Boston – Montreal 2:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:5 (1:2 po s.n.) | Washington – New Jersey 5:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 7:1 (kon.)
NY Rangers – Columbus 5:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 3:2 (kon.) | Chicago – NY Islanders 4:1 (kon.)
Colorado – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:3 (po pr.) | Arizona – Pittsburgh 2:1 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:0 (kon.)
po s.n. (1:2)
Toronto Maple Leafs
4:5 (0:0, 2:3, 2:1 - 0:0)
Ottawa Senators
Neděle 11.10.2015, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Mike HOFFMAN - 4:5
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ottawa Senators.
    Autorem vítězné branky je MIKE HOFFMAN.
     
    64:55
    Obrovská šance v samém závěru prodloužení! Van Riemsdyk před Andersonem tečoval nahození svého spoluhráče, ale skvělým zákrokem se opět prezentoval brankář Ottawy.
     
    63:39
    Cowen obětavě zastavil dělovku Hollanda, ale Toronto stále rozjíždí obrovský kolotoč. Senátoři teď neví, kde jim hlava stojí.
     
    62:39
    Dvě jedovaté střely domácího celku končí na výborném Andersonovi! Pageau následně vyváží kotouč do středního pásma.
     
    62:11
    Mika Zibanejad (OTT) vyloučen a Toronto si zahraje přesilovou hru čtyř proti třem.
     
    62:11
    Neskutečné okamžiky na obou stranách! Hosté nejprve šli dva na jednoho, Lazar neuspěl, a poté měl prakticky samostatný nájezd domácí Daniel Winnik, který trefil jen betony ležícího Andersona. Pokus o dorážku pak faulem znemožnil Mika Zibanejad.
     
    59:47
    Kotouč se nyní nějak náhodně odrazil před odkrytou bránu, kde se snažil dorážet Bozak, avšak tomu v jistém gólu zabránil skvělý obranný zákrok Marka Borowieckiho!
     
    57:20
    Skvělý Craig Anderson nyní uchránil Ottawu od pohromy. Bleskový útok Toronta zakončoval Komarov, ale brankář Sens se dokázal přemístit a schovat puk v náruči.
    56:12 Daniel WINNIK - 4:4
     
    56:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Sice to trvalo několik vteřin, ale domácím je uznána branka, kterou hlavní rozhodčí špatně viděl. Obrana Ottawy si nepohlídala návrat vyloučeného Boyese, který se hned zapojil do útoku, z kterého vyplynula šance DANIELA WINNIKA. Domácí útočník obdržel kotouč před Andersonem a hostujícího gólmana překonal povedenou bekhendovou kličkou. Puk se odrazil od kamery, která je umístěna v bráně, což způsobilo zmatení hlavního rozhodčího a branka je uznána až na pokyn videorozhodčího. Asistence: Brad Boyes
     
    55:14
    Znovu se bude vylučovat a tentokrát na obou stranách. Dion Phaneuf (TOR) i Alex Chiasson (OTT) inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    54:00
    Brad Boyes (TOR) si za bránou podle hlavního rozhodčího počínal nedovoleně a míří na lavici hanby.
     
    52:46
    Jeden z domácích se zjevil v obrovské šanci, nicméně střelu z mezikruží mezi tři tyče vměstnat nedokázal!
    48:59 Mark STONE - 3:4
     
    48:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté si berou zpět své vedení! Po icingu domácích se vhazovalo po levici Reimera, Turris vyhrál důležité buly, na modré čáře se ke střele dostal Hoffman a jeho ránu těsně před domácím brankářem tečoval MARK STONE, který si připisuje svůj první gól v sezóně. Asistence: Mike Hoffman, Erik Karlsson
     
    46:25
    Matt Hunwick (TOR) dostává dvě trestné minuty za podražení.
     
    46:25
    Zack Smith se zjevil sám před Reimerem, avšak ten zastavil i jeho obrovskou šanci. Předtím ale fauloval Matt Hunwick, který bude potrestán.
     
    44:59
    Neskutečné, co teď Reimer chytil! Milan Michálek obdržel skvělou přihrávku, ale domácí gólman se stihl přemístit a pravým betonem zastavil téměř jistý gól českého forvarda.
    43:18 Peter HOLLAND - 3:3
     
    43:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Hráči Toronta si několikrát vyměnili puk na modré čáře, Parenteau poté vymyslel šikovnou přihrávku na PETERA HOLLANDA, který byl zaparkovaný u Andersona a hostujícího brankáře překonal bekhendem. Asistence: Pierre-Alexandre Parenteau, Dion Phaneuf
     
    43:08
    Mark Methot (OTT) poslán na trestnou lavici a první přesilovou hru třetí třetiny si tak zahrají domácí.
     
    42:38
    To byla šance! Van Riemsdyk si sjel na brankoviště, ale jemnou tečí poslal puk těsně vedle brány.
     
    41:39
    Po několika tečích se kotouč velmi šťastně dostal do útočného pásma Ottawy a za bránou ho získal Clarke MacArthur. Útočník Sens se nejprve snažil vymyslet přihrávku, ale nakonec sám vyjel před bránu a ohrozil Reimera. Domácí gólman teď svůj tým opravdu podržel.
     
    38:23
    Mohlo a zřejmě mělo být vyrovnáno! Puk se poodrážel ke zcela volnému Kadrimu, avšak ten okamžitým zakončením odkrytou část Andersonovy brány netrefil!
     
