Klášterec nO – Nymburk 1:4 (kon.) | Písek – Bílina 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 3:5 (kon.)
Kopřivnice – Nový Jičín 3:6 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 2:7 (kon.) | Val. Meziříčí – Poruba 2011 5:4 (kon.)
Mor. Budějovice – SK Karviná 7:0 (kon.) | Opava – Technika Brno 3:2 (po pr.) | SHK Hodonín – Vsetín 6:3 (kon.)
Kolín – Kobra 3:4 (kon.) | Žďár n/S – Řisuty 3:9 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 1:2 (kon.)
Jablonec n/N – Tábor 2:3 (kon.) | Děčín – Pelhřimov 2:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Trutnov 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:5 (1:2, 2:2, 0:1)
HC Klatovy
Sobota 17.10.2015, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • 2. liga skupina Západ • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Příjemný a především kvalitním hokejem provoněný den!

    To, co jste právě otevřeli, je onlajn přenos ze šlágru 9. kola západní skupiny 2. ligy. Zajímavé jistě budou všechny duely, které nám toto kolo nabízí, ale tomto se utkají čtvrtí Bruslaři, kteří v posledních šesti zápasech pokaždé brali výhru, a druhé Klatovy, které letos zatím padly jen se suverénním Kolínem. Havlíčkobrodské pak dělí od hostujícího mužstva pouhé tři body v tabulce.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Loginovskij, Kolda, Kořínek, Mendl, Pecen – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kondratěv, Ludvík, Vlasov – Kozlík, Chlubna, Kuchta – Hlídek, Cejpek, Jelínek.
    Trenéři: Aleš Totter a Ladislav Fixa.

    SHC Klatovy: Kukin (Lejsek) – Chalupa, Holý, Marcel, Andrlík, Houfek, Kubík – Tulačka "A", Kristl, Kepka – D. Michel, Beran, Přikryl – Kubeš "C", Němec, Váchal – Topinka, Pacanda, F. Michel.
    Trenéři: Pavel Vostřák a Radek Mužík.

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Michal Huryta, David Urubčík.
     
    Hráči jsou na ledové ploše. Duel začne během pár okamžiků.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Hosté vyhráli úvodní buly a začínají zpoza své branky. Domácí je ale drží v šachu.
     
    00:28
    Když už se Klatovští odhodlali k výjezdu, tak se jim nepovedla rozehrávka po mantinelu a za zdržování hry pyká Matěj Beran (KLT), jenž vyhodil puk ven z kluziště.
     
    00:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    První lajna domácích využila přesilovku celkem rychle. Gólman Fjodor Kukin nebude mít zrovna dvakrát čisté svědomí, protože Lukáš Endál vyjel zpoza brány, klatovský muž s maskou dobře v kleče vyrazil první pokus, ale pak mu vypadla dorážka Miroslava Třetiny z výstroje přímo před LUKÁŠE ENDÁLA, jenž trkl touš za jeho záda! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    01:48
    Klatovským se nedaří přejít přes modrou čáru a na druhé straně se tak otevírá domácím prostor pro rychlé brejky. Ty ale nejsou úspěšné.
     
    02:45
    Kotouč se nyní klouzal po mantinelu, až jej ve střední třetině sebral Martin Váchal, jenž vyslal bombu na kasu. Co do razance, super. Co do přesnosti, to už tak slavné nebylo. Novák odražený kotouč od zadních prken skryl pod lapačkou.
     
    03:12
    David Kozlík zavezl touš do pásma, kde vznikl závar před Kukinem, jenž pokryl první střelu a následně uchránil svého gólmana před dorážkou Jakub Houfek (KLT), jenž sekl domácího hráče do hole.
     
    03:27
    Po Dubnově střele od modré se snažil na brankovišti prosadit Kirill Vlasov, ale zblízka počechral jen náruč klatovského strážce tyčí.
     
    03:42
    Znovu se na modré opřel do puku Miroslav Duben. Černé kolečko bouchlo o zadní mantinel a dostalo se na brankoviště, kde jej zametl do rychle zakleknuvšího gólmana Tomáš Ludvík.
     
