Columbus – Ottawa 3:7 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:0 (kon.) | Colorado – Boston 2:6 (kon.)
Anaheim – Arizona 0:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 15.10.2015, 04:30 • Honda Center, Anaheim (kapacita 17174 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:01
    Další velká šance Coyotes! Oliver Ekman-Larsson si všiml před brankou osamoceného Jordana Martinooka, který se dobře vytočil kolem Andersena, do branky ovšem puk nedokázal dostat!
     
    52:08
    Domácí jdou do tří! Kevin Bieksa je vyloučen za faul loktem, Ducks se tak budou 22 vteřin bránit jen ve třech!
     
    50:30
    Přesilovku si tentokrát zahrají Coyotes, za hákování míří na trestnou lavici Rickard Rakell.
     
    50:08
    Po další skvělé Hanzalově přihrávce střílel z mezikruží Tobias Rieder, jeho další slibný pokus Andersen dokázal vyrazit!
     
    47:29
    Přesilová hra pro Anaheim. Martin Hanzal míří na trestnou lavici za hákování.
     
    43:16
    Tobias Rieder se dostal do dalšího úniku, Andersen jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    39:35
    Rozhodčí branku neuznávají, Arizona tak přichází o svůj oddechový čas. Coyotes však nadále pokračují v přesilové hře, Hanzal vyloučen nebude.
     
    39:35
    Dave Tippett si však bere trenérskou výzvu, bránění Martina Hanzala v chytání brankáři Andersenovi se mu totiž příliš nezdálo.
     
    39:35
    Po ráně Michaela Stona sice puk skončil v brance, rozhodčí však branku neuznávají pro postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    39:09
    V závěru druhého dějství ještě uvidíme další přesilovou hru Coyotes, za hákování je vyloučen Andrew Cogliano.
     
    36:00
    Jiří Sekáč nahrnul kotouč do brankoviště, kam si k dorážce sjel Ryan Kesler, Smith ovšem předvedl výborný reflexivní zákrok!
     
    31:45
    Smith sebral puk po lehkém nahození do své lapačky, poté se před jeho brankou strhla pořádná mela, po níž míří na trestnou lavici Corey Perry. Elitní střelec domácích inkasuje menší trest za hrubost.
    30:57 Anthony DUCLAIR - 0:4
     
    30:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick! V signalizované výhodě po faulu na Martina Hanzala přihrál Tobias Rieder před branku na ANTHONY DUCLAIRA, který další povedenou střelou prostřelil Andersena a zároveň kompletuje hattrick, svůj první v kariéře v NHL! Asistence: Tobias Rieder a Martin Hanzal.
     
    27:19
    Při přechodu do útoku domácí ztratili kotouč a Boedker poslal do samostatného úniku Maxe Domiho, jehož střelu zastavil vyrážečkou Andersen!
     
    21:02
    Přesilová hra pro Anaheim, za faul vysokou holí je vyloučen Connor Murphy.
     
    18:26
    Druhá přesilová hra pro Coyotes v dnešním zápase, za podražení je vyloučen Corey Perry.
     
    17:26
    Po tvrdém hitu Brada Richardsona na Samiho Vatanena se do pěstního souboje s Richardsonem pustil Cam Fowler. Mírně navrch měl v bitce hostující útočník, oba raubíři pak dostávají pětiminutový trest za bitku.
     
    15:17
    Další obrovská příležitost hostů! Steve Downie se ocitl zcela sám v mezikruží, jeho dobrou střelu musel likvidovat svým prvním zákrokem v utkání Frederik Andersen!
     
    12:53
    Třetí branka Coyotes znamená také konec pro Antona Chudobina v dnešním utkání, za ovací domácího publika ho střídá Frederik Andersen.
    12:53 Max DOMI - 0:3
     
    12:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další zářez hostů! Rychlou akci rozjel MAX DOMI dlouhou přihrávkou na Boedkera, který mu v útočném pásmu zadovkou přenechal kotouč a Domi pak skvělou rychlou střelou bekhendem pověsil kotouč pod břevno Chudobinovy branky! Asistence: Mikkel Boedker a Zbyněk Michálek.
     
    10:04
    Tentokrát si přesilovou hru vyzkouší domácí Kačeři, na trestnou lavici za nedovolené bránění míří Zbyněk Michálek.
    09:55 Anthony DUCLAIR - 0:2
     
    09:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nakonec se Coyotes ale přesilovou hru podařilo využít! Max Domi si ve středním pásmu přebral kotouč, rychlostně se dostal přes Bieksu a před brankou puk přenechal ANTHONY DUCLAIROVI, který s notnou dávkou štěstí procedil kotouč za Chudobinova záda! Asistence: Max Domi a Martin Hanzal.
     
    08:26
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, za sekání je vyloučen domácí útočník Carl Hagelin.
     
    04:33
    Downie krásnou přihrávkou vysunul do velké šance Boyda Gordona, který sám před Chudobinem nastřelil jen domácího brankáře!
    03:16 Anthony DUCLAIR - 0:1
     
    03:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    To byla rychlost! Martin Hanzal vyhrál vhazování čistě pod sebe, kde už na ránu číhal připravený ANTHONY DUCLAIR, jenž možná i trochu překvapil Chudobina tvrdou a přesnou střelou! Asistence: Martin Hanzal.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 4. Duclair (Hanzal), 10. Duclair (Domi, Hanzal), 13. Domi (Boedker, Michálek), 31. Duclair (Rieder, Hanzal)


    Anaheim Ducks: Chudobin (od 13. Andersen) – Lindholm, Bieksa, Fowler, Despres, Manson, Vatanen – Sekáč, Getzlaf (C), Perry – Hagelin, Kesler, Silfverberg – Cogliano, Rakell, Santorelli – Maroon, Horcoff, Stewart. Trenér: Bruce Boudreau.
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Ekman-Larsson, Stone, Grossmann, Michálek, Dahlbeck, Murphy – Domi, Vermette, Boedker – Rieder, Hanzal, Duclair – Chipchura, Richardson, Doan (C) – Martinook, Gordon, Downie. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Walsh, Kozari – Heyer, Gawryletz

    Diváci: 15172
    bahis siteleri