Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Winnipeg 5:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 1:2 (kon.)
Anaheim – Nashville 4:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:2 (3:0, 1:2, 0:0)
Nashville Predators
Pondělí 02.11.2015, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Deset vteřin před koncem základní hrací doby se chystá ještě jedno vyloučení, půjde jej odpykat jeden z hostujících hokejistů. Filip Forsberg (NSH) inkasuje od rozhodčího trest za vražení na hrazení.
     
    57:18
    Nashville Predators zkusí hru v šesti hráčích v poli a riskují s prázdnou brankou.
     
    48:17
    Bude se ale vylučovat na domácí straně, takže uvidíme přesilovku Nashvillu. Jakob Silfverberg (ANA) dostává trest za vysokou hůl a Predators zkusí udělat něco s výsledkem.
     
    39:16
    Mattias Ekholm (NSH) inkasuje dvě minuty za hrubost z hostující strany, za Anaheim Ducks jde pykat za katr, za stejný prohřešek, Hampus Lindholm (ANA). Hra tedy bude pokračovat ve stejném počtu na obou stranách.
     
    36:16
    Seth Jones se protahoval sám až před domácího brankáře a nakonec trefil buď betony Andersena, nebo tyčku, když mířil mezi nohy gólmana Ducks. Málem už to bylo jen o branku.
     
    34:58
    Další přerušení už nezůstane bez trestu, potrestána je za technický přestupek domácí střídačka, Anaheim Ducks hráli v šesti a jdou do oslabení. Menší týmový trest míří pykat Mike Santorelli (ANA).
    Calle JÄRNKRÖK - 4:2
     
    32:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Představení branek pokračuje i dále v průběhu prostřední periody, tenhle zápas je zatím hodně bohatý na góly, což je samozřejmě pro oko diváka dobře. Teď se ovšem Nashville může hodně radovat, protože docílil branky v situaci, kdy obrana Anaheimu nebyla v nejlepším rozpoložení. Ke střele někde mezi kruhy se dostal pohotový CALLE JÄRNKRÖK, jehož pokus zápěstím mířil hodně vysoko, ale zároveň přímo pod horní tyčku domácího zařízení. Andersen podruhé v zápase inkasuje a Predators už zase ztrácejí pouze dvě branky. Asistence: Colin Wilson, Cody Hodgson.
    Chris STEWART - 4:1
     
    31:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Aréna se znovu třese v základech, Anaheim Ducks totiž dokázali hodně rychle najít odpověď na branku Nashvillu z přesilové hry čtyři na tři. Domácí sevřeli Predátory v jejich pásmu, párkrát si vyměnili kotouč a nakonec vytvořili hodně pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál CHRIS STEWART, jenž posílal kus černé gumy do skoro z poloviny odkryté branky. Jde vidět, že Ducks si dnes věří na takové akce, také proto mají své vedení o tři branky zpátky. Nashville se teď připravil o možnost, jak se dostat výsledkově zpátky do zápasu. Asistence: Korbinian Holzer, Rickard Rakell.
     
    27:27
    Ale šanci mají na druhé straně hrací plochy Ducks, kteří se po návratu do plného počtu hráčů snaží prosadit aktivitou před Huttonem.
    Shea WEBER - 3:1
     
    25:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hodně rychle využitá přesilovka, kterou si pro obecenstvo v hale připravili Nashville Predators při poměru mužů na ledě ve čtyřech proti třem. A kdo jiný by mohl z dálky vypálit pořádnou pumelici než obránce s hodně tvrdou ranou SHEA WEBER. Urostlý bek ve službách Predátorů pálil okamžitě z první, takže brankář domácích Frederik Andersen ani neměl šanci zareagovat na střelu, která v té rychlosti pomalu ani nešla zahlédnout. Bude se nyní pokračovat ve čtyřech na obou stranách, Predators jsou zpátky v zápase. Asistence: Roman Josi, Mike Ribeiro.
     
    25:12
    Série vyloučení pokračuje, rozhodčí teď zase ukazuje na druhou stranu a posílá za katr hokejistu v domácím trikotu, opět se jedná o trest za podražení. Konkrétně musí za vrátka Corey Perry (ANA). Přesilovka čtyři na tři pro hosty.
     