    04:14
    Západočeši dokázal vyhodit kotouč, ale domácí už znovu okupují prostor před hostující svatyní.
     
    04:24
    Patrik Přidal si udělal mezi kruhy dva kroky k brance a zápěstím vypálil přes clonícího Miroslava Třetinu, ale Fjodor Kukin byl pozorný a puk podržel na hrudi.
     
    04:51
    Martin Němec vyjel v oslabení s kotoučem až před domácí branku a z levého kruhu vystřelil. Jeho pokus vyrazil Čeněk Novák svou vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    05:16
    Klatovští podrželi kotouč před maskovaným mužem Bruslařů a jsou kompletní. Druhá část oslabení byla zvládnutá na jedničku.
     
    05:33
    Útok havlíčkobrodského mužstva byl zastaven jen za cenu zakázaného uvolnění. Hra se přesouvá před ruského gólmana v klatovských službách.
     
    06:08
    Janu Jelínkovi utekl na levém křídle puk, kterého se zmocnil Richard Kristl, jenž si sjel až na brankovou čáru a nahazoval před Nováka, kde číhal Tulačka, ale domácí brankář vyrážečkou poslal touš do rohu.
     
    06:29
    Hosté teď ukázali svou sílu. Po Richardu Kristlovi mohl z levého rohu brankoviště uklízet do prázdné Vojtěch Tulačka, ale nejprve trefil jen Kořínka a následně jej vychytal bravurním rozklekem domácí brankář! Ten pak zneškodnil po nuly střelu od modré.
     
    06:43
    Přesilovka také pro Klatovy. Za držení hole je vyloučen Lukáš Endál (HBR).
     
    07:04
    Bruslaři sebrali na zadním mantinelu nepřesnou střelu od modré a poslali kotouč ke Kukinovi.
     
    07:26
    A nyní havlíčkobrodská ekipa nepovolila klatovským nájezdníkům průnik přes modrou a znovu je puk až u hostujícího gólmana.
     
    07:42
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Útok zprvu nenápadný a nečekaný jako obsazení Krymu ruskou armádou ve službách Vladimira Vladimiroviče Putina. Po levém křídle prošel nenápadně jako myš do špajzu David Michel, jenž využil zaváhání havlíčkobrodské defenzivy a naservíroval puk před odkrytou klec ROMANU PŘIKRYLOVI, který v klidu zavěsil za bezmocného brankáře BK! Asistence: David Michel.
     
    08:51
    Nejprve málem zakončil do odkryté za vyjetého Nováka Vojtěch Tulačka. Následně na druhé straně fauloval Patrik Marcel (KLT), jenž tak oslabuje své mužstvo.
     
    09:12
    Domácí začali náporem do brankoviště, ale ten byl uťat pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    09:36
    První pas na Kirilla Vlasova do jízdy se nepovedl. Následně jedna z ruských raket vypálila z pravého křídla a donutila svého krajana Fjodora Kukina k zákroku. Ten podržel kotouč na hrudi.
     
    09:57
    Josef Kolda vystřeli od modré čáry. Jeho rána prošla klubkem těl před gólmanem, ale již ne přes Kukinův beton. K dorážce se dral Miroslav Třetina, ale trefil jen výborně postaveného brankáře hostů, který se stihl po první zásahu zkonsolidovat.
     
    10:05
    Patrik Přidal hned po vhazování vystřelil z pravého kruhu, ale našel jen náruč připraveného brankáře Západočechů.
     
    10:41
    Nejprve znovu ukryl hostující gólman puk ve výstroji po střele od modré. Tentokrát od Tomáše Ludvíka. Pár momentů nato se prosmýkl před kasu Jevgenij Kondratěv, ale rozduněl jen betony.
     
    11:23
    V akci také Čeněk Novák. Ten musel holí odrazit do rohu lehce tečované nahození Lukáše Chalupy od modré čáry a následně vytasit bystrou lapačku po střele Richarda Kristla z levého kruhu.
     
