Trenčín – Piešťany 2:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 3:4 (0:1 po s.n.) | Žilina – Nitra 3:4 (kon.)
Skalica – Košice 1:0 (kon.) | Poprad – Martin 4:0 (kon.)
konec
HK Poprad
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 01.11.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný sviatočný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 18. Kola Tipsport ligy. O 17:00 na popradskom zimnom štadióne začne súboj medzi HK Poprad a MHC Martin. Stretnutím vás prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Najhorúcejšou novinkou v tíme Popradu je odchod Rudolfa Hunu. Huna dňa 27.10. ukončil spoluprácu s „kamzíkmi“ a upísal sa českému tímu HC Karlovy Vary. V 14 zápasoch za popradský dres nazbieral dokopy 9 bodov za 5 gólov a 4 asistencie a patril k jednej z hlavných opôr Popradu. Podtatrancom momentálne patrí 7. priečka so ziskom 29 bodov a gólovým skóre 59:56. Poprad počas posledných piatich zápasov zaznamenal výhru nad Banskou Bystricou 5:2, prehru v Nitre 4:3, cenné víťazstvo nad Košicami v ostro sledovanom východniarskom derby 2:1 a porazil aj slovenskú „dvadsiatku“ jasne 0:5. V poslednom zápase v piatok však podľahol „havranom“ na ich ľade v Piešťanoch 4:2. Popradský celok individuálne výrazne ťahá bratské duo Rapáčovcov. Obaja majú dokopy na konte 35 bodov. Richard nazbieral 18 a Branislav 17.

    MHC Martin
    Martinskí hokejisti sú na tom tabuľkovo o čosi lepšie než tí popradskí. Patrí im 5. miesto so ziskom 30 bodov a gólovým skóre 46:40. Martin sa v poslednom zápase Tipsport ligy predstavil pred domácim publikom a to po prvýkrát v sezóne vôbec nepotešil. S aktuálnym lídrom tabuľky zo Zvolena prehral 1:4 a zaznamenal tak prvú domácu prehru v sezóne. Martin bol predtým doma úspešný, keď zdolal Piešťany 4:0, predtým prehral v Košiciach 2:1, zvíťazil nad Nitrou 4:3 a podľahol Banskej Bystrici na ich ľade 4:1. Najproduktívnejším hráčom hokejistov z Turca je Tibor Varga, ktorý má 21 bodov (7+14) a v tabuľke produktivity celej ligy mu patrí druhá pozícia.

    V tejto sezóne sa tímy stretli zatiaľ jedenkrát. Stalo sa tak 4. októbra, keď Martin doma porazil Poprad 3:1 po jednom góle Pokrivčáka a dvoch presných zásahoch Špirka. Za Poprad sa presadil Branislav Rapáč.
    Detailnejší náhľad TU

    Góly, všetky dôležité informácie a celý priebeh zápasu môžete sledovať prostredníctvom live prenosu na webe Onlajny.eu. Neunikne vám teda nič podstatné. Želám vám pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Gáborčík, Briják, Fabian (A), Malina, Ťavoda, Kasík – Bartečko (A), Paukovček, R. Rapáč – Kroták (C), Rusnák, Hvila – Bajaruns, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Števuliak

    MHC Martin: Dzubina (Orčík) – Tabaček (A), Matejka, Dlouhý (A), Dvořák, Bačik, Jáchym, Trávniček, Rusina – T. Varga (C), Surovka, Skladaný – Kokavec, Murček, Pokrivčák – Jokeľ, Dírer, R. Varga – Uhrík, Jurášek, Kabáč

    Rozhodca: Lokšík, Novák – Jobbágy, Korba.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Zo šatní postupne vychádzajú oba celky. Popradčania sa dnes predstavia v bielych dresoch, hostia z Martina v modrých.
     
    Pred začiatkom stretnutia si, už ako tradične, vypočujeme slovenskú štátnu hymnu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:09
    Na úvodnom vhadzovaní stretnutia bol úspešnejší domáci center Paukovček. Poprad šiel dopredu, no previnil sa postavením mimo hry.
     
