New Jersey – Winnipeg 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 2:3 (po pr.)
Detroit – Toronto 4:0 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:4 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
Winnipeg Jets
Sobota 10.10.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrew LADD - 1:3
     
    36:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je to znovu o dva góly, tohle byla povedená kombinace Jets! Mathieu Perreault se na levé straně v útočném pásmu dostal k puku, který poslal přímo na hůl ANDREWA LADDA, jehož dělová rána skončila v síti! Schneider neměl nárok a přesilovka je tak využita. Asistence: Mathieu Perreault a Blake Wheeler.
    Jiří TLUSTÝ - 1:2
     
    32:57
    Devils právě vstřelili branku!
    A přesilová hra je využita. Své první branky při debutu v dresu Devils (v soutěžním utkání) se dočkal JIŘÍ TLUSTÝ, který se z pravé strany natlačil až před bránu, odkud procpal puk za Hutchinsona! Asistence: Mike Cammalleri a Lee Stempniak.
    Blake WHEELER - 0:2
     
    23:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Gól platí! Videozáznam prokázal, že tvrdá rána BLAKEA WHEELERA zápěstím se odrazila ven z branky tak rychle, že si toho sudí zkrátka napoprvé hned nevšimli. Po konzultaci u videa se tedy prokázalo, že Winnipeg získává dvoubrankové vedení! Asistence: Andrew Ladd a Tyler Myers.
    Mark SCHEIFELE - 0:1
     
    21:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku v dnešním utkání! Nikolaj Ehlers po levé straně dostal puk do útočného pásma, kde ho předal MARKU SCHEIFELEMU. Jeho povedená střela zápěstím skončila až v brance, Cory Schneider jí nedokázal zachytit. Asistence: Nikolaj Ehlers a Mathieu Perreault.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 33. Tlustý (Cammalleri, Stempniak) – 22. Scheifele (Ehlers, Perreault), 24. Wheeler (Ladd, Myers), 37. Ladd (Perreault, Wheeler)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Severson, Schlemko, Moore, Merrill – Stempniak, Zajac, Cammalleri – Palmieri, Josefson, Henrique – Tlustý, Kalinin, Boucher – Tootoo, Gionta, Ruutu
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Byfuglien, Chiarot, Myers, Enström, Trouba, Stuart – Wheeler, Little, Ladd – Ehlers, Scheifele, Perrault – Stafford, Lowry, Burmistrov – Petan, Copp, Thorburn

    Rozhodčí: Furlatt, Kimmerly – Gibbs, Sericolo

    Diváci: 14 579
    bahis siteleri