New Jersey – Nashville 1:3 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 2:3 (kon.)
Washington – San Jose 0:5 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.) | Detroit – Tampa 3:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 4:2 (kon.) | Calgary – St. Louis 3:4 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 0:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:4 (2:1, 0:3, 1:0)
St. Louis Blues
Středa 14.10.2015, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:43
    Velmi nepříjemná rána Davida Backese na rameno Hillera, ten švihl lapačkou a hřbetem rukavice kotouč vyrazil nad sebe, jeden ze zadáků mu pak pomáhá uklidit hru za branku.
     
    45:36
    Fantastický zákrok Hillera, který tváří v tvář vychytal Paula Stastnyho! A jestlipak fanoušci Flames i nadále chtějí do branky spíše Rama...
    David JONES - 3:4
     
    41:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ale domácí z první akce třetiny snižují! DAVID JONES dostal od mantinelu přihrávku od Michaela Frolíka a ten si vzhledem k tomu, že Jones proměnil velkou šanci a prostrčil kotouč za Elliotta, připisuje druhý kanadský bod v zápase! Asistence: Michael Frolík.
     
    Ale pro hosty komplikace, Kevin Shattenkirk kvůli zranění dnešní zápas nedohraje.
    Colton PARAYKO - 2:4
     
    39:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní večer pro COLTONA PARAYKA, který dnes vstřelil už svou první branku v kariéře v NHL a teď přidává lehčím nahozenín od modré druhou, když kotouč propadl Hillerovi pod rukou! Pravda brankář Calgary toho moc neviděl, kotouč navíc tečoval jeden za napadajících domácích hráčů a ve vzduchu divně plachtil. Na to se historie ptát nebude! Asistence: Alexander Steen, Vladimír Tarasenko.
     
    38:18
    Tarasenko dostal kotouč na kruh, Hiller ale chytá do náruče jeho ránu!
     
    35:15
    Hillerův velmi ostrý zákrok proti ráně Kevina Shattenkirka, brankář Calgary teď drží své spoluhráče na dostřel.
     
    30:52
    Těžký zákrok pro Hillera, kterého z křídelního prostoru prověřil Tarasenko, ještě na dorážku čekal Stastny, ale nedočkal se, Hiller uchoval puk v chráničích!
     
    28:45
    Raymondovu ránu kryje Elliott, nepříjemná situace, se kterou si brankář Blues poradil.
    Colton PARAYKO - 2:3
     
    24:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A jestliže domácí potřebovali na využití přesilové hry hned čtyři početní výhody, tak Blues se prosazuje po 27 vteřinách a COLTON PARAYKO prostřelil od modré vše, co mu stálo v cestě, Hiller pravda neměl vůbec dobrý výhled! Asistence: Jori Lehterä, Alexander Pietrangelo.
     
    24:20
    A první přesilovku si dnes zahraje St. Louis Blues, Tarasenka při kličce zastavil nedovoleně Matt Stajan a odchází za podražení na dvě minuty na trestnou lavici.
    Troy BROUWER - 2:2
     
    22:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nádhernou přihrávkou teď David Backes vyslal do úniku TROYE BROUWERA, který ujížděl zcela sám na Hillera a nedal prudkou střelou domácímu gólmanovi nejmenší šanci! Asistence: David Backes.
    Jiří HUDLER - 2:1
     
    17:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A první formace Flames opět zasahuje! JIŘÍ HUDLER se usadil na brankovišti a celou dobu sledoval, jak kotouč míří k Widemanovi, který jen tak prodloužil ke Gauderauovi a "Johnny Hockey" už našel další přihrávkou právě Hudlera, který za zády Elliotta zametl lehce kotouč do sítě! Asistence: Johnny Gaudreau, Dennis Wideman.
     
    17:14
    A již čtvrté oslabení Blues v utkání! Během těch předchozí vystřelilo sice Calgary jen jednou, ale znáte to! Dvě minuty za podražení Lance Boumy dostává obránce hostů Kevin Shattenkirk.
    Scottie UPSHALL - 1:1
     
    16:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže tu Stastnyho ránu vyrazil Hiller přiloženou hokejkou přímo před své brankoviště, kde kotouč do sítě doráží SCOTTIE USPHALL! Při svém prvním letošním startu tak dává hned branku! Asistence: Paul Stastny, Troy Brouwer.
     
    14:27
    A potřetí v zápase jdou hosté do čtyř, za podražení dostává dvě minuty právě David Backes.
     
    14:13
    Obrovský závar před Hillerem! A v akci Dmitrij Jaškin a Scottie Upshall, nejprve český útočník poslal kotouč na Hillera, ten vyrazil pouze k Upshallovi, který nahradil v sestavě Blues Fabbriho, a jeho dvě dorážky končí pouze na chráničích brankáře Flames, byť se snažil kotouč z výstroje Hillera vyklepat za každou cenu.
     
    07:40
    Alexander Steen dostává dvě minuty za nedovolené bránění a to znamená druhou přesilovku pro Calgary Flames. V té první domácí ani nevystřelili.
     
    07:29
    Dochází ke korekci úvodní branky, druhou asistenci na gólu Masona Raymonda si připisuje český útočník a kladenský rodák Michael Frolík, namísto původně ohlášeného Sama Bennetta.
     
    04:17
    A první vyloučení zápasu, Dmitrij Jaškin odchází na 2 minuty za podražení.
     
    03:37
    Jonas Hiller musí zasahovat, nepříjemný závar před brankou Flames, tam si ke střele sjel Edmundson, ale brankář domácích pozorný.
     
    01:30
    Tarasenko mohl prakticky okamžitě srovnat, ale výtečný Hiller vyrážečkou vytěsnil jeho ránu vedle!
    Mason RAYMOND - 1:0
     
    01:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou z první střely v zápase do vedení! Rychlý přechod do útočného pásma a střílená příhrávka Dennise Widemana skončila na holi MASONA RAYMONDA, který v pádu jen lehce nastavil čepel a dorazil! Scotiabank Sadledome ve varu! Asistence: Dennis Wideman, Michael Frolík.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 2. Raymond (Wideman, Frolík), 18. Hudler (Gaudreau, Wideman), 42. Jones (Frolík) – 17. Upshall (Stastny, Brouwer), 23. Brouwer (Backes), 25. Parayko (Lehterä, Pietrangelo), 40. Parayko (Steen, Tarasenko)


    Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Giordano, Hamilton, Russell, Wideman, Kulak, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Raymond, Bennett, Frolík – Ferland, Stajan, Jones – Bouma, Bäcklund, Bollig. Trenér: B. Hartley.
    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Edmundson – Tarasenko, Stastny, Steen – Brouwer, Backes, Jaškin – Schwarz, Lehterä, Upshall – Reaves, Brodziak, Ott. Trenér: K. Hitchcock.

    Rozhodčí: Kowal, Meier – Wheler, Gibbs

    Diváci: 18632
    bahis siteleri