Poprad – Skalica 4:3 (po pr.) | Žilina – Martin 3:6 (kon.) | Košice – Nitra 3:2 (kon.)
Zvolen – Trenčín 2:1 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:3 (2:2, 1:1, 0:0 - 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 16.10.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Prajem vám príjemný hokejový večer a vítam vás pri sledovaní Tipsport ligy, ktorá dnes pokračuje 12. kolom. V tomto on-line prenose budeme bližšie pozorovať dianie v zápase HK Poprad – HK 36 HANT Skalica. Stretnutie sa začne o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Po veľmi sľubnom úvode, keď sa "kamzíci" pohybovali v okolí 5. priečky, sa zdalo, že Popradčania majú pred sebou sľubný ročník. Neskôr však prišiel herný úpadok a momentálne sa hokejisti Popradu nachádzajú až na 8. mieste. Na konte majú 15 bodov a skóre 33:40. Z odohraných 12 zápasov vyhrali v riadnom hracom čase tri, jedno po predĺžení a prehrali štyri stretnutia v riadnom hracom čase a štyri po predĺžení alebo nájazdoch. Najlichotivejšou stránkou Popradu je aktuálna forma. Tá je vôbec najhoršia spomedzi všetkých celkov ligy. Podtatranci ťahajú sériu šiestich prehier. Naposledy vyhrali ešte 22. septembra, keď zdolali slovenskú "dvadsiatku" 8:2. Vedenie HK Poprad 15. októbra avizovalo príchod nového obrancu Ondreja Brijáka, ktorý pod Tatry prichádza z prvoligového Prešova. Uvidíme teda, či pomôže svojim spoluhráčom ubrániť skalické útoky a ostane v zostave aj naďalej.

    HK 36 HANT Skalica
    Skaličania sa minulú sezónu len tak tak ubránili baráži a túto sezónu nerozbehli v lepšom svetle. Aktuálne im patrí 10. pozícia so ziskom desiatich bodov a gólovým skóre 22:47. Je však pravdou, že Záhoráci majú odohraných len jedenásť stretnutí, keďže stretnutie s Košicami sa malo v pôvodnom termíne odohrať 4.10., no kvôli povinnostiam Košíc v Lige majstrov bolo presunuté na 27. októbra. Skalici sa v posledných zápasoch darilo lepšie, keďže v posledných piatich stretnutiach bola až trikrát víťazom. Naposledy sa tak stalo v poslednom kole Tipsport ligy, keď si Skaličania poradili s Martinom doma 4:3. Najhorúcejšou správou v kabíne Skaličanov je ukončenie spolupráce s trénerom Martinom Stloukalom platné odo dňa 15. októbra. Kormidlo dočasne prevzal doterajší asistent Michal Ružička. Meno nového lodivoda by mohlo byť známe v najbližších dňoch a do zápasu s Popradom teda hlavný tréner Skalice asi ešte vymenovaný nebude.

    V prebiehajúcom ročníku sa tieto tímy stretli jeden raz. Skalica privítala Poprad 15. septembra. Na konci poslednej minúty stretnutia Poprad vyhrával 2:3, no Skaličaonom sa počas power-play podarilo vyrovnať. V predĺžení boli nakoniec úspešní hostia a po góle Fabiana zvíťazili 3:4 a získali dva body.

    Góly, všetky dôležité informácie a celý priebeh stretnutia môžete sledovať na webe Onlajny.eu z pohodlia domova. Prajem vám pekný športový zážitok a príjemné sledovanie!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Gáborčík, Briják, Fabian (A), Malina, Kasík, Pitka, Dinda – Bartečko (A), Paukovček, Ru. Huna – Kroták (C), Rusnák, Hvila – R. Rapáč, Skokan, B. Rapáč – Štrauch, Bajaruns, Števuliak

    HK 36 HANT Skalica: Ševela (Romančík) – Polata, Ďurák (A), J. Novák (C), Opálek, Jaborník, Barák, Zukal – Studenič, Školiak (A), Pašek – Korýtko, Brendl, Sloboda – Mickevics, Jass, Brodek – Komínek, Lantoš, Kovalovský

    Rozhodca: Štefik – Jobbágy, Bogdaň.
     
