Magnitogorsk – Ufa 4:6 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 1:3 (kon.)
Soči – Čeljabinsk 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:6 (0:2, 2:3, 2:1)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 16.10.2015, 16:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Linus OMARK - 4:6
     
    58:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Metallurg to zkusil v šesti, nicméně tato varianta k vyrovnání nevedla! Ve středním pásmu se dostal k puku LINUS OMARK, který se obtočil kolem Antipina, a poslal kotouč do odkryté branky! Švédský útočník si za svůj výkon branku rozhodně zasloužil! Asistence: Igor Grigorenko
    Mozjakina v obrovské šanci vychytal Svedberg!
     
    58:45
    Obrovská šance domácích na vyrovnání! Na pravé straně se dostal ke kotouči Tomáš Filippi, který krásnou přihrávkou našel před brankou Mozjakina. Ruský útočník si puk zpracoval bruslí, a vystřelil do horních pater branky! Svedberg však vytáhl parádní zákrok!
     
    57:49
    Honza Kovář vybruslil z levého rohu, a zkoušel Svedberga překvapit střelou na přední tyč. Švédský brankář si však střelu pohlídal, i když v jednu chvíli si rozhodně nebyl jistý, kde puk má!
     
    55:37
    Z levé strany poslal nahození před branku Sergej Mozjakin, které Svedberg vyrazil pouze před sebe, kde dorážel Jan Kovář! Svedberg však třetí branku českému útočníkovi nepovolil!
    Sergej MOZJAKIN - 4:5
     
    46:16
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg sahá po neskutečném obratu! Chybí mu však stále jedna branka! Mezi kruhy se dostal ke kotouči Jan Kovář, který dokázal dostat kotouč na hůl SERGEJE MOZJAKINA, který přesnou střelou snižuje na 4:5! Český útočník má na svém kontě již 2+2! Asistence: Jan Kovář, Danis Zaripov
    Jan KOVÁŘ - 3:5
     
    44:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak podívejme! Metallurg snižuje na 3:5, a opět u toho byla první formace! Na vlastní modré chyboval Gončarov, kterému vypíchl kotouč JAN KOVÁŘ! Český útočník následně poslal kotouč přesně k tyči, a Svedberg byl na jeho střelu krátký! Bez asistence.
    Sergej MOZJAKIN - 2:5
     
    38:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Gólová přestřelka ve druhé třetině pokračuje! Honza Kovář dostal v levém rohu kotouč, a krásnou přihrávkou našel najetého SERGEJE MOZJAKINA, na jehož zakončení byl Svedberg krátký! Asistence: Jan Kovář, Danis Zaripov
    Nikolaj PROCHORKIN - 1:5
     
    36:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostující celek přidává svůj pátý zásah, a s Metallurgem to již vypadá špatně! Před branku dostal kotouč NIKOLAJ PROCHORKIN, který se krásně obtočil kolem Košečkina, a poslal kotouč přesně k tyči! Jak jednoduché to může být! Asistence: Linus Omark, Alexander Loginov
     
    35:09
    Honza Kovář vymyslel parádní přihrávku před branku pro Sergeje Mozjakina, který měl před sebou odkrytou branku, nicméně do zakončení mu vložil hůl Lepistö, a kotouč skončil mimo!
     
    33:32
    Další šance Metallurgu na snížení stavu! Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici hostující Kirill Kolcov.
    Jan KOVÁŘ - 1:4
     
    32:23
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na stav 1:4! U mantinelu zabojoval o puk Danis Zaripov, který donutil obránce k chybné rozehráce, a ke kotouči se dostal Sergej Mozjakin, jehož zakončení Svedberg ještě vyrazil. Na dorážku JANA KOVÁŘE byl však krátký! Asistence: Sergej Mozjakin
     
    31:29
    A mohlo to být 0:5! Krásnou přihrávku před branku dostal Zachar Arzamacev, který se opřel zprvní do puku, a jeho rána trefil pouze břevno!
    KirillKOLCOV - 0:4
     
    29:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak Salavat je dnes v přesilovách hrách zkrátka skvělý! Na pravou stranu dostal přihrávku Andreas Enqvist, kterému nejdříve nesedlo zpracování, nicméně dokázal dostat kotouč na najíždějícího KIRILLA KOLCOVA, jehož rána zamířila přesně do růžku branky! Asistence: Andreas Enqvist, Igor Grigorenko
     
    29:11
    Tak hlavní rozhodčí se v dnešním utkání vůbec nenudí! Dalším vyloučeným je domácí Jaroslav Chabarov, který tak oslabuje svůj celek!
     
    26:41
    Přesilovou hru si však zahraje také Metallurg! Na modré naznačil stelu Danis Zaripov, který však postupoval vpřed, a nedovoleným zákrokem se prezentoval Sami Lepistö!
     
