Vsetín – Poruba 5:2 (kon.) | Opava – Vítkovice 1:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Zlín – Olomouc 8:1 (kon.) | Č. Budějovice – K. Vary 3:0 (kon.) | Sparta – Chomutov 3:4 (0:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Letňany 4:1 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 3:5 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 2:1 (po pr.)
Třinec – Havířov 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Liberec – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (3:1, 1:1, 1:2)
HC Kometa Brno
Sobota 10.10.2015, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    59:59
    Brno hraje stále s prázdnou bránou!
     
    59:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec snížili, ale už je podle všeho pozdě, do konce zbývá sekunda a čtyři desetiny! Po nahození Libora Zábranského nedorazil puk do brány Marek Škvrně, ale MATĚJ NOVÁK už bekhendem srazil zblízka puk za Kulichova záda! Asistence: Marek Škvrně, Libor Zábranský.
     
    59:10
    Z pravého kruhu vypálil Tomáš Jurnečka a nastřelil bližší tyčku!
     
    58:19
    Hosté hrají už znovu bez brankáře s šesti muži v poli!
     
    58:19
    Havlíčkobrodská obrana propadla a mohl z toho být velký problém, ale gólman Kulich znovu podržel svůj tým a zmařil ránu Jana Hasoně zblízka!
     
    57:39
    Martin Nečas (KOM) obdržel osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    57:27
    Kometa hraje power-play a skórovat mohl Davida Donda, ale nedokázal trefit prázdnou bránu! Velká škoda pro domácí!
     
    57:11
    Kometa se udržela v útočném pásmu a gólman Kulich předvedl další fantastický zákrok! Ránu od modré čáry neviděl moc dobře, protože mu ve výhledu projel Jan Hasoň, ale puk schoval do náruče!
     
    56:35
    Jan Hasoň v situaci 2 na 2 přihrál do jízdy Radimu Ferdovi, jenž si srovnal puk na hůl v kruhu a jeho tvrdou ránu vyrazil brankář Kulich ramenem do ochranné sítě!
     
    56:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno to sehrálo teď fantasticky a po učebnicové akci se dotahuje na dvoubrankový rozdíl, tohle bude ještě drama! Matějo Novák zamíchal s pukem za bránou a počkal si na najíždějícího MARTINA NEČASE, jenž jeho luxusní pas okamžitě přitloukl ranou z voleje k levé tyčce bezmocného brankáře Kulicha! Asistence: Matěj Novák.
     
    56:10
    Brno má možná jednu z posledních možností vrátit se do hry o body, Jiří Kopic (HBR) zasáhl Radima Ferdu vysokou holí do obličeje.
     
    52:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neskutečná radost na havlíčkobrodské straně, domácí vedou už 5:2! Další rychlý protiútok už končí gólem, když David Michálek naservíroval lahůdkový pas před brankoviště na VOJTĚCHA HOLENDU a ten se zblízka nemýlil! Asistence: David Michálek.
     
    51:49
    Lukáš Beran uháněl se svým parťákem do přečíslení 2 na 1, ale nedokázal nahrávku před brankoviště trefit v dobré palebné pozici!
     
    50:20
    Dalimil Mikyska vypustil z blízkosti modré čáry nepříjemnou jedovku, ale gólman Kulich předvedl parádní semafor a nedovolil puku zapadnout k protější tyči!
     
    47:25
    Pavel Hendrych se se svým spoluhráčem řítil do přečíslení 2 na 1, ale obránce Komety předvedl skvělý obranný zákrok a nahrávku před bránu nepustil!
     
    45:28
    Martin Nečas hledal nahrávkou své spoluhráče najíždějící před bránu, ale fantastickou rybičkou mu v tom zabránil obětavý obránce Patrik Hrabaň!
     
    44:03
    Brankář Kulich znovu podržel v hodně těžké chvíli svůj tým, když na brankové čáře zlikvidoval snad tři nepříjemné dorážky! Strkanici před jeho brankovištěm rozhodčí uklidnili.
     
    40:01
    David Michálek (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    39:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    David Michálek se natlačil za obránce Komety a hnal se sám na bránu, v těžké pozici byl nakonec faulován, ale při ponechané výhodě Bruslaři hodně šťastně udeřili a vedou znovu o dvě branky! JIŘÍ VLACH zpoza brány nahazoval puk před brankoviště a kus černé gumy se o brněnského obránce odrazil z pravé tyčce bezmocného gólmana Dostála! Bez asistence.
     
    35:36
    Vojtěch Veverka se ocitl v přečíslení 2 na 1. Vedle sebe měl úplně volného Davida Dondu, ale vzal zakončení na sebe a nastřelil jen hruď brankáře Dostála z mezikruží. Donda se na něj trochu zlobí, protože by měl před sebou odkrytou bránu!
     
    34:49
    Před bránou se na chvíli objevil s pukem volný Jiří Vlach, který rychle vypálil, ale nastřelil v pádu jen před sebou brankáře Dostála!
     
    34:34
    Lukáš Beran nabral rychlost, prohnal se po pravém křídle a golfákem tvrdě zakončil do Dostálových betonů!
     
