Buffalo – Montreal 2:7 (kon.) | NY Islanders – Boston 3:5 (kon.) | Winnipeg – Tampa 3:4 (po pr.)
Calgary – Detroit 3:2 (po pr.) | Edmonton – Washington 4:7 (kon.) | Los Angeles – Carolina 3:0 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Sobota 24.10.2015, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ondřej PALÁT - 3:4
     
    60:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jen dnes zvítězí! Krásný gól jsme viděli v podání Tampy Bay a zejména v režii Stamkose. Ten si v přečíslení 3 na 1 vyměnil kotouč s Hedmanem a následně puk poslal přes brankoviště na ONDŘEJE PALÁTA, který trefoval už jen prázdnou klec. Asistence: Steven Stamkos, Victor Hedman.
    Blake WHEELER - 3:3
     
    41:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Velká chyba hostujícího brankáře přinesla Tryskáčům vyrovnání v oslabení. Bishop se vydal za braku, kde zastavil nahození, ale nečekal za svými zády BLAKEA WHEELERA, který pouze vyjel před branku, kam následně zasunul puk bekhendem. Bez asistence.
    Vladislav NAMESTNIKOV - 2:3
     
    31:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts si ovšem berou svůj jednogólový náskok zpět! Střelu Hedmana vyrazil Pavalec jen před sebe, jenže nevěděl, kde se puk nachází. Český brankář hleděl na pravou stranu, když najednou VLADISLAV NAMESTNIKOV trefil zleva odkrytou klec. Asistence: Victor Hedman, Eric Condra.
    Drew STAFFORD - 2:2
     
    30:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To je šok pro hosty! Stralman se nedohodl s Coburnem, a tak sám na Bishopa postupoval DREW STAFFORD, který z velkým štěstím překonává hostujícího brankáře. Asistence: Adam Lowry, Alexander Burmistrov.
    Cedric PAQUETTE - 1:2
     
    27:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se podruhé v tomto utkání ujímají vedení. Dobré střídání Johnsonova formace sice nevyužila, ale na led přišel CEDRIC PAQUETTE, který překonává Pavelce z oblasti pravého bodu pro vhazování svižnou střelou nad lapačku. Asistence: Eric Condra, Victor Herman.
    Nikolaj EHLERS - 1:1
     
    16:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se daří vyrovnat. Rychlé přečíslení 2 na 1 řešil Scheifele bekhendovou přihrávkou na NIKOLAJE EHLERSE. Ten dokázal procedit puk nejspíše mezi rukou a tělem hostujícího brankáře. Asistence: Mark Scheifele, Mathieu Perreault.
    Braydon COBURN - 0:1
     
    12:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Druhá formace Tryskáčů se přeci jen prosazuje! Johnson předchozí akci dohrál přihrávkou zpoza brány na levý kruh, kde číhal BRYADON COBURN, jehož střela bez přípravy mířila přímo mezi betony českého brankáře. Asistence: Tyler Johnson.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 17. Ehlers (Scheifele, Perreault), 31. Stafford (Lowry, Burmistrov), 42. Wheeler – 13. Coburn (Johnson), 28. Paquette (Condra, Hedman), 32. Namestnikov (Hedman, Condra), 61. Palát (Stamkos, Hedman)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Enstrom, Byfuglien, Chiarot, Mayers, Trouba, Stuart – Wheeler, Little, Ladd, Ehlers, Scheifele, Perreault, Stafford, Lowry, Burmistrov, Petan, Copp, Thorburn
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Poulin) – Stralman, Hedman, Garrison, Carle, Šustr, Coburn – Callahan, Stamkos, Drouin, Kučerov, Johnson, Palát, Condra, Filppula, Killorn, Paquette, Namestnikov, Brown
    bahis siteleri