Chabarovsk – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Vladivostok – Minsk 5:2 (kon.) | Toljatti – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
Kazaň – Čeljabinsk 5:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Viťaz – Soči 3:1 (kon.)
HC Slovan – Omsk 0:3 (kon.) | Záhřeb – Barys 3:0 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 23.10.2015, 11:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    TORPEDO NIŽNIJ NOVGOROD
    Torpedo se v létě muselo vypořádat s odchodem polského kanonýra Wojteka Wolskiho, a mnoha dalších opor. Ofenzivu Novgorodu tak však nikterak citelně nezasáhlo. Torpedo se momentálně nachází na skvělém čtvrtém místě Západní konference, a má nakročeno k postupu do play-off. Zápasů do konce základní části však zbývá stále mnoho!

    Novgorod se dokázal oklepat z prohry se silným Novosibirskem 1:4, a v posledním utkání deklasoval Vladivostok 8:3! Svěřenci Peterise Skudry tak v letošní sezóně nastříleli již 62 branek! Novgorod jistě doufá, že v dnešním utkání naváže na vysokou výhru z nedalekého Vladivostoku, a připíše si druhou výhru v řadě.
     
    AMUR CHABAROVSK
    Amur se v loňské sezóně potácel u dna celé KHL, nicméně v létě Chabarovsk obměnil kádr, a na výsledcích je to zná. Momentálně Amuru patří osmá pozice se ziskem 33 bodů. Situace ve středu tabulky je však hodně zamotaná, a rozhodnuje každá výhra. Amur však jistě doufá v postup do vyřazovací části.

    Dnešní utkání s Torpedem bude pro Amur již čtvrtým domácím utkáním v řadě. Nejprve Chabarovsk porazil silný CSKA 3:2, což bylo pro celou soutěž velké překvapení. Po výborném výkonu však přišel druhý extrém v zápase s Čerepovcem, kdy Amur prohrál 2:3. Chuť si však svěřenci trenéra Sergeje Šelepeva spravili v posledním zápase, kdy porazili Dinamo Minsk 4:2. Dnes to však Amur bude mít proti rozjetému Torpedu velmi těžké ...
     
    Příjemné páteční dopoledne! Kontinentální hokejová liga dnes nabízí celkem osm duelů. My se společně zaměříme na střetnuí Amuru Chabarovsk s Torpedem Nižnij Novgorod. Úvodní vhazování je v Platinum Arena Zolotoj naplánováno v 11:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Metsola (Alkin) – Zub, Šulakov, Kolář (A), Čerepanov, Aťušov (C), Verjovkin, Kurbatov – Pervušin, Zohorna, Tolpeko – Baškirov, Wandell, Fajzuliin – Vl.Ušenin, Vj.Ušenin, Li – Bjavalcev, Gračjov (A), Železnov

    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Pepelajev, Budkin, Jegoršev, Aljajev, Osipov, Chomickij (A), Makarov – Sopin, Potapov (C), Kuljomin – Videll, Kosticyn, Klingberg – Ashton, Sjomin (A), Daugavinš – Šurakov, Iljin, Rudenkov

    Rozhodčí: Gofman, Rogačjov – Golovljov, Lazarev.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Torpedo se hned po úvodním vhazování dostalo do kombinace v útočném pásmu. Od modré to zkoušel Pepelajev, jehož střelu srazil Zub na hokejku Kuljomina, který však nemířil přesně.
     
    01:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je bleskový vstup Torpeda do dnešního utkání, a vypadá to, že se gólová smršť Torpeda nezastaví ani dnes! Po chybě domácí obrany na pravé straně se do úniku dostal Carl Klingberg, který parádně načasoval přihrávku pro SERGEJE KOSTICYNA, který poslal kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Carl Clingberg
    Sergej KOSTICYN - 0:1
     
    01:50
    Chabarovsk rozehrával z vlastního pásma, rozehrávku si vzal na starost obránce Verjovkin, který však svižnou přihrávkou nikoho ve středním pásmu nenašel.
     
    02:27
    Velmi aktivní Novgorod se opět vcelku jednoduše dostal do útočného pásma. Od modré vystřelil Šurakov, jehož ránu však zblokoval někdo z domácích.
     
    02:55
    Po zakázaném uvolnění Amuru se vhazovalo po pravici Metsoly. Torpedo vyhrálo vhazování, a po dobré práci za brankou se dostal do zakončení Sopin. Jeho střelu však finský brankář lapil!
     
    03:18
    Střelu obránce Alexeje Pepelajeva srazil do vzduchu domácí Wandell. Vysoký "centr" si na hranici levého kruhu zpracoval Klingberg, který pohotově vypálil, nicméně nemířil přesně.
     
    04:08
    Druhá formace Amuru se dokázala dostat do zajímavé kombinace v útočném pásmu. Za hostující brankou si dobře poradil Fajzulin, který to následně zkusil z ostrého úhlu. Metsola si však prostor u své pravé tyče pohlídat.
     
    04:36
    Jediný kanadský útočník v sestavě Novgorodu, Carter AHston, se pokoušel proniknout do útočného pásma přes pravou stranu. Na jeho kličku si však pokčal Kolář, který kotouč vypíchl.
     
    05:09
    Daniil Iljin velmi dobře napadal rozehrávající dvojici Amuru. Zub s Šulakovem však nakonec situaci zvládli, a dostali kotouč do útočného pásma.
     
    05:48
    Čtvrtá formace si překvapivě vytvořila v útočném pásmu tlak. Velmi dobře se prezentoval hlavně Alexej Bjavalcev, který dokázal udržet kotouč před bránícím Pepelajevem, avšak jeho následná přihrávka před brankou nikoho nenašla.
     
    06:18
    Torpedo se následně dostalo ke kotouči, nicméně rozehrka hostům příliš nevyšla. Pepelajev jistě poslal již lepší přihrávky, tentokrát kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    06:48
    Jan Kolář posílal na útočnou modrou lehký obloučkem, na který si najížděl Tomáš Zohorna. Kotouč však sklepl rukavicí na led hostující Kosticyn.
     
    07:25
    Jegoršev hledal na útočné polovině Sjomina, kterému sice nesedlo zpracování, avšak zabojoval, a v rohu kluziště se kotouče zmocnil.
     
    07:53
    Dobře napadající Kurbatov se dostal ke kotouči, pohotově ho však poslal do útočného pásma, kam spěchal Vjačeslav Ušenin. U kotouče byl však první Proskurjakov!
     
    08:23
    Tom Wandell si ve středním pásmu najel na připraveného Maxima Osipova, který předvedl ukázkový bodyček!
     
    08:56
    Na led se dostala opět aktivní druhá formace hostujícího celku. Klingberg vybojoval pozici por Kosticyn, který vypálil od levého mantinelu. Metsola byl však připraven!
     
    09:15
    Ve středním pásmu propadla hostujícího obrana, a po levé straně se hnal na Proskurjakova Tomáš Zohorna. Následnou střelu českého útočníka však ruský brankář dokázal lapit!
     
    09:53
    Pepelajev posílal do středu hřiště velmi svižnou přihrávku, kterou však dokázal zpracovat Ashton. Následně si kanadský útočník odhodil Verjovkina, nicméně přes Kurbatova se do zakončení nedostal.
     
    10:33
    Nižnij Novgorod postupoval do postupného útoku středem hřiště. Videll však poslal špatnou přihrávku pro Kosticyna, kterému kotouč ujel.
     
    11:06
    Tomáš Zohorna velmi chytře zasekl kotouč před modrou čárou, a dostal ho do středu pro Tolpeka. Ruský útočník přejel do útočného pásma, avšak jeho střela nebyla přesná.
     
    11:44
    Torpedo si zahraje první přesilovou hru v tomto uktání. Na trestnou lavici odchází domácí Wandell!
     
    12:21
    Zajímavý průnik do útočného pásma provedl Potapov, který se prokličkoval mezi kruhy, následně však spadl po kontaktu s Zubem. Hlanví rozhodčí však tento zákrok vyhodnotili jako čistý.
     
    12:56
    Torpedo se dokázalo dostat zpět do útočného pásma. Z hranice pravého kruhu střílel Kuljomin, jehož střela však nebyla přesná.
     
    13:04
    Vjačeslav Ušenin bojoval s Maximem Osipovem u střídačky o kotouč, ten následně skončil na domácí střídačce. Hlavní rozhodčí však rozhodl, že se bude vhazovat v pásmu Amuru!
     
    13:42
    Další ránu od modré čáry vyslal hostující Alexander Budkin, jehož rána byla sražena do ochranné sítě.
     
    14:11
    Chabarovsk je již v plném počtu, Jan Kolář raději zatáhl kotouč za vlastní branku, a vyčkává na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    14:46
    Oleg Li zatáhl kotouč do útočné třetiny, nicméně se nedočkal dostatečné podpory od spoluhráčů, a Torpedo poslal kotouč do středního pásma.
     
    15:19
    Na druhé straně úřadovala aktivní druhá formace Novgorodu. Sergej Kosticyn nahazoval kotouč před branku, hledal Klingberga, který však nedokázal kotouč tečovat.
     
    16:11
    Nižnij Novgorod je v závěru první třetiny velmi aktivní, a pokouší se dostat do dvoubrankového vedení.
     
    16:53
    Sjomin operoval s kotoučem za brankou Amuru, a následně se pokoušel překvapit Metosolu objetím branky, nicméně finský brankář si prostor u své tyče pohlídal.
     
    17:19
    Jan Kolář zavezl kotouč do pásma po pravé straně, a následně ho posílal před branku, kam najížděl Železnov, ten se však do zakončení nedostal.
     
    17:37
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur Chabarovsk z nenápadné akce vyrovnává na 1:1! Po vyhraném vhazování se dostal kotouč na modrou čáru, odkud vypálil Šulakov, jehož ránu tečoval DANIL FAJZULLIN, a Proskurjakov nedokázal zareagovat! Asistence:
    Danil FAJZULLIN - 1:1
     
    18:19
    Do další velké šance z domácího celku se dostal Alexej Bjavalcev, který pospíchal do útočného pásma za odraženým kotoučem. U toho byl však první Proskurjakov!
     
    18:37
    Po nepřesné střele Pepelajeva se dostal ke kotouči Rudenkov, který vybruslil před branku, nicméně jeho zakončení nebylo přesné!
     
    19:09
    Výbornou práci před brankou Torpeda odvedl Tolpeko, který dostal kotouč na hůl Zohorny, jehož střelu však vyrazil Proskurjakov!
     
    19:31
    Amur si dává s rozehrávkou z vlastního pásma na čas, a snaží se svůj poslední útok v první třetině dobře připravit!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla velmi zajímavý hokej, a hlavně dvě branky! Hned ve druhé minutě ujel Klingberg, který poslal výbornou přihrávku pro Sergeje Kosticyna, který poslal hosty do vedení. Hra byla následně velmi vyrovnaná, šance na obou stranách. Necelé tři minuty před koncem Amur srovnal, když střelu Verjovkina tečoval Danil Fajzullin.

    Druhá třetina začne přibližně v 12:25!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Na vlastní modré chyboval Šulakov, který nabídl kotouč Potapovy, který však zaváhání nevyužil, a jeho střela nemířila přesně.
     
    21:09
    Novgorodu se nepodařil přechod přes modoru čáru, a byl odpískán ofsajd. Videll byl následně ještě ostře dohrán Tolpekem, to se však již obešlo bez trestu.
     
    21:12
    Teď už se však vylučuje! Na trestnou lavici si jde posedět domácí kapitán Aťušov, a Novgorod tak má dobrou příležitost dostat se znovu do vedení.
     
    21:31
    Od modré vyslal nebezpečnou střelu Aljajev, která se odrazila od brusle bránícího Baškirova do strany, kde se dostal k dorážce Iljin, tu však pokryl Metsola!
     