    11:43
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A vida! Trpělivost přeci jen přinesla růži. Hosté se v posledních minutách trpělivě bránili, až nakonec po dvou nenápadných akcích skórují! Jiří Kepka vyslal z levého kruhu křižnou přihrávku na zadní tyč, kde zametl kotouč za slajdujícího brankáře DAVID MICHEL! Asistence: Jiří Kepka.
     
    12:35
    Mohlo to být 3:1! Po nedorozumění gólmana s obráncem sebral za bránou puk hostující kapitán Vladislav Kubeš, jenž po objetí klece nedokázal zamést puk za spadnuvšího Nováka. Ten pak zneškodnil nahození od mantinelu.
     
    13:06
    Hraje se dosti ostře. Matyáš Kubík (KLT) krosčekoval před brankou dorážejícího hráče domácích. Následný mumel ukončil až zalehnutím kotouče Fjodor Kukin.
     
    13:23
    Hned po buly a dvou nahrávkách pálil Jevgenij Kondratěv. Jeho zakončení na bližší tyč ale skončilo jen na hrudi pozorného Kukina.
     
    13:34
    Miroslav Třetina zachytil na modré čáře nedůrazné vyhození Tomáše Andrlíka a najížděl si volným pásmem před Kukina. Tomu naznačil doleva a forehandem pálil na zadní tyč, kterou ale těsně minul!
     
    14:31
    To je nápor! Domácí se tlačí před Kukinovo brankoviště a do prázdné málem zakončil Patrik Přidal, ale tomu kotouč přeskočil hůl. Bruslaři se ale puku znovu chopili a po Endálově střele od modré vytáhl bleskový beton Fjodor Kukin!
     
    15:15
    Hosté jsou v plném počtu, ale domácí málem udeřili, když se na brankovišti zjevil zcela volný hráč, který ale vyprášil jen Kukinovy betony.
     
    15:48
    Na druhé straně se na pravý kruh probil Martin Němec, ale jeho zakončení srazil Čeněk Novák lapačkou za kasu.
     
    16:02
    Jevgenij Kondratěv si sjel z levého kruhu blíže ke Kukinově brance, ale tahem trefil jen hruď hostujícího gólmana. Ten pak lapačkou zneškodnil i střelu přímo z bule.
     
    16:49
    Na modré čáře hlídkoval za obranou Jiří Kepka, jenž projel na levý kruh, odkud našel hokejku Davida Michela, který vše ještě šperkoval přihrávkou na Romana Přikryla, jenž z první těsně minul zadní tyč!
     
    16:56
    Vzápětí ale Jiří Kepka (KLT) zahákoval ve středním pásmu protihráče a je za to vyloučen.
     
    17:19
    Fjodor Kukin nyní vůbec nevěděl, jak zneškodnil tuto šanci. Miroslav Třetina svou střelou zblízka posadil, lidově řečeno, hostujícího gólmana na zadek a ten pak měl velké štěstí, že jej Lukáš Endál z hranice brankoviště trefil do rozkroku.
     
    17:57
    Bruslaři si teď nahrávají, ale nedostávají se do zakončení.
     
    18:28
    Miroslavu Třetinovi byl vypíchnut kotouč a Vojtěch Tulačka si to naštrádoval do útočného pásma, kde přetlačil Josefa Koldu, ale dobře proti němu vyjel Novák, jenž jeho zakončení vyrazil zad.
     
    19:25
    Hosté byli už nějaký ten čas kompletní a trestanec Jiří Kepka vymyslel přihrávku na modrou, z níž vystřelil Patrik Marcel a puk byl před Čeňkem Novákem ještě tečován. Ke smůle hostujícího týmu ale vypadl jen vedle zadní tyče.
     
    19:54
    Ještě to zkusil za modrou čarou Vojtěch Tulačka, ale jeho zakončení schramstl svou lapačkou pozorný gólman domácích.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Inu, na jedné straně se zasévalo zrno, na druhé sklízeli plody. Zatímco domácí měli více tutových šancí a byli nebezpeční hlavně v přesilovkách, ale využili díky Lukáši Endálovi jen tu první, také hosté z výrazně menšího počtu šancí vytěžili dva zásahy, přičemž oba byly po nahrávce před prázdnou klec.
     
