Havířov – Přerov 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 4:3 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 0:3 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 3:0 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 25.10.2015, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:57
    Tutovka hostů! Brankář Arbelovský zázračně, sám ani neví jak, vyrazil ránu z brankové čáry, nejspíš jeho levým betonem!
     
    59:14
    Fantastický zákrok gólmana Arbelovského, který vyrazil tvrdou ránu z kruhu. Vzápětí hosté zkoušeli dorážet, ale puk získal Radim Pejchal a zkusil to přes celé hřiště. O kousek minul!
     
    57:28
    Brankář Klas nakonec zůstává na střídačce!
     
    54:36
    Tohle byla obrovská šance! Tomáš Kohout potáhl puk po levé straně až k bráně a naservíroval dobrou nahrávku před brankoviště na volného Marka Tecla, který však dvakrát trefil jen Klasovy betony!
     
    52:27
    Radim Pejchal se rozjel a několikrát zamíchal s pukem, jenže vystřelil hodně špatně, když trefil prostor přímo uprostřed brankoviště, kde byl připravený gólman Klas!
     
    52:27
    A pozor, Havlíčkův brod se dostal do samostatného úniku, konkrétně to byl Radim Pejchal, který byl hákovaný Martinem Kostkou a je nařízeno trestné střílení!
     
    51:02
    Filip Koffer (PCE) dostal 2 minuty za sekání.
     
    47:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na havlíčkobrodské střídačce! Marek Tecl zavezl puk do útočného pásma, objel s ním bránu a naservíroval puk na hůl ONDŘEJE PLÍHALA, jenž si v bezprostřední blízkosti brány sešteloval ideálně mířidla a chladnokrevně propálil gólmana Klase! Asistence: Marek Tecl.
     
    34:27
    Filip Koffer (PCE) – 2 minuty – podražení.
     
    31:41
    Další nepříjemnost pro domácí barvy. Valentýn Smolko (HBR) obdržel dvouminutový trest za faul kolenem.
     
    30:26
    Velká šance domácích! Lukáš Pokorný se prohnal po levé straně až do útočného pásma a vypálil. Zasáhl jen betony brankáře Klase, kterého nepřekonal z rychlé dorážky ani Michal Teplý!
     
    28:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A havlíčkobrodský náskok se rychle rozplynul jako pára nad hrncem, v Kotlině začínáme v podstatě od nuly! Havlíčkobrodská obrana si nepohlídala prostor před svým brankovištěm, kam poslal Filip Koffer nahrávku na TOMÁŠE ZEMANA , který neměl problém s tím, aby zblízka dopravil puk za Arbelovského záda! Asistence: Filip Koffer.
     
    23:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Troufám si říct, že na střídačce mladých Bruslařů teď bude pořádná bouřka! Domácí totálně zaspali u své brány, čehož využil Tomáš Mazura, když prostrčil puk před brankoviště na MATĚJE BLÜMELA. Ten ve velké šanci potvrdil pověst obávaného střelce a svižnou ranou nedal brankáři Arbelovskému žádnou šanci zasáhnout! Asistence: Tomáš Mazura.
     
    23:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla hokejová nádhera, která vrátila Havlíčkovu Brodu dvoubrankové vedení! Pardubice zaváhaly při rozehrávce a puk propadl až před brankoviště, kde číhala osamocená dvojice Radim Pejchal – MICHAL TEPLÝ. Prvně jmenovaný narazil puk svému parťákovi a ten zblízka propálil bezmocného brankáře Klase! Asistence: Radim Pejchal.
     
    19:46
    Tohle byla šance jako hrom pro Pardubice! Úplně sám se ocitl před brankovištěm kapitán Matěj Blümel, ale zblízka vyprášil jen Arbelovského betony!
     
    19:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle je velká nepříjemnost pro Havlíčkův Brod, Dynamo v poslední minutě úvodní dvacetiminutovky snižuje na nejtěsnější rozdíl! Kotouč putoval po ose Juraj Rudy – Tomáš Zeman – FILIP KOFFER, posledně jmenovaný se prohnal jako vítr po pravém křídle až k bráně a z mírného úhlu zavěsil puk pod horní tyčku nad levé Arbelovského rameno! Asistence: Tomáš Zeman, Juraj Rudy.
     
    14:47
    A pozor, teď zahodili hosté tutovku! Při přečíslení 2 na 1 nahrál Matěj Blümel ze strany před bránu volnému Jiřímu Bučkovi, jehož bekhendový blafák skvěle vychytal brankář Arbelovský!
     
    14:16
    Hráči bojovali o puk v blízkosti střídaček a je z toho pardubický faul. Martin Kostka (PCE) vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    11:10
    Jan Svatoš (PCE) a Michal Kyncl (HBR) se do sebe pustili po přerušení hry u brodského brankoviště. Bitku vyhrál pardubický hráč, který povalil svého soka na zem. Předtím se hodně nebezpečně tlačil před brankovištěm ke střele, ale ani nadvakrát nepřekonal gólmana Arbelovského!
     
    09:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, tohle je hodně důležitý gól pro havlíčkobrodské barvy, které soupeři překvapivě odskočily už na dvoubrankový rozdíl! Adam Dvořák poslal puk do útočného pásma a nahrávku dojel TOMÁŠ KOHOUT, který mezi kruhy nebyl v dobré palebné pozici, ale do puku se opřel bekhendem a překvapil gólmana Klase ranou k jeho pravé tyčce! Asistence: Adam Dvořák.
     
    03:56
    Tohle byla obrovská šance hostů! Sám na bránu pelášil rozjetý Tomáš Mazura, ale jeho klička mu nevyšla a brankář Arbelovský betony zlikvidoval i dorážky Radka Šíra!
     
    01:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Pardubice, které se začaly dostávat do tempa! Při vlastním oslabení získal puk Radim Pejchal a po levém křídle ho zavezl kupředu. Vzápětí nahrál do jízdy MICHALU TEPLÉMU, jenž si srovnal puk na hůl a z blízkosti levého kruhu skóroval přesně k protější tyčce! Asistence: Radim Pejchal.
     
    01:43
    Marek Tecl (HBR) – 2 minuty – hákováni.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Teplý (Pejchal), 10. Kohout (Dvořák), 24. Teplý (Pejchal), 48. Plíhal (Tecl) – 20. Koffer (Zeman, Rudy), 24. Blümel (Mazura), 29. Zeman (Koffer)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Krejčí, Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Smolko – Kohout, Dudek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Kulhánek, Teplý, Pejchal "A", Kyncl
    HC Dynamo Pardubice: Klas (Vlk) – Dubovči, Secký, Leder, Rudy "A", Sýkora, Hybeš, Blažej – Šír, Mazura, Zeman, Blümel "C", Buček, Kostka, Chára, Rohlík, Rozlílek, Koffer, Svatoš

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    bahis siteleri