    00:36
    Bartečko vytiahol puk od zadného mantinelu a dostal sa ku strele z pravého kruhu. Dzubina nezasahoval, pretože puk smeroval vedľa bránky.
     
    01:18
    Hvila získal puk pred modrou čiarou, priblížil sa ku kruhu a naservíroval do medzikružia Arnemu Krotákovi. Ten s koncovkou príliš dlho čakal a nakoniec prestrelil bránku.
     
    01:52
    Ku strele z pravého kruhu sa dostal Pokrivčák. Kostúr vyrazil pred seba, odkiaľ sa snažil dorážať Murček, no proti popradskému gólmanovi sa nepresadil.
     
    02:13
    Jáchym iba poľahky zo stredného pásma nahodil puk žabkou ku Kostúrovi. Ten pre istotou zachytil do lapačky a podržal. Martin tým získal útočné pásmo.
     
    02:33
    Richard Rapáč sa snažil v tandeme od zadného mantinelu nájsť Radomíra Heizera. Ten však bol ešte chránený Trávničkom a k puku sa teda nedostal.
     
    03:06
    Ťavoda sa oprel do puku na modrej čiare, Dzubina napriek zakrytému výhľadu dokázal puk zachytiť vo svojej výstroji a pripísal si teda úspešný zákrok.
     
    03:25
    Bartečko ukázal svoje hokejové zručnosti a skúsenosti. Z pravého kruhu sa obtočil okolo bránky, dostal sa naspäť do medzikružia a bekhendom vystrelil. Jeho pokus brankár MHC zachytil na hrudi.
     
    03:56
    Tibor Varga iba odovzdal puk domácej obrane, ktorá následne môže po prestriedaní s prehľadom rozohrávať.
     
    04:20
    K strele z medzikružia sa dostal Tomáš Pokrivčák. Obranca Briják jeho zakončenie blokoval a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    04:52
    Popradčanom nevyšla rozohrávka na sto percent. Briják sa o to usiloval individuálne a zo stredného pásma iba nahodil na Dzubinu. Od jeho lapačky bol puk tečovaný na ochrannú sieť.
     
    05:30
    Heizer vyviezol puk do útočného pásma a snažil sa prihrať krížom na Branislava Rapáča. Ten bol však tiesnený Surovkovou hokejkou a spracovať už nedokázal.
     
    05:58
    Poprad sa bude musieť brániť vo štvorici. Patrik Števuliak dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    06:31
    Pokrivčák sa rozhodol vypáliť príklepom z vrchola na ľavom kruhu. Puk letel do stredu bránky, a tak aj s využitím tejto okolnosti nemal Kostúr problém so zachytením.
     
    06:58
    Začína sa druhá polovica martinskej presilovky. Hostia smerujú od svojej bránky do útočného pásma. Po vyhodení puku totižto musia rozohrať.
     
    07:49
    O ľahké nahodenie od modrej čiary sa pokúsil Miloslav Jáchym. Kostúr šiel do rozkľaku a bezpečne zastavil strelu v lapačke.
     
    08:27
    Poprad sa vrátil ku hre v plnom počte, momentálne však má problémy s rozohrávkou. Martinčania nebezpečne forčekujú a domácim sa rozohráva len ťažko.
     
    08:36
    Pre zmenu si Podtatranci zahrajú presilovku. Michal Kabáč dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    08:54
    Poprad dal gól!
    "Kamzíci" sa ujímajú vedenia v tomto zápase. Popradčania sa rozmiestnili v pásme, Suchý následne zastavil pokus o vyhodenie. Po mantineli nakrátko poslal na LUKÁŠA HVILU, ktorý mal pred sebou voľný priestor. Prikorčuľoval ku bráne a švihom prekonal Dzubinu!
    Asistencie: Radoslav Suchý, Lukáš Paukovček
    HVILA - 1:0
     
    09:25
    Jáchym sa po pravom krídle dostal cez Krotáka vystrelil z kruhu. Kostúr bol pripravený a dôsledne zastavil puk v lapačke.
     
    10:20
    Jokeľ potiahol puk do útočnej tretiny, vzápätí ho ale dokázali vybojovať domáci hráči. Kasík rozohral, Poprad sa však dostal iba po stredné pásmo.
     
    11:17
    Tibor Varga otestoval pozornosť brankára Matúša Kostúra. Dostal sa k strele z ľavého kruhu, no popradský gólman situáciu riešil jednoznačným a bezchybným zákrokom betónom.
     
    11:40
    Michal Dvořák nepríjemne vystrelil od modrej čiary, Kostúr puk dobre nevidel, ale akosi sa od jeho vyrážačky odrazil preč z nebezpečného priestoru.
     
    12:25
    Martinskí hokejisti vyhodili puk von z obranného pásma tak, že to znamenalo icing. Hra sa teda sťahuje pred Dzubinovu ľavicu.
     
    12:45
    Dírer šikovne vysunul na ľavé krídlo Jokeľa, ktorý vystrelil. Kostúr bol pripravený a vyrazil strelu prostredníctvom svojho betónu.
     
    13:56
    Branislav Rapáč sa natlačil po pravom krídle a dostal sa do zakončenia. Jeho bekhend však napokon skončil iba na Matejkovom chrániči.
     
    14:14
    Martin si zahrá druhú presilovku v zápase. Hráčska lavica Popradu dostáva menší trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si ho Števuliak.
     
    14:33
    Dlouhý nahodil puk od modrej čiary, Kostúr situáciu detailne videl a nerobilo mu teda problém uchopiť puk vo svojej lapačke.
     
    14:57
    Fabian dobre zapracoval pri mantineli, puk si ani nespracoval, pretože ho z prvej ihneď poslal ku Michalovi Dzubinovi.
     
    15:48
    Po Dlouhého strele od modrej čiary bol v stopercentnej tutovke Michal Kokavec. Ten mohol puk doraziť do prázdnej brány, no akosi mierne stratil rovnováhu, puk mu preskočil cez hokejku a zakončiť už nedokázal!
     
    16:32
    Uhrík vystrelil z ľavého kruhu v útočnom pásme. Strela bola absolútne nepresná, skončila v rohu klziska.
     
    16:48
    Vo veľkej šanci sa ocitol Radoslav Suchý, ktorý si osamotený spracoval prihrávku na ľavom kruhu. Jeho následná strela však skončila na Dzubinovej hrudi!
     
    17:43
    Kasíkovo nahodenie do rohu klziska nakoniec nebolo vôbec také zlé, ako vyzeralo. Puk sa odrazil ku kruhu a Branislav Rapáč strieľal. Pokus bol nakoniec nepresný.
     
    17:50
    A Poprad sa bude v závere tretiny brániť. Branislav Rapáč dostáva dve minúty za držanie hokejky.
     
    18:24
    Pokrivčák s pukom až príliš vymýšľal. Domáci ho odzbrojili pri modrej čiare a herný materiál poslali preč od svojho obranného pásma.
     
    18:55
    Kroták urobil dobrú prácu v strednom pásme. Matejkovi počas kľučky vypichol puk a potom ho poslal na zadný mantinel.
     
    19:44
    Jáchymov prízemný pokus od modrej čiary bol ešte stečovaný Surovkovou hokejkou spred bránkoviska, no potom puk skončil iba v rohu klziska.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry sa lepšie darilo domácim. Tí sa dostali do vedenia v 9. minúte gólom Hvilu. Potom však za dlhší koniec ťahali práve hostia. Uvidíme, čo oba tímy predvedú v druhej tretiny, ktorá začne približne o 17:52.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:34
    Martinčania zatiahli puk do útočného pásma. Odtiaľ Varga hľadal prihrávkou Skladaného, no puk nakoniec po teči skončil medzi divákmi na tribúne.
     
    20:57
    Rusnák pred bránkoviskom pekne našiel Krotáka, ktorý zakončil, no napokon namieril iba do Dzubinovej výstroje.
     
    21:48
    Róbet Varga zatiahol puk do útočného pásma. Odtiaľ sa domáci hokejisti oslobodili aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    22:12
    Andrej Jurášek vyskúšal pohotovosť brankára Kostúra. Vystrelil od ľavého kruhu, no gólman HK Poprad bezpečne zastavil puk vo výstroji.
     
    22:45
    Martin sa jednoducho dostal do útočného pásma, následne však Surovka neprihral presne na modrú čiaru, a tak sa hostia dokázali aj sami vyhodiť z tretiny.
     
    23:54
    Števuliakovi sa v medzikruží nepodarilo nájsť Bajarunsa, následne sa o ofenzívu môžu pokúsiť hráči MHC Martin.
     
    24:51
    Martinčania si v útočnom pásme prihrali rukou. To znamenalo prerušenie hry a presun vhadzovania do stredného pásma.
     
    25:18
    Lukáš Hvila skvelou krížnou prihrávkou z rohu klziska našiel Ľubomíra Malina pred bránkou. Dzubina sa presunul najrýchlejšie, ako vedel a potom dokázal strelu eliminovať!
     
    25:58
    Poprad bude hrať presilovku. Lukáš Matejka dostáva menší trest za podrazenie.
     
    26:28
    Bartečkou hľadal šírkovou prihrávkou pred bránku Hvilu, tomu sa však už nepodarilo zakončovať. Navyše bol bránený hráčom Martina.
     
    26:53
    Bartečko z ľavého kruhu nabil na modrú čiaru Jaroslavovi Kasíkovi, ktorý delovkou pálil. Jeho projektil Dzubina zachytil v lapačke pomcou ukážkového semaforu!
     
    27:17
    Poprad dal gól!
    Poprad aj po druhýkrát strieľa gól počas presilovej hry! Z ľavého kruhu Heizer prihral do medzikružia Krotákovi. Ten vyskúšal Dzubinu, ktorý vyrazil pred seba a do odkrytej bránky s istotou dorazil BRANISLAV RAPÁČ!
    Asistencie: Arne Kroták a Radomír Heizer.
    B. RAPÁČ - 2:0
     
    27:38
    Štrauch sa nedostal do prieniku a puk ostal v obrannom pásme. Tibor Varga vystrelil z medzikružia, no Kostúr spoľahlivo zastavil puk na betóne.
     
    28:20
    Poprad sa bude brániť. Strelec posledného popradského gólu Branislav Rapáč je dvomi minútami potrestaný za napadnutie.
     
    28:49
    Tabaček nebezpečne nahodil puk od modrej čiary. Kostúr vlastne ani nič nevidel. Puk našťastie šiel vedľa jeho pravej žrde.
     
    29:37
    Kroták dobre zapracoval v obrane, vzal puk na svoju hokejku a vzduchom ho poslal von až do obranného pásma MHC.
     
    30:08
    Poprad bude hrať 12 sekúnd v trojici. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    30:53
    Po šermovačke na modrej čiare vybojovali puk domáci a zásluhou Branislava Rapáča sa oslobodili na nejaký moment.
     
    31:27
    Tabačkovi nevyšla rozohrávka z obranného pásma, následne sa smutne pozrel na ľad a pomaly odkorčuľoval ku Dzubinovi, pretože vyhodenie znamenalo icing.
     
    32:54
    Poprad sa pomocou nahodenia puku dostal do útočného pásma. Puk tam však musel vyčerpávajúco naháňať a aj tak sa nakoniec k nemu nedostal.
     
    34:13
    Poprad sa v tejto chvíli do útoku ani nejak nehrnie. Dva puky, ktoré mali domáci na hokejkách skončili iba nahodením v útočnom pásme. Šancu na realizovanie sa môže teda využiť Martin.
     
    35:31
    Števuliak z kruhu našiel v medzikruží Bajarunsa, ktorý sa dostal ku zakončeniu, ale z prvej trafil iba pleksisklo.
     
    36:04
    Malina chybne rozohral. Puk posunul do medzikružia na Dírera, ktorý si ešte pripravil pozíciu a vystrelil. To už gólmanovi Kostúrovu stačilo na presunutie sa a prípravu na zásah.
     
    36:39
    Sme svedkami obojstranného vylúčenie. Lukáš Paukovček (Poprad) za hrubosť a Patrik Bačik (Martin) za seknutie.
     
    37:43
    Murček sa nebezpečne priblížil ku bráne a spred bránkoviska vystrelil. Žiaľ pre hostí a našťastie pre domácich, gól nestrelil.
     
    38:45
    Poprad sa v tejto chvíli snažil oklamať pravidlá, čím si moc nepomohol. Rozhodcovia odpískali postavenie mimo hry a neprijímali žiadne diskusie.
     
    39:34
    Bartečko si dĺžkovú prihrávku od Brijáka v strednom pásme nespracoval a oba tímy sa snažia druhú tretinu ukončiť v pokojnom nasadení.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sme tiež boli svedkami len jediného gólu. O zvýšenie skóre sa gólom z 28. minúty zaslúžil Branislav Rapáč a Poprad teda po dvoch dvadsaťminútovkach vyhráva 2:0.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:39.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:44
    Tibor Varga sa snažil samostatne preniknúť do útočného pásma, zastavila ho však modrá čiara.
     
    41:18
    Kokavec napriahol svoju hokejku na ľavom kruhu a príklepom pálil. Kostúr bol stopercentne pripravený a bezpečne zastavil strelu vo svojej výstroji.
     
    41:18
    Následne hosťujúci Michal Kokavec dostáva aj trest. Odsedí si dve minúty za hrubosť.
     
    41:33
    Bartečkova prihrávka od modrej čiary bola zablokovaná a následne budú musieť domáci "kamzíci" začínať od Kostúra.
     
    41:54
    Hosťujúci František Skladaný dokázal preniknúť po ľavom krídle a vyskúšať Kostúra z ľavého kruhu. Namieril do jeho vyrážačky.
     
    42:27
    Popradčania sa doposiaľ v presilovke strelecky neukázali. Zatiaľ im robí problém rozohrávka z obranného pásma, ako napríklad teraz vo Fabianovom prípade, ktorý prihral na Murčekovu hokejku.
     
    43:19
    Kokavec už je na ľade a ani sme nezaregistrovali, žeby domáci celok nejakú početnú výhodu mal.
     
    43:59
    A brániť sa bude Poprad. Radomír Heizer je odmenený dvomi minútami za držanie.
     
    44:16
    Tibor Varga sa uvoľnil na ľavom kruhu a z prvej pálil. Mohol trafiť prázdnu bránku, pretože Kostúr sa neskoro posunul. Nakoniec však mieril iba na zadný mantinel!
     
    45:00
    Branislav Rapáč vykonal dobrý kusisko práce, keď najprv z obrannej tretiny vyviezol puk až do rohu klziska. Tam sa mu ho podarilo nejakých osem sekúnd podržať.
     
    45:19
    Martinská presilovka sa končí. Hráčska lavica Martina sa previnila trestom za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si ho kapitán Tibor Varga.
     
    45:36
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú na náskok troch gólov! Domáci sa rozmiestnili v pásme. Malina prihral na ľavý kruh RICHARDOVI RAPÁČOVI, ktorý sa uvoľnil od protihráča, dostal sa ku bráne a bekhendom trafil voľné miesto pri ľavom betóne brankára Dzubinu!
    Asistencia: Ľubomír Malina.
    R. RAPÁČ - 3:0
     
    45:44
    K strele od modrej čiary sa dostal Ondrej Briják. Svojím zakončemím však trafil iba tentokrát pripraveného Dzubinu.
     
    46:16
    Branislav Rapáč, Heizer a Bajaruns sa dostali do prečíslenia, v ktorom mohol profitovať Bajaruns z dobrej práce svojich kolegov, no v koncovke mu puk preskočil cez hokejku.
     
    47:31
    V tejto chvíli už hrajú oba tímy s piatimi hráčmi na ľadovej ploche. Pri puku sú Popradčania, konkrétne Suchý.
     
    48:13
    Popradskí hokejisti iba vyhodili puk von z obranného pásma, v tomto prípade to znamenalo zakázané uvoľnenie a pozornosť sa sťahuje pred Kostúra.
     
    48:58
    Hra sa prerušuje aj v týchto chvíľach. Tiež kvôli icingu. Momentálne vidíme veľké množstvo kúskovania zápasu.
     
    49:39
    Vidíme obojstranné vylúčenie. Ondrej Briják dostáva dve minúty za nedovolené bránenie a Oliver Jokeľ rovnaký trest, ale za filmovanie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1096 divákov.
     
    50:41
    Tibor Varga vybojoval puk v útočnom pásme a snažil sa ho poslať pred bránku. Tam však nikto nestál a napokon puk prenikol až do obranného pásma MHC Martin.
     
    51:35
    Richard Rapáč si pekne vymenil puk s Hvilom, dostal sa nakoniec aj pred Dzubinu, potom aj za neho, no napokon si šancu Popradčania nakoniec nevytvorili.
     
    52:38
    Jáchym odišiel s pukom za bránku, tu počkal na svojich spoluhráčov a napokon aj on ako posledný z formácie odišiel vystriedať.
     
    53:09
    Tabačkov pokus od modrej čiary Hvila zablokoval, Kostúr nemusel zasahovať a puk skončil v rohu hracej plochy.
     
    53:57
    Poprad si zahrá presilovku. Michalovi Murčekovi patria dve minúty za hákovanie protihráča.
     
    54:55
    Kasík v útočnom pásme posunul puk Richardovi Rapáčovi, nakoniec sa však do zakončenia nedostal. Martinčania potom dokázali puk vyhodiť.
     
    55:34
    Poprad dal gól!
    Domáci sa bavia hokejom a strieľajú aj svoj štvrtý gól! Heizer mal puk na hokejke pri mantineli, na pravom kruhu našiel BRANISLAVA RAPÁČA, ktorý sa ešte ideálne priblížil ku bráne, premiešal a prudkou strelou pod hornú žŕdku nedal Dzubinovu ani minimálnu šancu!
    Asistencia: Radomír Heizer.
    B. RAPÁČ - 4:0
     
    55:34
    Oddychový čas pre Martin!
     
    56:08
    Ivan Dornič prevetral hlavy svojim zverencom, no asi nie dostatočne. Poprad sa po vhadzovaní ihneď dostal do pásma a tam zbieral cenné sekundy.
     
    57:13
    Hvila vypálil od modrej čiary tvrdú ranu, ktorou takmer zostrelil Rusnáka pred bránkou. Potom sa mu s úsmevom na tvári ospravedlnil a spolu odišli na striedačku.
     
    57:42
    Poprad sa bude brániť. Jaroslav Kasík dostáva 5 minút za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    58:10
    Martin to skúša s opustenou bránkou!
     
    58:25
    Presilová hra Martina sa končí. Michal Kabáč dostáva dve minúty za nedovolené bránenie a ešte aj 10 minút za nešportové správanie.
     
    58:55
    Martin je s pukom v obrannom pásme a už sa príliš neusiluje o vyrovnanie stavu.
     
    59:12
    Tak predsa len tu ešte máme vylúčenie. Ján Ťavoda dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    59:33
    V momente, kedy Dzubina odišiel na striedačku, hlavní rozhodcovia poslali hostí von z pásma kvôli postaveniu v bránkovisku.
     
    59:49
    Pekný záver v podaní domácich hráčov...
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine domáci hokejisti pridali ešte dva góly, predviedlo sa súrodenecké duo Rapáčovcov. Richard skóroval v 46. minúte a Branislav v 56. minúte.

    Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (19:22:17)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 9. Hvila (Suchý, Paukovček), 28. B. Rapáč (Kroták, Heizer), 46. R. Rapáč (Malina), 56. B. Rapáč (Heizer)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Gáborčík, Briják, Fabian (A), Malina, Ťavoda, Kasík – Bartečko (A), Paukovček, R. Rapáč – Kroták (C), Rusnák, Hvila – Bajaruns, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Števuliak
    HK VITAR Martin: Dzubina (Orčík) – Tabaček (A), Matejka, Dlouhý (A), Dvořák, Bačik, Jáchym, Trávniček, Rusina – T. Varga (C), Surovka, Skladaný – Kokavec, Murček, Pokrivčák – Jokeľ, Dírer, R. Varga – Uhrík, Jurášek, Kabáč

    Rozhodčí: Lokšík, Novák – Jobbágy, Korba

    Diváci: 1096
    bahis siteleri