    Prostřední dějství rozběhne svá ozubená kolečka cca v 17:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Klatovy začaly po vyhraném buly rychlým výpadem, který ale na zadním mantinelu zpacifikoval David Vala.
     
    20:45
    Hosté jsou stále před Novákovou svatyní, ale dobré napadání od domácího hokejistů jim nedovoluje zakončit.
     
    21:21
    Rychlý výpad před Kukinovu svatyni skončil ztrátou puku na zadním mantinelu. Na druhé straně se prosmýkl obranou jako Kájínek sekuritkou na Mírově Jiří Kepka, ale nepřehodil ležícího Čeňka Nováka!
     
    22:02
    Od modré čáry napřáhl ke střele Jakub Kořínek a také vypálil. Před Kukinem ještě clonil Tomáš Ludvík. Hostující gólman puk vyrazil před sebe a hbitě rozehrál holí do rohu.
     
    22:47
    Téměř to vypadá, jakoby Martin Váchal s Vladislavem Kubešem vystudovali vysokou školu kotelnickou, protože nyní řádně zatopili domácímu gólmanovi. Ten nejprve zneškodnil betonem průnik hostujícího kapitána, aby pak ještě zastavil vleže dvě dorážky druhého jmenovaného.
     
    23:29
    Tak dlouho se Klatovští tlačili do brankoviště, až se domácí naštvali a faulovali. Miroslav Třetina (HBR) je potrestán za hákování.
     
    23:45
    Jiří Kepka si po pár nahrávkách vyjel od pravého mantinelu až na kruh, odkud ale zapíchl touš jen do Novákovy hrudi.
     
    24:07
    Patrik Marcel dostal na modré čáře nabito od Jiřího Kepky a bleskově vypálil. Střelu na bližší tyč ale domácí strážce tyčí dobře viděl a schoval touš v lapačce.
     
    24:22
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Třetí gól a znovu v přesilovce. Domácí obrana si znovu nepohlídala klatovskou kombinaci, na jejímž konci stál LUKÁŠ CHALUPA, jenž zblízka procedil puk skrze Nováka do sítě. Dobrou práci odvedl také nahrávající Matěj Beran, jehož pas přes dvě hokejky neměl chybu. Tento zásah byla rovněž konečná pro Čeňka Nováka, kterého mezi tyčemi nahradil Jiří Zvolánek. Asistence: Matěj Beran.
     
    25:27
    Jiří Zvolánek poprvé v permanenci. Tomáš Pacanda se chopil na pravém kruhu puku, naznačil bekovi a po dvou šlápnutích vypálil. Domácí muž s maskou vyrazil puk nad bránu.
     
    26:10
    Domácí se pustili do tlaku. Z levého křídla vypálil Lukáš Endál, ale trefil jen Kukinovy betony. Následně je hosty zahrán icing.
     
    26:30
    Pokusy hezké, ale ještě to chce trefit bránu. Domácí dvakrát rasantně zakončili z prostoru pravého kruhu, ale pokaždé kotouč jen prolétl okolo Kukinovy klece.
     
    26:37
    Jevgenij Kondratěv se na levém kruhu dostal ke střele, kterou Fjodor Kukin vyrazil nad sebe a následně schoval poletující touš v lapačce.
     
    27:40
    Klatovští se pár nahrávkách ve středním pásmu dostali k zakončení, které ale nebylo pro domácího gólmana problém. Tento podržel touš na hrudi.
     
    27:59
    Miroslav Třetina (HBR) ve snaze vypíchnout hostujícímu bekovi kotouč fauloval. Klatovy tak mají šanci v další početní převaze. Třetina pyká za hákování.
     
    28:19
    Matěj Beran se prokličkoval obranou až před domácího muže s maskou. Jiří Zvolánek ale dobře počkal a nešel hned do rozkleku. To Berana trochu zmátlo a ten pak zakončil jen do jeho již klečících betonů.
     
    28:27
    Richard Kristl (KLT) byl až moc aktivní při napadání a vyfasoval trest za hákování.
     
