Slovensko – Kypr 2:0 (kon.) | Ukrajina – Island 0:1 (kon.) | Slovinsko – Itálie 0:3 (kon.)
Švýcarsko – Bosna 3:1 (kon.) | Norsko – Kazachstán 2:1 (kon.)
konec
Slovinsko
0:3 (0:0)
Itálie
Čtvrtek 08.10.2015, 18:30 • ŠRC Bonifika, Koper, Slovinsko • Kvalifikace ME U21 • Skupina 2
Předzápasové kurzy
    87. Marco BENASSI - 0:3
     
    87
    Itálie právě vstřelila branku!
    Možná je to pro domácí trošku kruté, zejména po tom, co v první půli hráli velmi dobře, jenže za extra pasivní druhou půli dostávají řádně za uši. Střídající hvězda zápasu Monachello poslal dlouhý míč na MARCO BENASSIHO, který si naběhl před branku a zblízka se trefil pod padajícího gólmana do sítě. Asistence: Gaetano Monachello.
     
    87
    Kingsley Boateng, který měl dnes několik šancí, jde ze hřiště. Na jeho pozici nastupuje Luca Garritano.
    84. Gaetano MONACHELLO - 0:2
     
    84
    Itálie právě vstřelila branku!
    GAETANO MONACHELLO si dost důrazně řekl o to, aby jej Luigi Di Biagio příště postavil od začátku. Před vápnem převzal míč, vystřelil a trefil se přesně k levé tyči marně se natahujícího gólmana. Jak je to jednoduché, že?
     
    79
    Druhé střídání hostí. Z placu míří Alberto Cerri, jehož nahrazuje Valerio Verre.
     
    78
    Slibná to šance domácích, co slibná, mohlo to být po jedné. Stojanovičův centr odvrátila obrana Slovinska za vápno, kde se k míči dostal střídající Leo Štulac, jehož pumelice po zemi prošla těsně vedle pravé tyče, kterou Cragno vytěsnil na rohový kop.
     
    77
    Zhruba patnáct minut před koncem domácí naposled střídají. Z placu odešel Nik Kapun, jehož nahrazuje Dino Hotič.
     
    72
    Ihned po obdržené brance proběhla změna v sestavě domácích. Kapitán Nik Šporar jde z placu, nahrazuje jej Gregor Bajde.
    71. Gaetano MONACHELLO - 0:1
     
    71
    Itálie právě vstřelila branku!
    Krásný to gól pro Itálii. Benassi odcentroval z levé strany do vápna, míč si přesně na hranici šestnáctky našel GAETANO MONACHELLO, vystřelil přes dva hráče, Sorčan toho moc neviděl a i přes to, že si na míč sáhl, nedokázal ho vyrazit. Povedené to střídání trenéra Italů Luigi Di Biagia! Asistence: Marco Benassi.
     
    67
    Benassi vystřelil z levé strany z hranice vápna. Jeho pokus sice vyrazil Sorčan, jenže přes teč Gorence Stankoviče se míč dostal k Monachellovi, jenž zblízka nepropálil gólmana Slovinska!
     
    61
    Průnik Federica Bernardeschiho byl tím posledním, který jsme od něj v dnešním zápase viděli. Střídá jej Gaetano Monachello.
    60. Velká šance Federica Bernardeschiho
     
    60
    Další velké šance Itálie. Bernardeschi prošel z pravé strany do vápna, zkusil obstřelit Sorčana, který i přes bekem tečovaný míč výborně zasáhl a vyrazil míč za vápno. Tam se jej ujal Benassi, jenž mířil k pravému hornímu rohu, netrefil se zhruba o tři metry.
     
    56
    První střídání v zápasu. Z placu odchází dnes nepříliš viditelný Aleks Pihler, jenž přepustí místo Leo Štulacovi.
    52. Další slibná šance Kingsleyho Boatenga
     
    52
    Další velká šance Kingsleyho Boatenga. Agilní útočník si našel přesný pas Benassiho, předběhl beka a zblízka se snažil obhodit Sorčana, jehož pravá ruka zasáhla míč a zamezila mu v cestě do branky.
     
