Klášterec nO – Nymburk 1:4 (kon.) | Písek – Bílina 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 3:5 (kon.)
Kopřivnice – Nový Jičín 3:6 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 2:7 (kon.) | Val. Meziříčí – Poruba 2011 5:4 (kon.)
Mor. Budějovice – SK Karviná 7:0 (kon.) | Opava – Technika Brno 3:2 (po pr.) | SHK Hodonín – Vsetín 6:3 (kon.)
Kolín – Kobra 3:4 (kon.) | Žďár n/S – Řisuty 3:9 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 1:2 (kon.)
Jablonec n/N – Tábor 2:3 (kon.) | Děčín – Pelhřimov 2:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Trutnov 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:5 (1:2, 2:2, 0:1)
HC Klatovy
Sobota 17.10.2015, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • 2. liga skupina Západ • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A je hotovo. MARTIN NĚMEC přebruslil na modré čáře domácího hráče a ať se snažil David Vala sebevíc, tak už mu puk nedokázal vypíchnout. Je rozhodnuto. Bez asistence.
     
    39:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přesilovky dneska oběma týmům svědčí. Jako certifikovaní zámečníci nyní domácí zamkli svého soupeře před brankovištěm a rázem je to jen o gól! Miroslav Třetina nahodil puk před Fjodora Kukina, kde vznikl závar, v němž se nejlépe zorientoval PATRIK PŘIDAL, který přehodil vyrážečku klečícího gólmana Západočechů! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    36:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Záhy už je ale sníženo a postaral se o to znovu domácí miláček tribun. Jevgenij Kondratěv narazil v rohu pásma kotouč Miroslavu Třetinovi, který zřejmě sledoval, jak padly první dvě branky hostujícího mužstva a předložil LUKÁŠI ENDÁLOVI přihrávku před téměř prázdnou branku. Domácí kanonýr pak ladně zvedl touš nad přesouvajícího se Fjodora Kukina! Asistence: Miroslav Třetina a Jevgenij Kondratěv.
     
    29:49
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tomu říkám bleskové využití krátké přesilovky tří proti čtyřem! Buch, buch a gól. Klatovští zvládli základ – vyhráli buly. Konkrétně MATĚJ BERAN, který pak využil stříleného pasu Jana Holého a před gólmanem zvedl kotouč nad jeho lapačku. Asistence: Jan Holý.
     
    24:22
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Třetí gól a znovu v přesilovce. Domácí obrana si znovu nepohlídala klatovskou kombinaci, na jejímž konci stál LUKÁŠ CHALUPA, jenž zblízka procedil puk skrze Nováka do sítě. Dobrou práci odvedl také nahrávající Matěj Beran, jehož pas přes dvě hokejky neměl chybu. Tento zásah byla rovněž konečná pro Čeňka Nováka, kterého mezi tyčemi nahradil Jiří Zvolánek. Asistence: Matěj Beran.
     
    11:43
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A vida! Trpělivost přeci jen přinesla růži. Hosté se v posledních minutách trpělivě bránili, až nakonec po dvou nenápadných akcích skórují! Jiří Kepka vyslal z levého kruhu křižnou přihrávku na zadní tyč, kde zametl kotouč za slajdujícího brankáře DAVID MICHEL! Asistence: Jiří Kepka.
     
    07:42
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Útok zprvu nenápadný a nečekaný jako obsazení Krymu ruskou armádou ve službách Vladimira Vladimiroviče Putina. Po levém křídle prošel nenápadně jako myš do špajzu David Michel, jenž využil zaváhání havlíčkobrodské defenzivy a naservíroval puk před odkrytou klec ROMANU PŘIKRYLOVI, který v klidu zavěsil za bezmocného brankáře BK! Asistence: David Michel.
     
    00:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    První lajna domácích využila přesilovku celkem rychle. Gólman Fjodor Kukin nebude mít zrovna dvakrát čisté svědomí, protože Lukáš Endál vyjel zpoza brány, klatovský muž s maskou dobře v kleče vyrazil první pokus, ale pak mu vypadla dorážka Miroslava Třetiny z výstroje přímo před LUKÁŠE ENDÁLA, jenž trkl touš za jeho záda! Asistence: Miroslav Třetina.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Endál (Třetina), 37. Endál (Třetina, Kondratěv), 40. Přidal (Třetina) – 8. Přikryl (D. Michel), 12. D. Michel (Kepka), 25. Chalupa (Beran), 30. Beran (Holý), 60. Němec


    BK Havlíčkův Brod: Novák (25. Zvolánek) – Vala, Duben "A", Loginovskij, Kolda, Kořínek, Mendl, Pecen – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kondratěv, Ludvík, Vlasov – Kozlík, Chlubna, Kuchta – Hlídek, Cejpek, Jelínek.
    Trenéři: Aleš Totter a Ladislav Fixa.

    HC Klatovy: Kukin (Lejsek) – Chalupa, Holý, Marcel, Andrlík, Houfek, Kubík – Tulačka "A", Kristl, Kepka – D. Michel, Beran, Přikryl – Kubeš "C", Němec, Váchal – Topinka, Pacanda, F. Michel.
    Trenéři: Pavel Vostřák a Radek Mužík.

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Michal Huryta, David Urubčík

    Diváci: 654
    bahis siteleri