    21:47
    Křížná přihrávka Kosticyna nebyla přesná, a do protiútoku se dostal Pervušin. Střelu ruského útočníka však lapil Proskurjakov, který stihl i rozehrát.
     
    22:24
    Velmi složitě přešel Novgorod do útočného pásmaa, teď už však kombinuje, a uvidíme, co předvede.
     
    22:41
    Lotyšský reprezentant Kaspars Daugavinš si našel prostor v pravém kruhu, odkud vyslal nepříjemnou střelu. Metsola připraven!
     
    22:59
    Do dalšího protiútoku během oslabení se dostal Amur. Tentokrát po pravé straně postupoval Gračjov, kterému najíždfěl Železnov. Přihrávka však byla zablokovaná.
     
    23:32
    Domácí kapitán je již zpět ve hře, a Amur své druhé oslabení v tomto zápase zvládl bez problémů!
     
    23:56
    Sergej Kosticyn si udělal prostor na pravé straně, nicméně do zakončení nešel, nýbrž poslal křížnou přihrávku pro Klingberga. Švédskému útočníkovi však puk přeskočil hůl!
     
    24:39
    Alexej Sopin dostal od Pepelajeva přihrávku do jízdy na levou stranu, nicméně za modrou čárou ho zastavil obránce Jan Kolář!
     
    25:19
    Vladimir Pervušin vybojoval v pravém rohu kotouč, a následnou přihrávkou dokázal najít na opačné straně Tolpeka. Střelu ruského útočníka však dokázal Proskurjakov zlikvidovat.
     
    25:36
    Velký závar před brankou Proskurjakova! Za brankou se dostal ke kotouči Tomáš Zohorna, který našel Pervušina, jehož zakončení však Proskurjakov lapil. Následně se pokoušel dorážet Zohorna i Pervušin, avšak ruský brankář kotouč udržel!
     
    25:50
    Další nebezpečnou střelu vyslal od modré Arťjom Zub, jehož střelecký pokus však dokázal Metsola lapit. Následně se za brankou "kočkovali" hráči obou týmů, avšak rozhodčí svou práci zvládli velmi dobře.m
     
    26:25
    Do velké šance se dostal Carl Klingberg, jehož první střelu dokázal Proskurjakov vyrazit, následně se však švédský útočník dostal i k dorážce, ta už mířila mimo.
     
    27:44
    Teď se domácí fanoušci hodně zlobí! Postup Vladimira Pervušina zastavil na modré čáře zákrokem na hraně Clingberg. Vylučovat se však nebude!
     
    28:39
    Amur je zatím ve druhé třetině jednoznačně aktivnější, a říká si o druhou branku! Proskurjakov však dnes podává velmi nadstandardní výkon!
     
    29:03
    Na druhé straně se však po vyhraném vhazování Vidella dostal ke střele hostující obránce Aljajev. Jeho pokus však Metsola vyrazil!
     
    29:35
    Do zakončení se dostal na druhé straně i obránce Šulakov, jehož střelu však pohotově zablokoval bránící Sopin!
     
    29:59
    Velká šance hostujícího celku! Alexej Potapov to udělal na levé straně skvěle, následně prošel kolem Zuba, a dostal se před Metsolu. Jeho střela však skončila nad brankou!
     
    31:14
    Arťjom Zub si udělal útočný výlet za brankou Proskurjakova, a dokázal dostat povedenou přihrávkou kotouč na Tolpeka, který však na pravé straně promáchl.
     
    31:49
    Domácí obrana však opět propadl ve středním pásmu, a do úniku se dostal Denis Šurakov, ten byl však vytlačen za branku. Následně ji objel, a pokoušel se zasunout kotouč do branky, Metsola se však velmi rychle přesunul!
     
    32:32
    Chabarovsk si dokázal vytvořit tlak v útočném pásmu, a z pravé strany nebezpečně střílel Jan Kolář. Jeho rána však byla sražena. Navíc hostující celek hrál v šesti, a bude hrát v oslabení!
     
    33:32
    Do nahození Jana Koláře od modré vložil hůl Tolepko, jehož teč nadělala Proskurjakovi velké problémy, nicméně ruský brankář nakonec situaci zvládl!
     
