Qäbälä – Dortmund 1:3 (kon.) | Lazio – Rosenborg 3:1 (kon.) | Dněpropetrovsk – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
Lok. Moskva – Besiktas 1:1 (kon.) | Sporting – Skënderbeu 5:1 (kon.) | Basilej – Belenenses 1:2 (kon.)
Fiorentina – Lech Poznaň 1:2 (kon.) | Monaco – Karabach 1:0 (kon.) | Anderlecht – Tottenham 2:1 (kon.)
Schalke – Sparta 2:2 (kon.) | APOEL – Asteras 2:1 (kon.) | Alkmaar – Augsburg 0:1 (kon.)
Partizan Bělehrad – Ath. Bilbao 0:2 (kon.) | Molde – Celtic 3:1 (kon.) | Fenerbahce – Ajax 1:0 (kon.)
Liverpool – Kazaň 1:1 (kon.) | Bordeaux – Sion 0:1 (kon.) | PAOK – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
Legia – Club Bruggy 1:1 (kon.) | Midtjylland – Neapol 1:4 (kon.) | Villarreal – Dinamo Minsk 4:0 (kon.)
Rapid – Plzeň 3:2 (kon.) | Braga – Marseille 3:2 (kon.) | Liberec – Groningen 1:1 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
2:1 (1:1)
Tottenham Hotspur
Čtvrtek 22.10.2015, 19:00 • Constant Vanden Stock Stadion (kapacita: 28 063) • Evropská liga • Skupina J
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní večer vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (21:06:21)
     
    Anderlecht poráží Kohouty z Tottenhamu 2:1, a vrací se tak zpět do boje o dvě postupová místa ze skupiny J!

    První půle nabídla pohledný fotbal, mírně aktivnějším mužstvem byli hosté, kteří se ve čtvrté minutě dostali do vedení díky Christianu Eriksenovi. O chvilku později neproměnil tutovku Lamela a zanedlouho se Fialky dočkaly vyrovnání, když se po rohovém kopu prosadil Guillaume Gillet! V závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky mohl vedení Kohoutům vrátit Townsend, avšak po jeho technické ráně míč skončil těsně mimo branku Silvia Prota.

    Ve druhém poločase si už lépe vedli domácí, jejichž hra ožila především s příchodem střídajícího Acheamponga. Právě on měl lví podíl na rozhodujícím gólu, po jeho přihrávce totiž Llorise prostřelil Stefano Okaka. Jedinou příležitost Tottenhamu v druhé půli měl na svědomí taktéž střídající Kane, který při svém samostatném úniku ale na Prota nevyzrál.

    Fialky tak díky tříbodovému zisku mají na svém kontě čtyři body, stejně jako jejich dnešní soupeř. Vedoucí AS Monaco zatím vybojovalo pouze o bod více, boj o postup v této skupině tak bude ještě hodně zajímavý!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Lamela se ještě zkusil probít do vápna Fialek, v jeho snažení ho ale zastavil důsledný Obradović. Je to jasné, tři body zůstanou v Belgii!
     
    90+3
    Počet zákroků brankáře Prota (AND) – 3

    Počet zákroků brankáře Llorise (TOT) – 7
     
    90+3
    No a Conté se pár vteřinek po svém příchodu dostal ke střele, ovšem balón netrefil ideálně a poslal ho hodně mimo tři tyče. Stihnou hosté ještě srovnat?
     
    90+2
    Pochopitelně přichází taktické střídání na straně Fialek. Hřiště opouští Dennis Praet, jeho pozici zaujme Ibrahima Conté.
     
    90+1
    Kieran Trippier si nyní poradil s Defourem, přehodil si míč na levačku a vyslal kroucenou ránu na Protovu branku, kterou míč o nějaký ten metr však minul.
     
    90
    Hlavní sudí Pol van Boekel nastavuje tři minuty!
     
    90
    Teď mohli domácí přidat pojistku v podobě třetí branky! Famózní Acheampong si opět udělal dobrý den z Trippiera a na hranici vápna našel Praeta, kterého však fantastickým zásahem vychytal Hugo Lloris!
     
    89
    Další nepřesnost v kombinaci hostů, po Alliho pasu míč zamířil až za brankovou čáru a gólman Proto už s výkopem rozhodně nikam spěchat nebude.
     
    88
    Ze hřiště odchází střelec zatím rozhodující branky Okaka, na posledních pár minutek jeho místo zaujme Idrissa Sylla.
     
    87
    Daviesův centrovaný balón z levé strany zablokoval znovu Gillet – bude z toho autové vhazování pro Kohouty, nejprve však dojde k dalšímu střídání.
     
    86
    Ne, Tottenhamu se směrem dopředu v druhé půli nedaří. Kane si chtěl narazit s Erikem Lamelou, ten mu však míč vrátil velmi nepřesně a další akce Kohoutů končí neslavně.
     
    85
    Harry Kane si v souboji 1 proti 1 troufl na dnes zatím famózně a bezchybně hrajícího Gilleta, který si opět počínal na jedničku a hvězdu hostujícího celku ke střele nepustil.
     
    84
    Acheampong si zasekl míč a následně si vykoledoval faul od Lamely. K nevoli domácích příznivců ale sudí van Boekel argentinskému záložníkovi kartu neudělil.
     
    83
    Tielemans se po pravé straně prodral až do šestnáctky, kde šikovnou zadovkou přenechal míč Dendonckerovi, který ranou z první branku vysoko přestřelil.
     
    83
    Znovu o sobě dal vědět Harry Kane, ale ani tentokráte si tolik chtěný gól nepřipsal. Míč zamířil těsně vedle, ovšem i kdyby skončil v brance, tak by branka kvůli ofsajdu neplatila.
     
    82
    Další příležitost Anderlechtu a znovu u toho byli Acheampong s Okakou. První jmenovaný opět našel svého kolegu, ten se však těsně před zakončením lehce zapotácel a balón nedokázal trefit.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 13. G. Gillet (Defour), 75. Okaka (Acheampong) – 4. Eriksen

    Karty:   58. Praet (AND), 62. Tielemans (AND) – 55. N'Jie (TOT)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 6:6. Fauly: 10:18.
    RSC Anderlecht: Proto (C) – G. Gillet, Mbodji, Deschacht, Obradović – Defour – Dendoncker, Tielemans, Praet (90+2. Conté) – Okaka (88. Sylla), Ezekiel (66. Acheampong).
    Náhradníci: Roef – Nuytinck, Heylen, Acheampong, Conté, Sylla, Kawaya.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies – Dier, Dembélé (65. Alli) – Lamela, Eriksen, Townsend (80. Onomah) – N'Jie (59. Kane).
    Náhradníci: Vorm – Rose, Wimmer, Alli, Onomah, Winks, Kane.

    Rozhodčí: Pol van Boekel – Sander van Roekel, Angelo Boonman (všichni Nizozemsko)
    bahis siteleri