Trenčín – Piešťany 2:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 3:4 (0:1 po s.n.) | Žilina – Nitra 3:4 (kon.)
Skalica – Košice 1:0 (kon.) | Poprad – Martin 4:0 (kon.)
konec
HK Poprad
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 01.11.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    B. RAPÁČ - 4:0
     
    55:34
    Poprad dal gól!
    Domáci sa bavia hokejom a strieľajú aj svoj štvrtý gól! Heizer mal puk na hokejke pri mantineli, na pravom kruhu našiel BRANISLAVA RAPÁČA, ktorý sa ešte ideálne priblížil ku bráne, premiešal a prudkou strelou pod hornú žŕdku nedal Dzubinovu ani minimálnu šancu!
    Asistencia: Radomír Heizer.
    R. RAPÁČ - 3:0
     
    45:36
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú na náskok troch gólov! Domáci sa rozmiestnili v pásme. Malina prihral na ľavý kruh RICHARDOVI RAPÁČOVI, ktorý sa uvoľnil od protihráča, dostal sa ku bráne a bekhendom trafil voľné miesto pri ľavom betóne brankára Dzubinu!
    Asistencia: Ľubomír Malina.
    B. RAPÁČ - 2:0
     
    27:17
    Poprad dal gól!
    Poprad aj po druhýkrát strieľa gól počas presilovej hry! Z ľavého kruhu Heizer prihral do medzikružia Krotákovi. Ten vyskúšal Dzubinu, ktorý vyrazil pred seba a do odkrytej bránky s istotou dorazil BRANISLAV RAPÁČ!
    Asistencie: Arne Kroták a Radomír Heizer.
    HVILA - 1:0
     
    08:54
    Poprad dal gól!
    "Kamzíci" sa ujímajú vedenia v tomto zápase. Popradčania sa rozmiestnili v pásme, Suchý následne zastavil pokus o vyhodenie. Po mantineli nakrátko poslal na LUKÁŠA HVILU, ktorý mal pred sebou voľný priestor. Prikorčuľoval ku bráne a švihom prekonal Dzubinu!
    Asistencie: Radoslav Suchý, Lukáš Paukovček

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 9. Hvila (Suchý, Paukovček), 28. B. Rapáč (Kroták, Heizer), 46. R. Rapáč (Malina), 56. B. Rapáč (Heizer)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Gáborčík, Briják, Fabian (A), Malina, Ťavoda, Kasík – Bartečko (A), Paukovček, R. Rapáč – Kroták (C), Rusnák, Hvila – Bajaruns, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Števuliak
    HK VITAR Martin: Dzubina (Orčík) – Tabaček (A), Matejka, Dlouhý (A), Dvořák, Bačik, Jáchym, Trávniček, Rusina – T. Varga (C), Surovka, Skladaný – Kokavec, Murček, Pokrivčák – Jokeľ, Dírer, R. Varga – Uhrík, Jurášek, Kabáč

    Rozhodčí: Lokšík, Novák – Jobbágy, Korba

    Diváci: 1096
    bahis siteleri