Qäbälä – Dortmund 1:3 (kon.) | Lazio – Rosenborg 3:1 (kon.) | Dněpropetrovsk – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
Lok. Moskva – Besiktas 1:1 (kon.) | Sporting – Skënderbeu 5:1 (kon.) | Basilej – Belenenses 1:2 (kon.)
Fiorentina – Lech Poznaň 1:2 (kon.) | Monaco – Karabach 1:0 (kon.) | Anderlecht – Tottenham 2:1 (kon.)
Schalke – Sparta 2:2 (kon.) | APOEL – Asteras 2:1 (kon.) | Alkmaar – Augsburg 0:1 (kon.)
Partizan Bělehrad – Ath. Bilbao 0:2 (kon.) | Molde – Celtic 3:1 (kon.) | Fenerbahce – Ajax 1:0 (kon.)
Liverpool – Kazaň 1:1 (kon.) | Bordeaux – Sion 0:1 (kon.) | PAOK – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
Legia – Club Brugge 1:1 (kon.) | Midtjylland – Neapol 1:4 (kon.) | Villarreal – Dinamo Minsk 4:0 (kon.)
Rapid – Plzeň 3:2 (kon.) | Braga – Marseille 3:2 (kon.) | Liberec – Groningen 1:1 (kon.)
konec
FC Dněpr Dněpropetrovsk
0:1 (0:1)
AS Saint-Étienne
Čtvrtek 22.10.2015, 19:00 • Dnipro Arena, Dněpropetrovsk • Evropská liga • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FC Dněpr Dněpropetrovsk nezvládl domácí utkání s AS Saint-Étienne, a prohrál 0:1 !

    První poločas v Dnipro Arena nenabídl příliš dobrý fotbal. Na pořádnou šanci jsme čekali až do samotného závěru poločasu. Roux pláchl po pravé straně obraně, nicméně nevystřelil, nýbrž poslal přihrávku, která byla zablokovaná. Minutu před koncem poločasu se však Saint-Étienne dočkalo! Nepřesnou střelu Rouxe zachytil Romain Hammouma, který poslal míč přesně k tyči!

    Velkou šanci na vyrovnání měl v 61. minutě Rotaň, který střílel z hranice vápna, nicméně jeho střelu vyrazil Ruffier. O šest minut později ohrozil branku Bojka hostující Eysseric, který nebezpečně střílel ze standardní situace. V závěru ještě trefil břevno hostující Pogba, který pořádně vylekal svého brankáře!

    Saint-Étienne si tak připisuje velmi důležitou výhru! Průběžně se tak posouvá na druhou pozici za vedoucí Lazio!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (20:56:27)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu ještě v samotném závěru dostává francouzský brankář Ruffier, který rozhodně nespěchal s rozehrávkou!
     
    90+3
    Ivan Tomečak si z pravé strany naběhl před vápno, a poslal přízemní centr, který měl směřovat na Selezňova. Ukrajinský útočník se však k hlavičce přes bránící hráče nedostal.
     
    90+2
    Rotaň poslal do vápna velmi povedený centr, který na přední tyči nechtěně prodloužil hostující stoper Florentin Pogba. Jeho hlavička skončila na břevně! Následně již obrana Saint-Étienne situaci zvládla!
     
    90+1
    Tak hlavní rozhodčí nakonec nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby. Mezitím vystřelil domácí Edmar, jehož rána byla zblokovaná na rohový kop!
     
    90
    Ukrajinský celek vybojoval rohový kop, kterého se zhostil Rotaň. Jeho nadýchaný centr však dokázal na přední tyči odvrátit stoper Florentin Pogba. Uvidíme, kolik minut hlavní rozhodčí nastaví!
     
    89
    Na začátku útočné akce Dněpru byl brazilský stoper Douglas, který ve středu hřiště Bezuse. Ukrajinský záložník sklepl míč na pravou stranu pro Gamu, kterému se nepodařilo odcentrovat, a domcáí budou vhazovat.
     
    88
    Domácí celke se ještě v závěru pokouší o vyrovnání, nicméně svěřenci trenéra Galtiera zvládají závěr parádně, a hlavně obrana Saint-Étienne si v dnešním utkání vedla skvěle.
     
    87
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Kévin Monnet-Paquet, přichází Pierre-Yves Polomat.
     
    87
    Dněpropetrovsk vybojoval rohový kop, kterého se ujal Rotaň. Jeho centr však nikoho z hostů ve vápně nenašel, pouze rukavice brankáře Ruffiera.
    86. Florentin Pogba jistě pořádně vylekal fanoušky Saint-Étienne
     
    86
    Ivan Tomečak si udělal prostor na pravé straně, a skvělým centrem našel ve vápně Jevhena Selezňova. Ukrajinský útočník se chytře obtočil kolem Diomandého, a spadl na zem! Tento pokus mu však rozhodně nevyšel, a penalta z toho nebude!
     
    85
    Dněpropetrovsk dobře napadal na vlastní polovině, a dostal se k míči. Stoper Douglas se rozhodl pro útočný nákop, kterým u vápna našel Andersona Pica, jehož následná rána však byla zablokovaná.
     
    84
    Exekuce následné standardní situace se pochopitelně ujal Ruslan Rotaň, jehož centr našel za obranou Selezňova. Ukrajinský útočník byl však lehce dezorientovaný, a jeho hlavička skončila mimo!
     
    83
    V pořadí třetí žlutou kartu dnešního utkání udělil hlavní rozhodčí střídajícímu Diomandému, který se prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Bezusem, který se pokoušel naběhnout na přihrávku od Tomečaka.
     
    83
    Domácí chybovali ve středu hřiště, a k míči se dostal střídající Bahebeck. Francouzský středopolař pěknou přihrávkou našel ve středu hřiště Pajota, který však svou přízemní střelou Bojka nepřekvapil!
     
    82
    Dněpru se však zatím v závěru tohoto utkání příliš nedaří. Francouzský celek zatím kontroluje hru na útočné polovině, a svého soupeře k míči příliš nepouští!
     
    81
    Kouč Christophe Galtier si zjevně schoval všechna střídání do poslední desetiminutovky. Ze hřiště odchází střelec zatím jediné branky, Romain Hamouma, kterého na hřišti na poslední minuty nahrazuje Bahebeck.

    Jan Havlovic

    Branky: 44. Hamouma (Roux)

    Karty:   21. Rotaň (DNP), 66. Douglas (DNP) – 83. Diomandé (SET), 90+3. Ruffier (SET)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:16.
    FC Dněpr Dněpropetrovsk: Bojko – Tomečak, Douglas, Gueye, Fedeckij (46. Gama) – Edmar, Rotaň, Fedorčuk (59. Bezus), Matos – Matheus (77. Anderson Pico), Selezňov.
    Náhradníci: Laštůvka – J. J. Ruiz, Bezus, Čeberjačko, Čihrinskij, Gama, Anderson Pico.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – F. Clerc, Perrin, F. Pogba, Assou-Ekotto – Hamouma (81. Bahebeck), Pajot, Lemoine, Eysseric (80. Diomandé) – Monnet-Paquet (87. Polomat), Roux.
    Náhradníci: Moulin – Polomat, Bahebeck, Maupay, Brison, Diomandé, Pinheiro.

    Rozhodčí: Alon Yefet – Krasikow, Davidy (vš. Izrael)
    bahis siteleri