    28:59
    Jevgenij Kondratěv se před brankou dostal ke kotouči a v pádu na dlouhou ruku zakončoval, ale našel jen beton slajdujícího krajana Fjodora Kukina. Následná střela Igora Loginovského od modré letěla jen nad.
     
    29:39
    Dlouho, předlouho měly Klatovy výhodu. Nyní byla uťatá hvizdem sudího. Za sekání je vyloučen domácí Josef Kolda (HBR).
     
    29:49
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tomu říkám bleskové využití krátké přesilovky tří proti čtyřem! Buch, buch a gól. Klatovští zvládli základ – vyhráli buly. Konkrétně MATĚJ BERAN, který pak využil stříleného pasu Jana Holého a před gólmanem zvedl kotouč nad jeho lapačku. Asistence: Jan Holý.
     
    30:25
    Matěj Beran se ocitl za obranou a mohl znovu skórovat, leč jeho samostatný nájezd zneškodnil svými betony Jiří Zvolánek, jenž následně zastavil i dorážku Tomáše Pacandy z pravého kruhu!
     
    31:39
    Domácí jsou kompletní. Ke konci zkráceného oslabení se dostal před Fjodora Kukina Petr Kuchta, ale byl čistě odstaven. Dle názoru diváků ne. Nicméně klatovský bek předvedl dobrou hru tělem.
     
    32:32
    Na obou stranách se nevyvedl útok. Na té domácí mohla za nevyvedení akce nepřesná nahrávka Miroslavu Třetinovi a na druhé straně netrefil Martin Váchal před kasou kotouč.
     
    32:46
    Rozhodčí nyní nechává poněkud volnější metr, což se divákům zkroušeným vývojem duelu nelíbí. Po ofsajdu Klatov se vhazuje ve středním pásmu.
     
    33:27
    Je tu další trest pro domácí honce puku a pro Klatovy další šance na zásah. Jakub Kořínek (HBR) se v pravém rohu pásma provinil hákováním.
     
    33:49
    Bruslaři obrali hosty o puk a vyhodili jej až za kasu hájenou Fjodorem Kukinem.
     
    34:10
    Jan Holý napřáhl na pravém kruhu ke střele, kterou Zvolánek vyrazil do rohu. Tam kotouč dojel jeden z klatovských a servíroval jej znovu na onen kruh. I s dalším pokusem si domácí gólman poradil.
     
    34:37
    Hned po buly vytáhl Zvolánek další zákrok. Bruslaři pak rázným vyhozením ušetřili další vteřinky.
     
    35:11
    Igor Loginovskij zachytil na útočné modré ledabylou rozehrávku a cpal se před kasu. Než byl zbořen obráncem, tak ještě stihl vyprášit Kukinovy betony. Puk dojel Kozlík a v rohu pošetřil další čas.
     
    35:48
    Havlíčkobrodští byli kompletní, když se dostal za obranu Miroslav Duben, jenž si položil Kukina, ale dostal se moc do úhlu a už puk nezvedl nad jeho ležící beton!
     
    36:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Záhy už je ale sníženo a postaral se o to znovu domácí miláček tribun. Jevgenij Kondratěv narazil v rohu pásma kotouč Miroslavu Třetinovi, který zřejmě sledoval, jak padly první dvě branky hostujícího mužstva a předložil LUKÁŠI ENDÁLOVI přihrávku před téměř prázdnou branku. Domácí kanonýr pak ladně zvedl touš nad přesouvajícího se Fjodora Kukina! Asistence: Miroslav Třetina a Jevgenij Kondratěv.
     
    37:09
    Klatovy operovaly s kotoučem u útočné modré čáry, ale přišly o něj a dopředu se mohl drát jeden z domácích hráčů, leč kotouč mu přeskočil o nerovnost na ledě hůl.
     
    37:57
    Znovu se domácím otevírala cesta do přečíslení, ale výborně se vrátil Jakub Houfek, který domácí brejk přerušil.
     
    38:11
    Na levém kruhu dostal nabito Petr Kuchta, jehož rána z první skončila jen na ramenu bleskově se přesouvajícího se Fjodora Kukina!
     
