálne odpovedať na center od Kamenca, no pri lopte bol skôr a pohotovejšie brankár Huszárik.
     
    27
    Fuják odcentroval z pravej strany do vnútra šestnástky, kde loptu zasiahol domáci Tropp a poslal ju na rohový kop pre hostí.
     
    28
    Napokon sa Lokomotíva dostala ku hlavičke, lopta však šla vedľa bránky. Znamená to rozohrávku pre Podtatrancov.
     
    29
    Ferenc na ľavej strane obišiel Kačalu, následne pred ním stál už Menich a cez neho sa už do pokutového územia nedostal.
     
    30
    Erik Streňo bežal po ľavej strane do pokutového územia a v momente ho zastavil hosťujúci Jozef Menich, ktorý dostáva žltú kartu, a to znamená, že Poprad bude kopať penaltu!
     
    31
    Poprad dal gól!
    K lopte sa postavil LUKÁŠ JANIGLOŠ, ktorý vypálil ku ľavej žrdi. Brankár Jenčo ešte stihol loptu tečovať, no napokon skončila v sieti a je vyrovnané 1:1!
     
    32
    Ferenc spadol pri postrannej čiare po zákroku od Kačalu. Ako posledný sa však lopty dotkol popradský hráč a Zvolen teda bude mať aut.
     
    34
    Domáci Šuľa loptu z obrannej polovice odkopol iba za postrannú čiaru a následne bude mať Zvolen aut.
     
    34
    Šanca pre Zvolen! Fuják poslal z pravej strany ideálnu loptu pred malé vápno, kde z prvej pálil Jan Staško, no jeho tvrdú strelu do stredu brány pekne vyrazil brankár Huszárik!
     
    36
    Zápotoka krížnym centrom pekne presunul hru na Lukáča. Ten vzápätí dával na pravú stranu Janiglošovi, no jemu už ďalší pohyb s loptou prekazil hosťujúci Javorina.
     
    37
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Erik Šuľa, prichádza Pavol Rams.
     
    38
    Streňo si ďaleko posunul loptu na útočnej polovici. Telom ho následne pretlačil Javorina, no domáci hráč fauloval, a tak namiesto autu Popradu má loptu Zvolen.
     
    39
    Kamenec centroval zo štandardky spoza šestnástky, domáci hráči s istotou loptu poslali mimo vápna.
     
    41
    Bilas najprv v strede ihriska nerozohral na pravú stranu na voľného Lukáča. Potom však bol obkieštený a bol pískaný faul práve na tohto popradského hráča.
     
    42
    Janiglošov center ku postrannej čiare zblokoval Kačala na aut pre domácich. Poprad sa v závere ešte niečo snaží vytvoriť.
     
    44
    Lukáč sa po pravej strane cez Javorinu nepreštrikoval, následne ešte však Popradčania budú rozohrávať aut.
     
    45
    Bendík odcentroval spred bránkovej čiary a následne bude Poprad ešte zahrávať rohový kop.
     
    45+1
    Na Ferencov center si naskočil Erik Streňo, ktorý peknou hlavičkou namieril do stredu brány, no Jenčo fantasticky vyrazil!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme videli dva góly. Skóre v 12. minúte otvoril hosťujúci Očenáš a v priebehu 31. minúty Zvolenčania faulovali a z penalty sa presadil Janigloš.
    Druhý polčas sa začne približne o 18:00.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Marko Lukáč, prichádza Róbert Ujčík.
     
    47
    Ferenc hľadal krátkou kolmicou dopredu Streňa, pri lopte bol však napokon skôr brankár Tomáš Jenčo.
     
    48
    Rudolf Bilas si pripravil loptu za šestnástkou a vypálil. Jeho strela letela ďaleko vedľa brány a rozohrávať bude brankár Lokomotívy.
     
    50
    Pekná akcia hostí! Kamenec pekným centrom z pravej strany našiel v šestnástke Vladimíra Fujáka, ktorého hlavičku brankár Huszárik stihol zachytiť!
     
    51
    Bendíkovi nevyšla prihrávka po ľavej strane ihriska, Ujčík už nestihol dobehnúť loptu.
     
    53
    Bilas odcentroval spoza ľavej strany šestnástky, Streňo už však bol ďaleko od lopty a nedokázal teda zakončovať.
     
    54
    Staško sa po pravej strane ihriska nepresadil, jednoznačne ho zastavil Tropp a následne už má loptu Poprad.
     
    55
    Kamendy sa snažil zakombinovať s Kamencom, no nedostali sa už do výhodnej palebnej pozície.
     
    56
    MFK Lokomotíva Zvolen dáva gól!
    Hostia sa po druhýkrát v zápase dostávajú do vedenia! Na začiatku akcie bol Radoslav Kamenec, ktorý z pravej strany poslal center do vápna. Tam si loptu spracoval ERIK LIENER a peknou strelou ku ľavej žrdi nedal Huszárikovi šancu!
     
    58
    Ferenc posúval po strane ihriska na Bendíka. Popradský kapitán však napokon už loptu nestihol dobehnúť.
     
    59
    Kapitán FK Poprad Matúš Bendík dostáva za svoj zákrok na Kamenca žltú kartu. Bol to naozaj nepríjemný zákrok. Hráč Zvolena je však v poriadku.
     