    31:51
    Havlíčkův Brod teď zřejmě čekají hodně perné chvilky, protože se dopustil podražení Pavel Hendrych (HBR). Další přesilovka pro Kometu.
     
    27:51
    Teď stáli při domácích všichni svatí! Martin nečas našel zpoza brány luxusní nahrávkou mezi kruhy Matěje Nováka, jenž trefil jen gólmana Kulicha uprostřed brány!
     
    27:27
    Jiří Kopic (HBR) přerušil velký tlak soupeře jen za cenu vysoké hole, za což obdržel dvouminutový trest.
     
    26:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno nakonec využilo svůj velký tlak a v přesilovce snížilo na nejtěsnější rozdíl! Kotouč putoval při přesilovkové kombinaci po ose Martin Nečas – Libor Zábranský – FILIP KRÁL, přičemž posledně jmenovaný práskl do puku v blízkosti modré čáry a kus černé gumy zapadl za záda brankáře Kulicha, který toho nejspíš moc neviděl! Asistence: Libor Zábranský, Martin Nečas.
     
    26:16
    Pavel Hendrych (HBR) si pomohl v obranném pásmu hákováním a usedá ke dvěma minutám za katr.
     
    24:28
    Domácí založili další protiútok a situaci 2 na 2 vyřešili velmi dobře. Lukáš beran postrčil puk na Davida Michálka, který z úhlu nastřelil Dostálovy betony!
     
    22:20
    Daniel Králíček mohl rozechvět síťku za zády brankáře Dostála, ale z velkého úhlu dorážel jen těsně vedle vzdálenější tyčky brány!
     
    21:10
    Hosté ztratili puk a mohlo to být už o tři branky! David Donda se prohnal po levém křídle a zblízka hledal místo u bližší tyčky, ale tam byl Dostálův beton včas!
     
    19:10
    Brankář Kulich předvedl další skvělé zákroky proti nepříjemným střelám z okraje kruhů, potom ještě přihrál Tomáš Mlynář před bránu Matěji Novákovi, ale ten z mírného úhlu na pravé straně minul vzdálenější tyč!
     
    17:59
    Od modré čáry vypálil zápěstím Dalimil Mikyska a jeho hodně nebezpečnou jedovku vyrazil fantasticky svým levým betonem brankář Kulich!
     
    17:51
    Na trestnou lavici usedl Vojtěch Veverka (HBR) za podražení.
     
    17:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, hráči Komety nevěří vlastním očím, co s nimi znovu první lajna Bruslařů provedla! Lukáš Beran postrčil puk vedle sebe a mezi kruhy si parádně sjel DAVID MICHÁLEK, jenž se vyhnul protihráči a krásnou ranou skóroval k pravé Dostálově tyčce! Asistence: Lukáš Beran.
     
    15:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, překvapivý obrat je na světě a domácí vedou! Havlíčkův Brod po zisku puku založil rychlý protiútok, při němž v přečíslení 2 na 1 předložil Jiří Vlach před brankoviště lahůdkovou nahrávku kapitánovi DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž zblízka skóroval do odkryté brány! Asistence: Jiří Vlach.
     
    12:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Havlíčkův Brod ustál nepříjemný tlak soupeře, přesunul hru do útočného pásma a po krásné akci se raduje z prvního gólu! Od Jiřího Benáka putoval puk k Davidu Michálkovi, který našel dobrou nahrávkou u brány volného LUKÁŠE BERANA, jehož rána z pravé strany zapadla za Dostálova záda! Asistence: David Michálek, Jiří Benák.
     
    06:19
    David Donda měl teď obrovskou šanci, když se řítil z mírného úhlu na levé straně sám na bránu, ale nedokázal zápěstní ranou překonat brankáře Dostála!
     
    05:16
    Lukáš Beran vypálil z pravé strany a i když gólmana Dostála nepřekonal, byl faulován. Libor Zábranský (KOM) obdržel 2 minuty za sekání.
     
    00:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byl fofr, Brno jde do rychlého vedení, stačilo mu na to jen 29 sekund hry! Radim Ferda posunul puk na modrou čáru Aleš Trnkovi, jehož ránu vyrazil brankář Kulich vedle sebe a JAKUB ČEJKA už měl před odkrytou bránou snadnou úlohu, aby do ní dorazil hrací předmět! Asistence: Aleš Trnka, Radim Ferda.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Beran (Michálek, Benák), 16. Michálek (Vlach), 18. Michálek (Beran), 40. Vlach, 53. Holenda (Michálek) – 1. Čejka (Trnka, Ferda), 27. Král (Zábranský, Nečas), 57. Nečas (Novák), 60. Novák (Škvrně, Zábranský)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Hrabaň "A", Němec, Benák, Kopic, Jančařík – Michálek "C", Holenda, Beran "A", Donda, Vlach, Veverka, Hendrych, Králíček, Přibyl
    HC Kometa Brno: Dostál (od 41. Holík) – Trnka, Mikyska "A", Král, Zábranský, Kučera, Jeřábek, Jurnečka – Čejka, Škvrně, Ferda "C", Mlynář "A", Nečas, Novák, Süss, Hasoň, Gajarský, Knap, Klenec, Frydrych

    Rozhodčí: Josef Barek – Petr Křivohlavý, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri