Skalica – Orange 20 3:1 (kon.)
konec
HK Skalica
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 22.10.2015, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou stretnutie medzi HK 36 HANT Skalica a HK Orange 20, po výsledku 3:1 si domáci do tabuľky pripíšu dôležité tri body. Nutné je však dodať, že ide o body vybojované. Mladíci totiž svoju kožu lacno nepredali a až do záveru stretnutia ukazovali, prečo sú hrozbou aj pre tímy z najvyššej hokejovej súťaže Slovenska.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:09:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Bežia posledné sekundy zápasu, puk je za Škovránkom, už sa nič neudeje.
     
    59:20
    Hrušíkov zblokovbaný strelecký pokus od modrej čiary, puk smeruje ku Škovránkovi, Skalica má dostatok času na prestriedanie.
     
    59:15
    Tréner Bokroš ešte siahol po možnosti oddychového času, ak sa ale Skalica nedopustí väčších chýb, svoj náskok si už zrejme postráži.
     
    59:15
    Oddychový čas hostí.
     
    58:58
    Zápas sa už len dohráva. Ani jeden z celkov nechce zbytočne inkasovať, preto obranu príliš neotvára. Čakáme záver zápasu s nepresnosťami na oboch stranách.
     
    58:20
    Až teraz to hosťom s kombináciou vyšlo, nie však na dlhší moment, keďže finálna prihrávka smerovala len do korčulí jedného z domácich hokejistov.
     
    57:30
    Máme za sebou minútu presilovej hry hostí, tí sa s pukom prakticky ešte nedokázali premiestniť pred Romančíka. Skvelá hra Skalice počas vlastného oslabenia.
     
    56:35
    Studenič následne usadne na trestnú lavicu – hákovanie.
     
    56:21
    Skalica vo veľkej šanci neuspela, Studenič teraz dobre zodvihol hlavu, videl voľného Pašeka, ktorému smeroval prihrávku, brániaci hráči puk napokon zachytili.
     
    56:00
    Už je to na HK Orange 20 pridlho. Puk neopúšťa priestor obrannej tretiny hostí, ktorí sa teraz bránia zubami-nechtami.
     
    55:00
    Domáci zovreli svojho súpera v obrannej tretine, tam sledujeme stále len nepresné pokusy o kolmice, s týmito pukmi hostia problém nemajú.
     
    54:20
    Brodek teraz na trikrát vybojoval puk pre svojich spoluhráčov, tí jeho zvýšenú aktivitu prílišne nereagovali a o puk prišli.
     
    53:30
    To by ale domáci museli v osobnom súboji na zadnom mantineli uspieť.
     
    52:50
    Oba celky odišli na prestriedanie, na ľade veru chýbali čerstvé sily, ktoré to na jednej či druhej strane môžu aj za takéhoto stavu poriadne rozprúdiť.
     
    52:05
    Puk mohol smerovať na hokejku Komínka, ktorý si pred bránkou pýtal prihrávku v neprehľadnej situácii sa napokon hostia dokázali ubrániť.
     
    51:50
    Tečovaný puk skončil na ochrannej sieti, bolo to po dotyku jedného z hostí, vhadzovať sa tak bude po pravici Romančíka.
     
    51:10
    Až teraz sa domáci celok usadil pri puku, bola z toho napokon aj krátka kombinácia pred Romančíkom, všetko bez presnejšieho zakončenia.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. Komínek, 20. Brendl (Ďurák, Pašek), 36. Bezúch (Brodek, Barák) – 21. Hrušík


    HK Skalica: Ševela (13. Romačník) – Ďurák, Polata, Opalek, J. Novák, Barák, Jaborník, Rožník, Zukal – Pašek, Školiak, Studenič – Kovalovský, Brendl, Komínek – Brodek, Jass, Bezúch – Lantoš, Mickievics, Korytko
    HK Orange 20: Škovránek – Meliško, Koch, Jendroľ, Sloboda, Ivanič, Moravčík, Košecký, Trška – Milý, Holešinský, Hrušík – Briestenský, M. Surový, Sádecký – Klenko, Adamčík, Galis – D. Novák, Oško, Sukeľ

    Rozhodčí: Stano – Holienka, Návratek
    bahis siteleri