Qäbälä – Dortmund 1:3 (kon.) | Lazio – Rosenborg 3:1 (kon.) | Dněpropetrovsk – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
Lok. Moskva – Besiktas 1:1 (kon.) | Sporting – Skënderbeu 5:1 (kon.) | Basilej – Belenenses 1:2 (kon.)
Fiorentina – Lech Poznaň 1:2 (kon.) | Monaco – Karabach 1:0 (kon.) | Anderlecht – Tottenham 2:1 (kon.)
Schalke – Sparta 2:2 (kon.) | APOEL – Asteras 2:1 (kon.) | Alkmaar – Augsburg 0:1 (kon.)
Partizan Bělehrad – Ath. Bilbao 0:2 (kon.) | Molde – Celtic 3:1 (kon.) | Fenerbahce – Ajax 1:0 (kon.)
Liverpool – Kazaň 1:1 (kon.) | Bordeaux – Sion 0:1 (kon.) | PAOK – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
Legia – Club Bruggy 1:1 (kon.) | Midtjylland – Neapol 1:4 (kon.) | Villarreal – Dinamo Minsk 4:0 (kon.)
Rapid – Plzeň 3:2 (kon.) | Braga – Marseille 3:2 (kon.) | Liberec – Groningen 1:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:1 (1:1)
FC Rubin Kazaň
Čtvrtek 22.10.2015, 21:05 • Anfield Road, Liverpool • Evropská liga • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    No, tak je dobojováno. Zápas skončil poměrně překvapivou remízou 1:1, premiéra Jürgena Kloppa na Anfield Road tak úspěchem neskončila. S předvedenou hrou svých oveček však může být domácí lodivod spokojen, protože Reds byli dnes jednoznačně lepším týmem a od začátku až do posledních minut mačkali soupeře jako jablka v moštovacím lisu. Většina příznivců Liverpoolu výkon svých miláčků kvituje potleskem a Klopp dokonce s úsměvem mává vyprodaným ochozům. Z mé strany je to však již vše, příště na počtenou! (22:59:06)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lucas Leiva jen nevěřícně kroutí hlavou, ani on míč ze závaru v pokutovém území za Ryžikova dostrkat nedokázal a sudí se už poohlíží po svých hodinkách.
     
    90+2
    Škrtel se na malém vápně Kazaňských srazil se Solomonem Kvěrkvelijou a oba tvrďáci se drží za hlavy. Někteří příznivci už houfně opouštějí tribuny Anfield Road.
     
    90+1
    Stadionem to jen zahučelo, ale na centr z pravé strany nejvýše ze všech vyskočil Sergej Ryžikov a stáhl kulatý nesmysl do své moci.
     
    90
    Nabiullin ochotně spadl po souboji s Firminem, těsně před začátkem tříminutového nastavení bude Rubin zahrávat další rohový kop.
     
    89
    Kloppovým svěřencům se čas povážlivě krátí, před námi jsou poslední dvě minuty základní hrací doby! Obléhání Ryžikovovy svatyně dál vesele pokračuje, ale stav je stále nerozhodný.
     
    88
    Ojojoj, hlavičkový pokus Christiana Bentekeho ze skvělé palebné pozice postrádal gólové parametry a míč se stal snadnou Ryžikovovou kořistí.
     
    86
    Tataři zahrávali ojedinělý rohový kop, nicméně Portňaginova hlavička za nic nestála a domácí mohou založit další protiútok.
     
    85
    Kvěrkvelija zničehonic zůstal ležet na trávníku, hosté se snaží zdržovat, seč můžou. Po velmi, velmi nepřesném pokusu střídajícího Firmina bude následovat pouze odkop od Ryžikovovy svatyně.
     
    84
    Alberto Moreno našel od rohového praporku Christiana Bentekeho, ten ale neměl seřízená mířidla a Kazaň je o další minutu blíže bodu s cenou zlata.
     
    83
    Ani tentokrát to Reds nevyšlo, přízemní centr Roberta Firmina totiž skončil v Ryžikovově náruči.
     
    82
    Bum, bum, bum, bum a nic! Tentokrát to zkusil z dobrých dvaceti metrů Can, ale ani on míč za Ryžikova nepropašoval – kulatý nesmysl proletěl těsně nad břevnem!
     
    81
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Gökdeniz Karadeniz, přichází Vladimir Ďaďun.
     
    80
    Liverpoolským fotbalistům se dnes nebude dobře spát, to je jasné už nyní! Benteke totiž z nějakých patnácti metrů orazítkoval levou tyč Ryžikovovy svatyně a následná dorážka Firmina letěla těsně vedle!
     
    79
    Joe Allen hledal přízemním centrem před Ryžikova si nabíhajícího Firmina, jenže míč trefil jen Solomona Kvěrkveliju, jenž hlavičkou poslal míč do náruče vlastního gólmana.
     
    78
    Panečku na nebíčku! Christian Benteke měl zmiňovaný vítězný gól na kopačce, ale z hranice malého vápna nedokázal propašírovat míč za Ryžikovova záda!
     
    77
    Centr z pravé strany skončil v Ryžikovových rukavicích, domácí už mají na vstřelení vítězného gólu jen zhruba půlhodinu.
     
    75
    Emre Can to vzal na sebe a z nějakých dvaceti metrů vyslal na hostující svatyni nepříjemnou, skákavou štiplavici. Sergej Ryžikov ale vytáhl další bezchybný zákrok!

    Vojtěch Balon

    Branky: 37. Can (Origi) – 15. Děvič (Kuzmin)

    Karty:   41. Allen (LIV) – 19. Kuzmin (RKZ)   36. Kuzmin (RKZ)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 14:1. Rohy: 15:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:13.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Škrtel, M. Sakho, A. Moreno – Can, Allen (46. Lucas Leiva) – Milner (C), Coutinho (63. Benteke), Lallana – Origi (74. Firmino).
    Náhradníci: Bogdán – K. Touré, Benteke, Firmino, Lucas Leiva, Ibe, Randall.

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (C), S. Kvěrkvelija, Kambolov, Nabiullin – Ozdojev, G. Karadeniz (81. Ďaďun), Georgiev, Eduardo (65. Portňagin) – Kanunnikov, Děvič (46. Cotugno).
    Náhradníci: A. Haghighi – Portňagin, Lemos, Biljaletdinov, Cotugno, Achmetov, Ďaďun.

    Rozhodčí: Schörgenhofer – Winsauer, Brandner
    bahis siteleri