    Novým skalickým trénerom sa stáva Roman Šimíček, ktorý predtým pôsobil ako asistent trénera Petra Oremusa v HC Košice.
    Ďalšou zaujímavosťou dnešného zápasu je popradská zostava. V treťom útoku po boku bratov Rapáčovcov na centri nastúpi Dávid Skokan, ktorý sa zotavuje po zranení. V tejto sezóne zatiaľ za Slovan Bratislava odohral iba osem stretnutí.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba tímy už máme na ľadovej ploche. Popradčania tradične v bielom, hostia zo Skalice v zelených dresoch. Pred začiatkom stretnutia budeme počuť slovenskú štátnu hymnu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:05
    Na úvodnom vhadozvaní dnešného stretnutia boli síce úspešnejší Skaličania, no puk musel okamžite prikrývať brankár Ševela, pretože doputoval až k nemu.
     
    00:27
    Poprad sa dostal do útočného pásma, videli sme dve strely. Obe mierili mimo priestoru bránky.
     
    00:34
    Poprad bude hrať v početnej výhode. Za držanie odchádza na dve minúty Marián Studenič.
     
    01:11
    Kroták z rohu klziska našiel v medzikruží Fabiana. Jeho strela však bola zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    01:46
    Bartečko hľadal pred bránkou spoluhráčov, no hostia si priestor postrážili a vyhodili puk ku Kostúrovi.
     
    02:14
    Hráčska lavica Popradu dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Na trestnú lavicu putuje Ondrej Rusnák.
     
    02:31
    Poprad strávil posledné sekundy hry štyroch proti štyrom vo vlastnom pásme a následne už začína skalická presilovka. Puk je zatiaľ v obrannom pásme HK 36.
     
    03:15
    Dávid Skokan sa symptaicky natlačil po ľavej strane a spoza bránky sa snažil prekvapiť Ševelu. Ten pritlačil ku žrdi svoj betón a puk nakoniec neprenikol. Hra bola prerušená kvôli posunutiu bránky.
     
    03:55
    Skaličania sa rozostavili v útočnom pásme a od modrej čiary pálil Jan Novák. Jeho strelu Kostúr vyrazil svojou hokejkou.
     
    04:20
    Poprad už hrá v plnom počte, puk sa dostal do obranného pásma "kamzíkov" a teraz môžu domáci rozohrať po prestriedaní.
     
    05:25
    Ďurák iba nahodil do útočného pásma a ostatní hráči v zelených dresoch sa nejak nehrnuli za pukom. Už dlhšie sa hrá bez prerušenia.
     
    05:48
    A prerušenie hry prišlo práve v tejto chvíli. Po strele z pravého kruhu od Patrika Korýtka musel byť Kostúr pripravený. Svoju úlohu zvládol a pripísal si zákrok.
     
    06:31
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa dostávajú do vedenia! Spoza brány sa z ničoho nič pred bránu natlačil Brendl, ktorého strelu ešte Kostúr pred seba vyrazil, no na následnú dorážku od PATRIKA KORÝTKA už nestihol reagovať!
    Asistencie: Pavel Brendl a Martin Sloboda.
     
    07:09
    Navyše sa Poprad bude v týchto minútach aj brániť. Lauris Bajaruns dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    07:27
    Skaličania sa potrebne neusadili v pásme a popradskí hráči teda využili situáciu a vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    08:05
    Briják poslal z obranného pásma puk po mantineli. To bola však chyba, keďže na mantineli si ho zastavil Koba Jass a pálil, no mieril vedľa.
     
    08:59
    Jaroslav Kasík nepríjemne zrazil na mantinel protihráča, hlavný rozhodca prerušil hru, no prerušenie znamenalo postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    09:21
    Henrich Jaborník vyskúšal pozornosť brankára Kostúra strelou z hranice pravého kruhu. Gólman Popradu bol v strehu a s istotou zachytil puk do svojej lapačky.
     