    34:06
    Chabarovsku se však přesilová hra příliš nedaří. Torpedo dokázalo již třikrát vyhodit kotouč do středního pásma.
     
    34:32
    Až v samotném závěru přesilové hry se dokázal dostat Amur do kombinace v útočném pásmu. Z levé strany nebezpečně vypálil Oleg Li, jehož švižnou střelu však vyrazil Proskurjakov.
     
    35:13
    Kouč domácího celku dal důvěru třetí formaci i tentokrát, a nebezpečný Oleg Li se dostal ke střele i v tomto případě. Ani tentokrát však jeho střela v brance neskončila.
     
    35:39
    Přesilovou hru si zahrje také Novgorod! V útočném pásmu si Verjovkin chytl hokejku Klingberga, a ten ji chytře pustil. Pochopitelně následovalo vyloučení!
     
    36:16
    Torpedo se hned na začátku své přesilové hry dostalo do kombinace v útočném pásmu, nicméně do zakončení zatím nikoliv.
     
    36:41
    Až teď se odhodlal vystřelit z pravé strany Kuljomin, jehož pokus vyrazil Metsola před sebe. Potapov ani Sopin se již k dorážce nedostal, a Amur se osvobozuje.
     
    37:19
    Nižnij Novgorod se však velmi rychle vrátil do útočné třetiny, a od modré to zkoušel Alexej Sopin. Jeho spíše nahození však letělo mimo branku.
     
    37:39
    Chabarovsk zvládl své oslabení velmi dobře, a Verjovkin je zpět na ledě. Hned po jeho návratu se do zakončení dostal Vjačeslav Ušenin, který však pouze prověřil Proskurjakova.
     
    38:22
    Hostující celek velmi agresivně napadal rozehrávku Amuru, nicméně ke kotouči se nedostal. Hráči domácího celku skvěle akci vykombinovali, a mohou postupovat vpřed!
     
    39:02
    Pepelajev se pokoušel dlouhou přihrávkou najít na útočné modré Vidella. Přihrávka však byla opravdu hodně nepřesná.
     
    39:26
    Obrovskou šanci domácího celku měl teď domácí Ruslan Baškirov, před kterým se ocitla zcela prázdná branka, nicméně domácí útočník nedokázal kotouč dobře trefit, a ten se doklouzal k brance Proskurjakova!
     
    39:42
    V samotném závěru druhé třetiny bude ještě vyloučený hostující Alexej Pepelajev za podražení Vladimira Pervušina!
     
    40:00
    V závěru druhé třetiny dostal dvouminutový trest ještě Alexej Potapov, a Amur si na začátku poslední třetiny zahraje přesilovou hru pět na tři!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina nabídla zlepšený výkon domácího Amuru, který se pokoušel dostat do vedení, nicméně výborného Proskurjakova střelci Chabarovsku nepřekonali. V závěru měl velkou šanci domácí Baškirov, kterému však před prázdnou brankou nesedla střela!

    Třetí třetina začne přibližně v 13:13!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Chabarovsk se hned dokázal dostat do útočné třetiny, kde kombinuje. Zatím se však domácí celek ke střele nedostal!
     
    40:39
    Arťjom Zub natáhl ke střele od modré čáry. Jeho dělovka však trefila pouze bránícího Vadima Chomickije!
     
    40:49
    Arťjom Zub se dostal k další střele, ta však byla nepřesná. Amur však pokračuje v kombinaci!
     
    41:09
    Do třetice vypálil Arťjom Zub, kterému však střela vůbec nesedla, a trefil pouze bránícího Klingberga, který vyhazuje!
     
    41:41
    Nižnij Novgorod oslabení zvládl, a je již ve čtyřech!
     
    42:02
    Chabarovsku začátek třetí třetiny příliš nevyšel, nedokázal využít dvojnásobnou přesilovou hru, a Torpedo je již v plném počtu!
     
