Qäbälä – Dortmund 1:3 (kon.) | Lazio – Rosenborg 3:1 (kon.) | Dněpropetrovsk – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
Lok. Moskva – Besiktas 1:1 (kon.) | Sporting – Skënderbeu 5:1 (kon.) | Basilej – Belenenses 1:2 (kon.)
Fiorentina – Lech Poznaň 1:2 (kon.) | Monaco – Karabach 1:0 (kon.) | Anderlecht – Tottenham 2:1 (kon.)
Schalke – Sparta 2:2 (kon.) | APOEL – Asteras 2:1 (kon.) | Alkmaar – Augsburg 0:1 (kon.)
Partizan Bělehrad – Ath. Bilbao 0:2 (kon.) | Molde – Celtic 3:1 (kon.) | Fenerbahce – Ajax 1:0 (kon.)
Liverpool – Kazaň 1:1 (kon.) | Bordeaux – Sion 0:1 (kon.) | PAOK – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
Legia – Club Bruggy 1:1 (kon.) | Midtjylland – Neapol 1:4 (kon.) | Villarreal – Dinamo Minsk 4:0 (kon.)
Rapid – Plzeň 3:2 (kon.) | Braga – Marseille 3:2 (kon.) | Liberec – Groningen 1:1 (kon.)
konec
FC Midtjylland
1:4 (1:3)
SSC Neapol
Čtvrtek 22.10.2015, 21:05 • MCH Arena, Herning • Evropská liga • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! FC Midtjylland zejména v prvním poločase nepodal ideální výkon, a s SSC Neapol prohrál 1:4!

    První poločas v Herningu nabídl parádní podívanou! Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří byl od začátku velmi aktivní. Jako první se však prosadila Neapol, v 19. minutě se trefil po krásné asistenci Koulibalyho José Callejón! Neapol následně na hřišti vládla, a další branku přidal Manolo Gabbiadini. Ve 35. minutě měl velkou šanci Callejón a Allan, ani jeden však Andersena nepřekonal. Ve 40. minutě se trefil oětř Manolo Gabbiadini, který vyslal krásnous střelu z dobrých 25 metrů! Za domácí celek v závěru snížil Martin Pušić, který tečoval ránu Royera!

    Velkou šanci měl na začátku druhého poločasu Callejón, který však nemířil přesně. Na další šanci si diváci museli počkat až do 77. minuty, kdy střelu Royera vykopl z brankové čáry stoper Koulibaly! V samontém závěru ještě skóre upravil střídající Gonzalo Higuaiín!

    Neapol tak zůstává ve skupině D stoprocentní, a dostává se na první místo. Midtjylland zůstává se šesti body druhý.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás těším brzy nashledanou! (23:05:56)
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Gonzalo HIGUAÍN - 1:4
     
    90+4
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak ještě jsme se v samotném závěru dočkali jedné branky! Neapol kosmeticky opravuje na 4:1, a potvrzuje své vítězství! El Kaddouri si před vápnem narazil s Markem Hamšíkem, a poslal povedený pas do vápna pro GONZALA HIGUAÍNA, který si v těchto situacích umí poradit!
     
    90+3
    Neapol momentálně kontroluje hru na vlastní polovině, a pokouší se utkání dohrát s tímto výsledkem! Domácí fanoušci však svým hráčům děkují hlasitým potleskem za dnešní výkon!
    90+2. Dvě velké šance Midtjyllandu v nastavení
     
    90+2
    Tentokrát ve středu hřiště dostal hodně prostoru Daniel Royer, který se odhodlal ke střele. Rakouský křídelník svou přízemní střelou však Reinu nepřekonal! Španělský brankář dokázal střelu vyrazit!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Mezitím se Midtjylland ještě pokouší snížit. Z levé strany poslal do vápna střílený centr Mabil, který nakonec dopadl na břevno!
     
    90
    Jacob Poulsen poslal míč pod sebe, kam si naběhl Filip Novák. Nebezpečný centr českého obránce dokázal odvrátit Koulibaly, nicméně ve vápně se k tvrdé střele dostal Hansen, ta prolétla mimo!
     
    89
    Následně však na pravé straně ztratil míč Christian Maggio, který musel následně faulovat, a je z toho zajímavá standardní situace!
     
    88
    Valdifiori je již po ošetření, a vypadá to, že by měl pokračovat ve hře. Mezitím vykopával Pepe Reina, který na útočné polovině našel Marka Hamšíka, a Neapol může kombinovat na útočné polovině.
     
    87
    Na trávníku zůstal ležet záložník Mirko Valdifiori, který se nepříjemně střetl ve vzdušném souboji s domácím Sparvem. Italský středopolař je momentálně ošetřován!
     
    85
    Kian Hansen vhazoval dlouhý aut z pravé strany. Ve vápně jeho "centr" sice nikoho nenašel, nicméně za vápnem se míč odrazil na nohu Poulsena, jehož tvrdou ránu zablokoval Strinić!
     
    84
    Exekuce následné zajímavé standardní situace se ujal Jacob Poulsen, jehož centr letěl do nebezpečného prostoru na zadní tyč. Míč se však, naštěstí pro hosty, odrazil přímo na nohu Koulibalyho, který míč odkopl!
     
    83
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující stoper Kalidou Koulibaly, kterému uskočil míč při rozehrávce, a stoper ze Senegalu následně poslal k zemi Mabila!
     
    82
    Daniel Troyer dostal míč na levou stranu, a mohl postupovat vpřed. Rakouského křídelníka však dostihl Christian Maggio, který raději poslal míč do zámezí.
     
    81
    Maurizio Sarri provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Faouzi Ghoulam, který v dnešním utkání podal velmi dobrý výkony! Na jeho místo přichází na poslední minuty Strnić!
     
    80
    Exekuce rohového kopu se ujal Valdifiori, který svůj centr poslal nebezpečně přímo na přední tyč, kde se míč snažil tečovat Hiaguín, nicméně míč skončil v boční síti!
     
    79
    Nejprve si na dlouhý centr Sviatchenka nabíhal Morten Rasmussen, který se však nacházel v ofsajdu. Na druhé straně dostal přihrávku za obranu Higuaín, jehož zakončení zablokoval Hansen na rohový kop!

    Jan Havlovic

    Branky: 43. Pušić (Royer) – 19. Callejón (Koulibaly), 31. Gabbiadini (Allan), 40. Gabbiadini (El Kaddouri), 90+4. Higuaín (El Kaddouri)

    Karty:   83. Koulibaly (NEA)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:12.
    FC Midtjylland: Andersen – Rømer, Hansen, Sviatchenko, Novák – Duelund (73. Mabil), Sparv, J. Poulsen, Royer – M. Rasmussen, Pušić (62. Onuachu).
    Náhradníci: Raahauge – Lauridsen, M. Larsen, Banggaard, Onuachu, Akintola, Mabil.

    SSC Neapol: Reina – Ch. Maggio, Chiricheş, Koulibaly, Ghoulam (81. Strinić) – Allan (60. Hamšík), Valdifiori, David López – Callejón (64. Higuaín), Gabbiadini, El Kaddouri.
    Náhradníci: Gabriel – Strinić, Jorginho, Higuaín, Hamšík, L. Insigne, Albiol.

    Rozhodčí: Serdar Gözübüyük – van Dongen, Goossens
    bahis siteleri