    48
    Gorenč Stankovič zezadu trefil lýtka Kingsleyho Boatenga a o chvíli později fauloval Nik Kapun na levé straně poblíž vápna Benassiho. Tento faul už bude za žlutou kartu.
     
    45+1
    Conti vybojoval na půlící čáře míč. I když se Petar Stojanovič hodně diví, že dostává žlutou kartu, protože ve skluzu trefil prvně míč, je nutné podotknout, že druhou nohou mířil přesně na kotník Contiho.
    39. Boatengova střela do tyče
     
    39
    Kingsley Boateng je jednoznačně nejnebezpečnější Ital dnešního průběhu zápasu. Naběhl si na krásný pas, protlačil se klem Gorence Stankoviče do zakončení a z levé strany vápna trefil tyčku.
     
    30
    Naprosto jasný kartonek, tady se Denis Šme nemůže čemu divit. Bernardeschi mu zahrál etudu s názvem pojď sem – kam jdeš a domácí hráč jej poslal zatažením za dres k zemi.
    21. Hlavičkové zakončení Cerriho
     
    21
    Parádní centr Nicoly Murrua viděl Cerri, který si na něj na hranici penaltového puntíku naběhl. Svojí hlavičku poslal přesně pod břevno branky, Sorčana, kde byla i rukavice domácího gólmana, jenž míč vytěsnila na rohový kop.
    20. Zahovičovo zakončení vleže
     
    20
    Další šance domácích, kteří jsou před vápnem nebezpečnější. Šporar z pravé strany dával přízemní centr před branku, kam se sklouznul Zahovič. Míč si v obtížné pozici přiťukl ke svým kopačkám, ale vleže nestihl zakončit k volnému prostoru u levé tyče.
     
    14
    Vtipně to udělali hosté. Cataldi rozehrál míč nakrátko po levé straně na Bernardeschiho, který si naběhl do vápna a z ostrého úhlu vystřelil. Sorčan jeho pokus vyrazil před sebe. K dorážce se dostával Romagnoli, leč jeho střela byla zblokována.
     
    12
    Rolando Mandragora napřáhl z dobrých třiceti metrů a jeho pumelice prošla jen těsně vedle levé tyče natahujícího se Sorčana.
    6. Luka Zahovič ve slibné šanci
     
    6
    Už to vypadalo, že dlouhý nákop na Šporara opět skončí ztraceným míčem. Ale Šporarova hlavička se dostala k Lukovi Zahovičovi,který si to namířil přímo do vápna a syn slavného otce zamířil jen těsně vedle pravé tyče Cragna.
     
    4
    O první střelu se pokusil z hranice vápna Danilo Cataldi, jemuž přistrčil míč Kinsley Boateng. Záložník hostí však mířil přesně do středu branky, kde míč zneškodnil Sorčan.

    Tomáš Lysý

    Branky: 71. Monachello, 84. Monachello, 87. Benassi

    Karty:   30. Šme (SLV), 45+1. Stojanovič (SLV), 48. Kapun (SLV)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 9:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 18:12.
    Slovinsko: Sorčan – Stojanovič, Gorenc Stanovič, Bajrić, Ejup, Šme – Kapun, Pihler – Črnigoj, Zahovič – Šporar (C). Trenér: Primož Gliha
    Náhradníci: Cotman – Hotič, Zajc, Krivičič, Stulac, Kastrevac, Bajde

    Itálie: Cragno – Conti, Rugani, Romagnoli, Murru – Cataldi, Mandragora, Benassi (C) – Bernardeschi, Cerri, Boateng. Trenér: Luigi Di Biagio
    Náhradníci: Scuffet – Calabria, Calabresi, Grassi, Garritano, Verre, Monachello

    Rozhodčí: Frankowski – Obukovicz, Boniek – Stefanski
    bahis siteleri