Chabarovsk – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Vladivostok – Minsk 5:2 (kon.) | Toljatti – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
Kazaň – Čeljabinsk 5:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Viťaz – Soči 3:1 (kon.)
HC Slovan – Omsk 0:3 (kon.) | Záhřeb – Barys 3:0 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 23.10.2015, 11:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Carl KLINGBERG - 1:3
     
    53:09
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí Amur, který prohrává již o dvě branky! Na útočné modré předvedl obrovskou chybu obránce Vitalij Šulakov, který daroval kotouč Videllovi. Švédský útočník natáhl kotouč do útočného pásma, a následně ho poslal pod sebe pro CARLA KLINGBERGA, na jehož tvrdou ránu byl Metsola krátký! Asistence: Linus Videll
    Denis ŠURAKOV - 1:2
     
    52:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nožnij Novgorod nabídnutou příležitost využívá, a ujímá se vedení! Hostující celek se dostal hodně komplikovaně do útočného pásma, a kotouč doputoval do levého rohu, kde se nacházel DENIS ŠURAKOV. Ruský útočník si najel před Metsolu, a krásně poslal kotouč pod břevno! Asistence:
     
    51:32
    Velká komplikace pro Amur! Za hákování odchází na trestnou lavici český obránce Jan Kolář. Velká možnost pro Torpedo!
     
    48:57
    Kaspar Daugavinš si dokázal v útočném pásmu pohrát s Šulakovem, a našel v mezikruží Sjomina, jehož ránu však Metsola dokázal zlikvidovat!
     
    42:53
    Tentokrát si navíc přesilovou hru zahraje hostující Novgorod! Za hákování odchází na trestnou lavici Alexej Bjavalcev!
     
    41:41
    Nižnij Novgorod oslabení zvládl, a je již ve čtyřech!
     
    41:09
    Do třetice vypálil Arťjom Zub, kterému však střela vůbec nesedla, a trefil pouze bránícího Klingberga, který vyhazuje!
     
    40:00
    V závěru druhé třetiny dostal dvouminutový trest ještě Alexej Potapov, a Amur si na začátku poslední třetiny zahraje přesilovou hru pět na tři!
     
    39:42
    V samotném závěru druhé třetiny bude ještě vyloučený hostující Alexej Pepelajev za podražení Vladimira Pervušina!
     
    39:26
    Obrovskou šanci domácího celku měl teď domácí Ruslan Baškirov, před kterým se ocitla zcela prázdná branka, nicméně domácí útočník nedokázal kotouč dobře trefit, a ten se doklouzal k brance Proskurjakova!
     
    35:39
    Přesilovou hru si zahrje také Novgorod! V útočném pásmu si Verjovkin chytl hokejku Klingberga, a ten ji chytře pustil. Pochopitelně následovalo vyloučení!
     
    33:32
    Do nahození Jana Koláře od modré vložil hůl Tolepko, jehož teč nadělala Proskurjakovi velké problémy, nicméně ruský brankář nakonec situaci zvládl!
     
    32:32
    Chabarovsk si dokázal vytvořit tlak v útočném pásmu, a z pravé strany nebezpečně střílel Jan Kolář. Jeho rána však byla sražena. Navíc hostující celek hrál v šesti, a bude hrát v oslabení!
     
    31:49
    Domácí obrana však opět propadl ve středním pásmu, a do úniku se dostal Denis Šurakov, ten byl však vytlačen za branku. Následně ji objel, a pokoušel se zasunout kotouč do branky, Metsola se však velmi rychle přesunul!
     
    29:59
    Velká šance hostujícího celku! Alexej Potapov to udělal na levé straně skvěle, následně prošel kolem Zuba, a dostal se před Metsolu. Jeho střela však skončila nad brankou!
     
    25:36
    Velký závar před brankou Proskurjakova! Za brankou se dostal ke kotouči Tomáš Zohorna, který našel Pervušina, jehož zakončení však Proskurjakov lapil. Následně se pokoušel dorážet Zohorna i Pervušin, avšak ruský brankář kotouč udržel!
     
    21:12
    Teď už se však vylučuje! Na trestnou lavici si jde posedět domácí kapitán Aťušov, a Novgorod tak má dobrou příležitost dostat se znovu do vedení.
     
    19:09
    Výbornou práci před brankou Torpeda odvedl Tolpeko, který dostal kotouč na hůl Zohorny, jehož střelu však vyrazil Proskurjakov!
    Danil FAJZULLIN - 1:1
     
    17:37
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur Chabarovsk z nenápadné akce vyrovnává na 1:1! Po vyhraném vhazování se dostal kotouč na modrou čáru, odkud vypálil Šulakov, jehož ránu tečoval DANIL FAJZULLIN, a Proskurjakov nedokázal zareagovat! Asistence:
     
    11:44
    Torpedo si zahraje první přesilovou hru v tomto uktání. Na trestnou lavici odchází domácí Wandell!
    Sergej KOSTICYN - 0:1
     
    01:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je bleskový vstup Torpeda do dnešního utkání, a vypadá to, že se gólová smršť Torpeda nezastaví ani dnes! Po chybě domácí obrany na pravé straně se do úniku dostal Carl Klingberg, který parádně načasoval přihrávku pro SERGEJE KOSTICYNA, který poslal kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Carl Clingberg

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 18. Fajzullin – 2. Kosticyn, 53. Šurakov, 54. Klingberg (Videll)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alkin) – Zub, Šulakov, Kolář (A), Čerepanov, Aťušov (C), Verjovkin, Kurbatov – Pervušin, Zohorna, Tolpeko – Baškirov, Wandell, Fajzuliin – Vl.Ušenin, Vj.Ušenin, Li – Bjavalcev, Gračjov (A), Železnov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Pepelajev, Budkin, Jegoršev, Aljajev, Osipov, Chomickij (A), Makarov – Sopin, Potapov (C), Kuljomin – Videll, Kosticyn, Klingberg – Ashton, Sjomin (A), Daugavinš – Šurakov, Iljin, Rudenkov

    Rozhodčí: Gofman, Rogačjov – Golovljov, Lazarev
    bahis siteleri