Buffalo – Philadelphia 3:1 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:1 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (kon.)
Carolina – Colorado 3:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:3 (kon.) | Florida – Boston 1:3 (kon.)
Minnesota – Chicago 5:4 (kon.) | Calgary – Montreal 2:6 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:4 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:2 (2:1 po s.n.) | Dallas – San Jose 5:3 (kon.) | Los Angeles – Nashville 4:3 (po pr.)
konec
Calgary Flames
2:6 (0:1, 2:3, 0:2)
Montreal Canadiens
Sobota 31.10.2015, 02:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:41
    Po menší rozmíšce míří na trestnou lavici Giordano a Beaulieu na dvě minuty za hrubost, bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    55:15
    Sedmý gól mohl přidat Galchenyuk, který trefil břevno.
    WEISE - 2:6
     
    51:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    DALE WEISE střílí první hattrick v kariéře! Marnost domácích dovršilo podklouznutí Brodieho v obranném pásmu, Fleischmann si pak doslova povodil domácí obranu v čele s Ortiem a předložil puk nesobecky Weisemu před prázdnou branku, jenž už neměl problémy se zakončením.
    Asistence: Tomáš Fleischmann, David Desharnais.
    BYRON - 2:5
     
    43:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Giordano nedokázal zpracovat skákající puk, toho využil PAUL BYRON, který předvedl své pověstné zrychlení a svůj samostatný únik v oslabení zakončil střelou do protipohybu Ortia. Stylový návrat útočníka na led Calgary, kde ještě loni hrával v dresu Flames.
    Asistence: Torrey Mitchell, Jeff Petry.
     
    42:07
    Monahan nabil Hudlerovi, který byl v dobré pozici zastaven nedovoleně. Dvě minuty za sekání pro dánského útočníka Larse Ellera.
     
    37:46
    Další zbytečný faul domácích, Josh Jooris podrazil Weiseho u střídaček a nabízí Montrealu další přesilovou hru.
     
    34:49
    Mitchell nestihl zareagovat na kličku Dougieho Hamiltona a za následné podražení domácí beka dostává dvě minuty. Druhá přesilovka pro Calgary.
    SMITH-PELLY - 2:4
     
    32:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Wideman chyboval v rozehrávce za vlastní brankou, puk se dostal k Paulu Byronovi, který perfektně viděl prostor, kde stál osamocený DEVANTE SMITH-PELLY a ten z blízkosti překonává Ortia počtvrté. Montreal je i nadále velice produktivní a odskakuje na rozdíl dvou branek.
    Asistence: Paul Byron, Torrey Mitchell.
     
    29:29
    Beaulieu je dnes při chuti, tentokrát trefil v přesilovce tyčku!
     
    27:57
    Joe Colborne předvedl v útočném pásmu naprosto zbytečný faul, kterým nabízí Montrealu výhodu v podobě přesilovky. Tu první Habs využili, povede se jim to i podruhé?
    WEISE - 2:3
     
    26:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal jde potřetí v tomto zápase do vedení! DALE WEISE získal ztracený puk v útočném pásmu a prostřelil Ortia, který v této třetině ještě nepředvedl úspěšný zákrok. Hosté jsou pod tlakem, ale opět vedou.
    Bez asistence.
    JOORIS - 2:2
     
    24:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je opět vyrovnáno. Condon ještě dokázal zakročit proti střele Gaudreaua, JOSH JOORIS ale puk dorazil za záda brankáře Montrealu. Divoký úvod druhé třetiny pokračuje.
    Asistence: Johnny Gaudreau, Sam Bennett.
    BEAULIEU - 1:2
     
    22:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    Brodie přišel o hokejku a s dvojnásobnou výhodou si Montreal věděl rady. Jeff Petry nabil na modrou, kde stál NATHAN BEAULIEU a propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté si berou vedení rychle zpět.
    Asistence: Jeff Petry, Tomáš Plekanec.
     
    21:01
    Johnny Gaudreau si při backcheckingu pomohl rukama a jsou z toho dvě minuty za držení a první přesilovka pro Habs v dnešním zápase.
    HUDLER - 1:1
     
    20:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají stav po pohledné kombinaci. Sean Monahan krásně našel na pravé straně volného JIŘÍHO HUDLERA a český útočník neměl problém zavěsit za záda Condona.
    Asistence: Sean Monahan, Mark Giordano.
     
    18:22
    Uvidíme první přesilovku v dnešním zápase. Pacioretty v útočném pásmu podrazil Brodieho a odsedí si dvě minuty za podražení.
     
    09:46
    Johnny Gaudreau teď prokličkoval obranou Montrealu a Condon měl s jeho rychlou otočkou kolem branky velké problémy, nakonec ale dokázal puk vytěsnit. Krásná akce amerického mladíka.
    WEISE - 0:1
     
    05:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po velkých šancích domácích jdou do vedení hosté. Tomáš Fleischmann zavezl puk, přenechal ho pro DALEA WEISEHO, který zaskočil Ortia tvrdou střelou mezi betony. Finský brankář by ale takové střely chytat měl.
    Asistence: Tomáš Fleischmann, David Desharnais.
     
    04:30
    Mason Raymond dostal puk krásně před prázdnou branku, nedokázal však puk dobře zpracovat a zajel s ním až za klec Montrealu, odkud už logicky skórovat nedokázal.
     
    03:55
    Sean Monahan z mezikruží trefuje tvrdou střelou tyčku!

    Michal Muška

    Branky a nahrávky: 21. Hudler (Monahan, Giordano), 25. Jooris (Gaudreau, Bennett) – 6. Weise (Fleischmann, Desharnais), 23. Beaulieu (Petry, Plekanec), 27. Weise, 33. Smith-Pelly (Byron, Mitchell), 44. Byron (Mitchell, Petry), 52. Weise (Fleischmann, Desharnais)


    Calgary Flames: Ortio (Rämö) – Giordano, Brodie – Russell, Wideman – Hamilton, Engelland – Colborne, Monahan, Hudler – Gaudreau, Bennett, Frolík – Raymond, Backlund, Jones – Grant, Stajan, Jooris. Trenér: Bob Hartley.
    Montreal Canadiens: Condon (Price) – Markov, Subban – Jemelin, Petry – Beaulieu, Gilbert – Pacioretty, Plekanec, Gallagher – Eller, Galchenyuk, Flynn – Fleischmann, Desharnais, Weise – Byron, Mitchell, Smith-Pelly. Trenér: Michel Therrien.

    Rozhodčí: Skilliter, Hebert – Rody, Cameron.
    bahis siteleri