Poprad – Skalica 4:3 (po pr.) | Žilina – Martin 3:6 (kon.) | Košice – Nitra 3:2 (kon.)
Zvolen – Trenčín 2:1 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:6 (1:3, 1:2, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 16.10.2015, 17:30 • Zimný štadión Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Puk po strele od jedného z domácich hokejistov teraz vypadol Dzubinovi z náručia, následne ho však pred Stupkom upratal do bezpečia Dlouhý.
     
    54:23
    Do zakončenia sa teraz dostal Dírer, z dobrej pozície pred bránou však nechal vyniknúť Cibuľu a ten si pripisuje na svoje konto parádny zákrok.
    BREJČÁK - 3:6
     
    52:48
    Žilina dala gól!
    Gól strelil BREJČÁK.
    Domáci korigujú stav stretnutia. Po tom ako žilinskí hokejisti chvíľu okupovali tretinu hostí to na svoje plecia zobral DANIEL BREJČÁK, efektívne obkrúžil bránu hostí a prekabátil tak Michala Dzubinu, pričom puk zakončil popri bližšej tyči. Brankár hostí následne ostal ležať na ľade a to potom čo cez neho prepadol jeden z domácich hráčov, zdá sa však, že bude v poriadku.
     
    51:16
    Richard Huna odchádza z ľadu po svojich, hodno však poznamenať že za výraznej podpory svojich spoluhráčov. Zdá sa, že stretnutie sa pre neho skončilo.
     
    50:14
    Presilová hra aj na opačnej strane, na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Dlouhý.
     
    48:02
    Na trestnú lavicu odchádza za seknutie Ježek, hostia si tak chvíľu zahrajú vo výhode o dvoch hráčov.
     
    47:33
    K puku sa teraz medzi kruhmi dostal po chybe domácej defenzívy Pokrivčák, v dobrej pozícii však nedokázal prekonať Cibuľu.
     
    46:06
    Daniel Brejčák si teraz za bránou počínal nedovolene, následne si hostia zahrajú presilovú hru, vhadzuje sa pred Tomekom.
     
    44:22
    Vo veľkej príležitosti sa teraz ocitol Murček, z bezprostrednej blízkosti brány však zakončil len do Cibuľu, ktorý bol v tom čase už na ľade.
    SUROVKA - 2:6
     
    44:14
    Martin dal gól!
    Gól strelil SUROVKA, Asistencie: T.Varga, Skladaný.
    Akékoľvek nádeje na zvrat v podaní domácich hokejistov v dnešnom stretnutí teraz ukončil FILIP SUROVKA a to potom čo puk do pásma zaviezol Skladaný, snažil sa nájsť medzi kruhmi Tibora Vargu, ten však puk netrafil ideálne a následne sa k nemu dostal vyššie spomenutý Surovka, ten sa dokázal presadiť aj cez brániaceho hráča a poslať tak svoje mužstvo späť do štvorgólového vedenia.
     
    41:25
    Hostia teraz chybili v rozohrávke a následne sa po prihrávke Stupku z rohu klziska dostal Matej Valášek, puk však mal na bekend, zakončil tak mimo priestor brány.
     
    36:49
    Róbert Varga teraz pri prechode do útoku zbytočne fauloval a následne budú mať žilinskí hokejisti k dispozícii výhodu o jedného hráča
     
    35:32
    Do úniku sa teraz dostal Richard Huna, dokázal aj zakončiť, bol však tiesnený a tak to nebolo z jeho strany ideálne, puk smeruje nad bránu.
    RÓ.HUNA - 2:5
     
    31:14
    Žilina dala gól!
    Gól strelil RÓ.HUNA. Asistencie: Ri.Huna, Kurali.
    Domáci korigujú stav tohto stretnutia to dokonca v oslabení! Po ľavej strane hracej plochy teraz do útočného pásma vnikol Richard Huna a následne prihrávkou z rohu klziska našiel pred bránou svojho brata RÓBERTA HUNU a ten z bezprostrednej blízkosti dopravil puk za chrbát Dzubinu.
     
    30:20
    Strelou sa teraz prezentoval Matejka, následne sa k dorážke dostával Tabaček, domáci však aj so šťastím túto situáciu ustáli.
     
    30:12
    Presilová hra hostí o dvoch hráčov! Jaroslav Niník inkasuje menší trest za seknutie.
     
    28:24
    Hostia budú mať teraz navyše k dispozícii presilovú hru, za seknutie inkasuje menší trest Drevenák.
     
    27:45
    Ďalšia veľká príležitosť hostí, tentokrát v nej bol Murček, v úniku však nedokázal zakončiť ideálne.
     
    27:02
    Mohlo to byť už o päť gólov! Veľkú príležitosť teraz zmaril Filip Surovka, ten sa dostal do zakončenia zprava, skóre sa však nemení, skvelým zákrokom sa totižto vyznamenal Igor Cibuľa.
    R.VARGA - 1:5
     
    26:04
    Martin dal gól!
    Gól strelil R.VARGA, Asistencie: Jurášek, Bačík.
    Hostia pridávajú ďalší gól, tentoraz však už do siete Igora Cibuľu, ktorý nahradil Tomáša Tomeka po štvrtom góle v sieti MsHK. Martinskí hokejisti teraz ukázali aké je to jednoduché, vyhrané vhadzovanie v útočnom pásme, nahodený puk a následná dorážka v podaní RÓBERTA VARGU, ten zakončoval príklepom do odkrytej brány a posiela tak svoje mužstvo do štvorgólového vedenia.
     