    42:53
    Tentokrát si navíc přesilovou hru zahraje hostující Novgorod! Za hákování odchází na trestnou lavici Alexej Bjavalcev!
     
    43:11
    U mantinelu na levé straně si kotouč špatně zpracoval hostující Kuljomin, a Arťjom Zub poslal kotouč až k brance Proskurjakova.
     
    43:45
    Torpedu se nedaří dostat do útočného pásma, a dobře napadající Amur zahnal obrácne Pepelajeva až za branku Proskurjakova.
     
    44:22
    Ostrou ránu od modré čáry vyslal obránce Alexej Pepelajev, který však trefil pouze ležícího Toma Wandella!
     
    44:54
    Torpedo tato přesilová hra rozhodně nevyšla dle představ. Bjavalcev je již zpět na ledě, a Amur je v plném počtu!
     
    45:27
    Po souboji Olega Li s Alexejem Potapovem u mantinelu skončil kotouč v hledišti. Bude se vhazovat v pásmu hostujícího celku!
     
    46:12
    Na pravé straně dostal hodně prostoru hostující Alexej Sopin, který posílal kotouč před branku pro Potapova. Přihrávku však skvěle zablokoval bránící Kolář!
     
    47:26
    Ruslan Baškirov podnikl po levé straně odvážný průnik do útočného pásma. Jeho následná přihrávka našla před brankou Fajzullina, který kotouč tečoval, nicméně Proskurjakov dokázal zasáhnout!
     
    47:58
    Jan Kolář nahazoval kotouč do útočného pásma. Za jeho nahozením směřoval Jevgenij Gračjov, který se však ke kotouči přes bránícího Vidella nedostal.
     
    48:36
    Amur pokračuje v aktivní hře ze druhé třetiny, tentokrát se švak Torpedo ve vlastním pásmu dokázalo ubránit, a může vyrazit vpřed!
     
    48:57
    Kaspar Daugavinš si dokázal v útočném pásmu pohrát s Šulakovem, a našel v mezikruží Sjomina, jehož ránu však Metsola dokázal zlikvidovat!
     
    49:43
    Rozehrávku Amuru si však za starost Jan Kolář, který našel na levé straně najetého Danila Fajzullina. Ruský útočník zavezl kotouč za branku, a následně ho posílal před branku. Nikdo z domácích se ´však do zakončení nedostal.
     
    50:34
    Od modré mohl pálit domácí obránce Šulakov, který si však špatně zpracoval přihrávku od Tolpeka, a s kotoučem vyjel za modrou čáru.
     
    50:56
    Oleg Li postupoval středním pásmu vpřed, nicméně ho v postupu rozhodil Pepelajev, který ruského útočníka lehce sekl. Li následně ztratil kotouč.
     
    51:32
    Velká komplikace pro Amur! Za hákování odchází na trestnou lavici český obránce Jan Kolář. Velká možnost pro Torpedo!
     
    52:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nožnij Novgorod nabídnutou příležitost využívá, a ujímá se vedení! Hostující celek se dostal hodně komplikovaně do útočného pásma, a kotouč doputoval do levého rohu, kde se nacházel DENIS ŠURAKOV. Ruský útočník si najel před Metsolu, a krásně poslal kotouč pod břevno! Asistence:
    Denis ŠURAKOV - 1:2
     
    52:36
    Chabarovsk má celkem sedm minut na to, aby dokázal vyrovnat! Torpedo však v dnešním zápase pracuje v obraně opravdu skvěle!
     
    53:09
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí Amur, který prohrává již o dvě branky! Na útočné modré předvedl obrovskou chybu obránce Vitalij Šulakov, který daroval kotouč Videllovi. Švédský útočník natáhl kotouč do útočného pásma, a následně ho poslal pod sebe pro CARLA KLINGBERGA, na jehož tvrdou ránu byl Metsola krátký! Asistence: Linus Videll
    Carl KLINGBERG - 1:3
     
    53:52
    Kaspars Daugavinš dostal přihrávku na pravou stranu, prodral se do pásma, následně však lotyšského reprezentanta zastavil obránce Zub!
     