    24:43
    Salavat svého soupeře v útočném pásmu doslova zamknul! Obránce Kirilll Kolcov to udělal parádně, objel branku, a našel Omarka, jehož střela však mířila mimo!
     
    23:12
    Na druhé straně se pokoušel zahrozit Linus Omark, který si nabruslil před Košečkina. Následně byl švédský útočník podražen Birjukovem, který tak míří na trestnou lavici!
    Teemu HARTIKAINEN - 0:3
     
    21:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostující celek opět vstupuje parádně do třetiny! Za brankou proběhla předávka mezi Lisinem a TEEMU HARTIKAINENEM, který si vyjel zpoza branky, a vystřelil. Jeho první střelu ještě Košečkin vyrazil, na tu další byl však krátký! Asistence: Enver Lisin
     
    18:57
    Nejprve ujížděl Enqvist s Prochorkinem dva na jednoho, nicméně tato situace jim nevyšla. Na druhé straně vyslal prudkou střelu Kovář, nicméně Svedberg máchl lapačkou, a kotouč chytil.
     
    18:32
    Dnies Chlystov si zjevně potřebuje ještě odpočinout na trestné lavici. Za brankou poslal tvrdým zákrokem k zemi Kaletnika, navíc po odpískání, tudíž míří opět na dvě minuty!
     
    16:12
    Naprosto zbytečný nedovolený zákrok na útočné polovině předvedl Denis Chlystov, který při napadání podrazil Batyršina. Metallurg tak má k dispozici další přesilovku!
     
    15:17
    Teď však naopak měla hostující obrana obrovské štěstí! Mezi kruhy dostal přihrávku Sergej Mozjakin, jehož prudká střela skončila na břevně!
     
    14:01
    Ostrou ránu od modré vyslal obránce Viktor Antipin, jehož ránu však vyrazil Svedberg. Dorážet se následně pokoušel Osala, Batyršin i Kaletnik. Ani jeden z domácích hráčů však kotouč za záda švédského brankáře nedostal!
     
    13:41
    Teď to však vzal na sebe Sergej Mozjakin, který si to namířil mezi dvojicí protihráčů, a málem se dostal ke střele. Následně ho poslal k zemi Culjugin, a je z toho přesilovka!
    Linus OMARK - 0:2
     
    10:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat Ufa přesilovou hru velmi rychle využívá, a dostává se do dvoubrankového vedení! Do útočného pásma zavezl kotouč kapitán Grigorenko, který našel skvělou přihrávkou LINUSE OMARKA. Bývalý útočník Jokeritu hledal před brankou opět Enqvista, který se do puku netrefil, nicméně ho následně do branky kopl obránce Antipin! Asistence: Igor Grigorenko
     
    10:23
    Další komplikace pro Metallurg! Za brankou promáchl Pavel Medveděv, který trefil jednoho z hostujících hráčů holí do obličeje!
     
    06:53
    Tentokrát si však zahraje přesilovou hru i domácí celek! Danis Zaripov se dostával v útočném pásmu ke střele. Přes ruku ho však sekl Nikita Setdnikov.
     
    03:45
    Salavat Ufa si navíc zahraje svou úvodní přesilovou hru! Teemu Hartikainen byl v rohu kluziště faullován Chrisem Leem, který odchází na trestnou lavici.
    Andreas ENQVIST - 0:1
     
    03:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    Další komplikace pro domácí celek! Do útočného pásma prošel Linus Omark, který vystřelil, avšak jeho střelu sraziů Košečkin do rohu. Švédský útočník si však kotouč sebral v rohu, a přihrávkou našel ANDREASE ENQVISTA, na jehož zakončení byl Košečkin krátký! Asistence: Linus Omark

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 33. Kovář (Mozjakin), 39. Mozjakin (Kovář, Zaripov), 45. Kovář, 47. Mozjakin (Kovář, Zaripov) – 4. Enqvist (Omark), 11. Omark (Grigorenko), 22. Hartikainen (Lisin), 30. Kolcov (Enqvist, Grigorenko), 37. Prochorkin (Omark, Loginov), 59. Omark (Grigorenko)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov (A), Lee, Chabarov, Těreščenko, Batyršin, Medveděv, Bereglazov – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov (A) – Potechin, Kaletnik, Kosov – Timkin, Osala, Železkov – Platonov, Filippi, Arsenjuk
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Kolcov, Arzamacev, Bodrov, Culjugin – Grigorenko (C), Enqvist, Omark – Lisin, Makarov, Hartikainen – Nesterov, Soin (A), Lazarev – Chlystov (A), Prochorkin, Setdikov
    bahis siteleri