Trnava – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 2:1 (kon.) | Humenné – Prešov 2:0 (pře.)
Bardejov – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Senica
2:4 (0:3, 2:1, 0:0)
HK Detva
sk Pátek 16.10.2015, 18:00 • Zimný štadión Senica • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešný duel v Senici napokon končí víťazstvom hostí, ktorí si odnášajú domov do Detvy tri body po výhre 2:4, keď k tomu hráčom HC 07 dopomohla predovšetkým skvelá prvá tretina, v ktorej zvíťazili rozdielom triedy 0:3 a z tohto náskoku ťažili v ďalšom priebehu stretnutia. (20:13:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    A len čo sa Pavešic vrátil z trestnej lavice na ľad, opäť sa dopustil ďalšieho priestupku. Sekundu pred koncom stretnutia zbytočne zahral vysokou hokejkou a škaredo fauloval hosťujúceho hráča.
     
    57:24
    Za držanie si v závere zápasu odpyká dvojminútový trest Pavol Pavešic.
     
    55:29
    Domáci hráči majú azda poslednú šancu na strelenie kontaktného gólu. Ivan Zorvan sa teraz prezentoval seknutím a odchádza na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    50:40
    Akonáhle sa Trenčan vrátil na ľad, faulu sa dopustil hosťujúci David Graham, ktorý si sadá na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    48:36
    A na trestnú lavicu teraz odchádza hráč Senice Matúš Trenčan, ktorý si pridržal svojho protihráča, za čo je vylúčený na dve minúty.
     
    45:07
    Za rovnaký priestupok si na lavicu hanby sadá aj hosťujúci útočník Dominik Kanaet.
     
    45:07
    Domáci hokejista Martin Šimon sa teraz pochytil s hosťujúcim hráčom, za čo si vyslúžil dvojminútový trest.
     
    44:27
    Na trestnú lavicu si teraz sadá útočník Garip Saliji. Hostia z Detvy tak majú veľkú šancu na zveľadenie dvojgólového náskoku.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    36:44
    Detva dala gól!
    No krátko na to opäť zaúradovala hosťujúca formácia zložená z legionárov. Tentoraz sa strelecky presadzuje Branden Parkhouse. Asistenciu si do štatistík zapisujú Graham a Kanaet.
     
    35:17
    Senica dala gól!
    Domáci hráči predsalen skórujú. Bambúch už bol síce na ľade, no o niekoľko desiatok sekúnd na to na 2:3 znižuje Ľuboš Dobrý, ktorý vracia Senicu do zápasu.
     
    32:39
    Vylúčenie Kanaeta síce hostia prečkali, no neskôr inkasovali a tentoraz sa opäť budú musieť brániť. Na trestnú lavicu smeruje Lukáš Bambúch za hákovanie a domáci majú skvelú príležitosť na strelenie kontaktného gólu.
     
    30:47
    Senica dala gól!
    A po polovici zápasu sa domáci priaznivci dočkali prvého gólu Senice, ktorá sa presadzuje zásluhou Videlku. Asistencie pri presnom zásahu svojho spoluhráča si do štatistík pripisujú Ružička a Pekarčík.
     
    25:34
    Tentoraz si na trestnú lavicu sadá Dominik Kanaet, ktorý podrazil svojho súpera a už aj odchádza si odsedieť za svoj priestupok menší dvojminútový trest.
     
    20:20
    Druhá tretina sa začala, Senica do nej vstupuje s trojgólovým mankom, ktoré bude veľmi náročné zmazať.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina dnešného súboja skončila jednoznačne v prospech hostí, ktorí sa vďaka strelcom Parkhouseovi, Gašparovi a Kanaetovi ujali skvelého trojgólového vedenia a jedným krokom sa tak priblížili zisku troch bodov.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:07
    Senica hrala so šiestimi hráčmi, nasleduje tímový trest pre vysoký počet hráčov na ľadovej ploche.
     
    17:53
    Detva dala gól!
    Aby toho nebolo málo. Domáca Senica inkasuje aj ďalší gól do šatne. Tentoraz puk za chrbát gólmana Račka dopravil Dominik Kanaet, ktorý zužitkoval prihrávku Davida Grahama. Na góle sa asistenciou podieľal taktiež Branden Parkhouse.
     
    16:36
    Detva dala gól!
    A v závere prvej tretiny Detva strieľa druhý gól v zápase. Do štatistík si gól pripisuje Rastislav Gašpar, ktorému "nabíjal" Martin Ambroz.
     
