Michalovce – Skalica 3:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
3:1 (1:1)
MFK Skalica
sk Neděle 18.10.2015, 14:00 • Mestský futbalový štadión v Michalovciach • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    53
    Michalovce dali gól!
    Gól strelil STANISLAV DANKO.
    Neuveriteľné! Krásna akcia v podaní domácich futbalistov! Do šestnástky sa teraz dostal Nworah, skúsil vystreliť, jeho pokus však bol zblokovaný a následne sa lopta dostávala mimo hraciu plochu, v poslednej možnej chvíli ju však zachránil Koscelník, poslal ju späť do hry a následne sa k nej dostal STANISLAV DANKO ktorý ju z bezprostrednej blízkosti napálil nechytateľne do šibenice!
     
    49
    Michalovce dali gól!
    Gól strelil STANISLAV DANKO.
    Domáci futbalisti teraz udreli z ničoho nič! Skvelú prácu teraz odviedol na ľavej strane ihriska Emmanuel Mensah, dokázal sa zbaviť jedného z hostí a následne našiel prízemnou prihrávkou na hranici malého vápna STANISLAVA DANKA, ktorý z prvej nedal šancu Fišanovi!
     
    17
    Michalovce dali gól!
    Gól strelil SAMUEL GARCIA BAYÓN.
    Domáci futbalisti bezprostredne odpovedajú na úvodný gól hostí! Pokutový kop premenil španielsky legionár SAMUEL GARCIA BAYÓN ktorý si najprv počkal na pohyb brankára hostí a následne strelou do stredu brány rozvlnil sieť.
     
    14
    Skalica dala gól!
    Gól strelil ĽUBOMÍR ULRICH.
    Hostia sa dostávajú do vedenia a to zhruba po štvrťhodine hry! ĽUBOMÍR ULRICH si teraz prebral prihrávku na útočnej polovici a po individuálnej akcii následne bez problémov prešiel cez Morlacchiho a dokázal vystreliť, pričom strelou po zemi k vzdialenejšej tyči zaslúžene otvára skóre.

    Jakub Bobovič

    Branky: 17. Bayón, 49. Danko, 53. Danko – 14. Ulrich

    Karty:   51. Nworah (MIC) – 16. Fišan (SKA), 67. Ciprys (SKA)


    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen – Calero (C), Chubutija, Morlacchi, Barroso Sánchez – E. Mensah, Sedlák, Koscelník (76. Šimčák), Bayón (63. Grič), Danko – Nworah (80. Kunca).
    Náhradníci: Kira – Šimčák, Grič, Montero, Tóth, Kunca, Podhorin.

    MFK Skalica: Fišan – Konečný, Majerník (C), Ciprys – Čermák (82. Šebesta), Kurák, Bariš (55. Gašparík), Hlinka – Ulrich, Mazan (70. Jakubek), Lietava.
    Náhradníci: Lupač – Vaško, Švrček, Jakubek, Šebesta, Neoveský, Gašparík.

    Rozhodčí: Horváth – Žákech, Ferenc (Jenčura)

    Diváci: 2 135
    bahis siteleri