Newcastle – Norwich 6:2 (kon.)
konec
Newcastle United
6:2 (3:2)
Norwich City
Neděle 18.10.2015, 17:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Georginio WIJNALDUM - 6:2
     
    86
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Fenomenální GEORGINIO WIJNALDUM přidal svůj čtvrtý gól v zápase, tentokrát se nizozemský míčový kouzelník prosadil nechytatelnou střelou z nějakých dvaceti metrů, na kterou Ruddy vůbec nestačil zareagovat!
    66. Georginio WIJNALDUM - 5:2
     
    66
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Nizozemská souhra přinesla Newcastlu už třígólové vedení! Janmaatův centr z pravé strany přistál přímo na hlavě GEORGINIA WIJNALDUMA, který dokonal hattrick!
    64. Aleksandar MITROVIĆ - 4:2
     
    64
    Newcastle právě vstřelil branku!
    A už je to znovu o dva góly, domácí udeřili z rychlého protiútoku! Moussa Sissoko našel parádním dalekonosným pasem rozběhnutého ALEKSANDARA MITROVIĆE a ten střelou do horní poloviny branky nedal Ruddymu šanci!
    34. Nathan REDMOND - 3:2
     
    34
    Norwich právě vstřelil branku!
    Jenže kanárci svou kůži nedají lacino, hosté znovu snížili na rozdíl jediného gólu a znovu u toho byl Martin Olsson, který brilantním centrem našel NATHANA REDMONDA a ten tvrdou ranou nedal Elliotovi šanci!
    33. Ayoze PÉREZ - 3:1
     
    33
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Neskutečné, domácí dali během první půlhodiny tři góly! Původní střelu AYOZEHO PÉREZE jeden z hostujících zadáků zblokoval, ale dorážka domácího středopolaře už si našla cestu až do sítě!
    26. Georginio WIJNALDUM - 2:1
     
    26
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Jenže úvod tohoto zápasu patří jednomu muži a tím je GEORGINIO WIJNALDUM. Nizozemský reprezentant nyní hlavou usměrnil milimetrový centr Moussy Sissoka až do sítě a Newcastle jde znovu do vedení!
    20. Dieumerci MBOKANI - 1:1
     
    20
    Norwich právě vstřelil branku!
    Vedení Newcastlu nevydrželo dlouho, je vyrovnáno! Martin Olsson našel parádním centrem před Elliotem DIEUMERCIHO MBOKANIHO a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil!
    14. Georginio WIJNALDUM - 1:0
     
    14
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Mitrović přistrčil míč napřaženému GEORGINIU WIJNALDUMOVI a nizozemský reprezentant nedal prudkou přízemní střelou Ruddymu šanci!

    Vojtěch Balon

    Branky: 14. Wijnaldum (A. Mitrović), 26. Wijnaldum (Moussa Sissoko), 33. Ayoze Pérez, 64. A. Mitrović (Moussa Sissoko), 66. Wijnaldum (Janmaat), 86. Wijnaldum (Ayoze Pérez) – 20. Mbokani (M. Olsson), 34. Redmond (M. Olsson)

    Karty:   6. Tioté (NEW) – 66. Dorrans (NRW)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:11. Rohy: 3:7. Fauly: 13:10.
    Newcastle United: Elliot – Janmaat, Mbemba, Coloccini, P. Dummett (65. Haidara) – Colback, Tioté (46. Anita) – Moussa Sissoko, Wijnaldum, Ayoze Pérez – A. Mitrović (88. P. Cissé).
    Náhradníci: Woodman – Anita, P. Cissé, S. de Jong, Lascelles, Haidara, Thauvin.

    Norwich City: Ruddy – Whittaker, Martin, Bassong, M. Olsson (84. Jerome) – Dorrans (84. O'Neil), Tettey (62. Hoolahan) – Redmond, Howson, Brady – Mbokani.
    Náhradníci: Rudd – Wisdom, Jerome, Hoolahan, Jarvis, O'Neil, R. Bennett.

    Rozhodčí: Taylor – Garratt, Smart
    bahis siteleri