Novokuzněck – Chabarovsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Omsk – Spartak Moskva 2:3 (po pr.) | Barys – Petrohrad 4:2 (kon.)
Novosibirsk – Vladivostok 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Ufa 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 2:3 (kon.) | Minsk – Magnitogorsk 6:4 (kon.) | HC Slovan – Toljatti 2:5 (kon.)
Záhřeb – Kazaň 3:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Dynamo Moskva
Středa 28.10.2015, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Geoff Platt vyhodil kotouč z pásma ven, nicméně z toho je zakázané uvolnění. Navíc ho hodně tvrdě dohrál Alexej Cvetkov, který dostává trest pět minut plus do konce utkání!
     
    55:45
    Moskvevské Dinamo však závěr zápasu nezvládá! Tentokrát hostující celek hrál v šesti, a je z toho další vyloučení! Trest si odsedí na trestné lavici Nikita Filatov.
     
    52:20
    Vzápětí se však bude znovu vylučovat na hostující straně! Ilja Nikulin najel před branku Sorokina, kde ruského brankáře podrazil! Další komplikace pro hostující celek!
     
    50:09
    Další komplikace pro hostující celek! Necelých deset minut před koncem základní hrací doby odchází na trestnou lavici Nikita Filatov za hákování.
     
    41:33
    Druhá formace CSKA dobře kombinovala v útočném pásmu, a vybojovala přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Konstantin Volkov, který poslal nedovoleným způsobem k zemi Platta, a oslabuje tak svůj tým!
     
    37:09
    Vzápětí však půjde CSKA do oslabení! V rohu kluziště zajel Gennedy Stoljarov velmi tvrdě do branícího Hietanena, a odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění!
     
    27:28
    Dinamo si navíc zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexander Radulov, který zcela zbytečně hákoval Gleba Korjagina.
     
    17:49
    První přesilovou hru v tomto zápase si navíc zahraje domácí celek! Na trestnou lavici odchází útočník Nikita Filatov!
     
    01:38
    Poprvé v dnešním utkání se přerušuje, a máme tu také první vyloučení! Na trestnou lavici míří domácí Alexej Bondarev!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 11. Andronov (Kiselevič, Denisov), 14. Ožiganov (Ljubimov, Korotkov), 37. Andronov (Platt, Zajcev) – 24. Galimov (Nikulin, Filatov), 26. Kokarev (Korjagin, Osipov)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Kiselevič, Zajvcev (A), Ožiganov, Denisov (C), Bondarev, Kutuzov, Vorobjov, Kortkov – Radulov (A), Stoljarov, Hjalmarsson – Kugryšev, Platt, Andronov – Pihlström, Junkov, Mamin – Kvartalnov, Ljubimov, Svetlakov
    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – Hietanen, Nikulin, Višněvskij, Robinson, Osipov, Korjagin, Barancev, Igummov – Pestuško, Těreščenko, Brjukvin – Karsums, Cvetkov (A), Kokarev – Avcin, Volkov, Babenko (C) – Filatov, Tarasov (A), Galimov

    Rozhodčí: Anisimov, Kaval – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri