New Jersey – Arizona 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Islanders 0:4 (kon.)
Montreal – St. Louis 3:0 (kon.) | Philadelphia – Dallas 1:2 (kon.) | Nashville – Tampa 5:4 (1:0 po s.n.)
Calgary – Washington 2:6 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
Arizona Coyotes
Středa 21.10.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Adam LARSSON - 3:2
     
    60:43
    Devils právě vstřelili branku!
    A je hotovo! Ďáblové se dostali do přečíslení tři na jednoho a rozhodli o svém vítězství v prodloužení podruhé za sebou! ADAM LARSSON celou akci založil po levé straně. Poté nahrával na Stempniaka, ten se ovšem nedokázal prosadit. Kotouč se ale dostal přímo na hokejku Zajaca, který svým třetím bodem v dnešním utkání nahrál na švédského obránce před branku a to už byla lehká úloha! Asistence: Travis Zajac a Lee Stempniak.
    Mikkel BØDKER - 2:2
     
    59:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, Coyotes dokázali v poslední minutě základní hrací doby skórovat! MIKKEL BØDKER se krásně uvolnil ke střele na levé straně a nekompromisně zápěstím poslal puk do branky Coryho Schneidera! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Michael Stone.
    Mike CAMMALLERI - 2:1
     
    47:09
    Devils právě vstřelili branku!
    No a hned ten první skončil brankou v síti Mikea Smithe! Travis Zajac zajel s pukem do útočného pásma, kde ho přenechal na hůl MIKEA CAMMALLERIHO, jehož povedená rána zápěstím skončila za zády brankáře Kojotů! Asistence: Travis Zajac.
    Anthony DUCLAIR - 1:1
     
    40:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita a Kojoti dokázali vyrovnat! Martin Hanzal si připíše osmou asistenci, jelikož celou akci započal. Posunul puk na Maxe Domiho, jenž krásně našel ANTHONYHO DUCLAIRA, který kličkou překonal Coryho Schneidera! Asistence: Max Domi a Martin Hanzal.
    Travis ZAJAC - 1:0
     
    39:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Konečně tu máme branku, to je neskutečné! A dokonec v oslabení. Jacob Josefson a TRAVIS ZAJAC se ve vlastním oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný krásnou přihrávkou vybídl ke skórování svého spoluhráče, jenž bekhendovou kličkou otevřel skóre zápasu! Asistence: Jacob Josefson a Adam Larsson.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 40. Zajac (Josefson, Larsson), 48. Cammalleri (Zajac), 61. Larsson (Zajac, Stempniak) – 41. Duclair (Domi, Hanzal), 60. Bødker (Ekman-Larsson, Stone)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Schlemko, Gelinas – Cammalleri "A", Henrique, Stempniak – Tlustý, Zajac "A", Palmieri – O'Neill, Josefson, Tootoo – Matteau, Gionta, Kalinin
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Ekman-Larsson "A", Michálek, Grossmann, Stone, Dahlbeck, Murphy – Domi, Richardson, Bødker – Rieder, Hanzal "A", Duclair – Chipchura, Vermette, Doan "C" – Martinook, Gordon, Downie

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – Murray, Racicot

    Diváci: 12 171
    bahis siteleri