Vsetín – Opava 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.) | Havířov – Zlín 0:4 (kon.) | Kladno – Sparta 1:5 (kon.)
Poruba – Třinec 0:4 (kon.) | Letňany – Liberec 2:9 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 1:7 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
1:5 (1:2, 0:0, 0:3)
HC Sparta Praha
Pátek 16.10.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    57:40
    Vandas vypálil hodně tvrdě od modré čáry, ale Blažek dokázal výborně vyrazit!
     
    54:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    A tady už je podle všeho rozhodnuto! Po rychlém protiútoku dokázal přidat pátou branku hostí ONDREJ ŠIŠOLÁK. Asistence: Patrik Sedliský.
     
    53:54
    Michal Kučera tečoval před brankovištěm Husarikovu střelu, ale do mezírky mezi Wolfovými betony se puk nevešel! I následnou dorážku prvně jmenovaného dokázal hostující gólman vytěsnit mimo.
     
    51:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Blažek rozehrával hodně špatně v rohu kluziště a poté už byl i jeho obětavý skluz do brankoviště marný! JAKUB WOJNAR bez jakýchkoli potíží uklízí kotouč do prázdné brány. Bez asistence.
     
    49:51
    Za hru vysokou holí je vyloučen Ostap Safin (SPA).
     
    47:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté si pojišťují svoje vedení a zvyšují na rozdíl dvou branek! Z pravého kruhu vypálil jedovatou střelu Lukáš Šrámek a Blažek dokázal puk jen vyrazit před sebe. Tam se nejlépe zorientoval VOJTĚCH KROPÁČEK, který už dorazil kotouč za záda kladenského brankáře. Asistence: Lukáš Šrámek a Michael Švarc.
     
    40:35
    Za sekání je vyloučen Ondrej Šišolák (SPA).
     
    38:19
    Pavel Husarik (KLA) je vyloučen na dvě minuty za úder do oblasti hlavy a krku. K tomuto trestu automaticky patří i desetiminutový osobní trest.
     
    34:26
    Nepříjemnou střelu z levé strany teď dokázal Blažek vyrazit vyrážečkou jen nad sebe a puk následně padl do brankoviště a zamířil k brankové čáře! Někde tam jej ale zalehl obránce Jakub Kučera.
     
    33:45
    Excelentní Blažek! Domácí brankář dokázal vyrazit Jeřábkovu střelu z mezikruží a následně se ještě bleskově přemístil ke své tyči a zabránil i dorážce v cestě do branky!
     
    26:07
    Kubík s Kalajem předvedli krásné přenechání kotouče a poté z pravého kruhu nastřelil prvně jmenovaný tyč za Wolfovými zády!
     
    24:29
    Komárek se výborně uvolnil za obranu a už zůstával sám před Blažkem. Hostující kapitán si ještě potáhl kotouč z bekhendu na forhend a chtěl zasouvat ke vzdálenější tyči, jenže kladenský gólman jeho úmysl přečetl a fantasticky si s ním poradil!
     
    21:35
    Obrovská chyba domácích. Rytíři teď doslova darovali kotouč do mezikruží volnému Safinovi, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla!
     
    19:55
    Kubík ještě krásným zpětným pasem našel před brankovištěm Řepku, ale jeho ránu z první, která mířila pod horní tyč, zastavila hůl jednoho z bránících hráčů!
     
    16:22
    A rychle je počet hráčů vyrovnán. Jakub Kučera (KLA) je vyloučen rovněž za hákování.
     
    16:16
    Početní výhodu si vyzkoušejí i Rytíři. Ondrej Šišolák (SPA) je vyloučen za hákování.
     
    15:12
    Po nepříjemně tečované Šrámkově střele zamířil kotouč vysokým obloučkem za Blažka, ale tam byl ještě Veber, který dostal puk z brankoviště do bezpečí!
     
    13:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se bleskově vracejí do vedení. Vlastně hned z prvního protiútoku dostali Sparťané kotouč před klec a tam se nejlépe zorientoval MATOUŠ HORSKÝ, který usměrnil puk mezi betony kladenského gólmana. Asistence: Vojtěch Kropáček.
     
    13:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! To se teď ukázalo v případě Sparty! Hosté se po veliké šanci dopustili chyby v rozehrávce a na levé straně jejich obranného pásma zůstal volný ADAM KUBÍK. Ten se střelou nespěchal, dobře si ji připravil a poté vymetl přesně vzdálenější růžek Wolfovy brány! Bez asistence.
     
    12:50
    Blažek fantasticky drží naděje svého týmu! Nejprve se na něj řítil téměř osamocený Švarc, ale domácí gólman udržel natažený beton za sebou a zastavil puk. Následně ještě dorážel Safin, ale brankář Kladna opět skvěle zasáhl!
     
    06:08
    Schwamberger se dostal do samostatného úniku, ale Blažek zůstal v klidu a výborně si poradil s jeho bekhendovým blafákem!
     
    04:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru s přehledem využívají a jdou do vedení. Martin Dubský naznačil objetí brány, ale ještě z rohu kluziště přihrál na levý kruh, kde stál VOJTĚCH KOMÁREK. Ten se do puku opřel z první a střelou pod horní tyč nedal Blažkovi šanci. Asistence: Martin Dubský.
     
    04:05
    Vojtěch Svoboda (KLA) je vyloučen za sekání.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 14. Kubík – 5. Komárek (Dubský), 14. Horský (Kropáček), 48. Kropáček (Šrámek, Švarc), 52. Wojnar, 55. Šišolák (Sedliský)


    Rytíři Kladno: Blažek (Zázvorka) – Klusáček, J. Kučera, Veber, Müller, Kiml, Smrž – Řepka, Sagan, Březina, Svoboda, M. Kučera, Kalaj, Husarik, Kovacs, Kubík "A", Pejchal "C". Trenér: Petr Kasík
    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Simotics, Vízner, Eliáš, Jeřábek "A", Horský, Vandas "A", Sedliský – Šrámek, Švarc, Šišolák, Kafka, Nacházel, Safin, Komárek "C", Schwamberger, Kropáček, Dubský, Wojnar. Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Turčan – Coubal, Kokrment
    bahis siteleri