Empoli – Sassuolo 1:0 (kon.) | Palermo – AS Řím 2:4 (kon.) | Sampdoria – Inter 1:1 (kon.)
Udinese – Janov 1:1 (kon.) | Juventus – Bologna 3:1 (kon.) | Lazio – Frosinone 2:0 (kon.)
Fiorentina – Atalanta BC 3:0 (kon.) | AC Milán – Neapol 0:4 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
3:0 (2:0)
Atalanta Bergamo
Neděle 04.10.2015, 20:45 • Stadio Artemio Franchi, Firenze • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Joan VERDÚ - 3:0
     
    90
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak v samotném závěru se ještě Fiorentina jednou prosazuje! Nikola Kalinič našel krásnou přihrávkou za obranou Atalanty volného JOANA VERDÚ, který poslal zprvní míč přesně k tyči!
     
    82
    Za obrovského potlesku domácích tribun provádí domácí trenér Paulo Sousa své poslední střídání v tomto zápase. Ze hry totiž odchází Borja Valero, který ke svému výbornému výkonu přidal i jednu branku! Na jeho místo přichází na poslední minuty Fernández.
     
    81
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Marten de Roon, přichází Carlos Carmona.
     
    74
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí hostující trenér Paulo Sousa! Portugalský kouč stahuje ze hry Josipa Iličiće, který byl dnes jednoznačně klíčovým hráčem domácím. Na posledních patnáct minut jde na hřiště Joan Verdú.
     
    67
    To bylo také to poslední, co Bernardeschi na trávníku dnes předvedl. Trenér Paulo Sousa ho po necelých sedmdesáti minutách stahuje ze hry. Na jeho místo přichází ofenzivní záložník Vecino!
    64. Povedenou střelu Marcose Alonsa vyrazil Sportiello
     
    64
    Fiorentina se však pokouší své skóre pochopitelně navýšit! Proti oslabenému soupeři navíc není těžké se dostat do zakončení. Do vápna si to namířil Marcos Alonso, který se nerozpakoval, a vyslal tvrdou ránu. Sportiello však střelu vyrazil na rohový kop!
     
    58
    Krásnou individuální akci předvedl Milan Badelj! Chorvatský záložník si to namířil přímo mezi Tolóie a Dramého. Nakonec fauloval prvně jmenovaný, který dostává za "odměnu" žlutou kartu!
     
    56
    Fiorentina velmi rychle přešla do postupného útoku, a Borja Valero dostal přihrávku na levé křídlo. Španělský záložník si to namířil do vápna, a ve skluzu stihl poslat míč na Nikolu Kaliniće. Chorvatskému útočníkovi však kousek chyběl, aby míč zasáhl!
     
    53
    Marcos Alonso našel krásným centrem za obranou Nikolu Kaliniće, který akci přibrzdil, připravil si míč, a vystřelil. Ránu chorvatského útočníka však zblokoval bránící hráč, a je z toho další rohový kop!
     
    46
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Germán Denis, přichází Marco D'Alessandro.
     
    38
    Následného rohového kopu se ujal Josip Iličić, který poslal do vápna Atalanty hodně povedený centr. K hlavičce se dostal právě Błaszczykowski, proti jehož zakončení vytáhl skvělý zákrok Sportiello!
    34. Borja VALERO - 2:0
     
    34
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fiorentina využívá přesilovou hru, a dostává se do dvoubrankového vedení! Před vápnem se dostal k míči Federico Bernardeschi, který parádní přihrávkou našel ve vápně zcela volného BORJU VALERA, ten poslal míč přesně k tyči, a domácí vedou 2:0!
    26. Velká šance Moraleze
     
    26
    Teď však měli hosté stoprocentní šanci na vyrovnání! Ve středu hřiště podklouzl, a míč daroval Denisovi, který uvolnil Moralez. Argentinský útočník však nepřekonal rumunského brankáře ve brance Fiorentiny!
     
    22
    Prnví žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Andrea Masiello, který se prezentoval tvrdým zákrokem v souboji s Milanem Badeljem.
    11. Dvě nebezpečné střely domácích
     
    11
    Marcos Alonso postupoval po levé straně, následně našel ve středu hřiště Borju Valera, jehož rána skončil na tyči! Útok domácího celku pokračoval, a ke střele se dostal i Milan Badelj. Chorvatský záložník mířil těsně mimo!
     
    7
    Hostující trenér následně reaguje na současný stav prvním střídáním! Ze hry odchází Jasmin Kurtič, kterého na trávníku nahrazuje Cherubin!
    6. Josip ILIČIĆ - 1:0
     
    6
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Následného pokutového kopu se ujal JOSIP ILIČIĆ, který penaltu zkušeně proměnil! Sportiella poslal na druhou stranu, a zakončil přesně k tyči!
    4. Červená karta
     
    4
    Po nepřesné rozehrávce Atalanty se Fiorentina dostala velmi rychle na útočnou polovinu. Skvělou přihrávku do vápna dostal od Kaliniće Błaszczykowski, kterého poslal k zemi hostující Paletta, který dostává rovnou červenou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 6. Iličić (pen.), 34. Valero (Bernardeschi), 90. Verdú (N. Kalinič)

    Karty:   22. A. Masiello (ABC), 58. Tolói (ABC)   4. Paletta (ABC)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 14:3. Střely mimo: 17:2. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 12:15. Fauly: 2:1.
    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović, Gonzalo Rodríguez, Astori – Błaszczykowski, Badelj, Valero (82. M. Fernández), Alonso – Bernardeschi (67. Vecino), Iličić (74. Verdú) – N. Kalinič.
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – Vecino, Rebić, M. Fernández, Mario Suárez, Verdú, Rossi, Babacar, Roncaglia.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – A. Masiello, Paletta, Tolói, Dramé – Grassi, de Roon (81. Carmona), Kurtić (7. Cherubin) – Moralez, Denis (46. D'Alessandro), A. Gómez.
    Náhradníci: Radunović, Bassi – Stendardo, Bellini, D'Alessandro, Migliaccio, Carmona, Cigarini, Conti, Cherubin, Monachello, Raimondi.

    Rozhodčí: Massa – Liberatore, Posado (vš. Itálie)
    bahis siteleri