EC-KAC – Znojmo 3:2 (po pr.)
po prodl.
KAC Klagenfurt
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 16.10.2015, 19:15 • Eishalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    GANAHL - 3:2
     
    60:53
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, domácí využívají přesilovku v prodloužení a berou si druhý bod. Lundmark narýsoval přesnou přihrávku před branku na volného MANUELA GANAHLA, který z první u pravé tyče skóruje. Asistence: Jamie Lundmark, Thomas Koch.
     
    59:48
    Tomas (ZNO) dostává dvě minuty za hákování a je tu ještě šance pro domácí.
    DESANTIS - 2:2
     
    56:48
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Po vyhraném buly napřáhl na modré JASON DESANTIS a skrz čtveřici clonících hráčů dostal svou střelu až do sítě. Nechvátal se zlobí, moc toho neviděl. Asistence: Luke Walker, Patrick Harand.
    Trestné střílení Lundmarka
     
    50:09
    Lundmark jel pomalu, zkusil Nechvátala rozhýbat, ale dostal se příliš blízko a nedokázal ve forhendovém blafáku zvednout puk nad brankářův beton. Orli stále vedou.
     
    50:09
    Jamie Lundmark se dostal za záda znojemské obrany, byl v zakončení faulován a rozhodčí nařizují trestné střílení.
     
    49:16
    Jason DeSantis si sjel před branku, dostal přesný pas na hůl a střílel z první, jenže beton Patrika Nechvátala vystavil jeho pokusu stopku.
     
    45:58
    O chvíli později ujel stíhajícímu obránci Radek Číp, ale Brückler jeho střelu do horního růžku vychytal.
     
    45:43
    Štach (ZNO) dostává dvě minuty za hákování.
     
    45:26
    Tak to je velká škoda. Protiútok, který táhl Peter Pucher, mohl zakončit Martin Bača do odkryté branky, ale z otočky v těžké pozici trefuje jen vnější tyč.
     
    42:15
    Vzápětí inkasuje Biro (ZNO) 2 minuty za vražení zezadu + desetiminutový osobní trest a Klagenfurt si zahraje přesilovku.
     
    42:05
    Roman Tomas měl na hokejce třetí gól, poté co se k němu odrazila vyražená Fialova střela. Jenže místo odkryté branky trefuje slovenský střelec břevno.
    Peter PUCHER - 1:2
     
    40:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Štěstí se teď k Orlům otočilo čelem. Tečované vyhození se odrazilo přímo na Brücklera, ten nepříjemně skákající puk neudržel ve výstroji a číhající PETER PUCHER jej doklepl zblízka do sítě. Bez asistence.
     
    40:00
    Tak pozor! Po konci druhé třetiny inkasoval Manuel Ganahl (KLG) ještě dvouminutový trest za nesportovní chování, zřejmě kvůli protestům. Orli tak začínají třetí třetinu v přesilovce pět na tři.
     
    39:01
    Thomas Pöck (KLG) se hodně diví, dostává od rozhodčích dvě minuty za krosček za zákrok na Rehuše. Přesilovka Orlů v samém závěru třetiny.
     
    35:15
    Ganahl (KLG) si po vyhraném buly počínal při forčekingu nedovoleně a namísto stoprocentní šance před Nechvátalem míří na trestnou lavici. Pokračovat se bude 4/3.
     
    34:16
    Jenže Znojmo čekají krušné časy. Pronikajícího útočníka zastavil nedovoleně Rehuš (ZNO), dostává dvě minuty za hákování a KAC bude hrát dlouho v pěti proti třem.
     
    33:29
    Stehlík (ZNO) odchází na dvě minuty za nedovolené bránění. Další přesilovka Klagenfurtu.
     
    30:04
    Za vysokou hůl je vyloučen Rehuš (ZNO).
     
    30:04
    Obrovský závar před Nechvátalem. Ganahl od zadního mantinelu zavezl puk do brankoviště, ten zůstal někde ve změti těl v brankovišti, ale hlavní rozhodčí jej stále viděl, a tak hra pokračovala. Nakonec se přeci jen ozvala píšťalka a bude se vylučovat na znojemské straně.
     