    09:38
    Na opačnej strane strieľal z ľavého kruhu Skokan. Ševela zachytil puk a okamžite sa ho snažil odohrať. Prihral na modrú čiaru na hokejku Jaroslava Kasíka, ktorý ihneď strieľal, no Ševela dokázal puk zachytiť a napraviť tak svoje mierne zaváhanie.
     
    10:16
    Paukovček z ľavého kruhu posúval puk pred bránku, kde si nakorčuľoval Huna, no nestihol už trafiť puk. Črtala sa však z toho gólová príležitosť.
     
    11:39
    Kasík nastrelil puk od modrej čiary smerom na bránku, pred hosťujúcou svätyňou stáli nejakí hráči v bielych dresoch, no nepresadili sa.
     
    12:03
    Popradčania urobili chybu v rozohrávke a mohli za to pykať. V šanci sa ocitol René Školiak, avšak zakončenie mu úplne nevyšlo.
     
    12:57
    Najprv Huna a potom aj Paukovček strieľali bekhendom z medzikružia. Prvý pokus zblokoval hosťujúci hráč a druhý už mal brankár Peter Ševela pod kontrolou.
     
    13:40
    Huna spoza brány našiel v medzikruží Kasíka, ktorému zakončenie z prvej úplne nevyšlo, a tak brankár Skalice Ševela ani nemusel zakročiť.
     
    14:06
    Poprad dal gól!
    Domáci tím vyrovnáva stav stretnutia na začiatku 15. minúty! Kroták posunul spoza brány puk do medzikružia. Tam stál voľný LUKÁŠ HVILA, ktorý iba napriahol a tvrdým príklepom prekonal brankára Ševelu!
    Asistencie: Arne Kroták a Ondrej Rusnák.
     
    14:52
    Poprad dal gól!
    A "kamzíci" pokračujú vo svojom gólovom ťažení. Richard Rapáč posunul poza bránku puk na brata Branislava. Ten odtiaľ našiel v medzikruží DÁVIDA SKOKANA, ktorý si ešte počkal a peknou strelou pod hornú žŕdku posiela Poprad do vedenia!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Richard Rapáč.
     
    16:00
    Hvila vybojoval puk v útočnom pásme a snažil sa okamžite rozohrať. Ani jedného zo spoluhráčov však nemal voľných.
     
    16:40
    Arne Kroták sa dostal k puku pred bránkoviskom a ocitol sa tak v obrovskej šanci, no trafil hornú žŕdku!
     
    17:19
    Dávid Skokan sa opäť presadil v útoku, vypracoval si bekhendové zakončenie, po ktorom síce domáci diváci ruky nedvíhali, no Ševela musel zasahovať.
     
    17:43
    Poprad sa bude musieť brániť. Rudolf Huna dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    18:05
    Skalica musí svoju akciu začínať od brankára Ševelu.
     
    18:28
    Popradčania opäť dobre zapracovali a vyhodili puk cez všeetky čiary. Ďalej sa im podarilo prekaziť rozohrávku v strednom pásme.
     
    18:48
    Z ľavého kruhu nepríjemne pálil Pavel Brendl, ktorého strela poriadne vystrašila Kostúra. K dorážke sa totižto mohol dostať jeden zo Skaličanov, no napokon neuspel.
     
    19:18
    Skalica dala gól!
    Skalica ešte do konca prvej trretiny pridáva gól do šatne, ktorým vyrovnáva na 2:2! Od modrej čiary nahodil puk na bránku Koba Jass a v medzikruží ho šikovne dokázal tečovať MARTIN SLOBODA.
    Asistencie: Koba Jass a Pavel Brendl.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry sme boli svedkami štyroch gólov. Skóre v 7. minúte otvoril Korýtko, no počas 15. minúty domáci otočili skóre gólmi Hvilu a Skokana. V záverečnej minúte vyrovnal Sloboda, a tak je pod Tatrami po prvej tretine stav 2:2.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:21.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:39
    Poprad sa ihneď natlačil do útočného pásma, vyťažil z toho nakoniec iba dve nepresné prihrávky.
     
