Liberec – Havlíčkův Brod 5:4 (kon.) | Pardubice – Jihlava 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Letňany 7:1 (kon.)
K. Vary – Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (3:1, 2:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 22.10.2015, 17:30 • Sportcentrum Lužánky • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek ze Sportcentra Lužánky vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! (19:37:59)
     
    Dnešní utkání je u konce! Ve třetí třetině přidal nejprve branku v 55. minutě po křižné přihrávce Matěj Novák. Brankový účet dnešního klání uzavřel o dvě minuty později po krásné kombinaci na jeden dotek při přesilové hře Jakub Čejka, který dorazil kotouč do odkryté klece. Domácí celek tak v dnešním utkání Letce z Letňan přehrál jasně 7:1 a po přesvědčivému výkonu zapisuje další 3 body do tabulky NOEN Extraligy staršího dorostu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Kometa kombinuje v obranné třetině a zdá se, že zde dnešní měření sil také skončí.
     
    58:29
    Nyní jejich další akci zastavuje čárový sudí, který odpískal těsný ofsajd.
     
    57:43
    Domácí znovu kombinují v útočném pásmu, ovšem ke střele se již neženou.
     
    57:05
    Po další přihrávce pálil z ostrého úhlu útočník Škvrně, ovšem brankář Vlas prostor mezi tyčí dokázal utěsnit.
     
    56:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita! Brno předvedla další krásnou kombinaci, když v akci 3 na 1 nejprve poslal puk Trnka, který poslal puk na pravou stranu Ferdovi, jež z první předložil puk před prázdnou branku JAKUBU ČEJKOVI a ten se již před odkrytou sítí nemýlil – 7:1! Asistence: Radim Ferda, Aleš Trnka.
     
    54:30
    Ve stejném čase vyloučen hostující Jan Hanuš na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    54:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Půltucet branek svítí na světelné tabuli po další pěkné akci domácích! Na křižnou přihrávku z levé strany sjel pohotový MATĚJ NOVÁK, který v obtížné pozici propálil brankáře Vlase – 6:1! Asistence: Jakub Čejka, Štěpán Kučera.
     
    53:56
    Skrytou střelu vyslal při hře 4 na 4 Libor Zábranský, ovšem Vlas skryl jeho pokus v lapačce a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    53:16
    Přesilovka hostů je však po zbytečném faulu u konce. Vyloučen hostující Tomáš Brabec na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    52:15
    První přesilová hra pro hosty v dnešním zápase. Vyloučen domácí útočník Jakub Čejka na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:35
    K nájezdu se postavil znovu Lukáš Kučera, který svou střelou na vyrážečku Dostála neuspěl a branku přestřelil!
     
    51:35
    Na druhé straně se vydal do úniku znovu Kučera a budeme svědky druhého trestného střílení pro Letňany v této třetině.
     
    51:20
    Po dobré přihrávce pálil od modré čáry Král a jeho pokus zastavila pravá tyč!
     
    50:56
    Po chybné rozehrávce hostů, kteří se nedokázali osvobodit po dlouhém tlaku, ale Novák v šanci hledal ještě lépe postaveného spoluhráče, což se neukázalo jako dobrá varianta.
     
    49:16
    Po kombinaci brněnských hokejistů mohl zakončovat z mezikruží útočník Jakub Matula, ale jeho střelu z mezikruží vykopl brankář Vlas pravým betonem.
     
    49:07
    Kometa se po nepřesné přihrávce sama dostala z pásma, ovšem po rychlém nahození na Vlase bude znovu následovat buly v útočné třetině.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 11. Frydrych (Novák, Zábranský), 19. Süss (Gajarský, Jeřábek), 20. Frydrych (Nečas, Novák), 27. Král (Nečas, Novák), 38. Mikyska, 55. Novák (Čejka, Kučera), 57. Čejka (Ferda, Trnka) – 18. Antoš (Lauko, Sklenář)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Jurnečka, Zábranský, Kučera, Král, Jeřábek, Mikyska – Novák, Klenec, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Matula, Frydrych, Ferda, Süss, Nečas.
    HC Letci Letňany: Špirek (od 27. Vlas) – Pařík, Gebell, Brabec, Grauer, Kolenatý, Gonos, Antoš, Hanuš – Sklenář, Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Danov, Řepík, Rousek, Kučera.

    Rozhodčí: Vojtěch Czubaj – Pavel Lainka, Martin Musil
    bahis siteleri