    54:26
    Alexej Bjavalcev se prodral do útočného pásma, a dokázal posunout kotouč na modrou, kde se nacházel Baškirov. Jeho střela však přesná nebyla.
     
    54:59
    V útočném pásmu udržel kotouč na modré čáře Jevgenij Kurbatov, který hledal mezi kruhy Denise Tolpeka, který však nedokázal kotouč zpracovat.
     
    56:07
    Amur se pokouší ještě se zápasem něco udělat. V útočném pásmu si najel na přihrávku od Ušenina Oleg Li, jehož svižnou střelu však dokázal Proskurjakov lapit!
     
    56:33
    Novgorod si však v obranné práci dnes počíná skvěle, a svého soupeře příliš do zakončení nepouští.
     
    56:49
    Carter Ashton se zmocnil kotouče na modré čáře, zavezl ho do útočného pásma. Do zakončení se sice nedostal, nicméně ušetřil cenné vteřiny.
     
    57:24
    Alexej Bjavalcev dostal zajímavou přihrávku do útočného pásma, dokázal obejít Pepelajeva, a vystřelil na vzdálenější tyč. Jeho střelecký pokus však mířil mimo!
     
    57:58
    Vadim Chomickij nepřesně vyhodil, nicméně jeho práci úspěšně dokonal Denis Tolpeko, který poslal kotouč do středního pásma.
     
    58:31
    Domácí kouč poslal na led první formaci, která se však nedokázala usadit v útočném pásmu. Na druhé straně zahrozil Kuljomin, který se však přes protihráče ke střele nedostal.
     
    59:09
    Odražený kotouč se v rohu kluziště dostal k Wandellovi, který to zkusil zprvní, a pořádně vystrašil Proskurjakova! Střela švédského útočníka však nakonec byla nepřesná.
     
    59:35
    Necelou půlminutu před koncem hosté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění, a bude se ještě vhazovat v obranném pásmu Torpeda!
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce! Amur Chabarovsk sehrál s Torpedem Nižnij Novgorod vyrovnanou bitvu, hostující celek se však nakonec může radovat z vítězství 3:1 !

    První třetina nabídla velmi zajímavý hokej, a hlavně dvě branky! Hned ve druhé minutě ujel Klingberg, který poslal výbornou přihrávku pro Sergeje Kosticyna, který poslal hosty do vedení. Hra byla následně velmi vyrovnaná, šance na obou stranách. Necelé tři minuty před koncem Amur srovnal, když střelu Verjovkina tečoval Danil Fajzullin.

    Druhá třetina nabídla zlepšený výkon domácího Amuru, který se pokoušel dostat do vedení, nicméně výborného Proskurjakova střelci Chabarovsku nepřekonali. V závěru měl velkou šanci domácí Baškirov, kterému však před prázdnou brankou nesedla střela!

    Ve třetí třetině Amur nevyužil dlouhou přesilovou hru pět na tři, což mohlo domácí velmi mrzet! Torpedo dostal do vedení Denis Šurakov krásnou branku z přesilové hry! Minutu poté se ještě trefil Carl Klingberg, který upravil na konečných 3:1!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 8 střel, TOI – 20:49
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+0, 3 střely, TOI – 19:48

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (13:48:35)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 18. Fajzullin – 2. Kosticyn, 53. Šurakov, 54. Klingberg (Videll)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alkin) – Zub, Šulakov, Kolář (A), Čerepanov, Aťušov (C), Verjovkin, Kurbatov – Pervušin, Zohorna, Tolpeko – Baškirov, Wandell, Fajzuliin – Vl.Ušenin, Vj.Ušenin, Li – Bjavalcev, Gračjov (A), Železnov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Pepelajev, Budkin, Jegoršev, Aljajev, Osipov, Chomickij (A), Makarov – Sopin, Potapov (C), Kuljomin – Videll, Kosticyn, Klingberg – Ashton, Sjomin (A), Daugavinš – Šurakov, Iljin, Rudenkov

    Rozhodčí: Gofman, Rogačjov – Golovljov, Lazarev
    bahis siteleri