    21:50
    Rusnák sa dostal po ľavom krídle do útočného pásma. Naznačil strelu, no následne už bol vytlačený do rohu klziska.
     
    22:11
    Brankár Kostúr musel byť v permanencii, pretože k nemu smeroval puk z hokejky Skaličanov. Pre istotu ho popradský gólman prikryl.
     
    22:20
    Vladimír Lantoš napriahol svoju hokejku na ľavom kruhu, Kostúr vyšiel z brány, zmenšil strelecký uhol a puk zachytil do svojej výstroje.
     
    23:12
    Studenič nastrelil puk na Kostúra zo stredného pásma, brankár Popradu bezpečne zastavil strelu v lapačke a pre istotu nechal prerušiť hru.
     
    23:30
    Lukáš Hvila napriahol svoju hokejku na pravom kruhu a príklepom vypálil. Ševela bol v pozore a nerobilo mu problém zachytiť puk do výstroje.
     
    23:45
    Kroták dokázal z ľavého kruhu pekne posunúť po šírke ihriska na Rusnáka. Ten však už z medzikružia netrafil priestor bránky.
     
    25:20
    Popradčanom momentálne robí problém dostanie sa z vlastnej obrannej tretiny do stredného pásma. Skaličania aktuálne dobre napádajú a domácemu tímu nechávajú minimum priestoru.
     
    26:17
    Barák zo stredného pásma bekhendom nahodil na bránku, v ktorej bol Kostúr pripravený a radšej prerušil hru.
     
    27:00
    Malina získal puk na modrej čiare a pálil nakoniec z ľavého kruhu. Ševela bol pripravený a strelu vyrazil svojimi betónmi.
     
    27:23
    Rusnák šikovne posunul puk pred bránku na Dávida Skokana, po ktorého strele puk skackal v bránkovisku, no nikto ho nedokázal doraziť. Následne nastala podobná situácia, z ktorej Rapáčovci nedokázali po dorážkach taktiež vyťažiť gól.
     
    28:09
    Paukovček z pravého kruhu nahadzoval na bránu, dorážať sa snažil Bartečko, ale proti skalickému obrancovi nebol úspešný.
     
    28:46
    Kapitán hostí Jan Novák nahodil z pravého kruhu puk na bránku. Záhoráci sa snažili dorážať, no proti Kostúrovej lapačke neobstáli.
     
    29:10
    Richard Rapáč sa šikovne uvoľnil medzi kruhmi a zakončoval. Ševela aj s problémami, no napokon predsa dokázal zastaviť puk vo svojej lapačke.
     
    30:09
    Studenič našiel prihrávkou po šírke Dušana Pašeka, no jeho strelu Kostúr dokázal vyraziť. Následne hostia strieľali opäť po príležitosti Školiaka, no jeho strelu z medzikružia Kostúr zastavil vo svojej pripravenej lapačke a urobil to naozaj pekne!
     
    31:19
    Miroslav Ďurák strieľal od modrej čiary, jeho zakončenie Kostúr zachytil a následne hlavný rozhodca odpískal postavenie hosťujúceho hráča v bránkovisko.
     
    31:28
    Popradčania sa budú musieť po dobu dvoch minút brániť vo štvorici. Richard Rapáč sa previnil hákovaním.
     
    32:00
    Skaličania uzavreli domácich hokejistov v pásme, na dvakrát to skúšal z ľavého kruhu Arturs Mickevics, Kostúr na dva razy pozorný.
     
    32:24
    Skaličania sa síce rozmiestnili v pásme aj na druhý raz, no jeden z hráčov hostí sa ocitol už s pukom v strednom pásme a to znamenalo ofsajd.
     
    33:04
    Skalica dala gól!
    Hokejisti Skalice sa po druhý raz v zápase dostávajú do vedenia! Puk si na modrej čiare spracoval útočník PAVEL BRENDL, zamieril a peknou strelou švihom prestrelil aj Kostúra!
    Asistencia: Dušan Pašek.
     
