Buffalo – Montreal 2:7 (kon.) | NY Islanders – Boston 3:5 (kon.) | Winnipeg – Tampa 3:4 (po pr.)
Calgary – Detroit 3:2 (po pr.) | Edmonton – Washington 4:7 (kon.) | Los Angeles – Carolina 3:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:7 (0:1, 2:3, 0:3)
Montreal Canadiens
Sobota 24.10.2015, 01:05 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dale WEISE - 2:7
     
    55:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Dnešní večer patří Andreji Markovovi, který si připisuje už pátý bod v tomto duelu! Zkušený ruský zadák obdržel puk těsně před modrou čárou, jeho tvrdou ránu ještě lehce tečoval DALE WEISE, a Johnson tak musí lovit puk ze své branky už posedmé. Asistence: Andrej Markov, David Desharnais.
    Max PACIORETTY - 2:6
     
    51:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    První lajna Montrealu přidává další branku! Mezírky v obraně Buffala využil Markov, který našel mezi kruhy volného MAXE PACIORETTYHO a hostující kapitán prostřelil dezorientovaného Johnsona. Asistence: Andrej Markov, Tomáš Plekanec.
    Brendan GALLAGHER - 2:5
     
    40:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka v podání Habs! Markov dostal hodně prostoru, našel mezi kruhy volného Maxe Paciorettyho, po jehož pokusu vyrazil Johnson touš k BRENDANU GALLAGHEROVI, který už se nemýlil a vstřelil svou druhou branku v utkání! Asistence: Max Pacioretty, Andrej Markov.
    Andrej MARKOV - 2:4
     
    38:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Další bleskurychle využitá přesilovka! Plekanec vyhrál buly a puk se dostal na modrou čáru k ANDREJI MARKOVOVI, který si sjel mezi kruhy a přesnou ranou mezi betony překonal Johnsona! Asistence: Tomáš Plekanec.
    Torrey MITCHELL - 2:3
     
    33:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav nám příliš dlouho nevydržel! Po vyhraném vhazování se ke střele odhodlal Subban, puk však ještě lehce tečoval TORREY MITCHELL a Johnson na tuto změnu směru nedokázal včas zareagovat. Asistence: P.K. Subban, Andrej Markov.
    Ryan O'REILLY - 2:2
     
    31:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí bleskurychle, už po pěti vteřinách, využívají početní převahu! Po vyhraném buly se mezi kruhy procpal Franson, který následně nabil na pravou stranu volnému RYANU O'REILLYMU a ten našel skulinku mezi betony přesouvajícího se Condona! Asistence: Cody Franson.
    Matt MOULSON - 1:2
     
    24:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí dávají kontaktní gól a jsou opět ve hře! Reinhart šikovnou zadovkou zpoza branky našel MATTA MOULSONA, který přesnou ranou k tyči nedal Condonovi šanci zasáhnout! Asistence: Sam Reinhart, Cody Franson.
    Brendan GALLAGHER - 0:2
     
    20:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    Parádní vstup Montrealu do prostředního dějství! Plekanec nahrál BRENDANU GALLAGHEROVI, který se natlačil před branku a nadvakrát dokázal došťourat kotouč za záda Chada Johnsona! Asistence: Tomáš Plekanec, P.K. Subban.
    Dale WEISE - 0:1
     
    14:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Fleischmann vybojoval puk ve střední třetině a vyslal Subbana s DALEM WEISEM do přečíslení 2 proti 1. Útočník Montrealu nahrál svému kolegovi, který mu touš ihned vrátil a sedmadvacetiletý Kanaďan už bez problému trefil z více jak poloviny odkrytou svatyni Šavlí! Asistence: P.K. Subban, Tomáš Fleischmann.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 25. Moulson (Reinhart, Franson), 32. O'Reilly (Franson) – 15. Weise (Subban, Fleischmann), 21. Gallagher (Plekanec, Subban), 34. Mitchell (Subban, Markov), 39. Markov (Plekanec), 41. Gallagher (Pacioretty, Markov), 52. Pacioretty (Markov, Plekanec), 56. Weise (Markov, Desharnais)


    Buffalo Sabres: Johnson (Ullmark) – Gorges, Ristolainen, Weber, Franson, McCabe, Pysyk – Kane, O'Reilly, Reinhart – Ennis, Eichel, Gionta "C" – Moulson, Girgensons, Foligno – Deslauriers, Larsson, McGinn. Trenér: Dan Bylsma
    Montreal Canadiens: Condon (Price) – Markov, Subban, Jemelin, Petry, Beaulieu, Gilbert – Pacioretty "C", Plekanwc, Gallagher – Eller, Galchenyuk, Sjomin – Fleischmann, Desharnais, Weise – Flynn, Mitchell, Smith-Pelly. Trenér: Michel Therrien.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Francis Charron – David Brisebois, Steve Miller

    Diváci: 18 214
    bahis siteleri