    9:48
    Hostia síce prečkali oslabovú hru, no opäť sa budú musieť brániť. Tentoraz je vylúčený Branden Parkhouse.
     
    09:27
    Detva napokon svoje oslabenie dokázala uhrať bez inkasovaného gólu a hostia už môžu pokračovať v plnom počte.
     
    08:33
    Domáca Senica má ideálnu príležitosť na vyrovnanie. Prvá poovica presilovky je už síce minulosťou, ale v druhej časti početnej výhody sa domáci hráči takisto pokúsia o vyrovnanie.
     
    7:27
    Detva sa bude musieť brániť! Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Jozef Sládok.
     
    04:06
    Detva dala gól!

    Hostia sa rýchlo ujímajú vedenia! Gól strelil BRANDEN PARKHOUSE. Asistencie si pripisujú David Graham a Dominik Kanaet.
     
    03:00
    Detva síce bola na chvíľu nasťahovaná v útočnej tretine, ale puk sa držal pri mantineloch, odkiaľ žiadne nebezpečenstvo nehrozí.
     
    01:53
    Dobrý úmysel Dobrého, ale spoluhráči ho nepochopili, keď šiel na bránku z ľavej strany a odtiaľ nahrával pred ňu. Nik v bielom drese tam nebol.
     
    01:12
    Chvályhodné je, že konečne na senickom zimnom štadióne je počuť fanúšikov Dukly.
     
    01:07
    Gašpar zachytil puk v strednom pásme a vyrútil sa do protiútoku. Mieril však tesne vedľa.
     
    00:18
    Videlka hneď v úvode zamestnal Polca, keď prešiel sám cez celé ihrisko a zakončil, ale brankár ho vychytal.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Dukla Senica: Račko – Pavešic, Šimon, Černý, Fian, Grman, Šohajda, Žitňanský – Pekarčík, Videlka, Ružička -Klíma, Řezač, Trenčan – Romančík, Kotzman, Dvonč – Saliji, Dobrý, Daniel

    HC 07 Orin Detva: Polc – Mačkovič, Busilko, Sládok, Zorvan, Predajniansky, Bambúch, Lunter – Graham, Kanaet, Parkhouse – Gašpar, Srnka, Ambroz – Buda, Fekiač, Říha – Hajnik, Blaško, Nikonov

    Rozhodca: Goga – Kanich, Kristian.
     
    Vážení hokejoví priaznivci, vitajte pri sledovaní online prenosu medzi HC Dukla Senica a HC 07 Orin Detva.

    Záhoráci v poslednom zápase prekvapivo potrápili lídra tabuľky. S Novými Zámkami sa zápasom pretiahol až do samostatných nájazdoch, v ktorých sa viac darilo práve Zámkom. Seničania podali dobrý výkon a podržal ich najmä brankár. Po jedenástich odohraných zápasoch sú na 8.priečke a na Topoľčany resp. Michalovce strácajú len jediný bod.

    Detva je na tom, čo sa týka tabuľky lepšie a okupujú tretie meisto, majú 21 bodov. O 6 bodov viac má Bardejov. Detva si v poslednom zápase zmerala sily s Liptovským Mikulášom. Mikuláš nenechal nič na náhodu a Detvu zo svojho vyprevadil s nádielkou 6:1.

    Oba tímy teda svoje posledné zápasy prehrali a uvidíme, ktorý tím ukáže väčšiu chuť po víťazstve. Úvodné buly je naplánované na 18:00 a o všetkom podstatnom vás bude informovať Petra Beblavá.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Petra Beblavá

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 31. Videlka (Ružička, Pekarčík), 36. Dobrý (Pavešic, Saliji) – 5. Parkhouse (Graham, Kanaet), 17. Gašpar (Ambroz), 18. Kanaet (Graham, Parkhouse), 37. Parkhouse (Graham, Kanaet)


    HC Dukla Senica: Račko – Pavešic, Šimon, Černý, Fian, Grman, Šohajda, Žitňanský – Pekarčík, Videlka, Ružička -Klíma, Řezač, Trenčan – Romančík, Kotzman, Dvonč – Saliji, Dobrý, Daniel
    HK Detva: Polc – Mačkovič, Busilko, Sládok, Zorvan, Predajniansky, Bambúch, Lunter – Graham, Kanaet, Parkhouse – Gašpar, Srnka, Ambroz – Buda, Fekiač, Říha – Hajnik, Blaško, Nikonov

    Rozhodčí: Goga – Kanich, Kristian
    bahis siteleri