    33:39
    Malina vystrelil z ľavého kruhu, puk však v lapačke excelentne zastavil brankár Skalice Peter Ševela!
     
    34:52
    Skalica sa previnila zakázaným uvoľnením, hra sa teda bude sťahovať pred brankára Ševelu.
     
    35:46
    Brendl v útočnom pásme nabil Jaborníkovi do medzikružia, jeho zakončenie Kostúr stihol včas vyraziť do rohu klziska.
     
    36:55
    Hráči Popradu zo stredného pásma iba nahodili na Ševelovu bránku, gólman Skalice pre istotu puk prikryl pod svoju lapačku.
     
    37:36
    V týchto chvíľach nesledujeme príliš zaujímavý hokej. Domácim sa nedarí presadiť sa v útočnom pásme a hostia hrajú viac takticky.
     
    38:20
    Richardovi Rapáčovi sa nepodarilo v útočnom pásme presunúť puk presne. Na opačnej strane vyštartovali do útoku hostia, no Školiak s Pašekom si takisto nedokázali stopercentne nahrať.
     
    38:47
    Poprad dal gól!
    Domáci celok vyrovnáva stav stretnutia! Kasík vyviezol puk do útočného pásma. Odtiaľ ho iba nahodil pred bránku, kde Paukovček posunul na RICHARDA RAPÁČA a ten doklepol puk do bránky. Hlavný rozhodca ešte prediskutoval situáciu s videorozhodcom a nakoniec gól platí!
    Asistencie: Lukáš Paukovček a Jaroslav Kasík.
     
    39:07
    Nahodenie zo stredného pásma brankár Kostúr pre istotu prikryl pod svoju lapačku.
     
    39:16
    Korýtko vystrelil z pravého kruhu, brankár Kostúr mal bezpečne pripravenú svoju lapačku a do nej s istotou zachytil puk.
     
    39:57
    V záverečných sekundách druhej tretiny je tu ešte icing Skalice.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sme videli po jednom góle na oboch stranách. V 34. minúte poslal hostí do vedenia Brendl, no v predposlednej minúte tretiny Richard Rapáč vyrovnal.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:15.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:40
    Rusnák z rohu klziska zaskočil Ševelu, potom sa ešte snažili dorážať Kroták a Hvila, no skalický brankár si s pokusmi Popradčanov poradil.
     
    40:44
    Poprad bude hrať presilovku. Martin Sloboda dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    41:05
    Podatranci už rozbehli kolotoč, Fabian pálil od modrej čiary, no brankár hostí dokázal strelu vytlačiť do rohu klziska.
     
    41:35
    Rudolf Huna strieľal z osi ihriska na modrej čiare, jeho príklep dokázal Ševela zastaviť vo svojej výstroji.
     
    42:34
    Hvila šikovne od modrej čiary nahodil na bránku, Bartečko sa snažil o teč a lopta tesne minula skalickú svätyňu.
     
    43:46
    Po skalickej rozohrávke z obranného pásma sa domáci snažili ihneď dostať do útočnej tretiny a to ich nakoniec stálo ofsajd.
     
    44:14
    Branislav Rapáč na dvakrát spred a z okolia Ševelu dorážal, skalický brankár si aj v tejto ťažkej situácii dokázal poradiť.
     
    44:52
    Školiak nastreľoval puk z ľavého kruhu, jeho pokus bezpečne brankár Kostúr vyrazil.
     
    46:10
    Branislav Rapáč síce v strednom pásme vybojoval pre svoj tím puk, následne sme videli opäť menšiu sériu nepresností na strane hráčov Popradu.
     
    46:37
    Poprad bude hrať presilovú hru. Marián Studenič dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    47:41
    Presilovka popradským hráčom príliš nepomohla. Ondrej Rusnák dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    48:26
    Paukovček sa natlačil po pravom krídle a z kruhu vyskúšal pozornosť gólmana Ševelu, ktorý však s istotou zastavil puk vo svojej lapačke.
     
    49:39
    Poprad prečkal záver oslabenia a Skalicin nedovilil nejak výrazne ohroziť bránku.
     