    38:23
    Domácí tribuny ožily a stejně tak i mužstvo BK. To dostalo díky hákování Patrika Marcela (KLT) šanci v přesilovce.
     
    38:51
    Puk se povaloval na brankovišti před poloodkrytou klecí, ale výborně bránící Jan Holý nedovolil Miroslavu Třetinovi klepnout jej za čáru!
     
    39:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přesilovky dneska oběma týmům svědčí. Jako certifikovaní zámečníci nyní domácí zamkli svého soupeře před brankovištěm a rázem je to jen o gól! Miroslav Třetina nahodil puk před Fjodora Kukina, kde vznikl závar, v němž se nejlépe zorientoval PATRIK PŘIDAL, který přehodil vyrážečku klečícího gólmana Západočechů! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    39:52
    Ještě se domácí drali do útoku a hosté vyhodili na zakázané uvolnění. Ihned po buly se prodral ke střele Miroslav Duben, jehož rána byla umě tečovaná Patrikem Přidalem, ale kotouč proletěl jen kolem vzdálenější tyče klečícího Kukina!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Fíha! To byla ale perná třetina! Klatovy si vybudovaly pohodlný náskok díky přesilovkovým trefám Lukáše Chalupy a Matěje Berana. Pak ale hosté vyměnili pohodu za litý boj, který nás bude čekat ve třetí třetině, jelikož nejprve snížil Lukáš Endál a následně v přesilovce zaznamenal kontaktní gól Patrik Přidal.
     
    Třetí perioda nám začne cca v 18:41.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Richard Kristl hned projel po levém křídle do pásma a ostrou střelou prověřil levý beton Jiřího Zvolánka.
     
    40:29
    Na druhé straně předvedl to samé Patrik Přidal. Následně puk přeskočil modrou a domácím byl odpískán ofsajd.
     
    40:44
    Josef Kolda se blýskl dobrým zákrokem, když tělem odstavil Jiřího Kepku, který už si mezi kruhy šteloval kotouč na střelu.
     
    41:20
    Mezi kruhy dostal nabito Martin Váchal, který si připravil puk na střelu a Jiří Zvolánek tak tak vyrazil kotouč svým ramenem vedle levé tyče!
     
    42:04
    Fantastický Jiří Zvolánek nyní předvedl bryskní zákrok, když roztažen na brankovišti zlikvidoval hned tři dorážky od Jiřího Kepky.
     
    42:16
    Domácí sice vyhráli buly a zakládali protiakci, ale nepřesná přihrávka zapříčinila odpískání icingu.
     
    42:20
    Hned po vyhraném vhazování střílel na bližší tyč Vladislav Kubeš. Jiří Zvolánek ale někdejší hvězdě Rebelů vykopl střelu betonem.
     
    43:09
    Jevgenij Kondratěv tak tak nezachytil přihrávku na pravém kruhu. Následně vznikla mela v rohu pásma, z níž profitovaly Klatovy.
     
    43:44
    Těm se ale nepovedlo přejít přes modrou čáru a na druhé straně přišel v rohu o puk Tomáš Ludvík.
     
    44:16
    Tomáš Ludvík se po levém křídle dostal do pásma. Možnost na nahrávku do tandemu či sjetí si blíže k brance eliminoval dojíždějící Matyáš Kubík, a tak domácí forward zakončil. Fjodor Kukin vytáhl mrštnou lapačku.
     
    44:28
    Na pravý kruh dostal nahrávku po skvělé kombinaci celé lajny Tomáš Andrlík, ale z první trefil jen přesouvajícího se Jiřího Zvolánka do betonů!
     
    44:32
    Petr Kuchta (HBR) je následně vyloučen za podražení.
     
    44:46
    Bruslaři vyhodili a podrželi kotouč na zadním mantinelu.
     
    45:03
    Jiří Kepka se v rohu pásma potkal s Miroslavem Třetinou a inkasoval od něj pořádný hit. David Vala následně odpálil touš až ke Kukinovi.
     
    45:28
    Domácí zapressovali na modré čáře a získali puk, který nahodili na klatovskou branku. Kukin podržel kotouč na hrudi.
     