    60
    Zápotoka hľadal prienikovou prihrávkou na útočnej polovici Streňa, ktorému sa však už následne nepodarilo dostať do koncovky.
     
    61
    Žltú kartu dostáva Janigloš (FK Poprad).
     
    Dnešné stretnutie sleduje 974 divákov.
     
    63
    Ferenc sa tlačil po ľavej strane, no Kačala si bol vedomý, že ako posledný sa lopty dotkol domáci hráč, a preto situáciu odohral čo najlepšie, aby mal loptu jeho tím, čiže hostia.
     
    64
    Jan Staško sa natlačil do šestnástky, Tropp mu zablokoval strelu a "bryndziari" teda budú zahrávať rohový kop.
     
    65
    Zvolen začal obliehanie šestnástky Popradu. Kačala nastreľoval center z pravej strany, no iba do domáceho Palšu.
     
    67
    Kamenec odcentroval z pravej strany. V šestnástke zbadal Lienera, no Huszárik bezpečne loptu zastavil na rukaviciach.
     
    70
    Ujčík posunul na útočnej polovici na Zápotoku. Toho telom odstavil jeden z hráčov Lokomotívy. Bez faulu.
     
    71
    Ferenc vo vlastnej šestnástke ideálne netrafil loptu, následne však z voleja nedokázal dobre vystreliť hosťujúci Kamenec.
     
    71
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Rudolf Bilas, prichádza Filip Palutka.
     
    73
    Poprad sa snaží čoraz viac a viac dostávať na útočnú polovicu, no akosi mu to tam potom nechce vychádzať.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Lokomotíva Zvolen: z ihriska odchádza Jan Staško, prichádza Oliver Špilár.
     
    75
    Ujčík hľadal priamočiarou prihrávkou Zápotoku. Defenzíva Zvolena si však s prehľadom postrážila popradských hráčov.
     
    76
    Zvolenčania pochybili v rozohrávke a z hranice šestnástky vystrelil Róbert Ujčík. Jeho prízemná strela letela do rúk brankára Jenča.
     
    77
    Zvolen zahrával štandardku. Loptu bezpečne odhlavičkoval domáci hráč Vladislav Palša.
     
    79
    Streňo sa s loptou pri pravej hranici zamotal. Mohol ísť do šance, no nakoniec aspoň pre svoj tím získal rohový kop.
     
    80
    Matúš Bendík vypálil ďalekonosný projektil spoza šestnástky, avšak nedokázal namieriť na bránku.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Lokomotíva Zvolen: z ihriska odchádza Vladimír Fuják, prichádza Andrej Števček.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Daško (MFK Lokomotíva Zvolen).
     
    83
    Zápotoka bez lopty fauloval hosťujúceho Radoslava Kamenca a za to je potrestaný žltou kartou.
     
    84
    Poprad sa snaží o záverečný nápor. Zvolen sa už viac-menej sústredí na ochranu vlastnej šestnástky.
     
    85
    Na trávniku skončil hosťujúci Špilár. Rozhodca chvíľu čakal, no následne prerušil hru a ide za hráčom. Aj týmto spôsobom sa snažia hostia nazbierať cenné sekundy a pretiahnuť čas.
     
    86
    Marián Ferenc sa v šestnástke po zákroku protihráča snažil vypýtať penaltu, no nakoniec sa všetko obrátilo proti nemu. Za filmovanie práve on dostal žltú kartu.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Ujčík (FK Poprad).
     
    89
    Hlavný rozhodca si Streňa so Špilárom zavolal na krátky pohovor. Popradský hráč nechcel situáciu príliš naťahovať.
     
    90
    Bendík z ľavej strany odcentroval do šestnástky, tam na loptu čakal iba hosťujúci hráč.
     
    90+1
    Striedanie v tíme MFK Lokomotíva Zvolen: z ihriska odchádza Radodslav Kamenec, prichádza Peter Kovalčík.
     
    90+1
    Andrej Števček dostáva za nešportové správanie žltú kartu.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sme boli svedkami jediného gólu. Liener rozhodol o osude stretnutia v 56. minúte. Popradu sa už následne nepodarilo vyrovnať, a tak "bryndziari" odchádzajú spod Tatier s plným bodovým ziskom.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (18:45:26)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 31. Janigloš (pen.) – 12. Očenáš, 56. Liener

    Karty:   59. Bendík (PPD), 61. Janigloš (PPD), 83. Zápotoka (PPD), 86. Ferenc (PPD), 87. Ujčík (PPD) – 30. Menich (ZVO), 82. Daško (ZVO), 90+1. Števček (ZVO)


    FK Poprad: Huszárik – Janigloš, Palša, Tropp, Bendík (C), Ferenc, Šuľa, Bilas, Lukáč, Zápotoka, Streňo
    Náhradníci: Malec – Palutka, Ujčík, Durkot, Rams, Gallovič, Rudiuk

    MFK Zvolen: Jenčo – Kačala, Daško, Javorina, Očenáš, Kamenec, Fuják, Liener, Kamendy (C), Menich, Staško
    Náhradníci: Gábriš – Špilár, Kovalčík, Števček, Skvašík

    Rozhodčí: Špaček – Perát, Ličko

    Diváci: 974
    bahis siteleri