Liberec – Havlíčkův Brod 5:4 (kon.) | Pardubice – Jihlava 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Letňany 7:1 (kon.)
K. Vary – Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (3:1, 2:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 22.10.2015, 17:30 • Sportcentrum Lužánky • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    56:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra využita! Brno předvedla další krásnou kombinaci, když v akci 3 na 1 nejprve poslal puk Trnka, který poslal puk na pravou stranu Ferdovi, jež z první předložil puk před prázdnou branku JAKUBU ČEJKOVI a ten se již před odkrytou sítí nemýlil – 7:1! Asistence: Radim Ferda, Aleš Trnka.
     
    54:30
    Ve stejném čase vyloučen hostující Jan Hanuš na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    54:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Půltucet branek svítí na světelné tabuli po další pěkné akci domácích! Na křižnou přihrávku z levé strany sjel pohotový MATĚJ NOVÁK, který v obtížné pozici propálil brankáře Vlase – 6:1! Asistence: Jakub Čejka, Štěpán Kučera.
     
    53:16
    Přesilovka hostů je však po zbytečném faulu u konce. Vyloučen hostující Tomáš Brabec na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:35
    K nájezdu se postavil znovu Lukáš Kučera, který svou střelou na vyrážečku Dostála neuspěl a branku přestřelil!
     
    51:35
    Na druhé straně se vydal do úniku znovu Kučera a budeme svědky druhého trestného střílení pro Letňany v této třetině.
     
    51:20
    Po dobré přihrávce pálil od modré čáry Král a jeho pokus zastavila pravá tyč!
     
    42:07
    Hostující útočník se k nájezdu rozjel hodně pomalu, pokusil se vymíchat Dostála, ovšem ten jeho střelu na pravý beton dokázal zneškodnit!
     
    42:07
    Trestné střílení pro Letňany po faulu na Kučeru!
     
    38:43
    Vyloučeni Libor Zábranský (KOM) a Jan Hanuš (LET) – oba po vzájemné strkanici za brankou hostí na 2, respektive 2+2 minuty za hrubost. Domácí hrají znovu přesilovku.
     
    37:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nepopulární bůr je na světě! Po samostatné akci na levé straně nahazoval puk před branku DALIMIL MIKYSKA a jeho přihrávku si za záda obránců srazil nešťastně jeden z hostů – 5:1! Bez asistence.
     
    33:10
    Obrovská šance domácích! Po krásné kombinaci mohl zakončovat do prázdné branky a zároveň završit hattrick Frydrych, ovšem jeho pokus do odkryté svatyně mířil těsně vedle! Následně dorážel puk také Zábranský, ale jeho ránu zablokovala obrana hostů.
     
    26:46
    To už bylo příliš i na brankáře Špireka, který přenechává své místo v brankovišti Tomáši Vlasovi.
     
    26:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácím dlouhý tlak v útočné pásmu přináší další branku. Po souhře Nováka s Nečasem poslal puk na modrou druhý jmenovaný FILIPU KRÁLOVI, který svým pokusem propálil vše, co mu stálo v cestě – 4:1! Asistence: Martin Nečas, Matěj Novák.
     
    20:49
    Další přesilová hra pro Kometu. Vyloučen hostující Lukáš Rousek na dvě minuty za hákování.
     
    19:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel! Dlaí skvělou akci převedl po přihrávce Nováka Nečas, který se uvolnil a na druhé straně nalezl neobsazeného LUKÁŠE FRYDRYCHA, který propálil Špireka a přidal svoji druhou dnešní branku – 3:1! Asistence: Martin Nečas, Matěj Novák.
     
    18:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere svoje vedení zpět! Pohotový Gajarský zatáhl puk po pravé straně do pásma, jeho přihrávku ztlumil hostující brankář pouze na hůl JANA SÜSSE, který rychlou dorážkou vrací Brnu náskok – 2:1! Asistence: Adam Gajarský. Roman Jeřábek.
     
    17:37
    Letňany právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Akci 2 na 1 přečetl dobře domácí obránce, který křižnou přihrávku zablokoval. Kotouč se však dostal znovu před branku, kde nejprve Dostál pokryl pokus Lauka, ovšem na dorážku MILANA ANTOŠE byl již krátký – 1:1! Asistence: Jonatan Lauko, Dominik Sklenář.
     
    13:11
    Krásnou akci po ose Ferda – Čejka mohl zakončovat do prázdné branky Aleš Trnka, tomu však puk před prázdnou brankou poskočil a domácí bek svatyní hostí přestřelil!
     
    12:21
    Další přesilová hra pro Brno. Vyloučen znovu hostující Dominik Řepík na dvě minuty za podražení.
     
    10:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se po skončení přesilovky dostávají do vedení. Po nahození Zábranského se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval LUKÁŠ FRYDRYCH, který z mezikruží pohotově propálil Špireka – 1:0! Asistence: Matěj Novák, Libor Zábranský.
     
    08:17
    První přesilovka pro domácí. Vyloučen hostující Dominik Řepík na dvě minuty za podražení
     
    01:58
    Obrovskou šanci měl nyní Jakub Matula! Domácí útočník projel kolem obránců a mířil sám na Špirka, ovšem před brankářem hostů mu puk sjel z čepele a zamířil těsně vedle pravé tyče!

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 11. Frydrych (Novák, Zábranský), 19. Süss (Gajarský, Jeřábek), 20. Frydrych (Nečas, Novák), 27. Král (Nečas, Novák), 38. Mikyska, 55. Novák (Čejka, Kučera), 57. Čejka (Ferda, Trnka) – 18. Antoš (Lauko, Sklenář)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Jurnečka, Zábranský, Kučera, Král, Jeřábek, Mikyska – Novák, Klenec, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Matula, Frydrych, Ferda, Süss, Nečas.
    HC Letci Letňany: Špirek (od 27. Vlas) – Pařík, Gebell, Brabec, Grauer, Kolenatý, Gonos, Antoš, Hanuš – Sklenář, Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Danov, Řepík, Rousek, Kučera.

    Rozhodčí: Vojtěch Czubaj – Pavel Lainka, Martin Musil
    bahis siteleri