    45:47
    Rychlé nahození do pásma zachytil Igor Loginovskij a vyhodil kotouč znovu až na opačný pól kluziště.
     
    46:16
    Do obrany se zapojil i Jiří Zvolánek, který odpálil puk na modrou, odkud jej dostal až do útočné třetiny David Kozlík. Klatovy se ale rychle nastěhovaly do pásma.
     
    46:25
    Na domácí straně svítí další trest. Faulem vysokou holí se prezentoval David Vala (HBR), jenž je vykázán na 2+2 minuty.
     
    46:27
    David Kozlík získal buly čistě pro sebe a hned vyvezl puk ke Kukinovu hájemství.
     
    47:01
    Jiří Kepka nahrál puk na modrou čáru, kde se do něj opřel Patrik Marcel. Jeho střelu ale podržel na hrudi Jiří Zvolánek, který si vychutnává ovace tribun.
     
    47:12
    Hned po buly vypálil od modré David Michel. Jeho zakončení bylo tečováno, ale domácí opora mezi tyčemi vytasila famózní beton. Následně se do dorážky dostal Roman Přikryl, který z úhlu trefil tyč!
     
    48:10
    Domácí vyhodili, ale následně se Klatovští znovu dostali do pásma a Jan Holý vyslal jedovku od modré, kterou Zvolánek vyrazil před sebe, kde vyhodil puk přes všechny čáry Jakub Kořínek.
     
    48:27
    Polovina Valova trestu je pryč. Nyní se poměr sil na ledě vyrovnává. Vojtěch Tulačka (KLT) je potrestán za nedovolené bránění, když u pravého mantinelu sroloval hráče.
     
    49:04
    Roman Přikryl využil propadnutí obrany na modré čáře a nabruslil si před gólmana. Jiří Zvolánek ale neudělal žádný zbytečný pohyb, vyčíhal si na kličku a pak puk schoval na hrudi.
     
    49:18
    Igor Loginovskij nechal za modrou puk do tandemu Miroslavu Třetinovi, který byl ostrým zákrokem sundán k ledu. Sudí ale zřejmě vylučovat nebude. Tohle na dvě minutky bylo. Klatovský hráč trefil Třetinu bez puku a navíc v rychlosti urvaného vagonu.
     
    Dnešní utkání sleduje 654 diváků.
     
    49:33
    Domácí dobře napadali ve středím pásmu a zablokovali pokus o průnik. Následuje zakázané uvolnění.
     
    50:02
    Richard Kristl se snažil vymotat zpoza branky do zakončení, ale jednak proti němu dobře vystoupil Josef Kolda, a pak trefil jen boční síť.
     
    50:56
    Jevgenij Kondratěv dostal křižný pas na levý kruh. Zde si zpracoval kotouč a vystřelil, ale trefil jen dobře klouzajícího Fjodora Kukina! Ten následně výborně zastavil lapačkou ostrou střelu Miroslava Dubna do pravého růžku branky!
     
    51:44
    Kirill Vlasov se klestil obranou, ale obránci Klatov se k němu dobře stáhli a nepustili ho až před maskovaného muže.
     
    52:32
    David Kozlík se prodral po pravém křídle až na brankovou čáru a servíroval puk Tomáši Chlubnovi, ale včas vložil do puku hůl obránce a následně na druhé straně neprošel Richard Kristl přes Koldu.
     
    53:06
    Domácí se dostali až na brankoviště, kde poté, co Kukin přerušil hru, vznikla menší šarvátka, ale čároví sudí zasahující bleskověji než policejní anton vše rozehnali.
     
    53:38
    Patrik Přidal dostal přihrávku na paty a Martin Váchal byl následně nachytán v ofsajdu.
     
    54:22
    Domácí budou hrát přesilovku a mohou srovnat. Jevgenij Kondratěv byl u pravého mantinelu srolován jak šunková rolka od Vladislava Kubeše (KLT), jenž pyká za nedovolené bránění.
     
    54:44
    Domácí kombinovali a po Třetinově pasu z pravého křídla málem dorážel Patrik Přidal, ale byl zablokován Janem Holým. Následně vyjel Lukáš Endál zpoza klece, ale puk poslal jen pod ležícího Fjodora Kukina.
     