    25:48
    Domáci hokejisti sa teraz dostali do prečíslenia, Schroner však volil pred prihrávkou Lipovskému strelu a s tou si výborný Dzubina poradil!
    SKLADANÝ - 1:4
     
    21:02
    Martin dal gól!
    Gól strelil SKLADANÝ, Asistencie: Murček, Dlouhý.
    Hostia sa dostávajú už do trojgólového vedenia! Presilová hra prináša martinským hokejistom štvrtý gól! Presadil sa navrátilec FRANTIŠEK SKLADANÝ, ktorý teraz dokázal využiť to že nebol nikým krytý a z bezprostrednej blízkosti dopravil puk bekhandom do odkrytej domácej brány!
     
    19:52
    Tresty sú následovné: Drevenák (Žilina) – 2 min. – Údery, Ježek (Žilina) 2+2 min – Údery a Kabáč (Martin) – 2+2 min. – Údery
     
    19:52
    Ďalšia výmena názorov na seba nenechala dlho čakať, po vhadzovaní sa puk dostal pred Tomeka, následne ho hostia ešte dokorčuľovali a po miernom váhaní sa do seba pustili Drevenák a Kabáč, bude sa vylučovať!
     
    18:08
    Opäť vidíme v akcii hostí a to aj napriek tomu že hrajú v oslabení! Tibor Varga teraz ani sám neveril do akej veľkej šance sa dostal, veľká smola pre hostí.
     
    17:12
    Hostia mohli ísť teraz kľudne do trojgólového vedenia! Prečíslenie dvoch proti jednému teraz prinieslo elegantnú prihrávku z otočky od Kokavca, Murček však následne nedokázal zakončiť ideálne!
     
    16:56
    Domáci si zahrajú presilovú hru. Za nedovolené bránenie v hre odchádza na trestnú lavicu Filip Surovka
    MATEJKA - 1:3
     
    14:28
    Martin dal gól!
    Gól strelil MATEJKA, Asistencia: T.Varga, Tabaček.
    Hostia sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! LUKÁŠ MATEJKA teraz výborne čítal hru, na útočnej modrej sa k nemu dostal odrazený puk a následne obranca hostí prekonal Tomeka nie prudkou strelou, pričom však hodno uznať že brankár domácich mal mierne zakrytý výhľad.
     
    12:19
    Štepán Novotný teraz vyrobil v defenzíve veľkú chybu, následne jeho rozohrávku zachytil Kabáč a puk posunul na Jurášeka, ten však z dobrej pozície pred bránou nedokázal prekonať Tomeka.
     
    06:53
    Matejka inkasuje trest za podraženie a Žilina má tak ideálnu šancu vyrovnať skóre.
    RZAVSKÝ - 1:2
     
    05:59
    Martin dal gól!
    Gól strelil RZAVSKÝ, Asistencia: Kabáč
    Neuveriteľné! Hostia v rozpätí trinástich sekúnd otáčajú stav tohto stretnutia! Skvelú prácu teraz v rohu ihriska odviedol DANIEL RZAVSKÝ, ktorý sa presadil v súboji jeden na jedného, následne sa drzo pretlačil až pred bránkovisko a strelou švihom z bezprostrednej blízkosti prekonal Tomeka!
    JOKEĽ - 1:1
     
    05:43
    Martin dal gól!
    Gól strelil JOKEĽ, Asistencia: Rusina
    Hostia z Martina vyrovnávajú a to po tom čo sa do úniku dostal Tomáš Rusina, ten sa však v súboji jeden na jedného nepresadil a puk sa nanešťastie pre domácich odrazil na hokejku OLIVERA JOKEĽA, ktorý z dobrej pozície spomedzi kruhov nezaváhal a prekonal Tomeka.
     
    04:15
    Do zakončenia bekhandom sa teraz dostal tesne pred bránou domácich Kokavec, Tomek si však s jeho pokusom poradil a dokázal jeho strelecký pokus vytesniť!
     
    03:43
    Michal Grman inkasuje menší trest za hákovanie, ktorého sa dopustil vo vlastnej tretine, prvú presilovú hru v dnešnom stretnutí si zahrá Martin.
    VALÁŠEK - 1:0
     
    01:24
    Žilina dala gól!
    Gól strelil VALÁŠEK, Asistencie: Stupka, Š.Novotný.
    Domáci hokejisti idú po veľmi slušnom úvode stretnutia z ich strany do rýchleho vedenia! Presadil sa MATEJ VALÁŠEK, ktorého teraz martinskí obrancovia nedokázali ustrážiť, pričom hráč domáceho mužstva sa následne dostal k puku tesne pred modrou čiarou a po úniku prekonal Dzubinu strelou pomedzi betóny.

    Jakub Bobovič

    Branky a nahrávky: 2. Valášek (Stupka, Š.Novotný), 32. Ró.Huna (Ri.Huna, Kurali), 53. Brejčák – 6. Jokeľ (Rusina), 6. Rzavský (Kabáč), 15. Matejka (T.Varga, Tabaček), 22. Skladaný (Murček, Dlouhý), 27. R.Varga (Jurášek, Bačík), 45. Surovka (T.Varga, Skladaný)


    MsHK Žilina: Tomek (od 15.min Cibuľa) – Bajaník, D.Brejčák, Grman, Kurali, Makovský, Niník, Rogoň, Š.Novotný – Rich.Huna, Rób, Huna, Drevenák, Drábek, Ježek, Konečný, Kubiš, Lipovský, Schroner, Stupka, Švec, Valášek.
    HK VITAR Martin: Dzubina – Bačík, Dlouhý, Dvořák, Matejka, Tabaček, Trávniček, Vyskoč, R.Varga – Rusina, Dírer, Jokeľ, Jurášek, Kabáč, Kokavec, Murček, Rzavský, Pokrivčák, Skladaný, Surovka, T.Varga.

    Rozhodčí: Gofman, Müllner – Kacej, Junek
    bahis siteleri