Atalanta BC – Lazio 2:1 (kon.) | Frosinone – Carpi FC 2:1 (kon.) | Hellas Verona – Fiorentina 0:2 (kon.)
AC Milán – Chievo 1:0 (kon.) | Neapol – Palermo 2:0 (kon.) | AS Řím – Udinese 3:1 (kon.)
Sassuolo – Juventus 1:0 (kon.) | Turín – Janov 3:3 (kon.)
konec
AS Řím
3:1 (2:0)
Udinese Calcio
Středa 28.10.2015, 20:45 • Stadio Olimpico • Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S faktem, že se AS Řím dostává na první pozici a Udinese se o jednu pozici propadá, se s vámi loučím. Přeji krásný zbytek svátečního dne. (22:45:15)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:2.
    Střely mimo: 6:3.
    Rohy: 3:4.
    Ofsajdy: 5:2.
    Fauly: 12:10.
     
    AS Řím poráží Udinese 3:1 a dostává se do čela tabulky Serie A! Domácí o své výhře rozhodli defacto v prvních deseti minutách, kdy se prosadil nejdříve Pjanič a o pět minut později navyšoval skóre Maicon. Ve druhé půli přidal další branku Gervinho a bylo definitivně rozhodnuto. Nic na tom nezměnila ani branka Cyrila Théréaua, který přehazoval vyběhnutého Szczęsnyho.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Až nyní letěl dlouhý míč na Juana Iturbeho, ale ten se v době přihrávky nacházel v ofsajdovém postavení. Zbývá jedna minutka do konce utkání.
     
    90+2
    Rozhodčí nad rámec nastavil čtyři minuty. Domácí kombinují v obranné polovině a směrem dopředu se aktuálně moc neženou.
     
    90
    Na hřišti se odehrává menší rozmíška. Badu se prodíral směrem dopředu, přičemž jej Vainqueur fauloval. Africký hráč se hodně zlobil a následně do domácího hráče strčil. Žlutou kartu vidí domácí fotbalista.
     
    89
    Bosenský reprezentant se rozeběhl, ale svůj pokus příliš zatočil na levou stranu. Míč tak skončil jen těsně vedle šibenice. Karnezis bude odkopávat od své branky jeden z posledních míčů.
     
    88
    Ještě jedna šance pro Miralema Pjaniče. Ten bude zahrávat přímý kop z velice dobré pozice. To je jeho parketa, tak uvidíme, jestli jí promění v další branku.
     
    87
    Domácí kombinují pár metrů před vápnem a je na nich vidět snaha o další branku. Uvidíme, jestli se jim to nakonec povede, nebo ne.
     
    85
    Standardní situace byla zahrána přímou střelou na branku. Míč se dlouho snášel a bylo jasně vidět, kam dopadne. Szczęsny je natolik zkušený, aby si to pohlídal. A také to udělal.
     
    84
    Hosté budou mít ještě minimálně jednu šanci na zkorigování nepříznivého skóre. Po faulu následuje přímý kop z dobré pozice.
     
    83
    Hra pokračuje po neúspěšném rohovém kopu kombinací domácích medvědů, kteří kráčí za dalším vítězstvím a také za vedoucí pozicí v Serii A.
     
    81
    Juan Manuel Iturbe se aktuálně prezentoval hodně dobrou střelou, se kterou měl problémy i brankář Karnezis. Ten musel míč vyrážet jen na rohový kop!
     
    80
    Zajímavá střela z pravé strany, kterou vyprodukoval Aguirre skončila skvělým blokem bránícího hráče domácích.
     
    79
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Alessandro Florenzi, přichází William Vainqueur.
    77. Cyril THÉRÉAU - 3:1
     
    77
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Rodrigo Aguirre si dvakrát vyměnil míč s jedním ze svých spoluhráčů a poslal jej na pravou stranu, kde byl připravený CYRIL THÉRÉAU, jenž povedeným padáčkem dává první branku Udinese!

    David Panuška

    Branky: 4. Pjanić (Maicon), 9. Maicon (Džeko), 63. Gervinho (Manolas) – 77. Théréau (R. Aguirre)

    Karty:   90. Vainqueur (ASR) – 37. Perica (UDI), 54. Iturra (UDI), 74. R. Aguirre (UDI)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 12:10.
    AS Řím: Szczęsny – Maicon, Manolas (70. Gyömbér), Rüdiger, Digne – Florenzi (79. Vainqueur), Nainggolan, Pjanić – Falqué, Džeko, Gervinho (65. Iturbe).
    Náhradníci: De Sanctis – Castán, Iturbe, Ponce, Vainqueur, Gyömbér, Emerson, Torosidis, Uçan, Dicombo Pepin, Umar, Abdullahi.

    Udinese Calcio: Karnezis – Wague, Danilo, Piris – Widmer (58. Fernandes), Badu, Iturra (65. R. Aguirre), Marquinho, Pasquale – Théréau, Perica (70. Edenilson).
    Náhradníci: Perisan, Meret – Fernandes, Di Natale, Emanuel Insúa, Evangelista, Edenilson, Felipe, Pontisso, Adnan, R. Aguirre, Heurtaux.
    bahis siteleri