Chanty-Mansijsk – Petrohrad 2:4 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 1:3 (kon.) | Ufa – Jokerit 4:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Spartak Moskva 2:3 (po pr.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Dinamo Riga
Sobota 24.10.2015, 13:30 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andris DŽERINŠ - 1:3
     
    55:11
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je obrovský šok pro Magnitogorsk! V oslabení se do útočné akce vydali ANDRIS DŽERINŠ s Laurisem Darzinšem. Prvně jmenovaný vzal celé přečíslení dva na jednoho sám na sebe a střelou zápěstím překonal Ilju Samsonova. Dvoubrankové vedení se teď Dinamu nesmírně hodí. Bez asistence.
    Viktor ANTIPIN - 1:2
     
    25:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je poměrně bleskově využita a je to už jen o jednu branku! Jan Kovář krásnou přihrávkou zpoza branky našel obránce VIKTORA ANTIPINA, který z první dostal kotouč za záda Sedláčka a zařídil tak první gól domácího týmu! Asistence: Danis Zaripov a Jan Kovář.
    Steven SEIGO - 0:2
     
    20:53
    Riga právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly, to je pro domácí celek velký alarm! K puku se po přihrávce od Laurise Darzinše dostal obránce STEVEN SEIGO, který nekompromisní dělovkou prostřelil Vasilije Košečkina a dočkal se své druhé trefy v dnešním utkání! Asistence: Lauris Darzinš a Tim Sestito.
    Steven SEIGO - 0:1
     
    12:57
    Riga právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku, lotyšský tým jde překvapivě do vedení! Tomáš Kundrátek se ke střele sice nedokázal dostat, to ale nevadilo, jelikož se dostal ke STEVENU SEIGOVI, který ranou zápěstím prostřelil Košečkina a otevřel tak skóre zápasu! Bez asistence.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 26. Antipin (Zaripov, Kovář) – 13. Seigo, 21. Seigo (Darzinš, Sestito), 56. Džerinš


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (od 21. Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Batyršin, Těreščenko, Bereglazov, Medveděv – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Kosov, Filippi, Potěchin – Osala, Železkov, Timkin – Platonov, Arsenjuk, Kaletnik
    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – K. Redlihs, Galvinš, Seigo, Kundrátek, Ševčenko, Sotnieks – Darzinš, Džerinš, M. Redlihs – Leino, Sestito, Indrašis – Saulietis, Bičevskis, Meija – Kulda, Berzinš, Skvorcovs – Locans

    Rozhodčí: Cyplakov, Ovčinnikov – Maťjuša, Nestěrov

    Diváci: 6 823
    bahis siteleri