    50:11
    Skokan preveril Ševelu strelou z pravého kruhu, skalický brankár bol pripravený a pohotovo zadržal puk v lapačke.
     
    51:37
    Skaličania aj naďalej s istotou bránia tento výsledok a dokonca teraz už asi minútu držia puk v obrannom pásme súpera. Strely však na oboch stranách akosi chýbajú.
     
    52:29
    Skaličania sa budú brániť vo štvorici. Patrik Korýtko dostáva menší trest za držanie.
     
    52:55
    Hvila urobil kľučku pred modrou čiarou a to bola menšia taktická chyba, keďže práve v tom momente už jeho spoluhráči vleteli do pásma.
     
    53:23
    Arne Kroták rozprúdil akciu cez stred ihriska, dostal sa do útočného pásma, no tesne po tom bol pri mantineli zastavený.
     
    54:37
    Do šance z pravého kruhu sa dostal Pavel Brendl, ale mieril iba do Kostúrovej výstroje.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 850 divákov.
     
    55:12
    Popradskí hokejisti si opäť nerozumeli, Bartečko síce kýval plecami, no napriek tomu to bolo jasné postavenie mimo hry.
     
    56:15
    Richard Rapáč spoza brány videl pred bránkoviskom Paukovčeka a snažil sa mu posunúť puk, no brankár Ševela bol v tejto situácii dôslednejší.
     
    56:59
    Kasík našiel na modrej čiare Krotáka, ten však už bol v útočnom pásme, a tak bol po tejto situácii pískaný ofsajd.
     
    57:42
    Ľuboš Bartečko sa pekne natlačil do útočného pásma po ľavom krídle a z tesnej blízkosti brány aj strieľal, no puk dokázal namieriť iba na Ševelovu hokejku!
     
    58:18
    Zakázané uvoľnenie. Previnili sa Popradčania.
     
    59:01
    V šanci z medzikružia bol Richard Rapáč, no jeho zakončenie letelo tesne nad bránku!
     
    59:35
    Presilovka pre Poprad. Henrich Jaborník dostáva dve minúty za hákovanie a Poprad si berie oddychový čas.
     
    59:47
    Popradčania vyhrali buly a od modrej čiary pálil Kasík, ktorého strela mierila mimo bránky.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V poslednej dvadsaťminútovke teda gól nepadol a po krátkej prestávke uvidíme predĺženie.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:24
    Poprad dal gól!
    Popradčania bleskovo rozhodli v predĺžení! Dostali sa do útočného pásma, tam sa rozmiestnili. Kasík prihral na pravú stranu Krotákovi, ktorý po šírke ihriska našiel LUKÁŠA HVILU a ten strelou švihom prekonal Ševelu!
    Asistencie: Arne Kroták a Jaroslav Kasík.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas sa teda rozhodol až v predlžení, a to hneď po 24 sekundách po góle z hokejky Hvilu. Poprad teda získava dva body, Skaličania odchádzajú spod Tatier s jedným bodom.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:56:32)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 15. Hvila (Kroták, Rusnák), 15. Skokan (B. Rapáč, R. Rapáč), 39. R. Rapáč (Paukovček, Kasík), 61. Hvila (Kroták, Kasík) – 7. Korýtko (Brendl, Sloboda), 20. Sloboda (Jass, Brendl), 34. Brendl (Pašek)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Gáborčík, Briják, Fabian (A), Malina, Kasík, Pitka, Dinda – Bartečko (A), Paukovček, Ru. Huna – Kroták (C), Rusnák, Hvila – R. Rapáč, Skokan, B. Rapáč – Štrauch, Bajaruns, Števuliak
    HK Skalica: Ševela (Romančík) – Polata, Ďurák (A), J. Novák (C), Opálek, Jaborník, Barák, Zukal – Studenič, Školiak (A), Pašek – Korýtko, Brendl, Sloboda – Mickevics, Jass, Brodek – Komínek, Lantoš, Kovalovský

    Rozhodčí: Štefik – Jobbágy, Bogdaň

    Diváci: 850
    bahis siteleri