Liberec – Havlíčkův Brod 5:4 (kon.) | Pardubice – Jihlava 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Letňany 7:1 (kon.)
K. Vary – Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (3:1, 2:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 22.10.2015, 17:30 • Sportcentrum Lužánky • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    56:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita! Brno předvedla další krásnou kombinaci, když v akci 3 na 1 nejprve poslal puk Trnka, který poslal puk na pravou stranu Ferdovi, jež z první předložil puk před prázdnou branku JAKUBU ČEJKOVI a ten se již před odkrytou sítí nemýlil – 7:1! Asistence: Radim Ferda, Aleš Trnka.
     
    54:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Půltucet branek svítí na světelné tabuli po další pěkné akci domácích! Na křižnou přihrávku z levé strany sjel pohotový MATĚJ NOVÁK, který v obtížné pozici propálil brankáře Vlase – 6:1! Asistence: Jakub Čejka, Štěpán Kučera.
     
    37:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nepopulární bůr je na světě! Po samostatné akci na levé straně nahazoval puk před branku DALIMIL MIKYSKA a jeho přihrávku si za záda obránců srazil nešťastně jeden z hostů – 5:1! Bez asistence.
     
    26:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácím dlouhý tlak v útočné pásmu přináší další branku. Po souhře Nováka s Nečasem poslal puk na modrou druhý jmenovaný FILIPU KRÁLOVI, který svým pokusem propálil vše, co mu stálo v cestě – 4:1! Asistence: Martin Nečas, Matěj Novák.
     
    19:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel! Dlaí skvělou akci převedl po přihrávce Nováka Nečas, který se uvolnil a na druhé straně nalezl neobsazeného LUKÁŠE FRYDRYCHA, který propálil Špireka a přidal svoji druhou dnešní branku – 3:1! Asistence: Martin Nečas, Matěj Novák.
     
    18:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere svoje vedení zpět! Pohotový Gajarský zatáhl puk po pravé straně do pásma, jeho přihrávku ztlumil hostující brankář pouze na hůl JANA SÜSSE, který rychlou dorážkou vrací Brnu náskok – 2:1! Asistence: Adam Gajarský. Roman Jeřábek.
     
    17:37
    Letňany právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Akci 2 na 1 přečetl dobře domácí obránce, který křižnou přihrávku zablokoval. Kotouč se však dostal znovu před branku, kde nejprve Dostál pokryl pokus Lauka, ovšem na dorážku MILANA ANTOŠE byl již krátký – 1:1! Asistence: Jonatan Lauko, Dominik Sklenář.
     
    10:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se po skončení přesilovky dostávají do vedení. Po nahození Zábranského se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval LUKÁŠ FRYDRYCH, který z mezikruží pohotově propálil Špireka – 1:0! Asistence: Matěj Novák, Libor Zábranský.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 11. Frydrych (Novák, Zábranský), 19. Süss (Gajarský, Jeřábek), 20. Frydrych (Nečas, Novák), 27. Král (Nečas, Novák), 38. Mikyska, 55. Novák (Čejka, Kučera), 57. Čejka (Ferda, Trnka) – 18. Antoš (Lauko, Sklenář)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Jurnečka, Zábranský, Kučera, Král, Jeřábek, Mikyska – Novák, Klenec, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Matula, Frydrych, Ferda, Süss, Nečas.
    HC Letci Letňany: Špirek (od 27. Vlas) – Pařík, Gebell, Brabec, Grauer, Kolenatý, Gonos, Antoš, Hanuš – Sklenář, Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Danov, Řepík, Rousek, Kučera.

    Rozhodčí: Vojtěch Czubaj – Pavel Lainka, Martin Musil
    bahis siteleri