New Jersey – Arizona 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Islanders 0:4 (kon.)
Montreal – St. Louis 3:0 (kon.) | Philadelphia – Dallas 1:2 (kon.) | Nashville – Tampa 5:4 (1:0 po s.n.)
Calgary – Washington 2:6 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
Arizona Coyotes
Středa 21.10.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Adam LARSSON - 3:2
     
    60:43
    Devils právě vstřelili branku!
    A je hotovo! Ďáblové se dostali do přečíslení tři na jednoho a rozhodli o svém vítězství v prodloužení podruhé za sebou! ADAM LARSSON celou akci založil po levé straně. Poté nahrával na Stempniaka, ten se ovšem nedokázal prosadit. Kotouč se ale dostal přímo na hokejku Zajaca, který svým třetím bodem v dnešním utkání nahrál na švédského obránce před branku a to už byla lehká úloha! Asistence: Travis Zajac a Lee Stempniak.
    Mikkel BØDKER - 2:2
     
    59:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, Coyotes dokázali v poslední minutě základní hrací doby skórovat! MIKKEL BØDKER se krásně uvolnil ke střele na levé straně a nekompromisně zápěstím poslal puk do branky Coryho Schneidera! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Michael Stone.
     
    58:30
    Mike Smith je na střídačce, Kojoti to zkusí v šesti!
     
    53:11
    Michael Stone dostal nabito na volej a Schneider ani nevěděl, že má puk někde okolo sebe! Naštěstí pro něj ho ale bránící hráči dokázali včas odpálit do bezpečí.
    Mike CAMMALLERI - 2:1
     
    47:09
    Devils právě vstřelili branku!
    No a hned ten první skončil brankou v síti Mikea Smithe! Travis Zajac zajel s pukem do útočného pásma, kde ho přenechal na hůl MIKEA CAMMALLERIHO, jehož povedená rána zápěstím skončila za zády brankáře Kojotů! Asistence: Travis Zajac.
     
    45:11
    Krásnou kombinaci na jeden dotek zakončoval Bødker, ale Cory Schneider si připsal výborný zákrok betonem!
     
    44:59
    Jenže přichází další vyloučení! Andy Greene (NJD) inkasuje dvě minuty za podražení a Arizona bude hrát 18 sekund proti třem.
     
    43:17
    Max Domi skvěle zrychlil a vybojoval vyloučení. Dvě minuty dostává Brian O'Neill (NJD) za hákování.
    Anthony DUCLAIR - 1:1
     
    40:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita a Kojoti dokázali vyrovnat! Martin Hanzal si připíše osmou asistenci, jelikož celou akci započal. Posunul puk na Maxe Domiho, jenž krásně našel ANTHONYHO DUCLAIRA, který kličkou překonal Coryho Schneidera! Asistence: Max Domi a Martin Hanzal.
     
    39:59
    A ještě vteřinu před koncem mohlo být vyrovnáno! Martin Hanzal střílel z prostoru pro vhazování. ale Cory Schneider fantasticky máchnul svojí lapačkou!
    Travis ZAJAC - 1:0
     
    39:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Konečně tu máme branku, to je neskutečné! A dokonec v oslabení. Jacob Josefson a TRAVIS ZAJAC se ve vlastním oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný krásnou přihrávkou vybídl ke skórování svého spoluhráče, jenž bekhendovou kličkou otevřel skóre zápasu! Asistence: Jacob Josefson a Adam Larsson.
     
    39:09
    Domácí gólman si připsal dobrý zákrok proti střeleckému pokusu Maxe Domiho z předbrankového prostoru!
     
    38:51
    Dvouminutový trest za nedovolené bránění ke svému údivu dostává Kyle Palmieri (NJD). V závěru periody tak uvidíme početní výhodu v podání Arizony Coyotes.
     
    38:22
    První vážnější šance Arizony v dnešním utkání! Po střele Ekman-Larssona se před brankou snažil došťourat kotouč za Schneidera Antoine Vermette, ale Cory Schneider se na brankovišti roztáhl a padl na záda. Tomu se říká Hašek style a také úspěšný zákrok!
     
    31:17
    Eric Gelinas (NJD) nechal hůl v obličeji Duclaira a po komerční pauze přijde přesilová hra Kojotů.
     
    26:24
    A čeká nás další přesilová hra Ďáblů. Kyle Chipchura (ARI) se po trestu za bitku opět vrací na trestnou, nyní za držení hole.
     
    20:57
    Přesilová hra pro Devils! Za příliš mnoho hráčů na ledě trest odpyká Steve Downie (ARI).
     
    20:02
    Kyle Chipchura (ARI) a Jordin Tootoo (NJD) pochopitelně inkasují az tuto šarvátku pětiminutové tresty.
     
    20:02
    Konečně trochu vzrušení! Rukavice hned po buly shodili Kyle Chipchura a Jordin Tootoo, ale sudí tuto bitku poměrně brzy ukončili!
     
    18:35
    Domácí celek pádil do přečíslení tři na dva! Palmieri pěkným pasem nahrál na Jiřího Tlustého, který ale trefil jen přesouvajícího se Smithe do hrudi!
     
    15:16
    Stefan Matteau (NJD) to přehnal se svojí snahou vybojovat kotouč a dostává dvě minuty za hákování. Dočkají se Coyotes první střely na bránu?
     
    14:55
    Travis Zajac dostal nabito v mezikruží a napřáhl k dělové ráně, která dost možná zasáhla břevno Smithovy branky!
     
    12:05
    Kyle Palmieri se dostal do samostatného úniku, ale branku Mikea Smithe nedokázal trefit! To byla dosud největší (a také jediná) šance utkání!
     
    02:16
    Michael Stone (ARI) dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Uvidíme první přesilovku.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 40. Zajac (Josefson, Larsson), 48. Cammalleri (Zajac), 61. Larsson (Zajac, Stempniak) – 41. Duclair (Domi, Hanzal), 60. Bødker (Ekman-Larsson, Stone)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Schlemko, Gelinas – Cammalleri "A", Henrique, Stempniak – Tlustý, Zajac "A", Palmieri – O'Neill, Josefson, Tootoo – Matteau, Gionta, Kalinin
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Ekman-Larsson "A", Michálek, Grossmann, Stone, Dahlbeck, Murphy – Domi, Richardson, Bødker – Rieder, Hanzal "A", Duclair – Chipchura, Vermette, Doan "C" – Martinook, Gordon, Downie

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – Murray, Racicot

    Diváci: 12 171
    bahis siteleri