Jekatěrinburg – Petrohrad 4:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – Jokerit 2:3 (kon.)
Ufa – Riga 3:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Dinamo Riga
Čtvrtek 22.10.2015, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to tedy vše a s konstatováním, že dnešní utkání sledoval 6 226 diváků, se s Vámi loučím. Přeji příjemný večer! (18:27:01)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Dinamo Riga

    Jakub Sedláček 30 zák., 3 góly, 90.91%
    Tomáš Kundrátek 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:21
     
    Dnešní střetnutí mezi Ufou a Rigou je tedy u konce a tři body za vítězství 3:1 zůstanou na straně domácího celku. Ten vstoupil do třetí třetiny výborně, když se už v čase 40:52 poprvé v tomto zápase trefil Grigorenko. V 52. minutě poté ještě přidal jednu branku Loginov a konečný výsledek již pouze v závěru zápasu upravil Andris Džerinš, který domácího gólmana připravil o čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Ještě jednou se Dinamo pokusilo protlačit k zakončení. Dvě střely letěly mimo tři tyče a další branky se již dnes zřejmě nedočkáme.
    58:19 Andris DŽERINŠ - 3:1
     
    58:19
    Riga právě vstřelila branku!
    Hostujícímu celku se nakonec ještě podařilo zkazit Sochackému čisté konto. Nedůrazná obrana Salavatu pustila ANDRISE DŽERINŠE až ke střele a hostující útočník z poměrně velkého úhlu prostřelil zřejmě nekoncentrovaného brankáře domácích. Asistence: Kristaps Sotnieks, Gints Meija
     
    57:52
    Jeden z beků Dinama vyhodil kotouč na zakázané uvolnění. Za chvíli budou ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:03
    Na druhé straně ještě zahrozil aktivní Ankudinov. Jeho svižnou ránu zastavil levý beton českého brankáře, který hájí svatyni Rigy.
     
    56:37
    Hosté se ještě snaží překonat Sochackého a pokazit mi nulu. Kombinace v útočném pásmu dospěla až ke střele od modré čáry, avšak ta byla pomalá a navíc nepřesná
     
    55:48
    O vítězi je čtyři minuty před koncem třetí třetiny rozhodnuto a hledištěm nyní jede mexická vlna. Fanoušci Salavatu si už zápas doslova užívají.
     
    55:29
    Po objetí brány se u tyče snažil kotouč do sítě zasunout Enver Lisin, ale Sedláček byl pozorný a docela jistým zákrokem puk zastavil.
     
    54:53
    Hosté v plném počtu.
     
    54:21
    A další šance Salavatu. Tentokrát měl gól na holi Bodrov, nicméně i jeho zakončení z mezikruží letělo mimo.
     
    53:56
    Obrovskou šanci teď spálil Denis Chlystov! Před útočníkem Ufy zívala zcela otevřená polovina brány, avšak puk skončil opět vedle.
     
    53:06
    Hartikainen to zkoušel střelou zpoza obránce, ale zařízení o několik decimetrů minul.
     
    52:53
    Nyní se navíc bude opět vylučovat a opět na straně Rigy. Za vysokou hůl si jde na dvě minuty sednout Maris Jass (RIG).
     
    52:32
    Domácí jsou v naprosté pohodě a opět se snaží prokombinovat ke střele. Nyní sice ztratili kotouč, avšak rychlý protiútok Indrašise zastavil ofsajd.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 22. Prochorkin (Lepistö, Grigorenko), 41. Grigorenko (Prochorkin, Lepistö), 52. Loginov (Makarov, Hartikainen) – 59. Džerinš (Sotnieks, Meija)


    Salavat Julajev Ufa: Sochackij (Svedberg) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Metljuk, Bodrov, Derljuk, Culygin – Grigorenko, Omark, Prochorkin – Lisin, Makarov, Hartikainen – Vorobjov, Černov, Lazarev – Chlystov, Nestěrov, Ankudinov
    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Seigo, Kundrátek, K.Redlihs, Galvinš, Ševčenko, Sotnieks, Jass – Darzinš, Leino, Indrašis – Skvorcovs, M.Redlihs, Sestito – Saulietis, Džerinš, Meija – Locans, Berzinš, Bicevskis

    Rozhodčí: Eduard Ibatulin, Roman Ščenjov – Anton Ponamarenko, Alexej Medvěděv

    Diváci: 6.226
    bahis siteleri