Chabarovsk – Minsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 3:8 (kon.) | Novokuzněck – Čerepovec 4:5 (po pr.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:1 (1:2 po s.n.) | HC Slovan – Barys 5:3 (kon.) | Záhřeb – Omsk 0:1 (kon.)
po prodl.
Metallurg Novokuzněck
4:5 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Středa 21.10.2015, 14:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:30 Sergej MONACHOV - 4:5
     
    64:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal vítězí! SERGEJ MONACHOV zajel s pukem za branku, zpoza níž ho bleskově zasunul bekhendem mezi tyčku a přesouvajícího se Karejeva. Bez asistence.
    59:37 Dmitrij KAGARLICKIJ - 4:4
     
    59:37
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    DMITRIJ KAGARLICKIJ se stává hrdinou Severstalu! Střelec třetí branky hostů doráží 23 sekund před koncem kotouč do odkryté branky a svým druhým gólem v zápase srovnává těsně před koncem na 4:4. Asistence: Ondřej Němec.
    57:18 Kirill KAPRIZOV - 4:3
     
    57:18
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Metallurg je blízko vítězství! KIRILL KAPRIZOV si nabruslil z rohu kluziště do střelecké pozice a střelou z úhlu našel mezeru mezi přední tyčí a Štěpánkem. Bez asistence.
    54:34 Dmitrij KAGARLICKIJ - 3:3
     
    54:34
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a je vyrovnáno! DMITRIJ KAGARLICKIJ propálil vše, co mu stálo v cestě, a kotouč zapadl za Karejeva, který měl zakrytý výhled. Asistence: Ondřej Němec.
    48:36 Alexander KOMARISTIJ - 3:2
     
    48:36
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí jdou poprvé v zápase do vedení! ALEXANDER KOMARISTIJ vypíchl před brankou kotouč Trunjovovi a následně dokázal v pádu usměrnit puk přesně k tyči. Bez asistence.
    34:04 Alexander ROMANOV - 2:2
     
    34:04
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Mitryjakov střílel z velkého úhlu a Štěpánek neudržel kotouč, který poté ALEXANDER ROMANOV snadno dorazil do odkryté branky. Asistence: Vadim Mitryjakov.
    29:58 Ilja CHOCHLOV - 1:2
     
    29:58
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté se rychle vracejí do vedení! ILJA CHOCHLOV měl před sebou v útočném pásmu hodně volného prostoru a jeho střelu na přední tyč ještě lehce tečoval bránící hráč přímo mezi beton a lapačku brankáře Karejeva. Asistence: Mattias Karlsson.
    28:31 Ryan STOA - 1:1
     
    28:31
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Střelu Manuchova Štěpánek jen vyrazil a před brankou se nejlépe zorientoval RYAN STOA, který stihl doklepnout kotouč do odkryté klece. Asistence: Roman Manuchov.
    02:35 Nikolaj KAZAKOVCEV - 0:1
     
    02:35
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou po nudném úvodu zápas zničehonic do vedení! Po Chochlově střele se puk odrazil na hokejku NIKOLAJE KAZAKOVCEVA, který pohotově dorazil kotouč za záda domácího gólmana. Asistence: Ilja Chochlov.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 29. Stoa (Manuchov), 35. Romanov (Romanov), 49. Komaristij, 58. Kaprizov – 3. Kazakovcev (Chochlov), 30. Chochlov (Karlsson), 55. Kagarlickij (Němec), 60. Kagarlickij (Němec), 65. Monachov


    Metallurg Novokuzněck: Karejev (Podjapolskij) – Manuchov, Fairchild, Postnikov, Kuklev, Ljamkin, Glebov, Kamalov, Amirov – Kaprizov, Stoa, Kazakov – Orlov, Kousal, Komaristij – Mitryjakov, Romanov, Drugov – Jažkov, Razumov, Musin.
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Kudako, Němec, Dorofejev, Stasenko, Chochlov, Karlsson, Koněv – Trunjov, Černov, Kagarlickij – Bučněvič, Trubačov, R. Berdnikov – Monachov, Kovyršin, Nikoncev – Mons, Kazakovcev, Skorochodov – V. Berdnikov.

    Rozhodčí: Gusev, Cyplakov – Aljošin, Ivanov.
    bahis siteleri