Olomouc B – Karviná 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Vyšehrad 3:0 (kon.) | Varnsdorf – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
konec
FK Varnsdorf
3:2 (2:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 18.10.2015, 15:30FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    LADISLAV MARTAN vsítil zřejmě vítězný gól, Po dlouhém centru od Schwarczka se k míči dostal právě Martan. Ten dokázal obejít posledního obránce a v jasné situaci nezaváhal.
     
    82
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    No vida. Varnsdorfští možná podcenili rozehrávku hostí. Po odraženém centru se k míči dostal TOMÁŠ HÁJOVSKÝ. Ten si dokázal obhodit jednoho z obránců a tvrdou střelou pod břevno srovnává stav utkání!
     
    42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hric dokázal najít přesnou přihrávkou JANA ŠIMÁKA, který si v klidu zpracoval míč a z hranice vápna nedal střelou pod břevno brankáři žádnou šanci.
     
    22
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    No a co Budějovice nedají, Varnsdorf promění. Z levé strany dokázal jeden z domácích hráčů dostat míč do velkého vápna. Míč přistál přímo u RADIMA JURČI, jenž se po rychlé otočce s míčem nemazlil a tvrdou střelou rozvlnil síť. S jeho pokusem si Křížek nemohl poradit.
     
    9
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš. Po nepovedené rozehrávce od rohového praporku šli hosté do přečíslení na jehož konci stál Benát. Kapitán hostujícího týmu ale nedokázal tvrdou ránou prostřelit Porcala, ač byl opět zcela osamocený. Varnsdorf tak mohl jít do útoku a ve skrumáži v pokutovém území se k míči dostal FAHRUDIN DURDEVIĆ, který poslal míč za Křížka.

    Ondřej Dlask

    Branky: 9. Durdević, 22. Jurča, 90+1. Martan – 42. Šimák, 82. Hájovský

    Karty:   39. Filip (VDF) – 49. Hájovský (CEB), 56. Hála (CEB)


    FK Varnsdorf: Porcal (K) – Filip, Kodr, Tvaroha – Zbrožek, Schwarczek, Norek, Juroška (80, Rudnytskyy)– Ondráček (70. Pajer), Durdević (71. Martan) – Jurča
    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Novák, Hájovský, Karafiát, Hric – Hála, Benát (K) – Řezáč, Šimák (81. Vaněk), Wermke (74. Bálek) – Linhart (58. Jurdík)

    Rozhodčí: Franěk – Štěrba, Pilný

    Diváci: 610
    bahis siteleri