Ottawa – Montreal 1:3 (kon.) | Boston – Tampa 3:6 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 4:2 (kon.)
Buffalo – Columbus 4:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:2 (0:0, 1:0, 3:2)
Columbus Blue Jackets
Pondělí 12.10.2015, 21:10 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Girgensons pálil do odkryté branky, ale David Savard obětavě zabránil dalšímu gólu v hostující svatyni!
     
    57:41
    Hosté to zkouší v šesti, Bobrovskij je na střídačce!
    Matt MOULSON - 4:2
     
    55:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesilovkové komando domácího týmu je dnes ve formě, Buffalští pravděpodobně rozhodli o svém vítězství! O'Reilly našel v předbrankovém prostoru volného MATTA MOULSONA a ten se tváří v tvář Bobrovskému nemýlil. Asistence: Ryan O'Reilly, Rasmus Ristolainen.
     
    54:36
    Na dvě minuty za krosček je vyloučen René Bourque (CBJ), což nadějím Jackets na vyrovnání zrovna dvakrát nepřidalo. Naopak domácí budou moct po komerčním brejku definitivně rozhodnout o svém vítězství.
    Scott HARTNELL - 3:2
     
    53:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Další přesilovkový gól a Jackets jsou opět na dostřel! Ryan Johansen zpoza branky přesně našel hůl SCOTTA HARTNELLA a veterán ve službách Modrokabátníků překonal Johnsona ranou k levé tyči! Asistence: Ryan Johansen, Nick Foligno.
     
    52:20
    Evander Kane (BUF) zbytečně poslal k zemi Calverta, hosté si po komerčním brejku zahrají v početní výhodě.
    Jack EICHEL - 3:1
     
    49:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, tento gól bude v zámoří celou noc přehráván dokolečka dokola. Původní pokus JACKA EICHELA byl zblokován, nicméně generační talent v barvách Sabres černou pryž vybojoval na modré čáře zpět do své moci, obkroužil kolem bezmocného Jennera a poté nedal přesnou střelou "do vinglu" Bobrovskému byť jen sebemenší šanci! Asistence: Matt Moulson, Jamie McGinn.
    Brandon SAAD - 2:1
     
    47:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ohijští chlapci nakonec přesilovou hru přeci jen využili! Před Chadem Johnsonem vznikl obrovský závar, v němž se nejlépe zorientoval BRANDON SAAD a doklepl černou pryž za záda bezmocného strážce buffalské svatyně. Bez asistence.
     
    46:32
    Zemgus Girgensons (BUF) je vyloučen na dvě minuty za držení, Jackets si po komerční pauze zahrají v početní převaze.
    Ryan O'REILLY - 2:0
     
    45:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Dámy a pánové, Šavle mají nakročeno k prvnímu vítězství v sezóně! Moulson z otočky chirurgicky přesnou přihrávkou našel RYANA O'REILLYHO, jenž vyslal projektil rychlý skoro jako jeho před nedávnem pořízený vůz a Bobrovskij byl bez šance! Asistence: Matt Moulson, Jamie McGinn.
     
    44:33
    Svěřenci Todda Richardse mají na vyrovnání něco přes čtvrthodinu, nyní se ale budou muset soustředit za defenzívu – už potřetí je dnes vyloučen Nick Foligno (CBJ).
     
    34:35
    Nick Foligno (CBJ) podrazil rozehrávajícího Ristolainena, Buffalo si zahraje další přesilovou hru.
     
    30:55
    Šikula Ennis našel poslepu na vrcholu kruhů volného Codyho Fransona, jehož ránu pod horní tyč Bobrovskij eliminoval!
     
    29:09
    Po komerční přestávce si Sabres zahrají přesilovku, za podražení jde pykat Gregory Campbell (CBJ).
     
    25:35
    Tato bitka nemá jasného vítěze, rozhodčí oba kohouty od sebe odtrhli a usadili je na trestnou. Boll (CBJ) i Deslauriers (BUF) vyfasovali pět minut za hrubost.
     
    25:21
    William Karlsson na modré ztratil puk a do dalšího rychlého protiútoku se jako velká vlna přihrnuli Eichel s Kanem, ale druhý jmenovaný ze skvělé pozice nemířil přesně!
    Rasmus RISTOLAINEN - 1:0
     
    22:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle využívají přesilovku a ujímají se vedení! Tísněný Marcus Foligno kotouč nabil na modrou čáru napřaženému RASMUSOVI RISTOLAINENOVI, jenž z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bobrovskij neměl nárok zasáhnout, přes skrumáž těl před ním neviděl vůbec nic. Asistence: Marcus Foligno, Evander Kane.
     
    20:46
    Ve stejném čase byl vyloučen hostující kapitán Nick Foligno (CBJ), Sabres si zahrají další přesilovku.
     
    20:46
    Další obrovská šance Sabres! Jack Eichel z otočky nahodil puk do ohně, ale ležící Bobrovskij se na poslední chvíli zorientoval a těsně před brankovou čarou přikryl neposednou černou pryž!
     
    20:13
    Hned na začátku prostřední dvacetiminutovky se do přečíslení dostal Kane s Eichelem, ale druhý jmenovaný bekhendovou střelou nedokázal překonat Bobrovského!
     
    19:36
    Tyler Ennis využil Atkinsonova zaváhání u mantinelu a nabruslil si do mezikruží, odkud zcela neobsazen vyslal tvrdý projektil, s nímž si Bobrovskij s vypětím všech sil poradil!
     
    15:40
    Marcus Foligno to zkusil nenápadnou střelou z otočky. Halou to jen zahučelo, kotouč prosvištěl těsně vedle Bobrovského svatyně!
     
    08:57
    Johnson přerušuje hru, signalizovaná výhoda Jackets je u konce. Po komerční přestávce si svěřenci Todda Richardse zahrají v početní převaze, za katr usedne Josh Gorges (BUF) na dvě minuty za držení.
     
    07:22
    Brandon Dubinsky si všiml volného Bourquea a poslepu mu předložil ideální pas, ale bývalý hráč Montréalu či Anaheimu z voleje trefil jen přemisťujícího se Johnsona!
     
    03:39
    Ryan O'Reilly měl na holi úvodní gól, ale z ostrého úhlu nedokázal zasunout kotouč za nicnetušícího Bobrovského, který nakonec vleže předvedl skvělý zákrok!
     
    03:20
    Jenže Ryan Murray (CBJ) zahákoval soupeře na vlastní modré čáře – další přesilovka pro Buffalo.
     
    01:07
    Na dvě minuty za držení je vyloučen René Bourque (CBJ).

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 23. Ristolainen (Foligno, Kane), 46. O'Reilly (Moulson, McGinn), 50. Eichel (Moulson, McGinn), 56. Moulson (O'Reilly, Ristolainen) – 48. Saad, 54. Hartnell (Johansen, Foligno)


    Buffalo Sabres: Johnson (Lieuwen) – Weber, Franson, Gorges, Ristolainen, McCabe, Pysyk – O'Reilly, Girgensons, Ennis – Kane, Eichel, McGinn – Moulson, Larsson, Foligno – Deslauriers, Legwand, Reinhart.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Murray, Savard, Ťutin, Johnson, Connauton, Prout – Saad, Johansen, Foligno – Jenner, Dubinsky, Bourque – Hartnell, Karlsson, Atkinson – Calvert, Campbell, Boll.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Francois St. Laurent – Andy McElman, Brian Murphy

    Diváci: 18 075
    bahis siteleri