    36:43
    Nyní navíc přichází přesilová hra Toronta, které bude mít šanci ne vyrovnání. Za nedovolené bránění dostává dvě trestné minuty Patrick Wiercioch (OTT).
     
    36:16
    Většina přítomných včetně kanadského komentátora již viděla gól, ale parádní rána Mikea Hoffmana skončila na tyči brány, kterou střeží Reimer.
    34:33 Tyler BOZAK - 2:3
     
    34:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to byla blesková akce domácího celku! Dion Phaneuf vymyslel naprosto fantastickou a dokonalou přihrávku na útočnou modrou, kde byl rozjetý TYLER BOZAK a útočník Maple Leafs tváří v tvář Andersonovi nezklamal. Asistence: Dion Phaneuf
     
    33:16
    Po delší době se Ottawa usadila v pásmu soupeře na více než 10 vteřin, ale výsledkem bylo jen přečíslení domácích. To v tísni bekhendem zakončoval Grabner, avšak Anderson byl připraven a bekhendem posunul kotouč do rohu kluziště.
     
    27:41
    Jenže záhy budou mít šanci ke skórování opět hosté. Na trestnou lavici usedá Tyler Bozak (TOR), který sekáním zabránil Zibanejadovi v zakončení.
    27:05 Joffrey LUPUL - 1:3
     
    27:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po chybě v obraně Ottawy přichází kýžené snížení. Wiercioch se za vlastní bránou dostal pod tlak, nedokázal kotouč dostat do bezpečnějšího prostoru a neposedný kus černé gumy skončil záhy na hokejce JOFFREYHO LUPULA, který se zblízka nemýlil a poslal puk mezi Andersonovými betony do branky. Bez asistence.
    24:56 Milan MICHÁLEK - 0:3
     
    24:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je skvostná pětiminutovka na začátku druhé třetiny z pohledu Senátorů. Ti využívají třetí přesilovou hru v řadě, když se po střele Karlssona kotouč od betonů Reimera odrazil k MILANU MICHÁLKOVI a ten již z dorážky rozvlnil síť v bráně domácího brankáře. Asistence: Erik Karlsson, Kyle Turris
     
    24:04
    Javorové listy si naprosto zbytečně komplikují život. Dalším vyloučeným na straně Toronta je Pierre-Alexandre Parenteau (TOR), který fauloval loktem.
    23:38 Alex CHIASSON - 0:2
     
    23:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hra čtyř proti čtyřem skončila a Ottawa dokonale využívá návratu ALEXE CHIASSONA. Ten obdržel hned po naskočení zpět na led výbornou přihrávku a bekhendem z bezprostřední blízkosti překonal Jamese Reimera. Asistence: Mika Zibanejad, Patrick Wiercioch
     
    22:46
    Jake Gardner (TOR) dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    21:31
    Toronto má okamžitě šanci na vyrovnání. Na lavici hanby totiž usedá Alex Chiasson (OTT), který loktem trefil do tváře jednoho z domácích.
    20:46 Kyle TURRIS - 0:1
     
    20:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže jediná akce ve zbylé minutě přesilové hry hostům stačila a Ottawa jde do vedení. Kotouč se po několika soubojích u mantinelu odrazil až k modré čáře, kde ho uzmul Karlsson, jenž okamžitě našel volného KYLEA TURRISE a ten si střelou švihem připsal letos třetí a celkově již čtyřstou branku v NHL! Asistence: Erik Karlsson, Mark Stone
     
    19:01
    Ohlášena poslední minuta první třetiny a na trestnou lavici míří Brad Boyes (TOR). První přesilovou hru si tak zahrají hosté.
     
    09:25
    Domácí se dostali do velkého tlaku a Anderson musel řešit hned několik nebezpečných zakončení. Se všemi si však hostující brankář s vypětím všech sil poradil a Sens dostávají puk do středního pásma.
     
    08:41
    Obrana Ottawy zničehonic naprosto propadla a byla z toho tutovka Komarova. Finský reprezentant postupoval sám na Anersona, avšak ten jeho svižnou střelu zneškodnil.
     
    05:14
    Ottawa mohla jít do vedení! Senátoři výborně vyřešili vzniklé přečíslení a na konci akce se zjevil Michálek. Jeho zakončení betonem zastavil Reimer a MacArthur se poté před prázdnou bránou po kotouči natahoval marně.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 28. Lupul, 35. Bozak (Phaneuf), 44. Holland (Parenteau, Phaneuf), 57. Winnik (Boyes) – 21. Turris (Karlsson, Stone), 24. Chiasson (Zibanejad, Wiercioch), 25. Michálek (Karlsson, Turris), 49. Stone (Hoffman, Karlsson), rozh. náj. Hoffman

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Parenteau (TOR)
    1:0   Turris (OTT)
    2. série:
    1:0   Bozak (TOR)
    1:1   Ryan (OTT)
    3. série:
    1:1   Lupul (TOR)
    1:2   Hoffman (OTT)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf, Hunwick, Rielly, Polák, Marinčin, Gardiner – Boyes, Kadri, van Riemsdyk – Lupul, Bozak, Arcobello – Grabner, Holland, Komarov – Parenteau, Spaling, Winnik
    Ottawa Senators: Anderson (O'Connor) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Borowiecki, Cowen – Stone, Turris, Hoffman – Ryan, Zibanejad, Lazar – Michálek, Pageau, MacArthur – Neil, Smith, Chiasson

    Rozhodčí: Francois St. Laurent, Kevin Pollock – Brian Murphy, David Brisebois

    Diváci: 19.187
    bahis siteleri