Řisuty – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.) | Nymburk – Jablonec n/N 4:3 (kon.) | Vrchlabí – Žďár n/S 4:3 (kon.)
Kopřivnice – Poruba 2011 2:3 (po pr.) | Břeclav – SK Karviná 1:0 (2:1 po s.n.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 4:5 (po pr.)
Mor. Budějovice – Vsetín 2:6 (kon.) | Opava – SHK Hodonín 4:3 (3:2 po s.n.) | Klatovy – Jindř. Hradec 9:2 (kon.)
Bílina – Pelhřimov 5:6 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Písek 4:3 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 6:3 (kon.)
Tábor – Kolín 2:3 (kon.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 11:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (2:0, 2:1, 2:2)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Sobota 10.10.2015, 18:002. liga skupina Západ • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:53
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hosté se poté dostali do přečíslení a jeli ve třech na dva hráče domácích. Toho svou přesnou střelou využil JAN TOMAN, jenž prostřelil Lavingera. Asistence: Danko Deveri, Ondřej Toušek.
     
    52:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už domácím podařilo. Ti nakonec dvojnásobné vyloučení hostí potrestali. MILAN BUĎA z prostoru pravého kruhu vystřelil poté, co mu nabil Kuchynka a s jeho střelou nemohl Kaššák vůbec nic dělat. Asistence: Štěpán Kuchynka.
     
    42:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté se ale příliš dlouho neradovali. Velký bojovník a zároveň hrající manažer týmu JAN HAVLÍČEK se dokázal prosadit před Kaššákem a posílá Medvědy znovu do tříbrankového náskoku. Asistence: Jaroslav Hašek, Milan Buďa.
     
    41:04
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Klášterečtí svou přesilovou hru bleskově využívají. JAN HAMMERBAUER dostal přihrávku na vrchol pravého kruhu, odkud svou prudkou střelou doslova vymetl pavučiny v síti Děčína. Asistence: Patrik Huňady, Marek Jáchym.
     
    36:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí obléhali branku hostí i když už byl Klášterec v plném počtu a to se jim vyplatilo. Před Kaššákem se ke střele napřáhl JAN KMENT a hostující brankář s jeho projektilem nemohl vůbec nic dělat. Medvědi si vypracovali tříbrankový náskok. Asistence: Jan Havlíček, Milan Buďa.
     
    28:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže okamžitě po vhazování se k puku dostali Medvědi. Hašek vybídl rozjetého DANIELA VOLRÁBA svou přihrávkou, ten se dostal až před brankáře Kaššáka a zblízka mu nedává vůbec žádnou šanci. Domácí tak znovu vedou o dvě branky. Asistence: Jaroslav Hašek, Radomír Vaněk.
     
    28:02
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají Medvědům na dostřel jediného gólu. Delší pobyt v útočném pásmu se jim vyplatil, když se ke střele před Lavingerem dostal ONDŘEJ TOUŠEK a jeho tým je Medvědům na dostřel jediného gólu. Asistence: Jakub Neuman, Patrik Huňady.
     
    19:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se poté dostali do úniku, kde se podél levého mantinelu proháčkoval ŠTĚPÁN KUCHYNKA a ve své samostatné akci se nemýlil. Tvrdou ránou prostřelil Kaššáka pouhé dvě sekundy před vypršením prvního dějství. Děčínští tak mají před další částí dvoubrankový náskok. Bez asistence.
     
    06:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    To už je ale úplně jedno. Medvědi se přeci jenom z dalšího tlaku dokázali uvolnit a dostávají se do vedení. JAROSLAV HAŠEK se v blízkosti hostující branky nemýlil a posílá puk za záda Kaššáka. Asistence: Daniel Volráb, Radomír Vaněk.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Hašek (Volráb, Vaněk), 20. Kuchynka, 29. Volráb (Hašek, Vaněk), 37. Kment (Havlíček, Buďa), 43. Havlíček (Hašek, Buďa), 53. Buďa (Kuchynka) – 29. Toušek (Neuman, Huňady), 42. Hammerbauer (Huňady, Jáchym), 55. Toman (Deveri, Toušek)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Molnár, Havlíček, Hříbal, Vaněk, Kaltenböck, Klement, Strnad, Vegner – Volráb, Hašek, Fojt – Faigl, Oliverius, Zika – Kuchynka, Drnec, Kment – Musil, Buďa
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kaššák (Tichý) – Drobný, Koblitz, Kozák, Žižka, Neuman, Sklenička – Andres, Vrtek, Hrdlička – Hammerbauer, Jáchym, Deveri – Huňady, Toman, Toušek – Diviš

    Rozhodčí: Kostourek – Doležal, Klouček
    bahis siteleri