    24:26
    Počet hráčů na ledě se velice rychle srovná, je to totiž Colin Wilson (NSH), kdo podrazil soupeře zbytečně za brankou v útočném pásmu a musí na trestnou lavici pykat svůj trest.
     
    24:00
    Budeme sledovat první vyloučení ve druhé třetině, které míří na bedra domácího hokejisty. Jakob Silfverberg (ANA) inkasuje dvě minuty za držení soupeřovy hole a jeho tým čeká oslabení.
     
    18:15
    Další dobrý zákrok Frederika Andersena levým betonem, který nedovolil průchod kotouče kolem levé tyče jeho branky. To už jsou Ducks kompletní.
     
    16:10
    Jenže počet hráčů na ledové ploše se ještě malinko upraví, šest vteřin před koncem předchozího trestu míří za katr domácí muž, takže se bude hrát ve čtyřech. Chris Stewart (ANA) jde pykat za hrubost.
     
    14:15
    Hned si také Anaheim Ducks zahrají první přesilovku zápasu, protože někdo v bílém trikotu inkasuje trest za sekání. Konkrétně míří pykat dvě minuty Gabriel Bourque (NSH).
    Andrew COGLIANO - 3:0
     
    11:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to je anaheimská smršť během první třetiny. Pomalu se začíná zdát, že Kačeři si nyní vybírají všechnu střeleckou smůlu, která se jim doposud ve všech zápasech lepila na hokejky. Střela, kterou vyslal na branku střelec třetího gólu ANDREW COGLIANO, rozhodně nebyla nikterak nechytatelná, ale Hutton opět nepodržel své spoluhráče a inkasuje také z další akce domácích. Ti jsou teď pochopitelně na koni, náskok tří branek je pro ně nyní hodně luxusní. Asistence: Jakob Silfverberg, Sami Vatanen.
    Sami VATANEN - 2:0
     
    11:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Co jsem před chvílí napsal, to už aktuálně neplatí, protože Ducks teď stačil jediný přechod do útočného pásma k tomu, aby se podruhé v zápase prosadili a udělali radost fanouškům na tribunách. Tohle byla hodně krásná akce a hlavně dobrá střela, kterou si užil SAMI VATANEN. Puk zapadl přesně za Cartera Huttona, jenž v tu chvíli nebyl zrovna pozorný a vybral si slabší chvilku. Asistence: Clayton Stoner, Chris Stewart.
     
    03:39
    Kevin Bieksa (ANA) už sedí na trestné lavici za sekání, jeho celek se teď bude muset dvě minuty bránit ve čtyřech mužích na ledové ploše a doufat, že neinkasuje.
     
    03:39
    Zatím klíčový zákrok první třetiny, který Andersen předvedl proti samotně unikajícímu Forsbergovi. Ale někdo z Ducks bude potrestán.
    Rickard RAKELL - 1:0
     
    01:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    No tak se na to podívejme, pak že Anaheim neumí dávat branky! Přesně takový start do zápasu Kačeři v aktuální střelecké nepohodě potřebovali a zdá se, že domácím vyšla taktika, s jakou si naplánovali vstup do dnešního střetnutí. Hned ve druhé minutě základní hrací doby se dostávají do vedení, a to zásluhou hokejisty jménem RICKARD RAKELL, jenž se krásně bekhendem protáhl před branku brankáře Huttona a ukázkově zakončil do sítě Nashvillu. Dá se čekat, že Anaheim nyní bude plný energie a bude toužit po další brance. Asistence: Chris Stewart, Jiří Sekáč.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Rakell (Stewart, Sekáč), 12. Vatanen (Stoner, Stewart), 12. Cogliano (Silfverberg, Vatanen), 31. Stewart (Holzer, Rakell) – 26. Weber (Josi, Ribeiro), 33. Järnkrök (Wilson, Hodgson)


    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Bieksa, Lindholm, Holzer, Fowler, Vatanen, Stoner – Perry, Kesler, Hagelin – Silfverberg, Horcoff, Cogliano – Stewart, Rakell, Sekáč – Santorelli, Wagner, Maroon
    Nashville Predators: Hutton (Rinne) – Weber, Josi, Jones, Jackman, Ellis, Ekholm – Neal, Fisher, Forsberg – Smith, Ribeiro, Wilson – Järnkrök, Hodgson, Bourque – Watson, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: Kowal, Pochmara – Heyer, Murray

    Diváci: 16 276
    bahis siteleri