    24:48
    Závar v Brücklerově brankovišti, ale Fiala ani dorážející Tomas nedokázali došťouchat puk za čáru.
     
    24:05
    Markus Pöck (KLG) se po odpískání pustil do Kousalíka a zbytečně oslabuje svůj tým na dvě minuty za hrubost.
     
    23:16
    Patrik Nechvátal chytá druhou obrovskou šanci Stefanu Geierovi! Harand v závěru přesilovky našel volného útočníka samotného před Nechvátalem, jenže brankář Orlů se bleskurychle přesunul a v pádu zastavil letící kotouč.
     
    19:41
    Bača (ZNO) za zákrok u mantinelu vyloučen na 2 + 2 minuty za hrubost, k tomu inkasuje osobní desetiminutový trest. Samotný závěr třetiny přinese přesilovku domácích.
     
    15:12
    Znojmo hrálo podle rozhodčích v šesti. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě tak dává Klagenfurtu možnost přesilovky.
     
    14:18
    Velká šance Znojma! Pucher uvolnil ve středním pásmu Kousalíka, ten po pravém křídle projel za branku a našel před ní volného Tomase, jenže jeho střelu z první tentokrát Brückler se štěstím likviduje.
    Roman TOMAS - 1:1
     
    11:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Orli sehráli velmi podobnou akci, jako před nedávnem v Dornbirnu, také tentokrát na pravém křídle uvolnili ROMANA TOMASE, ten měl spoustu času a prostřeluje Brücklera mezi betony. Orli tak využívají přesilovku. Asistence: Peter Pucher, Petr Kousalík.
     
    10:36
    Hezká kombinace Orlů, při níž Yellow Horn posunul puk před branku na volného Bartoše, ten tísněný ale nedokázal zblízka procpat puk za Brücklerovy betony.
     
    10:03
    Za sekání je vyloučen Hundertpfund (KLG). Znojmo si zahraje početní výhodu.
    LUNDMARK - 1:0
     
    08:29
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Znojemští hráči propadli při přechodu útočné modré čáry a brejk tři na jednoho sehráli domácí ukázkově. JAMIE LUNDMARK si vyměnil puk s Ganahlem a příklepem zavěsil k pravé tyči za bezmocného Nechvátala. Asistence: Manuel Ganahl, Jonas Nordqvist.
     
    04:28
    První zákrok Patrika Nechvátala a hned proti gólové šanci soupeře! Stefan Geier se středem kluziště prokličkoval až do mezikruží, odkud pálil nebezpečně po ledě do protipohybu gólmana, ale znojemský maskovaný muž špičkou betonu vykopává.
     
    03:19
    Klagenfurt už je v pěti a zahraje si hned přesilovku, poté co Tomas (ZNO) inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    01:13
    Orli si zahrají přesilovku, poté co Thomas Pöck (KLG) fauloval v pokračující znojemské akci – 2 minuty za hrubost.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 9. Lundmark (Nordqvist, Ganahl), 57. DeSantis (Walker, Harand), 61. Ganahl (Lundmark, Koch) – 12. Tomas (Pucher, Kousalík), 41. Pucher


    KAC Klagenfurt: Brückler (Tuokkola) – Strong, Popovic, T. Pöck, DeSantis, Reichel, Schumnig, Kapstad, Vallant – Ganahl, Nordqvist, Lundmark – M. Geier, Koch, Setzinger – S. Geier, Hundertpfund, Walker – Ban, Harand, M. Pöck.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Biro, Stehlík, Šulák, Bořuta, Kousalík, Bača – Tomas, Pucher, Fiala – Šedivý, Podešva, Rehuš – Lattner, Bartoš, Yellow Horn – Csamango, Šeda, Číp – Špaček.

    Rozhodčí: M. Nikolić, Zrnić – Johnstone, Zgonc
    bahis siteleri