    55:04
    Klatovští vyhodili, ale domácí už jsou zpět před Kukinem.
     
    55:23
    Lukáš Endál vypálil z pravého kruhu, ale jeho zakončení o kousek přeletělo horní tyč Kukinovy branky.
     
    55:46
    Miroslav Duben dostal na pravém kruhu kotoučem do obličeje. Nechtěné od klatovského hráče, který chtěl posunout puk kolegovi. Buly ve středním pásmu.
     
    56:14
    Jiří Zvolánek rozehrál puk do pravého křídla Jevgeniji Kondratěvovi, který našel na ose Kirilla Vlasova, jenž ještě našel Tomáše Ludvíka, který se procpal obranou, ale zblízka trefil jen klečícího Kukina.
     
    56:35
    Hosté jsou v plném počtu. V závěru oslabení vyhodili až za Zvolánka.
     
    57:05
    Tempo hry trochu opadlo a na obou stranách se kupí chyba za chybou. Díky tomu ubývá šancí a domácím se zkracuje drahocenný čas.
     
    57:59
    Matěj Beran se na levém křídle zbavil beka a vystřelil. Jeho zakončení ale minulo horní tyč Zvolánkovy svatyně.
     
    58:14
    Na druhé straně se po Třetinově přiklepnutí zjevil na levém kruhu ve střelecké pozici Patrik Přidal, ale kotouč poslal jen nad.
     
    58:14
    Bruslaři si v přerušené hře vyžádali oddechový čas.
     
    58:14
    Domácí jsou v šesti, Zvolánek zůstal na střídačce!
     
    58:35
    Miroslav Duben střelou od modré minul vzdálenější tyč. Klatovy dostaly puk ven z pásma.
     
    59:15
    Na jedné straně Roman Přikryl místo střely do prázdné poslal Pacandovi přihrávku na paty a na opačném pólu hrací plochy pak ve velké závaru nedošťouchali domácí kotouč do sítě! Kukin byl v jeden moment úplně mimo dění.
     
    59:52
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A je hotovo. MARTIN NĚMEC přebruslil na modré čáře domácího hráče a ať se snažil David Vala sebevíc, tak už mu puk nedokázal vypíchnout. Je rozhodnuto. Bez asistence.
     
    59:52
    Miroslav Třetina (HBR) ještě vyfasoval osobní trest na deset minut za nesportovní chování.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce. Bylo to drama jako řemen od německých vojenských kalhot. Klatovy si vypracovaly vedení již 4:1, ale domácí se dostali do kontaktu. Pak se sice Bruslaři snažili s výsledkem něco udělat, ale nepomohla jim ani závěrečná power-play, v níž se prosadil Martin Němec a definitivně tak rozhodl.
     
    Z dnešního programu v Kotlině je to vše. Mějte se krásně, užijte si dnešní večer a u nějakého dalšího přenosu se na počtenou těší Richard Wagner! (19:20:54)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Endál (Třetina), 37. Endál (Třetina, Kondratěv), 40. Přidal (Třetina) – 8. Přikryl (D. Michel), 12. D. Michel (Kepka), 25. Chalupa (Beran), 30. Beran (Holý), 60. Němec


    BK Havlíčkův Brod: Novák (25. Zvolánek) – Vala, Duben "A", Loginovskij, Kolda, Kořínek, Mendl, Pecen – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kondratěv, Ludvík, Vlasov – Kozlík, Chlubna, Kuchta – Hlídek, Cejpek, Jelínek.
    Trenéři: Aleš Totter a Ladislav Fixa.

    HC Klatovy: Kukin (Lejsek) – Chalupa, Holý, Marcel, Andrlík, Houfek, Kubík – Tulačka "A", Kristl, Kepka – D. Michel, Beran, Přikryl – Kubeš "C", Němec, Váchal – Topinka, Pacanda, F. Michel.
    Trenéři: Pavel Vostřák a Radek Mužík.

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Michal Huryta, David Urubčík

    Diváci: 654
    bahis siteleri